עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sitnik,

שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה.. אז ככה השאלה שלי זה אם אני יכול למקד את כל אינטרנט שלי במשחק אחד למשל אני משחק קונטר סטרייק, כנסו למנהל משימות > לשונית רשת וכתוב שם למטה את אחוז השימוש ברשת. אני רוצה להגדיל את אחוז השימוש ברשת על משחק או תוכנה מסוימת אך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  2. Started by galgalgal2001,

אני רוצה שהמודם של בזק יתחבר באופן אוטומאתי לאינטרנט ללא צורך בחיגן המודם הוא ECI 312+ אני צריך לדעת מה אני ממלא במקומות המופיעים בתמונה המצורפת.. תודה רבה!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. Started by zZOROo,

אני הולך לכבל מחשב חדש ואני שם את המחשב החדש ליד הישן ואני רוצה לחבר את שתיהם לרשת כדי שיהיה בשתיהם אינטרנט איך אני מגדיר את זה בwindows xp שיהיה שיתוף מדפסות והכל תודה רבה למי שיעזור ןד"א לא מצאתי מדריך שיכול לעעזור לי כולל בחיפוש)

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by ha,

לרגל המעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) עלה הצורך בהקמת רשת אלחוטית. כרגע, אצלנו בדירה, ישנם 3 מחשבים: המחשב של אישתי המחובר ישרות למודם ADSL, מחשב HTPC המחובר למודם כבלים *בחיבור ישיר ללא חייגן* וגם משמש כראוטר, והמחשב שלי המחובר למחשב HTPC דרך כבל. מחשב HTPC משמש להורדות (BitTorrent, EMule) ופועל 24 שעות ושאר המחשבים מופעלים לפי הצורך. לפי מה שקראתי בפורום נראה לי כי אחד מהנתבים הבאים יתאים לנו כאשר נתחבר למודם הכבלים בלבד: BR6204WG Edimax או BR6504N Edimax האם הבחירה בנתבים אלה נכונה? באיזה מהם לבחור? השיקולים שלי הם: 1. נראה לי שאני צריך MIMO כדי שאוכל להעביר מהר קבצים בין כל המחשבים. 2. אני צריך שהנתב יתמוך במודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן. 3. בגלל שטח הבית אני צ…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. אני לא ספצ מי יודע מה בעניין של חיבורי אינטרנט למחשבים ניידים. אני קונה מחשב נייד עם wifi ויש לי ראוטר של סוויקס לא אלחוטי (בלי אנטנה) האם אני צריך לקנות ראוטר אחלוטי? ואיך נקרא ראוטר אלחוטי בעברית (בשביל חיפוש בזאפ)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  7. חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. בחדר - הנקדה יוצאת מ"הקיר cat5E" ואני צריך לפצל רשת (לא צריך wifi). למחשב, סטרימר, מדפסת, והתקנים, TV איזה נתב מתג מומלץ ? תודה,

10. יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by Posford,

במדריך רשום השלבים הבאים: הנה ההליך בשלבים- א. גישה למכשיר הרשת (נתב אלחוטי או נקודת גישה אלחוטית) ובחירה באיזור האבטחה ב. בחירה בהצפנת WEP ג. בחירת אורך הסיסמא ((64bit/128bit ד. קביעת סיסמא (המפתח המשותף) ה. החלת ההגדרות ו. לאחר החלת ההגדרות הלקוחות יתנתקו מהרשת האלחוטית . יש להגדיר רשת חדשה בלקוחות, לבחור את שיטת ההצפנה ולהוסיף את מפתח ההצפנה. נכנסתי לראוטר, שם ל-Wireless ואז ל-Security Settings ואז מופיע לי החלון למלאות את הנתונים הנ"ל: http://img215.imageshack.us/img215/4230/wepkr5.jpg אם אפשר הסבר מזה כל שדה כי אין לי מושג, מה צריך למלאות שם, אילו סיסמאות? ובנוסף אחרי שסיימתי למלאות את זה ולחצתי OK, איך אני מגדיר את הרשת הנ"ל במחשב האורח? ועוד …

12. Started by Ido.G,

שלום, כרגע אני מחובר ב ADSL @ 750. תהיתי האם כדאי לי לעבור לכבלים (עזבו מהירות מקסימלית בהורדה). האם לא יכולות להיות בעיות עם הראוטר האלחוטי? (של נטגיר) והאם הכבלים טובים פחות או יותר מ ADSL, בכלליות ? (אני יודע שיש UPLOAD גבוה יותר)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי 2 רשתות את הסיסמא של ה2.4 אני יודע אבל של ה5 לא יש איזה דרך לדעת דרך ההגדרות של הראוטר או משהו ?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  14. Started by itaic,

שלום לכולם אני הזנתי מפתח WEP לרשת הביתית שלי... הקטע הוא ששכחתי אותו ואני לא מסוגל עכשיו להתחבר אליה. איך אני מוצא אותו? זה מופיע איפשהו במחשב? תודה

15. Started by iceman19,

היי צריך את עזרתכם דחוף.אני מנפגעי אייס תקשורת חכמה. התחברתי לבזק ומנסה להתאים את הראוטר שאייס מכרו לי.Billion 8200axl 1200 ראוטר מעולה,אבל הם נעלו אותו על @ice,ואני לא מצליח לשנות את שם המשתמש וסיסמה. יש מישהו שיכול לעזור לפרוץ את זה ? אשמח מאוד

16. יודע מה זה ? ניסה את האופציות האלה? יש לו המלצה אם להשתמש ואיך? או לא להשתמש באופציות האלה ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. יש לי בבית ראוטר של בזק חדש ויש לנו 3 מחשבים אבא שלי יושב בסלון ובקושי קולט והאינטרנט מאוד איטי לו אמרו לי שהוא צריך כרטיס רשת או משהו לחבר לכרטיס רשת במחשב כמו אנטנה כזאת שיקלוט את המודם החדש שזה מהירות של 5GHZ במודם ככה אמרו לי בבזק אפשר להמליץ לי על משהו טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Pickaxe,

אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yehazkel,

לא הבנתי למה הפסיקו למכור אותו לא הבנתי מה עם הראוטר אם הוא משמש כראוטר גם? ומה הבאג ששמעתי שמצאו בו? ויש לי כזה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by multicore,

כתבה מעניינת ב ars-technica לכל מי שמעוניין להעמיק בנושא הניתוב: http://arstechnica.com/articles/paedia/internet-routing-growing-pains.ars

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. שלום! אני יודע שבטח ישנם דיונים רבים לגבי השאלה כבלים מול ADSL אני רוצה להתנתק מבזק כי אני לא מעוניין להמשיך לשלם עבור קו טלפון האם ישנם הבדלים מהותיים בין אינטרנט כבלים מול אינטרנט ADSL ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. היי חברים לא אכנס יותר מדי לפרטים, רק אומר שהשותף שלי השתלט על האינטרנט ומוריד ומעלה בלי סוף בביטורנט, מה שתופס את כל הרוחב פס של ה-3 מ"ב בלבד. בעקבות זאת יש לי ניתוקים כל רגע, אי אפשר לגלוש כמו בן אדם, אפילו גוגל לפעמים בקושי עולה לי. מכיוון שהוא עם מחשב שולחני ואני עם נייד (אני קולט אלחוטי והוא קווי), אז הוא ממש השתלט על הכל ומוריד ומעלה נונסטופ. הסיבה שאני לא מדבר איתו על זה היא מפני שיש סכסוך קטן בינינו, ואני כרגע מעדיף להסתפק בפרטים האלו השאלה שלי היא האם ניתן באמצעות תוכנה כזו או אחרת להגביל את הרוחב פס שלו כך שלפחות תהיה חלוקה שוויונית ברוחב פס? גם את הסיסמא לראוטר אני לא יודע (למרות שאני יכול לברר איכשהו), אבל אם יש תוכנה שתסדר את זה (שנינו על אותה רשת ביתית כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, חיברתי מדפסת רשת של HP(4500) לראוטר LEVEL ONE שלי עם כבל רשת. במחשב עם ווינדוס 7 הוא זיהה את המדפסת, היה איזה אשף התקנה של המדפסת, קביעת שם הגדרות וכל זה..ובסיום הדפיס והכל תקין. בשני מחשבים אחרים שיש לי עליהם XP אני לא מצליח לאתר את המדפסת הזאת ברשימת מדפסות, גם לא בהוספה ידנית. שאני שולח PING למדפסת בשניהם זה תקין ויש תגובה..(ניסיתי להכנס לאייפי של המדפסת , זה מציג לי שם רק תיקייה של memory card..) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Libby,

היי... המחשב שלי החליט היום שהוא לא פותח לינקים, כנאמר בכותרת. מה אני צריכה לעשות בשביל לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.