רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במצב הרגיל הוא מתחבר למודם ישירות וממנו למחשב כך שהאינטרנט עובד ללא חייגן
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך לבחור ראוטר שיחבר לי שני מחשבים ניידים או מחשב נייד ומחשב נייח (לא סגור על זה בינתיים) בחיבור אלחוטי. האינטרנט שלי הוא אינטרנט בכבלים 2.5M עם ספקים שלהם. כמובן שהייתי מעדיף ראוטר כמה שיותר זול שיעשה את העבודה. טווח השידור פחות מעניין אותי כי הבית קטן. אשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה בקשר לרשתותץ יש לי 2 רשתות בבית אחת מחוברת ישירות למחשב והשניה היא אל-חוטית אז השאלות שלי הן: 1) האם אפשר לשלב בין שני הרשתות? לדוגמה להוריד קובץ מהאינטרנט בשילוב של המהירויות של שני הרשתות? 2) האם אפשר באותה הדרך להפריד בין הרשתות? ךדוגמה : חיבור אחד ישמש למשחק אינטרנט והחיבור השני יוקצב להורדה? נ.ב שני הרשתות בעלות חיבור אינטרנט שונה נ.ב 2 אני משתמש בווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
במסגרת תערוכת CES 2015 מציגה חברת D-LINK סדרה חדשה של נתבים המכונים ULTRA. בשלב זה כוללת הסדרה 3 נתבים המעוצבים באופן יחודי ולצידם מתאם רשת המתחבר אל המחשב בממשק USB 3.0. נתבים אלו מתבססים על מעבדי כפולי ליבה הפועלים במהירות גבוהה כשהבכיר בינהם כולל לא פחות מ-8 אנטנות חיצוניות, שביחד עם טכנולוגית ה-Tri Band, מספק מהירות אלחוטית של 5.3Gbps. כל המידע, כולל לגבי התכונות הטכניות, המחיר והזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5436
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני כבר חיפשתי ולא מצאתי מדריך כיצד להפוך את המודם שלי לראוטר. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או להסביר לי כיצד עושים זאת זה יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב אליו מחובר נתב אדימקס 6104 לפני כמה ימים התקנתי תוכנת e mule אבל היא לא מתחברת לשום מקום האם יש מישהו שיכול להדריך אותי מה לעשות כדי שאפשר יהיה להתחבר או לחילופין אם מישהו יודע להפנות אותי לאתר שיש בו הדרכה כיצד להתחבר תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מוצא מפתח רשת בראוטר של חברת EDIMAX ואם אפשר אני רוצה לקבל תשובה בהודעה פרטית
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש בידי 2 נתבים - נתב סימנס שניתן ע"י בזק ונתב TPLINK. אני מעוניין לשרשר אלחוטית בינהם כדי להגדיל את הטווח ע"מ שהלפטופ שלי יוכל להתחבר לרשת האלחוטית. הבעיה היא שהנתב של סימנס תומך בWDS והנתב של TPLINK תומך בBRIDGE MODE ולא הצלחתי לשרשר אותם לא משנה כיצד הגדרתי. יש לציין שבעבר שירשרתי 2 נתבי TPLINK ללא בעיה. האם יש דרך לשרשר 2 נתבים עם פרוטוקלים שונים? לחילופין (וגם שאלה מעניינת בפני עצמה) - האם ניתן להשתמש בנתב כמגביר ללפטופ ולא כמגביר לAP אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום משהו אמר לי שאם אני מחבר את שני המחשבים שיש לי עם כבל רשת מוצלב אז אני יוכל לגלוש רק באחד מהם האם זה נכון? או שאולי הוא יתקוון לכבל רשת רגיל? בסך הכול אני רוצה לדעת אם אני מחבר את המחשבים שלי עם כבל רשת מוצלב אני יוכל לגלוש באתר אחד ואח שלי יוכל לגלוש באתר אחר
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת - במידה ואני רוצה לשתף תיקיה שמאוכסנת במחשב שלי, ברשת האינטרנט, איך אני עושה זאת ? אני רוצה לתת גישה לכולם, לקריאה בלבד, לתיקיה אחת ויחידה במחשב שלי יש לי XP PRO מערכת קבצים NTFS משתמש בודד, אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן) ויש לי כתובת NO IP שמצביעה על ה IP שלי, גם אם הוא משתנה. איפה בדיוק, ואיך, אני יכול להגדיר כזה שיתוף של תיקיה (אינטרנטי, לא לרשת פנימית) מהם הסכנות בנושא ? עדיף לי לפתוח שרת FTP על המחשב אולי ? (למרות שהשיתוף הוא בשביל משתמשים שלא יתאים להם FTP....) תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ורגיל ושניהם מחוברים לאותו הנתב. יש אופציה ב Network Connection תחת התפריט Advanced בשם Advanced Settings... שם ניתן לבחור את סדר העדיפויות שהמערכת פונה למשאבי ה TCP/IP כך שבמידה והרכטיס הראשון כושל הכרטיס השני נכנס לפעולה. כאשר כרטיס הרשת האלחוטי מוגדר כמשני והכריס החוטי מחובר המחשב עובד תמיד מהרכטיס האלחוטי. יש למישהו מושג מה הבעיה ? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
בזמן האחרון הכרטיס רשת הנייד במחשב הנייד שלי עושה בעיות אז רציתי לבקש תחליף טוב. רצוי שיספק טווח טוב, ובלי התנתקויות.. עד 200 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ראוטר שיספק WiFi בצורה טובה לדירה. נכון לעכשיו ההוטבוקס שברשותי לא מגיע לחדר שינה ונותן קליטה חלשה בעוד מספר מקומות מרוחקים מארון התקשורת. האם ישנו איזה קונצנזוס לראוטר המועדף מבחינת שידור ה WiFi בטווח של 300-700 שקלים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
HOT קבלה את רשיון האינטרנט שלה לפני חצי שנה, אך עדיין לא התחילה לספק שירותי ISP. מישהו רוצה לנחש למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=1258
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-