עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אבי11,

יש לי מחשב אליו מחובר נתב אדימקס 6104 לפני כמה ימים התקנתי תוכנת e mule אבל היא לא מתחברת לשום מקום האם יש מישהו שיכול להדריך אותי מה לעשות כדי שאפשר יהיה להתחבר או לחילופין אם מישהו יודע להפנות אותי לאתר שיש בו הדרכה כיצד להתחבר תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. Started by Bang,

יש לי שני מחשבים 98 מה לעשות?

3. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מוצא מפתח רשת בראוטר של חברת EDIMAX ואם אפשר אני רוצה לקבל תשובה בהודעה פרטית

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by EvilForce,

שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867

5. Started by ag43,

יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום משהו אמר לי שאם אני מחבר את שני המחשבים שיש לי עם כבל רשת מוצלב אז אני יוכל לגלוש רק באחד מהם האם זה נכון? או שאולי הוא יתקוון לכבל רשת רגיל? בסך הכול אני רוצה לדעת אם אני מחבר את המחשבים שלי עם כבל רשת מוצלב אני יוכל לגלוש באתר אחד ואח שלי יוכל לגלוש באתר אחר

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by sycx,

אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by pincher77,

שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום, יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ורגיל ושניהם מחוברים לאותו הנתב. יש אופציה ב Network Connection תחת התפריט Advanced בשם Advanced Settings... שם ניתן לבחור את סדר העדיפויות שהמערכת פונה למשאבי ה TCP/IP כך שבמידה והרכטיס הראשון כושל הכרטיס השני נכנס לפעולה. כאשר כרטיס הרשת האלחוטי מוגדר כמשני והכריס החוטי מחובר המחשב עובד תמיד מהרכטיס האלחוטי. יש למישהו מושג מה הבעיה ? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי

12. Started by Classify,

בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש ראוטר שיספק WiFi בצורה טובה לדירה. נכון לעכשיו ההוטבוקס שברשותי לא מגיע לחדר שינה ונותן קליטה חלשה בעוד מספר מקומות מרוחקים מארון התקשורת. האם ישנו איזה קונצנזוס לראוטר המועדף מבחינת שידור ה WiFi בטווח של 300-700 שקלים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by oriel151,

היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.

16. HOT קבלה את רשיון האינטרנט שלה לפני חצי שנה, אך עדיין לא התחילה לספק שירותי ISP. מישהו רוצה לנחש למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=1258

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?

18. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. Started by מאור247,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו

20. שלום קניתי כעת מתאם voip מדגם handytone486 אשר כולל ראוטר בתוכו אך אני רוצה שלמרות שהחיבור לאינטרנט הוא כל הזמן,שלא יוכלו להתחבר במחשב לאינטרנט רק עם סיסמא שמעתי ממשהו שאפשר לעשות משהו שהip של המחשב לא יתחבר רק עם סיסמא מטרתי היא שהילדים לא יוכלו להתחבר לאינטרנט ולכן חשוב לי שיהיו חייבים סיסמא ולא יוכלו לעקוף את זה [אמנם עם יצטרכו תחכום רציני לפרוץ זה פחות מפריע לי כי לא נראה לי שלילדי יש את התחכום הזה אך ברצוני לדעת את האפשרות הזו לפריצה]מדובר על מחשב עם xp אך יש לי גם מחשב עם 98 והייתי מעדיף ליצור גם בו את הסיסמא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Thug Love,

נכון שמתחברים לאנטרנט מופיע למטה חלון ורשום מהירות החיבור בין המחשב למודם אני מחובר ל1.5 מגה ורשום לי 1.8 חבר שלי מחובר ב750 ורשום לו 100 רציתי לדעת כמה זה משנה ובמה המהירות הזאת קשורה ואם אפשר לשפר אותה תודה מראש לעוזרים

22. זה קשור לרשתות ואינטרנט אז שמתי את זה פה.. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

23. Started by kooki8,

קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?

24. Started by IMPULSE,

יש צורך בממיר מדיה מיצרן מסוים? מתאם sfp יש לי שבזק סיפקו לי.

25. שלום לכולם. אני מנוי של נטויז'ן ואני לא מרוצה מהמודם ראוטר שהם סיפקו לי. הטווח WIFI שלו לא מספק וגם החיבורים הקווים שלו הם רק 100 מגה ביט (לעומת 1Gbit בנתב הרגיל שלי). אני רוצה להפוך אותו ל BRIDGE כך שיספק אינטרנט לנתב וגם יהיה אחראי על קו הטלפון (המכשיר הוא גם מתאם שיחות). האם זהניתן לביצוע? אני רוצה שהנתב האלחוטי שלי יספק אינטרנט קווי ואלחוטי לכל המחשבים הפזורים בבית, הוא יותר טוב וגם הטווח האלחוטי שלו טוב יותר בהרבה. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.