עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sitnik,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה.. אז ככה השאלה שלי זה אם אני יכול למקד את כל אינטרנט שלי במשחק אחד למשל אני משחק קונטר סטרייק, כנסו למנהל משימות > לשונית רשת וכתוב שם למטה את אחוז השימוש ברשת. אני רוצה להגדיל את אחוז השימוש ברשת על משחק או תוכנה מסוימת אך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. Started by aexxx,

שלום לכולם, יש לי wireless adsl modem router של edimax - ar6024wg. בזמן האחרון התחילו לקרות התנתקויות של הקישור, הקישור נתקע עד שלא עושים reboot למודם אי אפשר לגלוש. אותו דבר קורה כשאני מפעיל ++DC, אחרי מספר שעות הקישור נתקע וצריך לעשות reboot למודם. דבר דומה קורה עם eMule, יש התנתקויות זמניות של כמה שניות (הכרטיס רשת שלי מראה לי שהקישור חזר לפעול) וזה דופק את כל ההורדות (ד"א אני לא מתנתק מהספק, וה-IP שלי לא משתנה). דבר נוסף הוא שכשאין תעבורה או שסתם גולשים, אין בעיה הכול זורם. יש לי כמה רעיונות למה יכולה להיות הבעיה, 1. ה-firmware של edimax סוג ב' וכשפותחים תוכנה שפותחת המון connections ומורידה בקצבים גדולים - הוא נתקע. 2. אולי הכרטיס הרשת שלי דופק. ( יש לי onBoard של n…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. שלום אני נמצא כרגע בארה"ב ואני צריך להביא לבית ראוטר שיעביר את האות בצורה טובה יותר מראוטר g , כי האות עובר בבית שלי אך חלש. יש לי אפשרות לקנות כל ראוטר שהוא, וחשבתי על ראוטר של linksys wrt600n + 2 מתאמים usb600n . האם הראוטר הנ"ל איכותי ושווה קניה??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Ashand,

שלום יש לי P4 עם לוח MATX ממש קטן ורציתי לנצל אותו ולבנות NAS, למישהו יש מדריכים בעיברית? עדיך עם תמונות איפה אני קונה דבר כזה: 5-bay hot-swap mobile S-ATA HDD rack זול? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי ראוטר של חברת אדימקס דגם BR-6524n הממוקם בסלון של הבית. בחדר של אחותי (הנמצא רחוק מהסלון) ישנו סטרימר אלחוטי של אקסטרימר עם אנטנה (כן יש לו כניסה קווית אבל אין אפשרות להשתמש בה כי אין נקודת רשת בחדר הזה והוא חייב להישאר שם- אני מודע לחסרונות). הקליטה של הרשת האחלוטית בחדר של אחותי קיימת אך בעוצמה נמוכה וכתוצאה מכך הסרטים שהיא מפעילה בסטרימר נתקעים כל מס' שניות (Buffering). בהנחה שלא ניתן להזיז את הראוטר או את הסטרימר ממקומם, כיצד ניתן להגביר את הקליטה בחדר של אחותי (היכן שממקום הסטרימר) מבלי לפגוע במהירות הרשת ע"מ שהסרטים יתנגנו באופן חלק ורציף? רק לשם הבהרה, כאשר אני מחבר את הסטרימר קרוב לראוטר הסרטים מתנגנים חלק ולכן אני יודע כי מהירות הרשת עצמה מס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום ברשותי שני ראוטרים של סימנס SL2-141 האחד מתפקד כרגע מחובר לקו טלפון ועובד טוב מאוד אבל הוא נמצא בקומה למעלה והסיגנל שלו מגיע מאוד חלש לקומה התחתונה. בשביל זה קניתי את בדיוק אותו הראוטר כדי לחבר אותו כריפיטר. לראוטר החדש סימנתי אותו באופציות שיהיה repeater only לרשת שהראוטר הישן מפיק לחצתי על APPLY וזהו. אבל נראה כאילו שום דבר לא השתנה יש משהו שאני עושה לא טוב או עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  7. Started by yoahe,

יש לי מחשב נייח בבית עם אינטרנטמודם USB ויש לי מחשב נייד בנוסף עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי שישב במחשב הנייח. האם זה אפשרי? אני לא מעוניין בראוטר אלא בכרטיס רשת אלחוטי חזק שישדר טוב יש למישהו המלצות על כרטיס רשת אלחוטי כזה למחשב נייח? והאם כדאי לי לחבר את הנייד לכרטיס רשת אלחוטי שישב בנייח במקום ראוטר? תודה לכל מי שיעזור...

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by Absolutio,

אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Dardevil,

OK ככה, יש לי מודם אלקטל, אני רוצה לקנות סוויטצ' או האב, את המודם אני יודע להפוך למצב pro שהוא יהיה נתב.... עכשיו לגבי הגדרות ההאב אין לי מושג כי בחיים שלי לא התעסקתי את זה... אם יש לכם מדריך, לחיבור האב או סוויטצ' אתם מוזמנים להביא לי לינק, חשוב בכל מחשב יהיה כמובן כרטיס רשת אחד. ואם אין לכם מדריך אתם יכולים לפרט לי פה... תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום לכם. רכשתי ראוטר חדש EA8500 של linksys ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כראוטר ואת הWD9970 של TP-Link כ- bridge אתמול הסתבכתי עם זה המון ואיכשהו (אני עד עכשיו לא מבין איך פתאום זה כן הצליח) בסוף הצלחתי. ואז כעבור כמה שעות שוב כלום לא עובד. לא אינטרנט, לא גישה לממשק, של אף אחד מהראוטרים שציינתי. פשוט כלום. אז הגיע הזמן שאבין איך באמת זה אמור לעבוד ואשמח לעזרתכם. חשוב לציין יש לי גם switch אז אשמח לדעת: 1. איך אני מחבר (פיזית) בין הראוטר למודם? איך ביניהם לסוויץ? 2. כדי ששוב תהיה לי גישה לממשקים אני די משוכנע שאצטרך לעשות להם reset ואז ילכו כל ההגדרות. האם יש צורך לדעת משהו לגבי כתובות שיהיו לכל אחד מהם? אם הראוטר יהיה לדוגמה 192.168.1.1 אז מה אמור להיו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם אני מנסה לחבר שני מחשבים ניידים עם כבל רשת (מוצלב כמובן ) וללא הצלחה ??? מישהוא יודעה מה לעשות ??? שני הניידים הם עם XP PRO SP2 שנהם אדמיניסטראטורים. כרטיסי רשת עובדים תקנים ופעילים. אני מודה מראש .

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  13. היי. יש לי בעיה שכבר נמשכת זמן רב ואף אחד מהצדדים (ספק ותשתית) לא מוכן לעזור לי. הבעיה היא כזאת: זה קורה כמעט תמיד כשאני מדליק מכשיר חדש, אם זה מחשב נייח או נייד, כשאני בא לגלוש באינטרנט זה מקבל פתאום limited connection ודף האינטרנט רושם שגיאה dns probe finished no internet. חשוב לציין שהבעיה מתחילה כשאני מתחיל לזלול רוחב פס, אם זה טעינת סרטון youtube או טעינת אתר. זה אף פעם לא קורה באיזשהו משחק רשת (כשהמידע שמועבר קטן). הבעיה נמשכת מ-30 שניות עד כמה דקות. לפעמים המודם עובד ולפעמים עושה לעצמו restart. עכשיו מכיוון שזה קורה לרוב כשהמחשב מנסה לקבל כתובת IP, השאלה מה זה יכול להיות? ספק? תשתית? מודם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום.. חבר שלי קונה בעזרת השם מחשב נייד, המחשב נייד לא מגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה ולכן הוא צריך לקנות חדש אבל שיתאים למרחק די רחוק מכיוון שהוא מתחבר דרך הראוטר שלי והוא גר בערך 70 מטר מהטווח של הראטר שלי לבית שלו אולי טיפה אפילו, לא יודע במדויק. לקחתי את המחשב נייד שלי אליו עם הכרטיס רשת אלחוטי שלי (גם לא מובנה במחשב נייד) ולי יש 54mb ולא קלט כלום. אני לא מבין גדול בזה ואני לא יודע אם קיים לטווח יותר רחוק אבקש את עזרתכם, מבקש במחיר הכי נמוך שקיים. תודה רבה מראש לעוזרים ומצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים ע"י סוויטץ' והמודם הוא ADSL של בזק (RTA1320). איך מקנפגים אותו שיעבוד כראוטר ואני אוכל לעבוד עם 2 המחשבים? צריך עזרה דחופה.

16. אבא שלי העביר את המשרד לבית, ובמקום שני מחשבים יש לנו 3 כרגע. הבעיה היא שהמחשב החדש רחוק משני המחשבים שמחוברים בינהם ברשת (כבל מוצלב). לכן אני אצטרך רשת אלחוטית כדי לחבר את המחשב הרחוק. השאלה שלי איך עושים ומה עושים. איזה רכיבים צריך. אחרי זה הגדרות (נתחיל מרכיבים0 לפי מה שהבנתי צריך האב ועוד כל מיני רכיבים). אם תוכלו לעזור אני אשמח. קצת פרטים: מחשב ראשי ווינדוס אקס פי פרו. מחשב קרוב ווינדוס 2000 מחשב רחחוק ווינדוס אקס פי הום. מודם: ALE070 (מודם USB ולא דרך כרטיס רשת). תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  17. שלום לכולם..! רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן..., מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...?, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..?, מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? מה הכדאיות..? ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..? עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. שלום. עד עכשיו חברתי מחשב דרך חבור יו אס בי למודם ועכשיו אני רוצה לחבר אותו דרך חיבור רשת, אבל ברגע שאני מחבר את חיבור הרשת למחשב הסימול למטה (של שני המחשבים ) רושם "כבל רשת מנותק" הוא מנסה כמה וכמה פעמים להתחבר וזה לא הולך. לחצתי ידנית עם האופציה "תיקון " וזה לא עזר. הסרתי את חיבור היו אס בי מחיבורי הרשת כדי שרק חיבור הרשת יהיה זמין אבל זה עדיין לא עזר. יש לציין כי הכבל תקין-בדקתי, וכי המודם עובד טוב עם חיבור של כבל רשת-גם את זה בדקתי עם מחשב נוסף. הדריבר של כ.רשת מותקן טוב נראה לי כי במנהל ההתקנים זה מופיע כמו שצריך בלי שום סימן מיוחד פשוט רשום תחת הכותרת של מתאמי רשת 10/100 pci ethernet adapter וזה כרטיס שעבד במחשב אחר, פשוט העברתי אותו למחשב הנוכחי כי חשבתי שהכרטיס רש…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. זקוק לעזרתכם הדחופה! בטעות טיפשית מאוד שיניתי את שם המחשב מ- Domain ל - Workgroup עשיתי ריסטרט והחשבון שלי של ה Domain נעלם וכמובן נשארתי רק עם החשבונות Local. שניסיתי להחזיר ל Domain כמו שהיה לפני כן (התחברתי עם VPN) זה רושם לי Account already exists ו - Access denied. אני מצליח לחבר את המחשב שלי חזרה ל- domain אם אני משנה את שם המחשב אבל מה שקורה שאני לא מצליח להתחבר ליוזר כי זה רושם there are currently no logon servers to service the logon request כנראה כי החיבור vpn מתנתק שמנסים להחליף יוזר. האם יש דרך לסדר את זה מבלי לגשת פיזית לרשת של העבודה ? לפחות לגשת ליוזר ההוא בצורה אופליין ? אני כמובן אפנה ל IT שלנו כמפלט אחרון , לא בא לי להסתבך איתם כרגע. הצילו !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מעוניין לשחק במשחק עם מחשב אחר דרך האינטרנט אבל לא בדרך הרגילהאלא בדרך הגדרות כתובות IP ופתיחת פורטים כמו שעושים באתר הזה : http://www.csc.liv.ac.uk/~greg/nfsu2relay.html או בעזרת התוכנה GIT כמו שפה: http://forums.morpheussoftware.net/viewtopic.php?t=289 או עם התוכנה הזו (האתר ברוסית) http://www.needforspeed.lv/pages/articles/u2-16.htm אז אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה אני יודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום.. אני צריך ייעוץ ועזרה בקניית ראוטר חדש. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, וחשוב לי שהוא יהיה חזק ובעל טווח קליטה טוב כי הוא הולך לשבת בממ"ד. אשמח להצעות (חברות, דגמים ספציפיים, וכו'...) חשובה לי העזרה שלכם והערכתי הרבה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by puki,

עד עכשיו היה לי ראוטר COMPEX N27G, שהיה בסדר, אבל מאחר והוא ממוקם בתוך הממ"ד, הקליטה בסלון לא הייתה משהו, אבל יציבה יחסית מבחינת ניתוקים. עכשיו כשיש לי נטבוק (אסוס 1005HA) עם כרטיס רשת N, וגם סטרימר שתומך בזה, שדרגתי את הראוטר לN. הראוטר נרכש באיבורי מחשבים. מחובר למודם ADSL אם זה משנה. הגדרתי אותו לפי המדריך שלהם, עם אבטחה WPA, התחברתי בהצלחה, יש סיגנל טוב מאד בנטבוק, חשבתי שהנה הגעתי לשלווה והנחלה (אגב הוא כותב 150Mb זה לא אמור להיות 300 ? ) אבללל - זהו שלא. הנטבוק שיושב על השולחן, כל כמה דקות מקבל ניתוק מהרשת וחיבור מחדש, בלי שום התגרות מצידי... יש לי לידו גם לפטופ של IBM עם כרטיס G, והוא מחובר עם סיגנל טוב מאד, ובלי ניתוקים. ניסיתי להחליף ערוץ מ-6 ל-11, לא עזר. העברתי…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. מהבוקר hotbox לא עובד טוב (עובד כמה דקות ואז אין רשת), כיביתי והפעלתי מחדש מספר פעמים, וכל פעם זה מציג בLOG: ניסיתי לכבות wireless ובלי רשת אלחוטית עובד יותר טוב. מה יכולה להיות הבעיה? Tue May 14 09:52:31 2013 Error (4) SW upgrade Failed before download - File not Present Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Warning (5) DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC... Tue May 14 09:52:02 2013 Critical (3) No Ranging Response receiv…

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by Zeev86,

היי. יש לי HOTBOX, שיניתי מחיבור ישיר לחייגן. בBasic -> Setup הגדרתי L2TP עם הגדרות משתמש בBasic -> DHCP שיניתי DHCP לNO הייתי שואל את הנציג, וזה תכלס מה שעשיתי, אבל הוא התחיל להסביר לי שכל ההגדרות נמצאות באותו החלון שבו מגדירים את חייגן הL2TP וזה לא ככה. האם יש עוד הגדרות שאותן אני אמור לשנות? יש לי בעיה שלפעמים האתרים לא נטענים, ואולי יש בעיה בהגדרות או בעיה כללית עם המודם הזה.

• 6 תגובות
    • 12.9k צפיות
  25. Started by IlanF,

אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים