רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מדובר על הנתב שמשלמים עליו 1.90ש"ח אני מתלבט אם לקנות אותו או לא... השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב מבחינת טווח קליטה, מהירות העברות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו? HOT + בזק בינלאומי
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לשים נתב אלחוטי בסלון אבל אז החדר שלי טיפה רחוק ואני מפחד שאני לא יקלוט בעוצמה טובה. יש לי גם אפשרות לשים את הנתב בחדר שלי וככה הוא יהיה קרוב לכולם אבל אני מפחד טיפה מהקרינה. אני ל אמבין בזה ממש אז השאלה שלי אם נתב אלחוטי בחדר עושה קרינה? זה בריא בכלל לשים נתב אלחוטי בחדר שאתה ישן בו? כי אם יש בזה טיפה סיכון אז אני מעדיף להסתכם עם הקליטה ולשים אותו בסלון. מקווה שמישהו טיפה מבין בזה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שיותר מעשור הייתי מנוי בחבילת 12 מגה של חברת הוט והספק 012, החלטתי לשדרג חבילה ל30 מגה . המודם נותר כפי שהיה (מוטורולה) נאמר לי שהוא מתאים . בנוסף מחובר ראוטר . הראוטר לא אמור להשפיע על חיבור קווי (האמנם?) בדקתי מהירות במחשב הנייח שבו החיבור קווי ,הבדיקה נעשתה באתר חברת הוט וגם בעזרת האתר ספיד-טסט. בשני המקרים הבדיקה הראתה 15-17 מגה upload . גורם אפשרי לתוצאה הנמוכה ? תודה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות שרת אחסון ביתי שישמש לאחסון מדיה, תמונות,מוסיקה,סרטים וגיבוי מסמכים חשובים ברשותי מחשב פנטיום 3 שכבר אינו בשימוש וכן פנטיום 4 שגם כן אינו בשימוש אולם הייתי מעדיף להשתמש עם פנטיום 3 בגלל הביטים של צריכת חשמל, אמינות וטמפרטורת עבודה נמוכה יותר. הייתי רוצה להפוך אותו לשרת אחסון קבצים ביתי ואולי גם לראוטר ופיירוול ביתי אני מבין שמומלץ להשתמש במערכת לינוקס לצורך כך מכמה סיבות אבטחה טובה יותר אין ווירוסים ועבודה מהירה יותר השאלה היא באיזו מערכת לינוקס חינמית כדאי להשתמש והאם קיימת כזו שכל התכונות שציינתי כבר קיימות בה? תודה מראש שי מילגי
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חושד שהראוטר שלי בתהליכי גסיסה. התקשרתי לבזק והם אמרו שמהיום אפשר רק להשכיר מהם ראוטר, אז חשבתי שאולי פשוט עדיף לקנות אחד בעצמי. אני מחפש המלצה למודם-ראוטר אלחוטי במחיר סביר (עד 300 ש"ח?). אני יוצא מנקודת הנחה שניתן למצוא ראוטרים איכותיים יותר מאשר מה שבזק מציעים, ובאחריות מספיקה כדי שזה יצא משתלם. יכול להיות שהנושא כבר נטחן בפורום, ואם כן אני אשמח לקבל הפניה לדיון קודם רלוונטי. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים הרוטל שבזק הביאו לי לפני פחות משנה התחיל לעשות בעיות כאשר הוא מוגדר כראוטר והתומכים של 166 אמרו שהאפשרות היחידה זה להחליף אותו. כרגע אני עובד בבית עם קונפיגירציה של הרוטל 1320 שמוגדר בראוטר ומחובר לסוויצ' ומשם ל 3 מחשבים. חשבתי להחליף את המודם ומבקום להישאר עם חיבור סוויצ' לבקש מהם את הראוטר שהם מביאים. הבנתי שיש כמה דגמים בבזק השאלה מה הכי מומלץ לקחת מהם או שאם בכלל עדיף לקבל מודם חדש במסגרת האחריות ולקנות ראוטר. כרגע אין לי שימוש ברשת אלחוטית אבל עוד כמה חודשים יש תכנון להביא לבית מחשב נייד או שתים ואני צריך את האופציה פתוחה אז מה ההמלצה שלכם ראוטר בזק או מודם + ראוטר אחד?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חיברתי 2 ראוטרים ב WDS והגדרתי את הכל כך שאחד רואה את השני אבל יש לי מס' בעיות. דגמי הראוטרים שלי הם: D-link2670U של בזק שמשמש גם כמודם ADSL אשר מחובר למחשב. TP-Link WR1043ND שמשמש כ AP ומחובר ב WDS לראוטר הקיים של D-link. הבעיות: 1. לא הצלחתי להגדיר יוזר וסיסמה ב 2 הראוטרים. כאשר אני מגדיר את הגדרות האבטחה, הם לא יודעים לראות אחד את השני. 2.השם של כל רשת (SSID) שונה אחד מהשני כך שבכל פעם שאני מתקרב לרשת עם העוצמה הגבוהה יותר, אני צריך להחליף רשת באופן ידני במקום שזה יעבור לבד. 3. מהירות הגלישה אמורה להיות חצי ממהירות הגלישה שאני מקבל מהספק (כלומר 5mb) בפועל, כאשר אני מתחבר מה D-link אני מקבל מהירות גלישה של בערך 8-9 וכשאני מתחבר מה TP-link אני מקבל מהירות גלישה …
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני שנה שמעתי על הטכנולוגיה ורציתי לדעת עם זה רלוונטי, עובד, פועל ואת טיב הרעיון. אני יושב בחדש במרחק של 7 מטר אוירי מהראוטר כאשר יש 4 קירות שמפרידות ביני לבינו (במרחק לא אוירי מדובר על 9 מטר). אני רוצה לדעת עם זה עובד כמו שצריך ואם כן תוכלו להמליץ לי על מכשיר?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, היות ואני חייב קו אינטרנט פנוי ונקי 24/7 (מסיבות שלא אפרט כאן כי זה פשוט יותר מדיי) וההורים שלי התנתקו מחברת יס, וכרגע צופים בתכנים באינטרנט (ערוצים בלייב, קודי, תוכנות רבות אחרות של סטרימינג תמידי) ובנוסף לזה מבצעים הורדות ממושכות של תכנים, וזה פשוט מעמיס על הקו והופך אותו לבלתי נסבל בשבילי, [קפיצות חמורות, ובכללי פינג גבוה הרבה יותר באופן קבוע מן הסתם] (כשאפילו קפיצה בCMD של מעל 1-2MS מפריעה לי מאוד) החלטתי לנסות לבדוק את האפשרות להפעיל קו אינטרנט שני (כמובן שאני מוכן לשאת בתשלום הנדרש), אנחנו נמצאים בבזק ובזק בינלאומי (חיבור VDSL) , האם ניתן לעשות דבר כזה? פשוט שיהיה לי ראוטר משלי, בנפרד משלהם, וקו שהוא לגמרי נפרד , כמובן שאין צו…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שודרגתי למהירות של 100 מגה ועקב כך מחליפים לי את המודם להוטבוקס.. הראוטר שיש לי נשאר ברשותי. הבנתי שה-WIFI של ההוטבוקס חלש מאוד, ולכן חשבתי לחברו לראוטר שלי. איך אעשה זאת? אני צריך לבקש מהוט להגדירו כמודם ע"י שליטה מרחוק? מחר אקבל את ההוטבוקס בסניף ואצטרך לחבר אותו בעצמי, אז אשמח להסבר קצר. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם הספק שירות (אקספון) או אחרים עושים ככה ללקוחות אני יודע לזהו לפי IP אם הוא public או לא זה לא בעיה, השאלה שלי איך מזהים אם אני מאוחרי CGN או NAT של הספק שירות ?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב חדש שמחובר לרשת ע"י מודם של HOT מוטורולה SB4200 אני מעוניין לחבר את המחשב הישן לרשת. הוא ממוקם בחדר אחר ואין אפשרות באמת להתחיל כבלים ברחבי הבית, הבנתי שהאפשרות הטובה בשבילי זה הקמת WIFI בבית. השאלה איך עושים את זה ומה זה דורש? האם תהיה קליטה טובה? דיברתי עם HOT והם אומרים שבתוספת של 10 שקל בחודש הם יעשו לי את הרשת האלחוטית בבית. השאלה אם לא כדאי פשוט לעשות הכל לבד? אני צריך בנוסף המלצה על ראוטר ומקלט טובים למחשב. דבר נוסף, יש לי מדפסת די חדשה HP OFFICEJET 6500A PLUS (יש עליה כיתוב Wireless) השאלה אם גם אותה ניתן לחבר למחשב הישן? בבקשה עזרה הידע שלי מינימלי. תודה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שימוש ראשון שלי בביטורנט.......התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה וטובה מהאימיול! ממליץ לכם לעבור אליה גם,מורידה על 47-50 רצוף! שינמון מהפורום המליץ לי עלייה והיא מדהימה........סוף סוף ההורדה יציבה ! החסרון היחיד שמצאתי זה שאי אפשר להוריד כמה דברים ברצף בתוכנה מבלי שהמהירות תיפגע........או שיש דרך לתקן את זה..?
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל רשת (כזה שמתחבר לhub וממנו למחשבים שונים בבית) באורך של בערך 10 מטרים. חסר לי עוד מטר אורך כדי שהוא יגיע ליעדו. האם יש אפשרות לקנות הארכה לכבל רשת כזה ? אם כן , כמה זה יעלה ? (יותר זול מכבל רשת חדש של 11 מטר אני מניח...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי התחבר לא מזמן ל-NGN של בזק במהירות 10 מגה. ספק - בזק בינלאומי - גם 10 מגה. בדיקות SPEEDTEST מראות שמהירויות ההורדה וההעלאה תקינות, אך הפינגים על הפנים (230 ומעלה - בארץ!) עשיתי בדיקות פינג ב-CMD לאתרים כמו וואלה, YNET וקיבלתי תוצאות סבבה - 15-17MS. בדיקות PINGTEST בארץ יוצאות תקינות - 20MS, ג'יטר 0, איכות קו A. בדיקה לפרנקפורט הראתה על 70MS, ג'יטר 1, איכות קו B. עוד דבר, כשנכנסים ל-SPEEDTEST הוא מתביית על איזורים מוזרים כמו עזה ומזרח ירושלים (לא על ת"א, ראש העין, פתח תקווה וכו'..) מה יכולה להיות הסיבה לזה? אודה לעזרתכם!
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, מסיבות היסטוריות ממוקם המודם\ראוטר האלחוטי שלי דווקא בתוך הממ"ד (נקודת ה-ADSL נמצאת שם וגם הנקודה שמזינה את שאר הטלפונים בבית - טלפוניה קווית של אורנג'). טופולגיית רשת: הראוטר\מודם שלי הוא ה-SmartBox (סימנס) של אורנג' (תקן N) שמחובר ב-NGN 10M. אל הראוטר מחוברים מחשב ומדפסת רשת בכבל ישיר, שני לפטופים ב-WIFI (מחדר השינה הקליטה היא בסדר אבל כשהולכים לסלון הקליטה חלשה במיוחד ולפעמים יש ניתוקים), Wii וסטרימר (שיושבים אחד ליד השני גם כן ב-WIFI). עם קליטה חלשה ללפטופים אני מוכן להתמודד אבל הבעיה האמיתית מתחילה כשמנסים לראות סרטים דרך הרשת בסטרימר או בלפטופים: הסרטים מתחילים לגמגם ולהיתקע ובסוף אנחנו מתייאשים ומביאים את הסרט על DOK. אני אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה: שיפו…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ה100 מגה שהם מציעים דרך הפייבר בוקס, מישהו יכול לתת חוות דעת? האינטרנט באמת כזה גרוע כמו ששמעתי?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אני מגדיר ראוטר 6740U של חברת DLINK למצב bridge? עוד שאלה: איך אני ואמר לדעת האם אני ATM או PTM ? (ומה זה אומר?)
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לרכוש למחשב כרטיס רשת אלחוטי מעדיף יותר כרטיס פנימי מאשר כרטיס USB הכרטיס מיועד בעיקר להעברת סרטים בגגל זה אני מעדיף Dual-Band כדי שיתמוך בעתיד בראוטר דומה כרגע חשבתי על הכרטיס הזה linksys wmp600n http://home.cisco.com/en-mea/products/adapters/WMP600N תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-