רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי מעצבנת... כמה פעמים ניסיתי לעלות משהו לאתרים אבל האינטרנט מתנתק לי באמצע הלילה סתם בלי שום סיבה.. חשבתי אולי בגלל שהוא מוגדר על זה שהוא יתנתק אם הוא יראה שאף אחד לא משתמש במחשב כעבור מס' שעות אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהוא לא יתנתק בכלל וישאר מחובר כל הזמן... אני נמצא בספקית האיטרנט 013ברק והתשתית הוא של "הוט" אם למישהו זה קרה ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד.!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב במשרד ואני רוצה להיות מסוגל להתחבר אליו מהבית (סוג של VPN אם אני לא טועה) כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש צורך בתוכנה מסוימת? (על שני המחשבים Win XP) כמו כן , יש צורך בהעתקת קבצים מהמחשב במשרד למחשב בבית לצורך גיבוי. וגם צורך בהדפסה מהבית למדפסת שמחוברת למחשב במשרד. אני מאד אשמח לקבל עזרה (מקווה שפרסמתי בפורום הנכון , אם לא בבקשה תעבירו לפורום הנכון) תודה רבה רבה
-
- 14 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ברשותי וינדוס ויסטה גירסא סופית. המערכת עובדת בצורה טובה מאוד, אני מרוצה ממנה מאוד. הבעיה היחידה שלי היא שמדי פעם האינטרנט מתחיל לקרטע ולהציג הודעות לא ניתן להציג דף זה למשך זמן די ממושך(למשך כמה שעות) , הבעיה מסתדרת במידי אחרי הפעלה מחדש. אך האינטרנט למעשה עדיין פעיל. ה icq וכל ההורדות מתוכנות כמו ביטרונט ממשיכות לעבוד. צילמתי לכם תמונה שצילמתי ממה שמאבחן השגיאות של וינדוס אמר לי לחצו להגדלה: אני יכול לומר לכם בוודאות שהבעיה היא לא במודם כי החלפתי מadsl לכבלים ועדיין הבעיה קיימת. אשמח לפיתרון מאחד הגולשים פה. יקיר.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לדעת באיזה חיבור הוא משתמש, לא הצלחתי לגלות שום דבר חוץ מזה שזה קשור ל"ברק", בבקשה רבה מי שיתן לי פרטים כמה שיותר מדוייקים על סוג החיבור יבורך!! ה-IP הוא : 212.150.126.195
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לבנות רשת ביתית ל5 עד 8 מחשבים . על איזה דרכים אתם ממליצים ו באיזה מוצרים אתם ממליצים לי להשתמש ? תודה
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באיטיות מטורפת מצד הספקית שלי - בזק בינלאומי איטיות לא רק בשעות העומס, כנראה שנובע מראוטינג דפוק או יותר מידי משתמשים על פחות מידי פס (וזה למרות שהם טוענים שהם בעלי הפס הגדול במדינה) לאחר מספר בדיקות שזה לא אשמת המחשב שלי, הסוויץ, המודם, ואפילו בזק (בדיקה בפורטל של הקובץ בדיקה נותנת מהירות מקס' - 192k/s במקרה שלי) הגעתי למסקנה שזה הספקית, הבחור בתמיכה אומר שהaccount שלי בסדר, וזה משהו שהם מודעים לו בצורה כזו או אחרת (כל מיני תקלות מקומיות למינהן). החלטתי שדיי מספיק , אני הולך לבדוק מהירויות לארץ ולמקומות שונים בחול, ולהשוות בין הספקיות, ולראות אם זה רק אצלי האיטיות הזאת, או שיש עדיין ספקית נורמלית בחוץ שאני צריך לעבור אליה. כתבתי תוכנית קטנה שבודקת במש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בשני בתים שונים שלושה מחשבים לאינטרנט. מקרה 1: תשתית של הוט, ספק אינטרנט "ברק" ללא חייגן (הדירה בבאר שבע). האם יש צורך בראוטר בכלל, הבנתי שסוויץ' יעשה לי את העבודה מצוין. במידה וסוויץ' מספיק האם מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק לחבר אותו ואם צריך לבצע הגדרות מסויימות על מנת שזה יעבוד חלק. (אין לי צורך ברשת אלחוטית, קווית בלבד). מקרה 2: תשתית של הוט, ספק אינטרנט 012 עם חייגן. במקרה הזה אני צריך גם רשת אלחוטית (B או G). אני חושב לקנות את הראוטר של לינקסיס דגם WRT54GL. אני הולך לעבוד בחדרים יחסית מרוחקים בשתי קומות שונות. האם ראוטר כזה יעשה את העבודה??? במקרה ה 1, במידה וסוויץ' לא מספיק האם אותו ראוטר של לינקסיס יעשה את העבודה??? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב הקדמה... אז המחשב החדש צריך להגיע בימים אלו. אני משדרגת את החבילת אינטרנט שלי ל 3 מגה הורדה 150 קי העלאה.(נטויזין והוט) יש לי 2 מחשבים נייחים בשני חדרים סמוכים. ואני רוצה לחבר אותם לרשת דרך ראוטר .כשהקרוב יחובר דרך כבל רשת והשני יחובר אלחוטית. יש לציין ששני המחשבים ישתמשו ברשת רוב הזמן והן לצרכים כבדים כגון תוכנות שיתוף וכו'. חשוב לי שהמחשב החדש שיחובר אלחוטית יהיה חשוף לרוב המהירות בחבילה ולכן איני רוצה שאחד מהמרכיבים לרשת (ראוטר,כרטיס רשת) יעשה בעיות אמינות מחיפוש כאן ראיתי שיש שני דגמים מומלצים ובהפרש של 100 שקלים אחד מהשני: הראשון הוא WRT54G של LINKSYSבמחיר של 350 שקלים. השני הוא 3CRWE554G72 של 3com במחיר של 250 שקל עכשיו לשאלות : איזה ראוטר מבין…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. כלומר: לחבר שני מחשבים ליציאה חוטית אחת עם מפצל דרך נתב של 3com . האם זה ניתן לישום? זה בר בצוע בכלל? האם זה יכול לגרום לתקלה חומרתית? אין לי בעיה של מהירות,אני רוצה לדעת רק אם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מכם בבקשה המלצה על ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת אלחוטי טוב. ספקית האינטרנט שלי רוצה 1000¤ על רשת אלחוטית ואני רוצה לרדת כמה שיותר מהמחיר הזה אבל שהרכיבים יהיו טובים. עוד משהו, בשביל שתי מחשבים נייחים אני יכול להסתפק בראוטר אלחוטי ( שיחובר למחשב אחד ) וכרטיס רשת אלחוטי אחד ? או שצריך שתי כרטיסים לשני המחשבים + ראוטר אלחוטי ? תודה ולילה טוב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שמקבל רשת ואינטרנט ממחשב מרוחק ועובד יופי ! ברצוני להוציא רשת ממחשב זה למקור אחר ( ממיר לווין במקרה זה ) . אז יצאתי עם כבל רשת מה יציאה/כניסה של הרשת מהמחשב שממילא פנויה. הבעיה שהוינדוס מראה לי "שהכבל לא מחובר" עם X על האיקון של הרשת ( LocalNetwork) ואכן לא דולק אור בסמוך ליציאת רשת. בדקתי את הכבל והוא בסדר מה עושים ?? אני מאמין שהדבר אפשרי השאלה מי מונע מהרשת "לצאת החוצה " הכרטיס האלחוטי או הגדרות הרשת ?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של בלקין.. המחשב שמחובר חוטית לראוטר נמצא בתוך ממ"ד אך הראוטר מודבק לאחד הקירות מחוץ לממ"ד.. במחשב השני שנמצא באותה קומה במרחק של משהו כמו 8-10 מטרים 3 חדרים ליד הממ"ד נמצא המחשב השני והקליטה שם תמיד עומדת על VERY LOW\NO SIGNAL אבל למרות זאת גם שהוא כותב את אלו הגלישה(כשהיא עובדת) מאוד מהירה ולא מוגבלת כלל וכלל. ברמות הקליטה האלו אני מקבל מהמחשב הרחוק פינגיפ של 20-15 לHWZ ולפעמים יש קפיצות לסביבות ה400.. אבל לא נורא. מה שכן - הוא פתאום מתנתק ואינטרנט לא עובד.. כאן הבעיה.. וגם בVERY LOW\NO SIGNAL.. כמובן שמכיוון שהראוטר מחוץ לממ"ד אני לא מבין מה הבעיה.. אשמח אם תוכלו לשפוך לי מעט אור על העניינים כאן. תודה מראש, ארז.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי במדריך והבנתי שאני צריך: 1.מחשב חזק שיחובר כל הזמן לאינטרנט. 2. מחשב שני שיחובר או חוטי או אל-חוטי. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט. ואם אפשר אז גם שיתוף מדפסות. יש לי מחשב חזק שישמש כשרת(הבנתי שהוא תמיד חייב להיות דולק). ומחשב שני. אני רוצה לחבר את השרת למודם כבלים דרך כרטיס רשת. ולקנות 2 כרטיסי רשת של edimax דגם :EW-7317Ug. השאלה שלי: אם אקנה 2 EW-7317Ug, אוכל לעשות רשת אלוחטית בינהם וגם שיתוף מדפסות? אם כן, האם זו הדרת הזולה ביותר לעשות רשת(אל-חוטית). או שיש דרך יותר זולה, כמו לקנות ראוטר אלחוטי. אם אני קונה רוטר אלחוטי, אני מקבל איתו גם 2 קולטים(אנטנות)לשני המחשבים? אם כן, אז אולי כדאי לקנות ראוטר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם פורום רשתות, יש לי ראוטר אלחוטי 3CRWE554G72T של 3com ואני רוצה לסדר לו פרוקסי, כתובת אינטרנט, בבקשה עזרה !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי נושא לפני כמה ימים, אחרי העזרה הנהדרת החלטתי לנסות את מזלי שוב P: יש לי ראוטר linksys wrt54gl - מופעל Unpnp מהירות חיבור 5mbps ספקית נטוויזיון. למרות כל אלה כאשר אני משחק ברשת יש לי laging וpings איומים... באזור ה 300 ברוב השרתים. העניין, שאנשים עם חיבור קטן משלי, גם עם ראוטר וחלקם מאותה ספקית מקבלים פינג 100 יציב או 150. אפילו בסרברים בארץ אני מקבל לפעמים באזור ה 50-70 לעומת אנשים שאני רואה עם 20... אין לי מושג מה הבעיה אבל אני משער שאכן יש בעיה מסויימת כי 300 פינג זה המון יחסית לכך שיש אנשים עם 100 בתנאים פחות טובים משלי, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות והפתרונות. תודה לכל העוזרים [= נ.ב אגב בזמן המשחק אני לא מפעיל תוכנות אחרות שדורשות רוחב פס (כגון מסנג'ר…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קם בבוקר ואיך שאני פותח את העיניים קבלו מה אני רואה בחדשות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382252,00.html פייי יה קברו את בזק האא.?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי מחשב חדש ואיתו ראוטר חוטי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 עכשיו בלי לפרט יותר מידי המחשב הישן לא היה בשימוש משהו כמו שבוע אז פשוט חיברתי את המודם ישירות למחשב החדש והגדרתי חייגן עם שם משתמש וסיסמא והכל... עכשיו המחשב הישן חזר לשימוש ועכשיו 2 המחששבים מחוברים לראוטר הבעיה היא שאני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד יענו אני לא יכול להתחבר עם אותו שם משתמש פעמיים ב2 חייגנים שונים, איך אני עושה שיהיה חייגן אחד שיפעל על 2 המחשבים? מקווה שהבנתם תודה רבה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-