רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
כשאני מגדיר סוג של אבטחה ב-SECURITY MODE יש לי כמה אופציות : WPA PERSONAL WPA ENTEPRISE WPA2 PERSONAL WPA2 ENTEPRISE RADIUS WEP מי מהם עדיף וחזק יותר ? אה ועוד משהו: יש לי גם משהו שנקרא Group Key Renewal וזה ההסבר שלו: Group Key Renewal Enter a Group Key Renewal period, which instructs the Router how often it should change the encryption keys. The default Group Key Renewal period is 3600 seconds. האם עדיף לתת מספ' קטן יותר ואם כן מה המינימלי או מה כדאי ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן לפתוח חשבון אימייל חדש בג'ימייל, רק שהסיומת אחרי ה - @ תהיה של ספק האינטרנט שלי?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יצרתי רשת VPN בנתב שלי בבית (TL-ER604W), הנתב במשרד מחלק את ה IP בין 192.168.209.1 ל 192.168.209.99 הנתב בבית מחלק את ה IP בין 192.168.209.101 ל 192.168.209.199 192.168.209.100 מוגדר ככונן רשת בבית IP קבוע הIP שלי בבית קבוע. אני מתחבר בהצלחה לרשת מהמשרד גם ב XP וגם ב 7 ואני גם נכנס להגדרות של הנתב שבבית דרך המשרד מהדפדפן (זה אומר שאני באמת מחובר ל VPN בהצלחה) ואפילו אם אני כותב את הIP של אחד המחשבים בבית בשורת כתובות של הסייר קבצים זה נכנס לי אליו כאילו בחרתי בו בין המחשבים ב"רשת" (ב"מחשב שלי" בצד) ועדיין כאשר אני נכנס ל"רשת" ועושה רענן, הסריקה האוטומטית של הוינדוס (7\XP) לא מוצאת את המחשבים שברשת הביתית שלי למרות שאני מקושר אליה ב VPN. מישהו יודע למה? יכול …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לאפשר גישה לאינטרנט לשני המחשבים שלי בבית. הבעיה היא שמחשב אחד נמצא בבית בקומה למטה ומחשב שני נמצא בקומה למעלה של הבית. מה ניתן לעשות - חוץ מלפזר כבלים בכל הבית? האם רשת אלחוטית תפתור לי את הבעיה? האם יש צורך בחיבור כבל מהמחשב הראשי ל ACCESS POINT או שניתן לחבר לו כרטיס לרשת אלחוטי על מנת לתקשר איתו וכך פתרתי את הבעיה. הACEESS POINT יוצב באמצע הבית ולכל מחשב יהיה כרטיס רשת אלחוטי ואז אני יוכל לשתף את הגישה לאינטרנט + ליצור רשת בבית! נכון???
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי בחדר ראוטר אלחוטי של edimax יש לי מחשב נייד של dell עם כרטיס מובנה שעובד די טוב אני קונה מחשב חדש ורוצה את הישן לשים בסלון שישמש להורדות באימיול וביטרונט ורציתי לחבר ע"י חיבור אלחוטי השאלה איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ -כזה שמתחבר לusb או לpci ושל איזה חברה המרחק יהיה בארך 20 מטר בינתיים חשבתי על כרטיס של EDIMAX EW-7317UG http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403087 או אחד עם אנטנה EW7128GוEdimax http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קיימת בעיה כאשר ה DNS של גוגל מוגדר במכשירים של אםל- ההורדה איטית ביותר, הבעיה נפתרה עם הכנסת ה DNS של ה ISP 014
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הישן מחובר לאינטרנט דרך 012 והוט אם זה עוזר במשהו.. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך ואני רוצה לחבר אותו לראוטר, אני צריך לקנות בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב בשביל לחבר ראוטר? אם לא מה אני צריך לעשות ובקשה אני לא מבין בזה פשוט כלום ;D
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתנהל את כל החיבורים שלי. יש לי מודם סלולרי אשר אני מתחבר לעבודה דרכו רק שאני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך החיבור הזה החיבור לאינטרנט אני לוקח דרך כבל אינטרנט רק מתי שאני מחבר את הכבל כאשר אני מחובר לעובדה אוטומטי החיבור של כל החיבורים במחשב עובירם לחיבור של הכבל רשת. התוכנה שאני צריך היא תוכנה שיודעת להגדיר לאיזה חיבור הבמחשב כל תוכנה מתחברת.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני בקומה התחתונה ואין שם קליטת WIFI חשבתי אולי לעביר קבל אינטרנט שמחובר לראוטר למעלה ועם הראוטר שבקומה שלי להגדיר לו סיסמה והכל ואז הוא ישדר WIFI השאלה שלי אם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, עם מודם-רווטר ROTAL - RTA 1025W הבעיה שכל כמה זמן- 20-25 דקות יש מעין ניתוק - על גבי המודם הכל נראה בסדר, כל הנוריות שצריכות לדלוק דולקות, וגם המחשב נשאר עדיין בסטטוס מחובר, אבל התעבורה פוסקת למשהו כמו 20-30 שניות, ואז זה נהיה בסדר. לרשת מחוברים שני מחשבים, אני לא ממש מתעסק עם המחשב השני אבל גם בו יש ניתוקים. אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד. :
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
בס"ד היי חג שמח לכל השפיצים של HWzone . יש לי בעיה שממש אשמח לעזרה בה, יש לי שני מכונות: אחת Server 2008 R2 אחרי ביצוע DCpromo לדומיין בשם Tables.com ומכונה שנייה Win 7 . לדומיין הוספתי 50 יוזרים דרך CSVDE ואח"כ הוספתי להם סיסמא דרך VBScript הבעיה היא שני לא מצליח להיכנס עם שום חשבון יוזר שיצרתי לתוך כל אחת מהמכונות ואין לי מושג מה לעשות. הבנתי שאם אני בודק את קובץ ה vbscript על הסרבר אחרי שהוספתי ליוזרים סיסמא אני צריך לאפשר שהם יוכלו להתחבר לוקאלית (אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה? הנבתי משהו דרך RODC אבל גם זה לא ממש מובן לי) ולמה בקליינט של ה win 7 אני לא מצליח להתחבר דרך שום חשבון יוזר? ובכלל שני המכונות לא מחוברות אחת לשנייה ואין לי מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס רשת מסוג N PCI שהוא LOW PROFILE (כלומר שגם הוא וגם התופסן שלו נמוכים) איפה אני יכול להשיג? ודרך אגב שאלה נוספת האם כרטיס רשת PCI יותר טוב מUSB? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב של בזק בקומה ראשונה, ואני רוצה לשפר קליטה אלחוטית בקומה השניה. קניתי מתאמי רשת-חשמל חוטיים במחשבה שאוכל לחבר אחד מהם לראוטר בקומה הראשונה, ואת השני בקומה השניה, ואליו לחבר נתב נוסף שיפזר את האינטרנט האלחוטי בקומה השניה. חשבתי להשתמש לצורך זה בנתב ישן, גם הוא של בזק, אבל לא הצלחתי. בזק טענו שאי אפשר להשתמש בנתב הזה לצורך זה, האם זה נכון? כשניסיתי להתחבר לתפריטים שלו כדי להגדיר את כתובת הרשת שלו, באמצעות הכתובת שאמורה להיות לו לפי חוברת ההתקנה, לא הצלחתי (קיבלתי הודעה בדפדפן שלא ניתן להציג את העמוד). כמו כן, הנתב שמחובר ישירות לאינטרנט משותק כל עוד הנתב השני (הישן) מחובר לחשמל (אפילו אם הוא לא מחובר למתאם!) אם כן אפשר להשתמש בנתב הזה - מה…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק נורת DSL שלו צריכה להבהב או לדלוק קבועה ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר של אדימקס תקן N. אני קונה HTPC ורציתי לשים בו כרטיס רשת אלחוטי, תקן N. אני לא מחפש משהו מיוחד, פשוט שיעשה את העבודה. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
הי יש לי תשתית הוט וספק הוט נט שניהם 200 מגה. נתב הוט בוקס שקיבלתי מהם. ספיד טסט מראה מהירות די מלאה ובגדול האינטרנט עובד סבבה. אבל בטורנטים הסיפור אחר לגמרי - המהירות עולה לכמה מאות ק"ב, ואז יורדת עד לאפס, נשארת באפס עשר שניות, מטפסת שוב, ויורדת שוב ככה כל הזמן. בפועל ההורדות ממש איטיות. ניסיתי לרסט את הנתב כמה פעמים אבל זה לא עזר. זה קורה גם כשיושבים צמוד לנתב עם הלפטופ ולא נראה לי עניין של קליטה. כשהתייאשתי והורדתי דרך האינטרנט מהטלפון קיבלתי 4 מגה יציב, אז לא נראה שהבעיה היא במחשב. האמת שאני גם לא בטוח לגבי מהירות ההורדה. הורדתי עכשיו PyCharm ב3 מגה. נראה לי קצת איטי בשביל 200 מגה, לא? למישהו יש מושג מה הסיפור?…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר אדימקס BR-6204Wg, בן כשנתיים. בזמן האחרון אני מרגיש שעוצמת השידור שלו ממש ירדה. עוצמת האות בחדר שליד הראוטר כבר נמוכה משמעותית מהחדר של הראוטר, ובשאר הבית העוצמה מאוד נמוכה. יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות הראוטר שיכול להגביר את העוצמה שלו? או משהו אחר שאני יכול לנסות? או שזה זמן להחליף ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום. ביקשתי את עזרתכם לפני כמה זמן בבעיה שהיתה לי להתחבר עם TERAYON 175 באמצעות כרטיס רשת SIS 900, במקום עם USB שמתנתק מדי פעם. ביצעתי את מה שהומלץ לי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90509.0#msg768911 אבל שום דבר לא עזר. אחת הסיבות היא שגם אם אני מבטל את הדרייבר שכנראה עושה את הבעיה, מיד עם החיבור שלו -WINDOWS מזהה אותו ומתקין בעצמו. הבחור מערוצי זהב המליץ לי להחליף פשוט כרטיס רשת - האם לדעתכם זה נכון ? הכרטיס הנוכחי הוא ONBOARD, האם בהתקנת כרטיס נוסף לא תיווצר בעיה (חיפשתי בביוס אפשרות ביטול לנוכחי אבל לא מצאתי) תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מה המשמעות של נורית מס' 4 בראוטר הנ"ל. אני שואל מכיוון שהנורית (לד, כמובן) משנה לפעמים את צבעה מצהוב לכתום ולהפך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי נתב ומודם שעבדו יחד זמן מה עד אשר ביום בהיר אחד האינטרנט התנתק מאותו הרגע לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז התקשרתי לבזק שאמרו לי שהם לא נותנים תמיכה לנתבים אז ניתקתי את הנתב ובלעדיו האינטרנט עובד ללא בעיות אז יש לכם רעיון מה בנתב יכול לגרום לכך שהוא לא מתחבר לאינטרנט ודרך אגב כשאני מנסה להתחבר עם הנתב הוא כותב לי שהסיסמא שגויה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-