עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wooper,

היי לאחרונה התקנתי כרטיס רשת ויש לי עכשיו 3 מחשבים ברשת אלחוטית שמתי לב שהמהירות בתוכנות שיתוף הרבה יותר נמוכות גם אם המחשבים האחרים לא עובדים האם זה משנה כמה מחשבים מחוברים לרשת או שפשוט זה מקריות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. היי אצלי בבית הרשת במהירות 12 מגה של 012 ראוטר בקומה התחתונה מחובר למודם ומשדר למגדיל טווח שאני מתחבר דרכו הבעיה היא שאני לא גולש על 12 מגה אלא על 6-8 מגה במקרה הטוב דיברתי עם 012 והם אמרו שזה בגלל המגדיל טווח בדקתי במחשב שבו מחובר המודם ומהירות שם היא 12 מגה אם אני מחבר את המחשב שלי בצורה חוטית אני אנצל את מלוא מהירות הרשת שלי?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by Daniel Bergman,

שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, אני צריך ראוטר שמיועד לשימושים בסיסיים, אבל כולל הורדות טורנטים וכו' באופן שוטף. חיבור 2.5 מגה לבזק (נטוויז'ן). צריך להתמודד (ביציבות!) עם 3 חיבורים אלחוטיים (3 לפטופים) באופן קבוע, ואולי יותר אם יבואו אורחים. כנראה לא יהיה מחשב נייח שמחובר אליו. יש לי אפשרות להשתמש ב Edimax BG 6204 WG שכבר נמצא ברשותי - האם הוא יעמוד במשימה? אם לא, אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  5. Started by nivrob123,

למישהו יש בעיות לאגים מצוהריים כבר? בבזק בינלאומי? הפינג לא יורד מ50 שאיפלו רק אני מחובר לרשת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לא מזמן הייתה לי בעיה בהתקנת הראוטר אבל הסתדרתי. עכשיו יש את המחשב שלי שמחובר לראוטר על כבל רשת ויש את של אחי(ויסטה) ושל אחותי(XP) שמחוברים על אלחוטי. אני רוצה לעשות ככה שאני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ואם אפשר אז גם כניסה לתיקיות וכ"ו(כמו שליטה מרחוק) אבל לפחות שיהיה העברת קבצים... תודה מראש יוסי..

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  7. האם אני צריך מגבר? ואם כן אך מחברים אותו ועל מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 1,

התקציב הוא בסביבות 400 ש"ח, ראוטר אלחוטי, אין צורך במרחקים ארוכים, אין קומות בבית, ראוטר אמין ומקצועי. כמובן שיתאים גם לכבלים וגם לבזק מכיוון שהתחלופה ביניהם אפשרית כל הזמן.

10. יש לי מודם כבלים וקניתי את הראוטור הזה EDIMAX 6104K בהתחלה עבד הכל כמו שצריך עד שזה פתאום מתחיל לא להתחבר את החיבורים עשיתי לפי המדריך באתר פיקוק, ולפי ההגדרה עם ריסט אני לא צריך שם משתמש וסיסמה להתחבר שאני מתחבר ל 192.168.2.1 עושה ריסט ואחרי זה בודק מה האיפי לא רשום כלום בחיבורים עשיתי קומבינה חיברתי מהמודם אל הראוטר קבל רשת מהראטור חיברתי למחשב שבחדר השני והחיבור השני זה מהמודם אל המחשב שלי ישר ביצאה של ה USB כדי שאני יוכל לקבל איפי 80.179.X.X .. כל הקומבינה עבדה שבוע , עד שפתאום זה לא רוצה לעבוד יותר ניסתי לנתק לחבר להוציא ת USB לחבר רק את המחשב בחדר השני כאשר שלי מנותק וזה לא עובד וזה מעצבן למישהו יש פתרון? חיכתי לסנכרון של המודם ואז חיברתי את הראוטר וזה לא מצליח !!…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  11. Started by kombuntor,

היי אני הולך להזיז את של המחשב נייח למקום בלי כבל אינטרנט אני מחפש מתאם רשת אלחוטי אמין ובעל קליטה טובה רצוי כזה שמתחבר בכבל ולא ישירות למחשב איזה עוד פרמטרים אני צרך לקחת בחשבון ואיזה מתאמים נחשבים טובים היום בשוק?

12. Started by singera,

איל אני הופך את המודם ADSL של בזק לגרסת פרו (ראוטר) ומאיפה מורידם את נתוכנה הנ"ל האם יש עוד הגדרות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by udicol,

כן תוכנת DNS2GO אמורה לפתור את הבעיה : DNS2Go is a free Domain Name System that will make your computer accessible anytime, anywhere by associating a domain name of your choice to your currently assigned IP address. DNS2Go is the perfect product for people who are hosting applications and have a dynamically assigned IP address. The DNS2Go service performs reliably behind your pre-configured Firewall or router allowing you to specify a domain name for your WebSite, FTP Server, Email Server, Internet game or other application. http://dns2go.deerfield.com// ומי שרוצה דומיין חינם ייכנס ל- www.cjb.net .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amd@ati,

היי! יש לי בעיה: אני קולט את האינטרנט רק בחצי אחד של הבית, שמעתי שיש מכשיר שמאריך את טווח הקליטה. האם תוכלו להמליץ לי על מאריך טווח שיעבוד טוב עם הראוטר הבא: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/hotreshet/article,64.aspx המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. קיבלתי מודם מבזק AZTECH E600 וכשהתחברתי איתו עם חייגן האינטרנט עבד ממש מהר, וכשהפכתי אותו לראוטר האינטרנט שלי בקושי זז, הדפים כבר לא עולים מהר, יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Netbloe,

כרגע יש לי ראוטר של בזק VEGN 2610 ורציתי להוסיף לקומה התחתונה את הראוטר DGN 2200v2 (שניהם של netgear). עכשיו,ממקומות אחרים שחיפשתי בהם איך לעשות את זה אמרו לי לכבות את הDHCP בראוטר השני ולתת לו IP מחוץ לטווח של הDHCP של הראשון ככה שזה מה שיש עכשיו. לשניהם מוגדר אותו השם והסיסמא(channel שונה) כי אני רוצה שזאת תיהיה רשת אחת,האם אני עשיתי משהו לא נכון? ראוטר ראשי (VEGN)- הוא 10.0.0.138 והוא מחלק כתובות מ 1-32. השני(DGN)- הוא 10.0.0.139 והDHCP שלו כבוי. עכשיו,עקרונית זה עובד לי כשאני מחבר אל הראוטר השני(המשורשר) מחשב בקווי אבל האלחוטי לא עובד.

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  17. מחשב יחידי שמחובר לאינטרנט ישירות, האם ניתן להוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי פשוט ולשתף דרכו אינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shlompis,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  19. Started by wooper,

היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  20. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by Access Denied,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלה שלי (נראה לי שכן). אם זה לא המקום תעבירו למקום המתאים. השאלה בכותרת. מה ההבדל הטכני בין שירות VPN לשירות smart DNS ? לאיזה צורך כל אחד מהם עדיף? (לדוגמה סטרימינג, או גישה לחנויות שדורשות IP מסויים) אני מכיר VPN בסיסי (משהו כמו tunnerbear), האם יש סיבה לעבור לסוג שירות אחר. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  22. Started by orei,

שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by blue_core,

האם עוד מישהו סובל בזמן האחרון מגוגל לא מתפקד ? האתר לפעמים לא עולה בכלל למשך דקות ארוכות. פעם כן ופעם לא. האם יש למישהו הסבר ואולי אפילו פתרון לבעיה ? לפעמים שגיאות כמו Connection Interrupted תחת פיירפוקס. אני בבזק ובזק בינלאומי 014.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. Started by or550,

יש לי אינטרנט 1.5 של נטויז'ן והמהירות הורדה שלי היא 10-20 קילוביט בהורדה ישירה ועד לפני שבוע ככה הייתי מוריד על 180+ להתקשר לנטויז'ן או שזה יכול להיות משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.