עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by soundf,

שלום דבר ראשון הציוד רשת שברשותי: כרטיס רשת אלחוטי המחובר למחשב שנמצא בקומה השנייה- TP LINK TL-WN821N http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN821N&content=spe ראווטר הנמצא במדרגות בקומה למטה כ5מטר מהחדר -edimax BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 והמחשב פועל על וינדוס 7 הראוטר עם סיסמא WAP הבעיה שלי היא כך: מידי פעם כ5 פעמים ביום האינטרנט במחשב שלי לא פועל כשורה: הוא מראה בצד איפה שרשום האם מחובר לאינטרנט או לא ,סמל של סימן זהירות ושאני נכנס לראות מה זה אומר רשום : אין גישה לאינטרנט (no internet accses) הפיתרון שאני מבצע תמיד זה ניתוק הכ.רשת ואז מחבר שוב אבל נמאס מישהו יודע מה הפיתרון ???

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. שלום חברים, לאחרונה אני שם לב להאטה קיצונית בשעות הערב, הוט+בזבל 100 מגה. הם פשוט נוכלים - כאשר עושים בדיקת מהירות באמצעות Speedtest המוכר - מקבלים 100 מכה. לעומת זאת כאשר הולכים לאתר בדיקת מהירות פחות מוכר, כגון bandwidthplace.com (שבבוקר נותן 100 מגה בלי בעיה) - פתאום מקבלים את המהירות האמיתית: 5, 10, 15 מגה לכל היותר. כמו כן לפעמים YoUTube לא זז בכלל. אין לי כח לריב איתם, מעדיף פשוט לעבור חברה - השאלה אם לא בכל החברות זה ככה? אם לא, על איזו חברה אתם ממליצים שתיתן 100 מגה סולידי בכל שעות היום + חיבור טוב לאירופה? אני צריך שמשחקים כמו Overwatch ו LoL יהיו עם חיבור טוב, ללא איבוד מידע ועם פינג נמוך.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by afi,

http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=AA97305 כולל יציאת usb, תומך dd-wrt במחיר 24 דולר לאחר החזר. chief, חוות דעתך?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. Started by tzolerguy,

יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?

6. אני מצליח לעשות פינג למחשב השני ומקבל קריאה אבל אני לא מצליח להכנס או לראות את המחשבים שלי בשכנים ברשת. איך אני יכול לפתור את זה ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. Started by dinozaur1,

היי יש לי ראוטר של טיפילינק מסוג tl-wr841n אני מעוניין לשים סיסמא על מנת שלא כל אחד יוכל להיכנס ולגלוש על חשבוני. אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 8.6k צפיות
  8. Started by anna gan,

שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..

9. שלום אתמול הביאו לי את הראוטר של חברת TENDA דגם W150M+ עשיתי הכל כמו שכתוב בדף כדאי להתחבר אליו והתחברתי לראוטר. לאחר מכן יש שם SETUP WIZARD כאשר בחרתי באפשרות WIRELLES והגדרתי את כל האפשרויות שלי זה עושה ריסט לראוטר ומעביר אותו למצב ראוטר ואחרי שזה קורא אי אפשר להיכנס יותר להגדרות שלו ובנוסף לזה האינטרנט גם לא עובד אפשר להיתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. עוד דבר שיכול להיות שזה בגלל זה, זה שבמחשב בחיבורי רשת הראוטר מוגדר כרשת לא מזוהה ההם מישהוא יכול לעזור לי זה דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אהלן, לפני כמה ימים הראוטר שלי נהרס, ולכן אני מחפש אחד חדש. חשוב לומר כי הראוטר לא שימש כראוטר באמת, אלא פשוט דרכו חיברתי כמה מכשירים (מחשב, אקסבוקס וממיר יס), והוא גם עשה רשת אל-חוטית. מכיוון שהבית שלי גדול צורת הרשת עובדת בדרך הבאה: יש מודם שנמצא בקומה העליונה (מס' 3), אליו מתחבר ראוטר שבו מוגדרות כל הגדרות הרשת וכו', משם דרך תשתית ביתית מתחברים אליו כמה מחשבים, ובאחד המחשבים מתחבר הראוטר השני, שנמצא בקומת הקרקע. עכשיו יש לי כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להן תשובות בנושאים הדומים: *ואני מצטער מראש על הסיבוך אני צריך שיהיה אינטרנט אל-חוטי בכל קומה (קרקע - שעד עכשיו היה נמצא הראוטר שלא שימש כראוטר ( :s05: ), קומה 2 - שבה אין כמעט קליטת אינטרנט אל-חוטי, אך ניתן לחבר שם עוד ר…

11. שלום חברים, אני מחפש ראוטר מומלץ שיאפשר חיבור אלחוטי של מספר גבוה של מכשירים במקביל (20-40 מכשירים במקביל) על חיבור בזק 100 מגה. יש למישהו המלצות ? כיום משתמש בראוטר DLINK של בזק ונתקל בתופעה חוזרת ונשנית של ניתוקים וחיבור לא זמין. תודה רבה, הדר.

12. Started by joelsnet,

האם כאשר אני מחבר Gigabit Switch לראוטר N 10/100 זה יוריד את המהירות בין המחשבים המחוברים , או שהם ימשיכו לעבוד Giga ביניהם ?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. Started by Miri Moyal,

אני מנסה באופן עצמאי לבדוק את החיבור לאינטרנט. לפי הראוטר נראה שאין. חיברו לי את התשתית של בזק לארון תקשורת אך לא טיפלו בשקע. אולי לא כך מחברים את החוטים? אולי צבע אחר של חוטים? אשמח לעזרה. תודה

14. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ואני ממש חייב את עזרתכם. השרטוט של הבית: הרכיבים של הרשת האלחוטית: 1 - xbox 2 - xbox360 3 - מחשב ישן שמשמש היום רק להורדות 4 - מחשב חדש שאני עובד עליו 5 - מודם הכבלים 6 - מודם אלחוטי (שכנראה יהיה WRT54GL) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל לראות בטלויזיה שבסלון סרטים וסדרות מהאינטרנט. איך אני יכול לארגן את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל להנות בטלויזיה שבסלון מסרטים וסדרות שאני מוריד, וגם לעבוד עם המחשב בממ"ד וגם להוריד עם המחשב הישן (שיהיה איפה שהוא בבית). הערה: הממ"ד הוא החדר עבודה שלי ולכן, כמו שניתן לראות בשרטוט המצורף של הבית, מחשב העבודה שלי (4) חייב להיות בממ"ד. מכאן אני מתחיל להסתבך :s05: רציתי לשים את הXBOX בסלון …

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  15. Started by Guymz,

אהלן, יש לי נתב די לינק דגם 645, הוא מחובר כרגע למודם שרכשתי מבזק. במידה ואני עובר לכבלים, האם אני עדיין אוכל להשתמש בנתב הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ^Z^,

שלום רב, אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית ואני צריך שני דברים : 1. נתב אלחוטי טוב, עד 350 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם הוא ממש ממש טוב. 2. איך מקימים אותה?... מישו יכול לתת לי הוראות?...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by unfacedman,

שלום. יש אצלי במחשב קישור לתיקייה נמצאת ברשת על מחשב אחר. קיימת גישה מלאה לחומר בתיקיה זו, ובכ"ז אם אני לוחץ על קבצים בתוכה (JPEG למשל) בקליק ימני ובוחר הדפס - אין אפשרות להדפיס ישירות. צריך להעתיק תחילה הקבצים למחשב הנוכחי. נפתחה הרשאת EVERYONE לתיקיה. לא עזר.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. סתם מחשבה שמסתובבת לי בראש : מה עם לעשות סקר מטעם האתר כל ... חודשיים , בו יפורסמו מחירי גלישה מטעם החברות הגדולות ל... נגיד 2 מהירויות (5 + 10 מגה) ? אני מעלה את הנושא בגלל חוסר השקיפות המעצבנת של כל ספקיות ה-ISP בארץ בו הם לא רושמים את מחירי גלישה באתרים שלהם ומזמינים אותך להתקשר ... , ואח"כ אתה מקבל הצעות שונות לאותם החבילות ... , בקיצור אתה מתמקח על משהו שאמור להיות אחיד ושקוף לכולם כמו המחיר שמודבק על כל מוצר בסופר . אם זה חובה על מוכרי מוצרים להכריז על מחיר המוצר על המדף , מדוע שזה לא יהיה חובה גם לספקי ה-ISP ? אני חושב שעם פרסום והשווה שוטפת וחוזרת בין המתחרים הראשיים , אולי יהיה אפשרי לעורר מודעות אצל ספקיות ה-ISP שלא כידאי להם לא לפרסם מחירים ולא כידאי להם לת…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by GbeTech,

אהלן. אני בטוח שזה מוכר לכולם. אני משלם על אינטרנט 100Mb, כלומר בפועל צריך להיות הורדה של 12.5MB. בפועל אני מקבל 6-7MB. כשמתקשר להוט, הם שולחים אותי לבדיקה באתר שלהם, שכמובן מראה 100Mb, מה שמגיע עם טענה שהם לא לוקחים אחראיות על התקשורת שלי עם שרתים אחרים. איך אני יוצא מהסבך הזה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. קיבלתי מבזק / ובזק בינלאומי שדרוג ל 20MB במקום 10MB אבל המודם ראוטר של בזק לא תומך ב 20MB אני לא רוצה לקנות מהם מודם ראוטר חדש, כי כולנו יודעים שזה לא באמת בחינם וזה עולה לי הרבה יותר מחדש. עכשיו עשיתי פדיחה קטנה, ובטעות רכשתי רק ראוטר בלי מודם של TP-LINK השאלה שלי זה האם להחזיר אותו ( בתקווה שהחנות תקבל אותו חזרה ? האם לרכוש מודם ? האם מכיוון שבזק נתנו לי 20MB הם צרכים לתת לי מודם שתומך ב 20MB? ללא חיוב ? תודה לכל מי שענה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  21. יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאליו מחובר דיסק קשיח חיצוני דרך הUSB. בהגדרות של הראוטר אני רואה את הדיסק קשיח אבל כשאני לוחץ על open the disc שום דבר לא קורה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  22. Started by אלדד,

יש לי בעיה בכניסה להוט מייל. הבעיה היא שאני בכלל לא מצליח להכנס לאתר שאפשר להכנס להוטמייל ואני גם רואה שיש לי הודעות במסנג'ר וכשאני לוחץ על זה אז זה פותח את העמוד שאמורות להיות בו ההודעות ובמקום זה נפתח עמוד שגיאה. יש עוד מספר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. למשל אני יכול להכנס לואללה אבל אני לא יכול להכנס לפורומים אחרי זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באיזהשהי צורה. תודה מראש אלדד!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by marikth,

אחד הלפטופים בבית אינו תומך ב 5G ובכלל נראה לי המתאם רשת אלחוטית שלו לא משהו, כי הוא איטי גם ב 2.4G. מה אתם אומרים על אחד כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748383 או אפילו יותר איכותיים. המחיר לא ממש משחק פה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nadavh5,

קודם כל שלום, בוקר טוב. אז ככה יש שאלה בנוגע לכרטיסי רשת אלחוטיים. יש לי מחשב נייד במקוה העבודה שלי וכמו שאתם בטח כבר הבנתם אני מנסה לקלוט פה רשתות באויר. הבעיה שלי היא שאני קולט ממש גרוע למרות שכבר עשיתי כל מיני קומבינות עם כבל מאריך של usb ומה לא.. השאלה שלי היא: אם אתם מכירים כרטיס רשת לנייד( או חיצוני) שיהיה ממש אבל ממש חזק! ולא איכפת לי על המחיר, אני יודע שיש כאן רשתות רק הבעיה היא עם הטווח. תודה מראש ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. בינתיים אני לא רואה שינויים חוץ מעיצובי תפריט שונים. אולי בגלל שאני משתמש בו כמודם ולא ראוטר. בכל מקרה זאת הגירסה: ‎HOT_2.1.11 הוסיפו Bridge Mode הנה תמונות:

• 1 תגובה
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.