רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחובר ב100 מגה עם תשתית הוט וספק הוטנט וחוץ מאיזה פעם אחת שהמהירות של ההורדה הגיעה ל5MB לדקה או שתיים בכל הורדה אחרת זה בקושי עובר את ה2MB קראתי כל מיני מדריכים על הגדרות של utorrent שאמורים לתת שיפורים במהירות אבל זה לא באמת עזר.. בבדיקת המהירות של 013 (או כל אחת אחרת) אני מגיע ל100 מגה הורדה...והכל נראה תקין אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות...אשמח לעזרתכם תודה * הפורטים פתוחים ולכן לא נראה לי שזו הבעיה..
-
- 14 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום, ברשת הביתית יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX , אתמול כשהגעתי הביתה , ראיתי שהרשת לא עובדת , הראוטר משמיע קולות מוזרים ומהבהב בצורה לא תקינה. הגיע הזמן להחליף. אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב אם אפשר שיתמוך ביותר מ-4-5 מבואות. אני חייב לקנות היום -הילדים "במצוקה" בבית בלי אינטרנט תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לכם איתו בעיות עם הפלאפון / טלפון הפרעות קטנות ? או כלום?
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי לכולם! (את רשימת הציוד שלי אני יראה בסוף) יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מודם ADSL שמתחבר לראוטר בWAN. מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר, ומתאם שמחובר לראוטר לרשת החשמל, ובנקודת חשמל אחרת, מחשב שמחובר לחשמל גם הוא. מחשב | בקיצור : מחשב - חשמל - ראוטר - מודם הבעיה אצלי כרגע היא במחשב שמחובר דרך רשת החשמל. ניסיתי הכל, מipconfig דרך החלפת החיווט ועד שינוי הגדרות בראוטר. שום דבר לא עובד. אני כל הזמן מקבל בעיה ברשת החשמל, והאייפי שהוא מקבל מהDHCP מוזר מאוד, ובכלל לא בטווח המוגדר. הציוד שלי הוא: Samsung aDSL Modem - מודם. ST Lab Broadband router - ראוטר. MSI HomePlug Adapter - מתאמי החשמל. בדקתי שאין לי שום חס…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם מדגם Siemens SL2-141 של בזק והוא גם ראוטר עכשיו לפני שעשיתי אותו בטעות ! ראוטר או שעשיתי לו נתב אין לי מושג כי אני חדש בזה בכל אופן איך אני מחזיר אותו להיות מודם רגיל עם חייגן כי זה פוגע לי בתוכנות שיתוף קבצים איך אני יכול להחזיר אותו למודם רגיל כמו שהוא היה בהתחלה אינני יודע אם הפכתי או אותו לנתב אבל יש לי כתובת IP קבוע המחשב כל הזמן מחובר ללא חייגן אני רוצה להפוך אותו לרגיל עם חייגן כמו שהבאתי אותו עכשיו כל פעם שאני רוצה להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים אני צריך לשגת לאתר שלו אני לא רוצה לפתוח פורטים וכו אנא עזרו לי להחזיר אותו למודם רגיל בבקשה יש לי Windows xp pro en תודה וכל טוב ושבת שלום
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2 מחשבים שניהם על ויסטה שני הכרטיסי רשת הם גיגהביט לאן (וככה גם רשום בשם זיהוי שלהם במערכת ההפעלה) על הכבל רשום CAT5E ככה שהוא אמור להתאים (כבל ישר ולא מוצלב). בפיירוואלים הטווחים מוגדרים כרשת פנימית ובכל שאלה שקפצה אוטומטית כמובן שאישרתי. מוגדרים אי פי ידניים וכו' אין לי מושג למה הוא לא מוכן להעלות מעל 11-13K, היתה איזה העברה אחת או שתיים שהוא באמת עלה לאיזה 30K ככה אבל זהו, בכל שאר התעבורה הוא תקוע על מהירות נמוכה. ב-STATUS של הכרטיסי רשת בשני המחשבים כתוב לי 1GB בקטגוריה של SPEED. מישהו יכול להאיר את עיניי איפה טעיתי ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מומלץ לכבות את המודם והראוטר שלי בלילות בזמן שהמחשב כבוי וכשאני ישן? ראוטר: TP-LINK WR841N, ומודם של מוטורולה. אני נמצא בהוט. משום מה כשאני נוגע בראוטר הוא די חם.
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה עם פתיחת פורטים (דיי מוזרה לדעתי) אז ככה: שאני מנסה להכנס מהlocalhost:port הכל עובד שאני כותב את הip שלי מהאתר הזה:http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ואז:port זה לא עובד ניסיתי בכמה אתרי בדיקת פורטים, בכולם היה כתוב שהפורט סגור (גם שהתוכנה פעלה וגם שלא) למישהו יש הצעות למה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Asus P6TD Deluxe: Marvell Yukon PCI-E Gigabit Ethernet Controller וכעת הוא מוגדר על 100 מגה במקום 1000 מגה: איך אני יכול לשנות את זה כדי שיתמוך ב- 1000 מגה ? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי בתקן n נייד, שהוא גם משדר וגם קולט במהירות של 300Mb, עד עכשיו קניתי שתי כרטיסים שהיו אמורים להיותשל 300Mb אבל בפועל הם שדרו על 150 וקלטו על 300, ובלחיצה על הכרטיס רשת(ב-win( כתוב לי שהחיבור הוא 150Mb אתם מכירים כרטיס(מנסיון) שהוא גם משדר וגם קולט על 300Mb, והעברת קבצים איתו הייתה מעל 15MB בתנאים אופטימלים??
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין תוכנה שתאפשר לי להתחבר למדפסת שמחוברת בUSB מכל מחשב אחר דרך האינטרנט? באמצעות Socket/LPR.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, ראיתי פה כל מני חוות דעת על שניהם, אבל לא הצלחתי למצוא איזו העדפה ממשית של אחת מהן. סליחה מראש אם פספסתי משהו והתשובה כבר קיימת איפשהו בפורום. תחת ההנחה שאת שתיהן אני יכול להשיג סביב אותו תג המחיר פחות או יותר, ושאני מחובר לנטוויז'ן במהירות 100 מגה (ספק + תשתית) - מה עדיף לי לרכוש? חשובה לי מאד מהירות ה- wifi. יש לי שני מחשבים בבית שמתחברים ב- wifi. האחד נמצא כ- 5 מטר מהנתב והשני כ- 10 מטר ממנו (עם קיר מפריד). כשעברתי לנטוויז'ן וקיבלתי מהם את הנתב שלהם (netbox), ערכתי השוואה קצרה ובדקתי אותו מול הנתב שאני צריך להחזיר לבזק (netgear vegn2610). המחשב הקרוב (5 מטר) קיבל את אותה מהירות ה- wifi בשני הנתבים (כ- 40 מגה), ואילו המחשב הרחוק יותר (10 מטר עם קיר מפריד) קיבל עם ה…
-
- 14 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
מאתמול פתאום האינטרנט שלי התחיל להוריד ב20-30 והמקסימום שהוא הגיע אליו זה 40 עד עכשיו זה ככה... צלצלתי לספק ואמרו לי שהם משפרים תשתיות או משהו כזה... אני גר בנהריה אבל למשל לאנשים שגרים במרכז זה לא קרה! או שקרה להם אבל ממש דברים קטנים כמו הורדה מקאזה וכ"ו... אצלי זה בכל האינטרנט גם בשליחה וגם בקבלה.. הייתי אמור לקבל אתמול כבר ADSL 1.5 (שידרוג) ובגלל זה עכשיו אין לי יש למישהו מושג מה הולך פה?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי מה שלומכם? אני די זקוק לעזרתכם, התקנתי לאח שלי עכשיו WIN 7 במחשב די סטנדרטי ומודרני (כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון, לוח פשוט עם כ.מסך מובנה וכו') - זה אותו דיסק שהתקנתי איתו כמה וכמה פעמים את המערכת ועם אף אחד מהמחשבים לא היתה בעיה כלשהי. במחשב הזה הוא פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט (חוטי) ורושם לי doesn't have valid ip address לפני זה כשהיתה מערכת XP לא היתה שום בעיה עם האינטרנט. המערכת מציעה לי לנסות לפתור את זה אוטומטית, אבל זה בסופו של דבר גם לא מצליח. דעתך? לפי מה שקראתי בגוגל ניסיתי אפילו לבטל את התמיכה ב-IPv6 כי אמרו שיכולות להיות בעיות - לא עוזר.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב הקדמה... אז המחשב החדש צריך להגיע בימים אלו. אני משדרגת את החבילת אינטרנט שלי ל 3 מגה הורדה 150 קי העלאה.(נטויזין והוט) יש לי 2 מחשבים נייחים בשני חדרים סמוכים. ואני רוצה לחבר אותם לרשת דרך ראוטר .כשהקרוב יחובר דרך כבל רשת והשני יחובר אלחוטית. יש לציין ששני המחשבים ישתמשו ברשת רוב הזמן והן לצרכים כבדים כגון תוכנות שיתוף וכו'. חשוב לי שהמחשב החדש שיחובר אלחוטית יהיה חשוף לרוב המהירות בחבילה ולכן איני רוצה שאחד מהמרכיבים לרשת (ראוטר,כרטיס רשת) יעשה בעיות אמינות מחיפוש כאן ראיתי שיש שני דגמים מומלצים ובהפרש של 100 שקלים אחד מהשני: הראשון הוא WRT54G של LINKSYSבמחיר של 350 שקלים. השני הוא 3CRWE554G72 של 3com במחיר של 250 שקל עכשיו לשאלות : איזה ראוטר מבין…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב במשרד ואני רוצה להיות מסוגל להתחבר אליו מהבית (סוג של VPN אם אני לא טועה) כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש צורך בתוכנה מסוימת? (על שני המחשבים Win XP) כמו כן , יש צורך בהעתקת קבצים מהמחשב במשרד למחשב בבית לצורך גיבוי. וגם צורך בהדפסה מהבית למדפסת שמחוברת למחשב במשרד. אני מאד אשמח לקבל עזרה (מקווה שפרסמתי בפורום הנכון , אם לא בבקשה תעבירו לפורום הנכון) תודה רבה רבה
-
- 14 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
בכוונתנו להקים בבניין רשת WIFI לצורך תקשורת בחניון התת קרקעי שלנו. האם יש דרך לשלוט על מי שנכנס לרשת ומשתמש בה (כלומר, סוג של ניהול משתמשים)? האמור הוא בנוסף לאפשרות להכנס לרשת עם סיסמה.
-
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
- 4 followers
-
-
לשניהם יש אינטרנט מהיר!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות: תקציב לראוטר 300-350 מכשירים- לפטופ (חיבור אלחוטי), מחשב נייח (חיבור חוטי), אייפוד טאץ' ומחשב כף יד (חיבור אלחוטי) העלתי שרטוט של הדירה עם מידות. האזורים בהם אני צריך שיהיה שידור מסומנים בכתום. הנק' האדומה היא השקע שאליו מחובר המודם כרגע. בגלל שהמחשב הנייח נמצא באותו חדר, אני חושב שעדיף לחבר אוטו לראוטר בצורה חוטית. הלפטופ יהיה בממד (מסומן עם קירות עבים, הדלת שלו פתוחה רוב הזמן אבל הייתי רוצה שידור גם כשהדלת סגורה) הבנתי שיש ראוטרים עם כניסות USB ככה שאפשר לחבר ולשתף מדפסות ללא חיבור רשת, האם אופציה זו מעלה את המחיר באופן משמעותי? תקנו אותי אם אני טועה, אבל מהירות העברת קבצים ברשת לא מושפעת/תשפיע על מהירות הורדת קובץ מהאינטרנט, אני צודק?…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-