רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים SIM, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו Wi-Fi משום מה). השאלה שלי היא לגבי התוכנית הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו תוכנית סלולרית מיוחדת שהיא תוכנית גלישה, והתוכנית הזו בד"כ נתנה פחות GB מהתוכניות הרגילות (התוכניות שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני התוכניות גלישה האלה גם עלו יותר מתוכנית רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "תוכנית גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל יש לי את מודם ה ADSL של בזק את ה 312+ עכשיו בשביל לשטף אינטרנט בין שני מחשבים אני מתכוון להזמין את המוצר של MSI זה שמאפשר רשות דרך רשת החמל בבית (http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=homeplug) ROUTER של EDIMAX ושני כרטיסי רשת אז אפשר כבל להזמין או ששכחתי משהו?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה... יש לי מגה וחצי מגה בייט מהירות באינטרנט יש לי ראוטר Internet Broadband Router ושלושה מחשבים מחוברים אל הראוטר.. אז עכשיוו ככה לכל אחד זה מוריד מקסימום על 35...זה עוד בסדר אבל שאני נגיד מכבה מחשב אחד נשארים 2 עדיין זה מקסימום 35...וגם ששתיים מכובים ורק אחד דולק זה מוריד על 35.... וזה לא מנצל את כל הרוחב פס...מה זה? יש פתרון? או איך להגדיר שמתי שמחב אחד מכובה אז השניים האחרים יקבלו יותר רוחב פס וכנל גם לשני מחשבים מכובים...
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן, על מנת לשלוח פקס באמצעות המחשב, האם יש צורך במודם Dialup? או שאפשר להשתמש גם במודם ADSL? תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי רשת הכוללת 4 מחשבים. באחד המחשבים ברשת (זה שאני משתמש בו) יש בעיה. מידי פעם יש ניתוקים ממש לשבריר שניה, זה מורגש במיוחד במשחקי רשת. את המפרט ניתן לראות בצד, על המחשב מותקן Vista Ultimate 64Bit SP2. יש למשהו רעיונות לפתרון ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא. יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא). השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 . עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 . בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב …
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מופיע לי GATEWAY TIMEOUT ורק אם אני עושה ריפרש כמה פעמים זה אולי מסתדר הבעיה היא שלפעמים בפורומים כמעט כל דף שאני נכנס זה מופיע וזה מעצבן ומעיק התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי ולא היה להם הרבה מה לעזור לי רק המליצו לי לעשות חיגן חדש אתם יכולים לנחש לבד שעשיתי וזה לא עזר (אחרת לא הייתי צריך לפתוח פה את התארד) אז מה אתם אומרים, מה זה יכול להיות? * זה קורה גם במוזילה וגם באקספלורר * זה קורה בשתי המחשבים שמחוברים ברשת אולי הבעיה בשרת DNS של הספקית? בזק בינלאומי המליצו לי להגדיר פרוקסי ידני לאקספלורר וזה לא ממש עזר אולי אני יתחבר ל DNS של ספקית אחרת וככה גם לפרוקסי של ספקית אחרת? זה בכלל אפשרי? זה מותר? יתפסו אותי? :}{: תודה.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי מה יותר טוב LINKSYS X6200 NETGER D6400
-
לאחר הגדרת נתב DLINK של בזק משתלט האתר ניהול של בזק על דף הבית: http://prov.bezeq.co.il/login.aspx פתרון: איפוס דפדפן - פרסמתי את המודעה עקב שלא ראיתי אף אחד שרשם משהוא כדי לעזור!
-
- 15 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
הרשת היא רשת פשוטה עם כבל רשת בין שני המחשבים ושיתוף אינטרנט.... איךף אני יכול לפתוח FTP (אני משתמש בSERVU עכשיו אבל אם אפשר רק עם תוכנה אחרת אז תביאו שם...) על המחשב המשני לא זה שמחובר לרשת? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאלה לגבי 2 השכבות הראשונה והשנייה האם זה נכון השכבה הראשון אפליקישן היא מאזינה לרשת במידה ואתה רוצה לשלוח איזה שהוא חומר קובץ,סרט,תמונות,סרטים כחולים אז היא לוקחת את הקובץ ומעבירה אותו לשלב הבא שהוא Presentation נכון? ולגבי השכבה השנייה Presentation היא לוקחת את הקובץ והיא ממירה אותו לשפה בינרית 01 כדי שכול מחשב יוכל לזהות אותו מעבירה אותו ברשת וזה שמקבל אוטומטי זה מעביר לקובץ ששלחת ובמידה ובחרת לעשות קיבוץ לקובץ כדי שזה ישלח מהר יודע השיכבה הזאת עושה זאת וגם אפשר לאבטח את הקובץ דרך זה האם זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים בבית אך רק אחד מחובר אל רשת האינטרנט , איך אפשר לגלוש גם מהמחשב השני לגלוש באינטרנט (לפי הבנתי צריך נתב או משהו כזה) מצאתי בחיפוש מדריך איך לעשות את זה אך קטונתי מלהבין את המדריך. אשמח לתגובות ועזרה מאיפה להתחיל...
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
החיבור יהיה דרך כרטיס רשת. עדיף שיהיה כמה שיותר יציב וכמובן שלא יאט לי את קצב ההורדה/גלישה P: עריכה: לאחר דפדוף בפורום ראיתי שיש המלצות למודם של אזטק 600E. 1. האם על זה צריך ללכת? 2. מה אתם אומרים על ה eci b-focus 312+? 3. ובכלל, האם המודמים האלו עדיפים על ה eci 270pr שהלך לעולמו?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך רוטירר איך אני מעביר קבצים אחד לשני? בxp בעברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי המצב הוא כזה: עברתי לבית חדש ושם בניתי רשת עם ארון תקשורת ונקודות לכל החדרים,המודם של הוט מחובר לראוטר טיפילינק ושניהם יושבים בארון התקשורת. הבעיה היא שהמחשבים שלי בממ"ד וכמובן גם מהסמרטפון אני גולש ומתעסק באותו חדר מן הסתם ואין לי קליטה אלחוטית כמעט בכלל בתוך הממ"ד ולכן מה שאני עושה כרגע הוא לנתק את הראוטר מארון התקשורת ומעביר אותו לתוך הממ"ד (כאשר אני יושב שם בערב) מחבר את המודם של הוט לנקודה בפאנל בארון ומחבר את הראוטר לWAN וכמובן את המחשב לראוטר.כל זה בשביל שיהיה לי קליטה לטלפון שלי. האם יש איזה פתרון אחר במקום כל הבלגן הזה כל פעם? משהו שאני יכול לחבר בממ"ד שיעצים את האות ויגרום לקליטה יותר טובה של הרשת האלחוטית?
-
- 12 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני עובר דירה ובעלת הדירה מאפשרת להשתמש בחיבור אינטרנט שלה (WIFI). הבעיה שיש לי רשת פנימית (ראוטר + 3 מחשבים), ואני לא רוצה שיחטטו לי בתיקיות... אני יודע שאחת האפשרויות זה להתחבר עם אחד המחשבים ולשתף את החיבור עם הראוטר (אבל זה אומר שהמחשב חייב להיות תמיד דלוק), יש למישהו פתרון יותר אלגנטי? ברשותי 2 ראוטורים: TP link - WR1043ND - קושחה רגילה, אין לי בעיה לשדרג לצד ג' אם צריך (לא מפחד שתהיה תקלה). Dlink - 2760U E1 - מודם/ראוטר של בזק.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי באתר של החברה והתמיכה שלהם לא פעילה בשבת הוראות לדגם שלי יש מצב שיש למישהו את הדגם הזה או יודע איך להגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום ;D יש לי בשני המחשבים VISTA ULTIMATE, סימנתי V באפשרות SHARE על הכוננים וסימנתי FULL CONTROL... והוא עדיין נותן לי את השגיאה הבאה כשאני נכנס לדוגמה ל CMD, וכותב PING NIV הוא מוצא את המחשב בצד השני ונותן IP, חסר ל V איפה שהוא... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת בפחות מ 500 אפשרי ? אגב מישהו יכול להגיד לי עם הראוטר של אדימקס 6204WG יכול להתחבר לנגיד מודם של כבלים ולנתב מידע בדיוק כמו ראוטר רגיל רק באלחוטי מכיוון שכתוב שהוא Access Point... וכמו שאני יודע AP רק מגדיל את הטווח ולא כולל בתוכו חייגן לאינטרנט מכל סוג שהוא... בדר"כ
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-