עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by choochoo,

שלום, עד לא מזמן הרשת הביתית שלי עבדה מצוין. המחשב הראשי שימש כנתב, עם חיבור אחד למודם Eth וחיבור שני ל-LAN. אל ה-LAN התחבר בכבל ישירות המחשב הנייד. לפני כיומיים שדרגתי את החייגן של ברק (L2TP) ומאז אני לא מצליח לגלוש מהנייד. יש לציין שכל הפינגים מהנייד אל המחשב הראשי (לכתובת 192.168.0.1) עובדים (וגם אל כתובות ה-Eth modem שהיא 172.13.12.1).... לזכרוני היה ניתן להגדיר את השיתוף על החייגן (L2TP) אבל כעת כל פעם שאני פותח properties של החייגן - אני מקבל את הלוח בקרה שלו ללא יכולת להגדיר שיתוף. הגדרתי שיתוף על חיבור ה-eth modem אבל זה לא ממש עוזר ..... אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by LG G2,

היי, יש לי שתי יחידות Mesh של פרטנר מסוג TPLINK HC220-G1-IL ואני רוצה להחליף אחת מהן למצב ראוטר. לפי המדריך של TPLINK אפשר לעשות את זה אבל אני לא מוצא דרך לבצע את זה דרך הממשק. מישהו הצליח לעשות משהו כזה? יכול להיות שפרטנר חסמה את האופציה להעביר את ה-mesh למצב ראוטר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Zeev86,

עשיתי tracert לאתר metaboli מ2 חשבונות ספקים. מה שמעניין אותי לדעת זה: 1. מה אומר * 2. למה בבזק בינלאומי יש 11 שורות ובטריפל סי 8, ומה זה אומר? תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vidati,

שלום! כרגע אני מחובר בבזק מגה וחצי ומשלם 110 לאינטרנט עצמו ועוד כ-43 שח לקו.. כמה יעלה לי להתחבר ל5 מגה? אם אני מתחבר הם צריכים לבוא אלי ולהחליף ראוטר? תודה

5. Started by iMeash,

אהלן, אני בחודש הקרוב עובר דירה וחשבתי להתחבר לאינטרנט סיבים של סלקום (בדקתי באתר שלהם וקיימת תשתית). אני לא כל כך מבין ברשתות ומעוניין לקנות מודם \ ראוטר שלי פרטי כך שלא אצטרך לשלם על השכרה שלו כל חודש. אני מעוניין לקנות מכשיר שיתאים לי לכל מיני אופציות (כלומר, מעברים בין ספקים ותשתיות של בזק והוט). אם יש המלצה על ספק אחר של אינטרנט שהוא לא סלקום, אשמח לשמוע. אין בעיה להזמין מאמאזון או מקום אחר אמין בחול אם זה יוצא יותר זול. תודה.

6. Started by eyalo,

מאז שיש לי מודם USB המחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, כשקראתי הודעות שקשורות לזה הבנתי שהמודם "גוזל" משאבים מהמערכת, השאלה שלי היא האם יש כתבה מסודרת בעניין, או משהו דומה ? אשמח לקבל לינק אליה, בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני מחובר ב1.5M, כלבים+ברק, כרגע בשביל להתחבר לאינטרנט אני מפעיל את תוכנת החייגן של ברק כדי להתחבר לאינטרנט. 1. האם אני באמת צריך את החייגן הזה ? האם אפשר להתחבר לאינטרנט בלי להריץ אץ החייגן? אולי הגדרות שונות בWINDOWS ? 2. האם יש תוכנה אחרת לחיוג שתופסת פחות משאבים או סתם תוכנת חייגן אחרת להתנסות. תודה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  8. קיימת רשת מחשבים במשרד, בה בערך ב- 8-10 מחשבים מותקנת מערכת Win98. בנוסף קיים מחשב מרכזי לגיבוי. המשרד עומד להוסיף מחשב חדש. האם כדאי להתקין בו WinXP ולא Win98? האם התקנת XP רק בו תוכל ליצור בעיות מסויימות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  9. עובר אצלי בקירות כבל רשת 8 גידים, כרגע אין לו את המחבר שלו, ז"א צריך לחבר לו את הראש פלסטיק הזה שמתחבר לכרטיס רשת. השאלה: זה משנה באיזה סדר הגידים??? ואם זה משנה, באיזה סדר לסדר אותם מימין לשמאל כאשר קפיץ הביטחון כלפי מעלה? דרך אגב, הצבעים של הגידים שונים מאלו שראיתי בכבל תקשורת מוכן, הצבעים שיש לי הם: שחור, חום, כחול, ירוק, כתום, לבן אחד, אדום, סגול. בכבל רשת שקיבלתי עם הראוטר למשל זה: כתום, כתום לבן, לבן פעמיים, לבן ירוק, ירוק, חום, כחול, תודה לעוזרים ולקוראים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jackhammer,

יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL בתור ראוטר ראשי מחוחברים אליו 3 מחשבים והוא גם נותן חיבור אלחוטי הביעה שלי שהקירות בבית שלי כנראה יותר מדי עבים (קירות בטון) והאות לא מגיע בצורה טובה לסלון. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ולהגדיר אותור בתור AP אני יודע שקיימים כמה מדריכים באינטרנט על איך לעשות את זה אבל לא מצאתי קונפיגורציה שתתאים למצב שיש לי אני רוצה לחבר את שני הראוטרים בכבל ולא בצורה אלחוטית אני רוצה ששניהם ימשיכו לשדר אלחוטי ולא רק אחד מהם אני רוצה שמחשבים שמתחברים בשני הראוטרים יכנסו לאותה הרשת ודבר אחרון חשוב זה שמי שירצה לעבור מאיזור הקליטה של הראוטר הראשון לאיזור הקליטה של הראוטר השני (לפטופ או טלפון נייד) , שלא יתנתק ויתחבר מחדש. מי שיכול לעזור לי בקשר לאיך…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by composite,

שלום. עד לאחרונה, השתמשתי בחייגן (SpeedTouchHome) + נתב (lLinksys BEFSR41) נפרדים בשביל להתחבר להאינטרנט. לשניהם היה פיירוול משלהם, והיה קשה מאוד לפתוח את הפורטים (דבר שמאוד חשוב לי) בחייגן. עכשיו, המליצו על דבר שמשלב גם חייגן וגם נתב, בעל פיירוול אחד, שיהיה קל לפתוח, של חברת 3com, עם חיבורים ל- 4 מחשבים. אשמח לשמוע את המלצתכם לדגם טוב, שלא יהיה יקר מדי (לא יותר מ- 1200 ש''ח), אבל שיהיה מהיר, ידידותי למשתמש, יציב ואמין (ושהיו חיבורים ל- 4 מחשבים לפחות, למרות שזה לא משנה כי אני מתכוון לקנות סוויטץ'). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by davidmath,

חבר אמר לי שניתן להקים DNS משלי. לא הבנתי למה הכוונה, אפשר הסבר. ויותר מעניין אותי הפרטים הבאים: 1. האם צריך חומרה מיוחדת? 2. האם צריך להירשם אצל יאנה (IANA) כדי שתהיה גישה אליו? 3. האם ניתן להקים DNS שאינו קשור לרשת האינטרנט? הכיצד? חג עצמאות שמח

13. חברה שלי מחוברת לאינטרנט דרך כבלים + אינטרנט זהב. בשבועות האחרונים היא לא מצליחה להיכנס ל-www.livejournal.com. אתמול היא התקשרה לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב, והם טענו שיש להם בעיה מול האתר הזה. האם יש דרך להתחבר אל האתר בכל זאת? חשבתי על פרוקסי או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by card,

שלום אני צריך המלצה למודם-ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. אני מחפש משהו נחמד שעושה את העבודה, ולא צריך משהו High End. רק חשוב שבנוסף ל-Wi-Fi יהיו גם 4 Ethernet Ports עבור חיבור חוטי של כמה מחשבים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tzahif,

לאחרונה אני חווה ירידה משמעותית בקצב ההורדה. אני רואה שהורדה מתחילה בקצב גבוה, יורדת משמעותית, עולה שוב אחרי זמן מה וחוזר חלילה. הספק היה אורנג׳, ניסיתי להחליף לבזק בינ״ל אבל התופעה נשארת. לא החלפתי חומרה, או תוכנה הכל אותו דבר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by roc,

שלום,אתמול הקמנו רשת של שני מחשבים בבית בעזרת HUB המחובר למודם(למרות שאני צריך להפעיל את החייגן מהמחשב שלי ובו נמצא הHUB והמודם) ושני המחשבים,בכל מקרה,הZONE ALARM שלי פשוט חוסם את הרשת,מידיי פעם הרשת עולה אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד,רק כשאני מכבה את הפיירוואל הוא עובד,רציתי לדעת איך אני מאשר בZONE ALARM שהמחשב השני יוכל לקבל גישה מלאה למחשב שלי? ממש הסבר מפורט בפיירוואל,לאיזה אזור צריך ללכת,מה להוסיף וכו', תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by EYALL,

בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by smalery,

התקנתי ראוטר EDIMAX (נראה לי 6204), ההתקנה עברה חלק, ועם מחשב נייד (VISTA) אני מתחבר לרשת האלחוטית. כשאני נמצא בחדר עם הראוטר קליטה מעולה, אבל כשאני יוצא מהחדר, סביבות 5-7 מטרים, כשאני נכנס לכל אתר באקספלורר, הרשת מתנתקת וצריך להתחבר שוב, ושוב כשאני מנסה לגשת לאתר, שוב מתנתק... מה הבעיה? ???

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  19. Started by shiran69,

שלום לכולם עד לפני כמה ימים האימיול שלי לא עבד היה לחמור כיסוי על העיניים והיה רשום lowid אני השתגעתי לא ידעתי מה לעשות בסוף כמה אנשים עזרו לי לפתור את הבעיה : קודם כל צריך את הip של הראוטר רושמים אותו בדפדפן אחר כך נכנסים ל general setup >net>port forwarding לסמן ב v את enable< Private IP לכתוב את כתובת הרואטר <Port Range לרשום את הפורטים (לדוגמא אימיול) לשים לב איזה מספר הוא ב tcp ו udp< ללחוץ על add (כל פורט אתה רושמים בנפרד) ופיירוול לכבות זהו...... שירן (בת) מקווה שעזרתי

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by det0x,

שלום, יש לי ראוטר משולב של הכבלים HOTBOX (חרא של מוצר סליחה על הביטוי). לפני הייתי בתשתית בזק עם נתב משולב גם בADSL RTA 1025 ראוטר מעולה, עכשיו הוא לא בשימוש ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לנצל אותו. רציתי לדעת אם אני יכולה לשרשר בניהם שה RTA של בזק יהיה סוג של ACCESSPOINT והHOTBOX ישאר זה שמקבל MPLS DHCP בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אז ככה. אני צריך להקים 3 רשתות, הנה הדרישות: הראשונה: צריך לפצל חיבור ADSL, עם מודם ALCATEL, לרשת אלחוטית ש2-3 מחשבים ניידים יתחברו אליו ב802.11, לא משנה אם A B או G (מהירויות), פשוט לפצל את החיבור, שכל הזמן יפעל ו3 מחשבים ניידים יוכלו להתבר אליו ברשת אלחותית ולגלוש באינטרנט. עכשיו שאלה בקשר לזה, המחשבים הניידים האלה מטיילים הרבה בין רשתות, בWIN XP צריך לשנות איזה הגדרות קבועות או משהו? פשוט המחשבים האלה כל הזמן על רשתות שונות ואי אפשר לשנות להם את ההגדרות ספציפית לרשת הזו. הדרך הפשוטה ביותר היא ROUTER אלחוטי? קניתי ROUTER אלחוטי יקר של DLINK וצריך לשנות הגדרות IP ונראה לי DNS בWINDOWS! השניה: חיבור כבלים עם מודם של מתב, אליו יתחברו מחשב רגיל (שולחני) ומחשב נייד. עכשיו פה…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by below_z,

אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by ShayGTi,

אני רוצה להעיף לכל הרוחות את 012 המנוולים שחוסמים פורטים ותוכנות כאלה ואחרות (כולם בטח יודעים על מה אני מדבר). שמעתי שנטויז'ן ובזק בינלאומי לא חוסמות בשום צורה, האם זה נכון?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by G-FoRcE,

טוב, אז ככה: יש לי מחשב עם ווינדוס 98 יציב ביותר, חיבור 0.5Mbps של נטוויזן בלי הקזאאה המחשב יכול להיות דלוק ומחובר לאינטרנט שבוע בלי לקרוס או להתנתק (אולי יותר..) אבל כשאני מדליק תוכנה שיתופית כגון kazaa, imesh, bearshare האינטרנט שלי מתנתק כעבור כמה שעות(2-6). הסימן הקטן של שני המחשבים בתחתית המסך עדיין שם אבל האינטרנט לא מגיב והICQ מתנתק.. המחשב עבר בתקופה הזו בערך 3 פירמוטים, אבל הבעיה נמשכה... מישהו יודע מה הבעיה? לעוד מישהו שמחובר לנטוויז'ן (או חברה אחרת) יש את הבעיה הזו? המחשב: פנטיום 2 350@467 256MB RAM כרטיס רשת CNet PRO200 PCI מודם אלקטל איכותי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו.. תשאלו..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.