עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אני משתמש שבגדול שמח עם חבילה בגודל 10MB Download, חבילת גיימרים (שאם אני מבין נכון מאחורי השם הגדול עומדת פשוט QoS) וראוטר יחסית ישן (7 שנים) בשם Edimax BR-6574N. אני משחק יחסית המון online, ולכן בזמנו היה חשוב לי להשקיע ברואטר טוב וחבילת הגיימרים. אני עושה ניסיון עכשיו עם סלקום TV, והדבר הראשון ששמתי לב ש 10MB כבר לא מספיקים (ואני מניח שגם ככה הגיע הזמן לשדרג מ 10MB). אני שוקל מעבר לשוק הסיטונאי - אבל זה ידרוש ממני לקנות ראוטר VDSL ולעשות שינוי מסוים בתשתית. חשוב לי לדאוג קודם כל, שלא יהיה שינוי במהירות הגלישה שאני מקבל היום, מאחר וזה יחסית קריטי למשחקים. על הנייר מדובר באותו תשתית של בזק בסך הכל - אבל הייתי שמח להבין מאנשים שעשו את המעבר לש…

3. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות) אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת. עד 700ש"ח. תודה, אופיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי ראוטר של בזק rotal -rta 1025w עכשיו אני רוצה לחבר אותו למודם של הוט teryon tj715x ניסיתי לעשות חייגן במודם ללא הצלחה (הוא תומך בזה בכלל ?) ישנה אפשרות שהנתב יבצע את החיוג?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום יש לי רשת אלחוטית ביתית - נתב אלחוטי Intellinet יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB - שמראה disconnected בהגדרות ipconfig אני מצליח לראות את הרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית צריך עזרה אולי הגדרה של הנתב לא תקינה בבקשה לעזור תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by law89,

היי חברה יצא למישהו לנסות את אחד הראוטרים של שיאומי בפרטנר? הם רוצים מחיר דרקוני על הראוטר שלהם.

7. Started by tal,

יש לי בבית רשת ביתית כבר שנה בין שני מחשבים עם XP PRO בימים האחרונים, פתאום בלי שום התערבות מצידי, או שינוי הגדרות שאני זוכר שביצעתי, קורות תקלות. במחשב האורח, שלא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא מחובר אל המחשב המארח, פתאום אי אפשר להכנס לכל מיני אתרים כמו לדוגמא לאתר של רשת ג .מופיעה מיד הודעה "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED ,אני חייב לציין שמהמחשב המארח כן אפשר להכנס לרשת ג. למישהו יש רעיון מה הסיבה לכך ???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מישהו יודע משהו לגבי פורטים? במיוחד הפורטים שהתוכנה משתמשת לשידור/קליטה של A/V. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, התחדשתי בכרטיס AWUS036NHR של Alfa Network. חיברתי אותו למחשב ב- USB לצד הכרטיס הקיים (ה- PCI הישן שלי של Edimax). עכשיו בשורת המשימות אני רואה את 2 הכרטיסים ואת הרשתות שכל כרטיס קולט מהסביבה. הכרטיס הישן קולט 2 רשתות בעוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) ועוד רשת אחת בעוצמה של פחות 2 קווים. הכרטיס החדש קולט את 3 הרשתות שהישן קולט, אך בתוספת קו לכל רשת (עוצמה מלאה ל- 2 רשתות ועוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) לרשת הנוספת) ובנוסף, קולט עוד 3 רשתות אחרות שהכרטיס הישן שלי לא קלט (!!) שמחתי וחשבתי שהנה נפתרה לי הבעיה של הניתוקים שיש לי ברשת בבית, אבל השמחה הייתה מוקדמת מדי. כשביצעתי בדיקת מהירות, ה- Edimax מציג תוצאות טובות יותר (הרשת שלי בבית היא 12 על 1): בישן (Edimax) אני מגיע ל…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. קנינו בעבודה ראוטר LINKSYS WRT54GL ואני מוגבל בכמות ההפניות שאני יכול לעשות שזה ממש מוזר. יש 10 שורות לביצוע הפניות ואין דרך לעבור מסך או משהו כזה. לפני זה היה לי TPLINK ושם לא היייתה הגבלה. מישהו יודע אם יש דרך להפנות עוד פורטים (לא דרך DMZ)? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום.. אני מחבור לאינטרנט בחיבור קבוע בכבלים,ככה שיש לי IP קבוע המודם מחובר להאב ושני מחשבים להאב ,כאשר כל מחשב מקבל כתובת IP חיצונית שונה,עד פה הכל בסדר והכל עבד ועובד. עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי מדגם DLINK DI-524 שיתן לי גם אינרננט אלחוטי. הבעיה,כשאני מחבר את הראוטר למודם הראוטר יוצר לי רשת דרכו ונותן לכל מחשב כתובת פנימית. אני רוצה שלמחשבים החוטיים יהיה IP חיצוני שונה ושישארו באותו חיבור כמו שהם עכשיו ולאל חוטי לא אכפת לי שיקבלו כתובות פנימיות מהראוטר. אפשרי לסדר את הענין?? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by udicol,

המחירים ירדו בחברת בזק בינלאומי - חבילת כבלים 750Kbs ירדה ל-99 שקלים לחודש. תוודאו שאתם רשומים בחבילה מחדש,ע"מ שלא יחיבו אתכם במחיר הישן. http://www.bezeqint.net/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by orengore2,

יש לי מחשב נייד שממנו אני גולש מהסלון, הראוטר האלחוטי שלי נמצא בחדר ולכן האות חלש ומתנתק מדי פעם. יש אפשרות לחזק את האות?

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. הי אנשים, שידרגתי לחיבור אינטרנט של12/1MBואני מקבל 9.5/0.33 דרך הראוטר WRT54GL עם קושחת TOMATO. QOS לא פעיל. חיבור דרך L2TP. בדיקות המהירות נעשו מול SPEEDTEST. MTU 1380 עשיתי מספר בדיקות: 1. כשאני מחבר את המחשב ישירות למודם, אני מקבל את המהירות שאמורה להיות. 2. שיחזרתי את הגדרות הנתב לדיפולט דבר שלא עזר. 3. חזרתי לגרסה הרשמית של LINKSYS וקיבלתי מהירות טובה יותר9.5/1, אבל עדיין לא תקינה. 4. התקנתי TOMATO מחדש עם ההגדרות מסעיף 3 והמהירות חזרה לי ל-9.5/0.33. אני אשמח לרעיונות כי אני כבר די נואש וחושב להחליף ראוטר ל-DIR-615 או ל-TL-WR941ND.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by sgsg,

היום, אחרי יומיים שיש לי כבלים שעבדו מצויין ;D, המחשב מתחיל לכתוב לי כל כמה זמן כבל רשת מנותק, האינטרנט מפסיק לעבוד וצריך לחכות כמה שניות כדי לחזור לגלישה רגילה. זה מה שנקרא התנתקויות/נפילות של השרת (012) ? המודם הוא AMBIT שמחובר דרך כ.רשת. יכול להיות שבהתקנה נתנו לי כבל דפוק ???

• 14 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. אני מחפש בזאפ מודם למהירויות מעל 15 מגה ולא מוצא. למען האמת אני בכלל לא מוצא מודמים למכירה. האם לקחת מודם \ ראוטר מבזק (ולהתחייב לשנה, שנתיים, שלוש) זאת האפשרות היחידה שלי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by epichorus,

המודם : TERAYON TJ715 - אין ראוטר ספק : 013 תשתית : HOT חיבור :קבוע ואגב חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by guytam,

האם הprivatebox תומך בWDS? אני מעוניין לחבר אליו רפיטר איך אפשר לעשות את זה?

19. שלום, עברתי דירה, ולבזק אין תשתית ואמרו שלא יהיה להם בחודש הקרוב, אז עברנו לחבילת טריפל של הוט וכמובן לקחתי חבילה של 5 מגה כמו שהיה לי עם בזק בתשתית. עכשיו הטכנאי הגיע, חיברנו את המודם לראוטר והייתה בעיה, סידרתי אותה בכך שהחלפתי מ - L2TP ל PPTP והמהירות הורדה שלי מאתרים תפעוליים שלהם על סביבות ה 300 ק"ב לשנייה, שזה אמור להיות 600 ומשהו, אז דיברתי עם הוט וגם עם נטוויז'ן, ואני מיואש כי בדקתי ישירות עם המודם והמהירות עובדת יופי, אבל שהראוטר מחובר הוא אוכל לי בערך 300 ק"ב לשנייה, וגם שאני מוריד דברים מאתרים אחרים בד"כ זה מוריד לאט מאוד (15 ק"ב לשנייה), אז הורדתי גם עדכון FIRMWARE לראוטר והתקנתי, וזה לא עזר. אז נתנו לי טלפון של תמיכה של 3COM התקשרתי ובמהלך השבוע יתקשרו אלי וא…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by netanel38121,

שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …

21. Started by LoK_fanboy,

חג שמח, בדירה שלי, כבר משנת אוגוסט 2011 היה הראוטר הנ"ל שעבד בצורה מצוינת שנה וחצי (מתוכן שנה ראשונה בADSL 5mb והשאר ב-HOT 12mb) ולפני כמה חודשים טובים התחיל לעשות בעיות שהוא פשוט נתקע. מה זה נתקע? האינטרנט מושבת לכל מה שמחובר, עבור אביזרים שרוצים להתחבר הם לא מוצאים את הרשת וכניסה לעמוד הגדרות ראוטר נותן (192.168.0.1 או הגרסא השניה) webpage unavailable. הפתרון לזה היה כל פעם לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב... ככל שהזמן עבר התקיעה הזאת קראה לעתים יותר קרובות, עד שלפני כמה שבועות לא ניתן היה לעבור יום בודד בלי 4-5 ניתוקים כאלה. החלפתי את הראוטר באחריות וקיבלתי חדש מאותו דגם בדיוק. לפני כמה ימים שוב הוא נתקע ואני תוהה אם זה הולך להתפתח כמו הראוטר הקודם. אציין שוב, בשנה וחצי…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by moshemordo,

טוב אז שלום לכולם שמי משה ואני צריך עזרה טוב אז ככה פתחתי על המחשב שלי שרת אפצ'י(apache) כי שמעתי שהוא חזק מבחינת היכולות וגם בגלל שהוא תומך ב php או שאני יפתח שרת IIS גירסא 5 זה תלוי עם גם הוא תומך... טוב אז רציתי לשאול מה השלב הבא אני צריך להתקין שרת DNS הכיצד? איך אני מגדיר את הפרוקסי ועל מה? פתחתי שרת FTP על המחשב של bulletprof וכמובן הגדרתי את האייפי הלוקאלי גם הפכתי את המודם שלי לראוטר עכשיו אם איזה תוכנה אני משנה את הכתובת אייפי לכתובת רגילה (כלומר www.xxx.xxx) הבנתי שאני צריך עם התוכנה wins מקווה שאמרתי את כל מה שאני צריך ומקווה שתוכלו לעזור אשמח עם תעזרו

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Emms12,

למישהו יש מושג אם יש אפשרות להתחבר לDSL בארץ? דיברתי עם השירות לקוחות של בזק והבחורה שדיברתי איתה בכלל לא ידעה מה זה.... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ag43,

עקב צורך לאחד מספר סביבות הדגמה בעבודה אני צריך ראוטר שינהל את התעבורה וישאר יציב. הראוטר יחובר להוטבוקס (500\10) שיוגדר כברידג'. יחוברו אליו 2 סוויטצי 24 פורט, אקסס פוינט אלחוטית אחת וראוטר נוסף (DOUBLE NAT). לכל הציוד הנ"ל יחוברו כ20 מדפסות, 5 מדפסות תלת מימד ועוד כ15 מחשבים. עיקר התעבורה תהיה הדפסות,אינטרנט ומעט מאוד smb. מדובר על סביבת הדגמה כך שאני לא מתכונן להשקיע בציוד מקצועי. כל שאר הציוד כבר קיים. איזה ראוטר יחזיק את כל זה בצורה סבירה?

• 14 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.