רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים צריך עזרה לגבי פריסת הרשת האלחוטית ב4 מפלסים בביתבמפסל הגבוה ביותר ממוקם המודם-נתב אלחוטי של בזק מסוג D-LINK 6850Uבשתי הקומות קולטים סבבה את הראוטר קומת ביניים ומרתף לא קולטים.בקומת ביניים יש לי נקודה בקיר שמחוברת עם כבל לראוטר למעלהאני רוצה להוסיף שם ראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה למרתף, יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR841N.איך אני מגדיר את הראוטר הזה בצורה הטובה ביותר בשביל נקודת גישה נוספת.אני צריך הסבר גם לאן אני מחבר את הכבל מהקיר לראוטר לWAN או לחיבור הרגיל של שאר המחשבים?והאם אני צריך להגדיר גם משהו בנוסף בנתב של בזק.תודה רבה ומכווה שהסברתי טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהמודם הישן שבזק נתנו לי (Aztech 600E) מיצה את תפקידו, ואצטרך לקנות חדש. אני בבאנדל אצל רימון, והנציג הציע לי לקנות DLINK 225. בדרך כלל אני מעדיף לקנות ציוד לבד. כרגע יש לי מודם בזק (שצריך להחליף) וראוטר tp link n750, שקניתי בגלל התמיכה ב OpenWRT וחיבור ה USB (אבל אני לא ממש מרוצה מהראוטר...). אבל הבנתי שהקונספט של מודם עצמאי כבר חלף. אז איך ה 225? ואיזה מודם מומלץ? (בינתיים אני במהירות 5MB, אבל צריך לחשוב קדימה, אז צריך מודם שתומך ב 40+) תודה רבה! צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, כיום אני על באנדל 100Mb של בזק + בזק בינלאומי, עליו אני משלם 124 ש"ח לחודש כולל מע"מ. אני גם שוכר בחינם את המודם-ראוטר VDSL מבזק. יש לכאורה שני מבצעים אטרקטיביים יותר כרגע עבור 100Mb: ספק + תשתית בזק דרך נטויז'ן ב-70 ש"ח לחודש למשך שנה. ספק +תשתית בזק דרך טריפל סי ב-45 ש"ח לחודשיים ראשונים ואחרי זה 85 ש"ח לחודש. בשתי האפשרויות, צריך להוסיף עוד 10 ש"ח לשכירת מודם-ראוטר. האם מאחורי המחיר הטוב מסתתרת איכות גרועה יותר ממה שיש לי עכשיו? ענייני NAT? שווה לעבור מהאנדל הנוכחי? תודה.
-
- 16 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי את ה-2500U של DLINK שעובד לסרוגין (הוא די ישן וכבר עשה את שלו). קיבלתי את ה-2540U מרוסיה (איביי)... לא יודע אם זה רלוונטי. אני לא צריך שום פונקציות של ראוטר או שיתוף. אני צריך להשתמש בו בתור מודם נטו ולחבר דרכו מחשב אחד לאינטרנט. ניסיתי להעתיק את ההגדרות של המודם הישן ונורא הסתבכתי. ברשתות אני מאוד חלש. יש לי שאלה כללית: מכיוון שאני לא רוצה שהמחשב תמיד יהיה מחובר לאינטרנט, האם אני חייב להגדיר במודם עצמו את שם המשתמש והסיסמה של הספקית? הרי אני גם ככה מגדיר את זה בווינדווס. אז מה שאני צריך לעשות זה להגדיר את המודם/ווינודווס 7 בצורה שאני יכול להתחבר לאינטרנט ולהתנתק כרצוני. בגדול אני צריך שמישהו ידריך אותי איך המודם צריך להיו…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, צריך המלצה למתאם (כרטיס) רשת אלחוטי. חשוב גם שהוא יתחבר עם כבל, עלמ נת שאוכל להציב אותו בעמדה טיפה מרוחקת מהמחשב עצמו. ראיתי ב-KSP את זה: http://ksp.co.il/?uin=14228 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נדמה לי פעם ראשונה שאני פותח פה אשכול אז קודם כל סליחה אם זה לא במקום הנכון. אני לא מבין כלום ברשתות (יודע לא יותר מלהגדיר נתב ולסדר את הרשת בבית) אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה. בשבוע שעבר עזרתי לחבר שגר בחו"ל לעשות התקנה נקיה של הוינדוס ועל הדרך גם שידרגנו אותו לוינדוס 10. הוא פשוט לקח את המחשב האישי שלו מהמשרד, עשינו את כל הסיפור בבית שלו לאחר מכן הוא החזיר אותו למשרד. עזרתי לו להתקין כמה תוכנות שהוא צריך ובקיצור ולעניין הכל עבר חלק. עשינו כמעט הכל דרך Teamviewer. חייב לציין שלכל אורך הדרך המחשב שלו היה מחובר ב wifi לראוטר בבית דרך מתאם ולא התחברנו כלל ב LAN. ברגע שהוא הגיע למשרד וחיבר את הכבל רשת קרו הדברים הבאים: …
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי! עד לפני כמה ימים היה לי אינטרנט של בזק בינלאומי שעבד לא רע. אבל אז החלו ניתוקים - אי אפשר לגלוש יותר מכמה דקות ברצף בלי ההודעה "בדוק את כבל התקשורת או צלצל למוקד השירות". הם שלחו לי שני טכנאים (הראשון היה בכלל טכנאי של בזק), והסיכום מהיום הוא "הבעיה היא בין ארון התקשורת של בזק לדירה שלך - וזה לא באחריותינו". הם גם הציעו לי להזמין טכנאי פרטי (?) שיסדר לי את התקשורת בבית (???) מישהו נתקל בבעיה כזו? יודע בכלל במה מדובר? או איזה סוג של טכנאי פרטי צריך פה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us. המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון. בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי. לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך. גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה. פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקינו לי היום Hotbox2 בבית, עד כה היה לי מודם-ראוטר VVG2000 של בזק. המתאם האלחוטי 802.11ac broadcom, מובנה של הלוח שלי (Asus ROG Impact 6) עם אנטנה חיצונית. המרחק בין הראוטר לאנטנה כ-5 מטר דרך 2 קירות פנימיים, תמיד המהירות הייתה חלשה, לא יותר מ-5mbps במקרה הטוב ולכן הבאתי TP-LINK 841d בתור ריפיטר, מה שהעלה את המהירות פי 2 בערך. התכוונתי להגדיר את הריפיטר גם עם ההוטבוקס אבל מסתבר שהדבר הזה של הוט לא תומך בWDS... ניסיתי לבדוק את החיבור ישירות מול המחשב, בכל זאת הראוטר יצא חדש מהקופסא (הייתה אטומה עם מדבקה) והבנתי שהוט די עבדו לשפר הביצועים האלחוטיים של הדור השני.... אז במקרה הטוב הצלחתי להתחבר במהירות מסחררת שמגרדת איזה 1.5mbps, רוב הזמן פשוט לא הצלחתי להתחבר/חיבור לא יציב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראוטר הישן עושה לי בעיות וניתוקים , בעיקר בהורדות כבדות הכל נתקע וצריך לאתחל מחדש. יש לי חיבור 100 מגה של בזק וספק נטויזן. איזה ראוטר מומלץ למהירות הזאת ותקציב פתוח.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים וגולשים יקרים, אתמול ניסיתי לגלוש לאתר rutracker.org (אתר פורום של טורנטים רוסי, זה לא ספאם, אל תדאגו) ולא הצלחתי להכנס ( נופל על ERR_CONNECTION_TIMED_OUT ב-chrome). גשלתי דרך הרשת של חברת פלאפון ואני כן נכנס לאתר ללא בעיות. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי וקבלתי מהם תשובה הבאה: "החסימה של אתר היא ע"י משרד התקשורת הישראלי ואפשר לגשת אליו רק ברשתות הסלולארית...". 1) האם זה נשמע לכם הגיוני ? (איראן כבר כאן ?) 2) האם חברת פלאפון מחוץ להשגחה של משרד התקשורת ? תנסו בבקשה לגלוש לאתר הנ"ל ולראות אם אתם מצליחים לפתוח את האתר. אם כן, תכתבו בבקשה מי הספקית שלכם. תודה לכל המגיבים.
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ראשי בבית ואליו מתחבר בכבל של 15 מטר ראוטר משני ( שמתפקד כנקודת גישה לשדר אינטרנט לחדרים). ואני מעוניין לבטל את האפשרות שהראוטר המשני יתחבר באמצעות הכבל הארוך .. ולקרב את הראוטר לנק' קצת יותר קרובה לחדרים ... האם זה אפשרי ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי. לפני מספר חודשים רכשתי דומיין חדש ושייכתי אותו לשרת מסויים. הדומיין עבד מעולה מהבית ומהסלולארי, אך מעבודה לא. בעבודה התקשורת עוברת קודם כל דרך שרתי גרמניה או פולין. במשך חודשיים שלמים לא יכולתי לגלוש לאתר מעבודה, ורק עכשיו כן. השאלה שלי, יכול להיות לא הגדירו לי את הדומיין כמו שצריך או שפשוט לא היה עדכון דומיין לאירופה כל הזמן הזה? ורק עכשיו החברה שמכרה לי את הדומיין נזכרה לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל מעבר לחברת נטוויז'ן למסלול של 100Mbps בתשתית DSL (כיום מחובר לבזק בינלאומי). הבנתי מנציגת השירות שהם מספקים נתב שנקרא Netbox. מבדיקה קצרה מסתבר שהמכשיר הוא של חברת ADB והדגם VV2220. רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר ו/או עם חברת נטוויז'ן. כמו כן האם ניתן לוותר על הנתב ולרכוש נתב אחר באופן עצמאי? תודה מראש! עריכה: הצטרפתי לנטוויז'ן וכעת אני מחפש נתב משולב מודם שיחליף את ה- Netgear VEGN2610 שאני צריך להחזיר לבזק. קראתי קצת על הנתבים של ZyXEL וכרגע הדגם שנראה לי רלוונטי הוא VMG3926 (פרטים נוספים כאן). אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החברה באופן כללי ואולי אפילו עם הנתב הזה ספציפית. כמו כן אשמח לקבל …
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאקספון בחבילת 100 מגה. בבדיקת מהירות ללא כבל אני מקבל מהירות 30MB+- ועם כבל 60MB+- אבל בהורדת טורנטים אני לא עובר את המגה. אני לא עובד עם NAT ובדקתי את הפורט ביוטורנט הוא פתוח. דיברתי גם עם נציג תמיכה טכנית והוא אמר שאצלו הוא לא רואה שום בעיה והכל בסדר אצלי בחיבור מה יכול לפתור לי את הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, אשר נמצאת בבניה (מצ"ב סקיצה) אני מתכנן להקים רשת תקשורת וארון תקשורת, קראתי המון בפורם ועדיין אין לי תשובות L נתונים: 4 מצלמות POE בכל חדר 2 נקודות רשת (הכנות לסטרימיר/טלוויזיה חכמה, לפינת מחשב עתידית) 3X2 =6נקודות בחדר שינה הורים נק' אחת. בסלון אצטרך בעתיד לפחות 3 נקודות (HTPC, רסיבר, Smart TV/X-Box) סה"כ 14 נקודות רשת. (אלא אם אשים Switch קטן בסלון ואז זה 12 נקודות) בארון התקשורת יהיו: מפצל חשמל ל 7 שקעים, מודם, ראוטר, פאנל חיבורים(אופציה), הרדיסק רשת X 2,NVR, Switch עם יציאות POE. שאלות: 1) בהתחלה חשבתי לשים Cat7 (ראיתי שיש גם 100Mhz) אבל אני מבין שזה עבה, ידרוש חיבורים מיוחדים ויקרים אז מה ההמלצ…
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בעקבות המעבר ל - 018 קניתי את הראוטר הנ"ל. כל חצי שעה בערך אני שם לב שאין אינטרנט - ווינדוס מראה שאני מחובר לרשת אלחוטית אבל בלי חיבור לאינטרנט. אני מנתק את החיבור ומתחבר מחדש והכל שוב עובד. מישהו מכיר את הבעיה, האם בעיית חומרה או שהייתי צריך להגדיר משהו בנתב? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי הודעה מחבר שלי, שכדי לפתוח אותה צריך להכניס כתובת שלי וסיסמא... ברוב טיפשותי הכנסתי, זה היה דרך הסמרטפון.. אחרי שהכנסתי נראה לי שהיה איזה שגיאה או משהו, לא ראיתי שנכנס שם לדף אחר.. בכל מקרה חבר שלי מאר לי שהחשבון שלו נפרץ. מחקתי את ההודעה ההיא.. אני לא רואה שום שינוי בחשבון שלי. איך אוכל לדעת אם שלי נפרץ? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הראוטר נמצא בחדר העבודה. מרחק 5מ' מהסלון. בסלון יטש ירידה של 50% בWIFI. מחשב נייח בסלון ללא מתאם WIFI. מה עדיף? לקנות רפיטר/מגדיל טווח שיתחבר לחשמל לידו ושיהיה לו חיבור דרכו גם בכבל אינטרנט למחשב הנייח בסלון? שכבר יגביר את הWIFI בסלון ובשאר הבית? כדוגמא: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE200.html או לקנות ראוטר יד שנייה ולהגדיר כרפיטר ואליו לחבר את המחשב בנייח וגם ישמש להגביר את הWIFI באזור הסלון? אם יש המלצה לראוטר יד שנייה אשמח. והאם צריכת החשמל תהיה שונה בשני המקרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש פה מישהו שמחובר לחברה UNLIMITED ויכול לעזור לי בכמה שאלות אני אשמח מאוד אני רוצה לעבור לחברה (חיברו את הרחוב לתשתית) אבל לפני שאני עובר אני רוצה לדעת מספר דברים על החברה איך השירות שלהם? איך התמיכה הטכנית? האם אתם מרוצים ? בנוסף, משהו שמאוד חשוב לי הוא פינגים לשרתים בחו"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעלות פינגטסט לשרתים בחול (עדיף לגרמניה) וצילום מסך לפינג לשרת DNS של גוגל עם הפקודה ping 8.8.8.8 -t תודה רבה ומחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד DELL LATITUDE E7470 ומשום מה אני לא מצליח לראות רשת מסוימת שקיימת בתוך רשת אחרת וראיתי אותה במחשב אחר וכן בטלפון נייד, אני בעצם רואה רק רשת אחת כשיש שתיים שפועלות. מה יכולה להיות הבעיה?כמובן יש דרייברים והכל מותקן בנייד וכן עמדתי ממש ליד הראוטר ועדיין פשוט לא רואה את הרשת תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-