עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן ברשת מנוהלת עם Windows 2008 R2 ו-AD-DS וכל שאר הירקות יש בעיה במחשבים ברשת לגשת לכל מיני אתרים רנדומליים (לדוגמה, rail.co.il עושה הכי הרבה בעיות) ניסיתי למחוק את ה-DNS בשרת ולהתקין מחדש, לעשות flush dns לשרת וכל אלה אבל עדיין הבעיה עודנה גם כאשר אני מבצע NSLOOKUP אני מקבל את השרת DNS כמו שצריך אז לתחושתי (והרבה פעמים היא מוטעת) הבעיה לא בDNS למרות שזה לגמרי מריח ככה מהשרת אפשר להיכנס לאתרים בלי בעיה ל-HWZONE לדוגמה אני מצליח להיכנס בלי בעיה. (NSLOOKUP ל-RAIL.CO.IL כן עובד.. PING לא עובד אליהם משום מקום שבדקתי לפי שם דומיין) אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות תודה רבה ושב"ש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני מחפש ראוטר חדש לבית שיתמוך בטווח אלחוטי רחב ושיהיה לו קליטה חזקה ושיתמוך בפס רחב VDSL, מה מומלץ לקנות? תודה

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. צריך שיעבוד עם windows 10 ללא בעיות ועם נתב AC של בזק (הנתב "החדש" שלהם) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tal5870,

שלום לכולם! מתלבט איזה נתב לבחור: D-link DSL-G225 או TP-Link TD-W9970 נכון לעכשיו יש לי D-LINK 6470U פשוט יש לי אופציה להחליף ללא עלות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אני מחפש ראוטר לבית של ההורים. הוא ימוקם במרכז הבית ונדרש לשידור יציב (היום הראוטר בשימוש הוא 1043nd של TP link שחווה נפילות קבועות) נדרשת תמיכה בכ-8-10 משתמשים במקביל ויציאות Gbit. אין דרישה ממשית בשלב הראשון לתמיכה ב-5GHZ אבל זה בונוס נחמד. חשוב מאוד שהאות האלחוטי יהיה חזק ככל האפשר. לי יש בבית את ה-C7 ואני אישית מרוצה ממנו מאוד ולכן זו אופציה אפשרית אבל יקרה בהרבה מהתקציב. בנוסף יש לי חבר שרוצה למכור את ה-C8 שלו בכ-400 שח (ללא אחריות) וזו עוד אופציה אפשרית. אשמח לשמוע המלצות אם לקנות את ה-C8 במחיר הזה, או לקחת ראוטר אחר?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. עשיתי להגדרות של TPLINK סיסמא של אלחוטי ועדכון קושחה.. ולחבור הוטבוקס 2 אינטרנט לא עובד עשיתי לא נכון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי מחובר להוט בטריפל הוט 100 מגה ,פיירבוקס כממיר ראשי בחדר מיני פיירבקס גורם לבעיות חוזרות ונשנות בטלוויזיה, מחשב נייד מחובר למיני בחדר חוטי ומקבל 93 מגה ללא המיני עם חיבור חוטי דהיינו גלישה אלחוטית רק 25 מגה עקב הבעיות עם המיני פיירבקס בטלוויזיה ,מעוניין להחליף לממיר HD רגיל. בממיר HD הרגיל אין חיבור לאינטרט איך ומה אני צריך ע"מ להגביר את הקליטה בחדר לרמה של 50-60 מגה? תודה

9. שלום, יש לי בבית שני שקעים של טלפון.שניהם מחוברים לאותו קו ואני מעוניין להשתמש בשניהם לצורך גישה לאינטרנט, על מנת שמחשבים משני החדרים יוכלו להתחבר בצורה קווית לאינטרנט(הקליטה האלחוטית בין החדרים היא על הפנים). כלומר לחבר כל אחד מהמחשבים לשקע אחר. האם הדבר אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Demagh,

היי, יש לי כרגע ראוטר ישן שקיבלתי מבזק לפני כמה שנים - Dlink 6740u. היות ונפלה בחלקי ההזדמנות להחליף אותו - האם יש בבזק ראוטר עדיף ששווה לשדרג אליו? כעיקרון אין לי איתו בעיות גדולות מדי. הוא עובד. לפעמים (פעם בשבועיים +\- ) ה-wifi נופל \נהיה איטי וצריך לעשות לו ריסטרט, אבל חוץ מזה הוא בסדר.

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by PokeKiNg,

שלום, אני מחפש עזרה בקניית ראוטר בייתי כרגע אני גולש על 40 מגה אצל בזק (ומתכוון להעלות ל100 מגה כשאני אקנה את הראוטר) נכון לעכשיו יש לי את הראוטר שהם מחלקים ב10 שקל לחודש (ואני ממש לא אוהב אותו) אני גולש חדר ליד הראוטר ומקבל ב-WIFI רק 10 מגה מתוך 40 מגה. אני גולש מ2 מכשירים שמחוברים בכבל ו7 בWIFI (מחשבים ניידים, פלאפונים) ובגלל זה חשוב לי ראוטר טוב שיהיה לא רק מאובטח אלא גם מספיק חזק (הבנתי גם שלאנשים מסויימים הראוטר של בזק מגיע במקרה הטוב עד 55 מגה ולא באמת עד 100 אבל זה לא קרה לי ככה שאני לא יכול להגיד בוודאות). אני לא מבין בכלל בראוטרים, תקנים, או דברים שמחזקים את העוצמה של הWIFI לכן כל עזרה תיהיה מבורכת בעיקרון, כמו שאמרתי, …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולמצבים שלא יהיה לי WiFi אני צריך לקנות דונגל שמתחבר ליו אס בי. יש אחד מומלץ? עדיפות לכמה שיותר קטן יש אופציה אחרת? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iveco,

1. מישהו יודע מה ה DNS העדכני של 012 סמייל ? ראשי משני . 2. שמתי ב DNS הראשי את הכתובת איי פי הזאת 10.0.0.138 איך האינטרנט עובד ? זה בכלל ה " שער ברירת מחדל " GETWAY , ה DNS מתקבל דרך הראוטר בצורה אוטומטית ? 3. ככה עשיתי : 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.0.138 ============ 10.0.0.138 Primary Dns את המשני השארתי ריק

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by timesin,

שלום לכולם ברשותי ASUS U31SD 14" נהיו לי בעיות אינטרנט, אני צריך להיות מטר מהראוטר בכדי שתהיה קליטה, ואם אני רחוק יותר מהמטר הזה, אין לי קליטה. אז הלכתי וקניתי כרטיס רשת חיצוני של TP-LINK והוא עובד זוועה. אז החלטתי לקנות את הכרטיס רשת הפנימי של המחשב (זה שמחברים ללוח אם) הבעיה שיש כל כך הרבה באיביי ואני לא יודע איזה דגם ספציפי לקנות. יש לי ידע בסיסי ואוכל להחליף אותו לבד + דרייברים . אני רק צריך לינק לדגם ספציפי וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by captaincaveman,

מזה כמה ימים בתדירות של בערך אחת ליום הראוטר מפסיק להגיב. אין חיבור לאינטרנט, אין רשת מקומית ואין גישה אליו דרך הדפדפן. המצב מסתדר אחרי איתחול שלו, אבל זה די מעיק. מישהו נתקל במשהו דומה? מה אפשר לבדוק/לעשות?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by amirir,

שלום, יש לי שאלה לגבי Access Point ומגדלי טווח. - כרגע יש ברשותי ראוטר DLINK מחברת בזק שמספק לי את האינטרנט ומחובר אליו מחשב בודד. - מצד אחר יש לי עוד ראוטר שנקרא KASDA 5212 שרציתי שיפעל בתור מגדיל טווח או כ ACCESS POINT כי האות בקומה השניה חלשה. ניגשתי ל KASDA והגדרתי אותו בתור AP ואז נתן לבחור את הרשת האלחוטית של DLINK. המחשבים הצליחו לגלות את הרשת האלחוטית של KASDA אבל לא הצליחו לגלוש. א. האם יש צורך בעוד הגדרות? ב. האם הגדרת ה KASDA כ ACCESS POINT לא תספיק ויש צורך לחבר אותו ישירות ל DLINK? הערה: יש לציין שה KASDA לא מחובר ישירות לנתב של בזק. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by iveco,

שמתי לב אם אני פותח דף אינטרנט כבד כמו מאקו , YNET וכו' אם אני לא מחכה שהדף יפתח ב 100 אחוז ואני לפני פתיחה מלאה משחק עם העכבר אז האתר נתקע נהיה כבד , אבל אם אני מחכה לפתיחה מלאה של הדף אז האינטרנט זז טוב ואין תקיעות , השאלה אם זה נורמלי ? צריך לחכות לפתיחה 3-7 שניות לפתיחה מלאה דף ? או שישר לוחצים YNET ואפשר לגלוש בלי לחכות לפתיחה מלאה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום חברים. יש לי מחשב עם XP PRO שלא מצליח לגלוש באינטרנט. PING לכתובות (כגון www.walla.co.il) יש ואפילו TRACERT עובד. לעומת זאת ב 2 דפדפנים שונים אי אפשר לגלוש לשום אתר. כמה דברים שכבר ניסיתי ולא פתרו את הבעייה: 1. הגדרת DNS ידנית בכרטיס רשת גם ל DNS הארגוני וגם ל 8.8.8.8 2. הרצת הפקודה ipconfug /flushdns 3. בדקתי שב IE לא מוגדר פרוקסי ואיפסתי אותו לברירת המחדל. 4. הרצת הפקודה netsh winsock reset 5. בידקת המחשב עם ESET ENDPOINT ו ADAWARE (לא נמצאו מזיקים). אשמח לשמוע עוד רעיונות

20. עברתי לתשתית הוט כי בבזק קיבלתי עד 15 מגה וזה לא הספיק לצרכים שלי, כרגע אני על 100 מגה. הכל עובד פיקס עד 3 מטר מהוטבוקס אחר כך לא כל כך, יש לי מיניקס שנמצא בערך 4 מטר מהמודם עם קיר דק אני מקבל במיניקס 30 מגה הורדה אבל כל הסרטים בנפליקס משודרים עם לאג (מה שלא קרה עם 15 מגה של בזק) הבנתי שהפתרון זה לקנות נתב ולהפוך את ההוטבוקס רק למודם ואני צריך המלצה לנתב טוב עד 200 שקל (חיבור קווי לא אופציה) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. שלום... אני מקווה שכאן יוכלו לעזור לי אחרי שבערך 4 נציגים טכניים חסרי יכולת של בזק ובזק בינלאומי לא הצליחו לעזור.... קודם אני אתאר את מצב החומרה בבית: בסלון: מתאם HPNA של בזק מחובר לשקע טלפון בקיר. אליו מחובר מודם\ראוטר של TP LINK (דגם TD-W9970) - הראוטר הזה מוגדר בהצלחה עם שם המשתמש של חשבון האינטרנט, והוא מוציא רשת אלחוטית תקינה עם סיסמא והכל. בחדר ממ"ד: מתאם HPNA של בזק (מס' 2) מחובר לשקע הטלפון בקיר אליו מחובר ראוטר של D LINK עם כבל רשת. (דגם DSL-6850U) אל ה-D LINK מחובר גם מחשב נייח, גם עם כבל רשת. לא הגדרתי כלום ב-D LINK מעולם. והוא עדיין גורם לכך שיש לי אינטרנט (תקין ועובד) במחשב הנייח. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלם, אני צריך המלצה למודם ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. (40 Mb, אם זה משנה). אין דרישות מיוחדות, רק שיעבוד כמו שצריך ויאפשר קליטה בטווח גדול ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות) הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות (V900R יקר שם) http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by matan007,

שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם שיעבוד עם בזק בינלאומי (ללא צורך במודם נוסף). קונה מארה"ב מהחנויות אמזון או B$H, אשמח להמלצה של אחד טוב שעונה על הדרישה הנ"ל. חשוב לי גם שיהיו לו לפחות 5 כניסות רשת קוויות עם רשת 1G.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shayh,

היי. אני צריך להעביר אינטרנט בין חדרים (כדי לחבר ממיר של YES לאינטרנט). אסור לי לקדוח / להעביר כאבלים או כל דבר אחר שישנה את איך שהדירה נראית (דירה שכורה). עלה לי רעיון, אשמח אם תוכלו להגיד לי אם זה ריאלי או שאני מדמיין אני רוצה לחבר שני ראוטרים בצורה אלחוטית (כלומר שיהיה ראוטר אחד "משדר" - ראוטר שקיבלתי מבזק, וראוטר אחד "מקבל"- edimax br-6204wg ) ואת הממיר לחבר לראוטר המקבל. זה הדגם של הראוטר המקבל (הוא לא נראה ככה, אבל זה השם של הדגם) http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_legacy_wireless_routers/br-6204wg/ זה אפשרי? איך אפשר לעשות את זה? * אני לא בטוח שהחי…

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים