עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by MaC_MaN,

שלום אני רוצה להקים אצלי בבית רשת אלחוטית שמורכבת מ2 מחשבים נייחים ואחד נייד אחד הנייחים נמצא במרתף ואחד בקומה מעל... עכשיו אני מחפש ציוד מספיק אמין במחיר שלא עולה על 800 ש"ח כולל כרטיסי רשת. יש למישהו המלצות?? ומה דעתכם על ראוטר של 3COM וכרטיסיי רשת של כל חברה? דרך אגב לא ציינתי שיש לי ADSL 1.5 mb

3. יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by RE5,

אבא שלי קנה לי ב"הפתעה" ראוטר של http://www.planet.com.tw, ב240 שקל, ראוטר חוטי לרשת ביתית, לא זוכר את הדגם כי עוד לא התקנו והוא מסתובב חופשי בבית איפושהו... איך החברה ? ביחס לאדימקס, DLINK וכו'... עריכה: יש מצב הדגם הוא XRT401D

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  5. סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gildoron,

שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. בשביל תוכנות הורדה למינהם-קאזה,אימיול וכו'. ואם כן, איזה ואיך?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by ariel7766,

אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by elad the master,

אילו רכיבים אני צריך בשביל להכין רשת בין 2 מחשבים בבית..(חוטית..) *אחד מהמחשבים הוא פנטיום 4 ואחד פנטיום 3 זה משנה ?

11. Started by AdiR^SiNaI,

SWITCH עובד על פי כתובות MAC הוא שולח את המידע לפי כתובת MAC וראוטר עובד על פי כתובות איפי עם יש 3 סניפים בכול סניף 20 מחשבים שמחוברים לSWITCH ו3 הסויצים מכול חברה מתחברים לראוטר אז הראוטר מכין רשימה של 3 כתובות MAC של שלושת הסויצים ושסניף שולח מידע לסניף אחר אז הראוטר מקבל את המידע ולפני הכתובת MAC של אחת מהסויצים הוא יודע מי שלח את הנתונים? זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום הינני מעונין לחבר שתי מחשבים ניחים ואחד נייד כאשר את ניחים בחיבור חוטי והנייד על חוטי. הטווח הוא של דירה רגילה ללא ממדים רדיוס של בערך 15-20 מטר. הבנתי שאני צריך לקנות נתב על חוטי עם כניסות קוויות וכבלים לחיבור בין המחשבים הניחים . בקשתי היא מה אני צריך לדאוג שיכלול הנתב, תקנים ושאר הדברים. ואיזה כבלים צריך לקנות לשם כך מוצלב או לא וכוו. בנוסף אם אפשר לציין איזה דגם טוב ספציפי שאתם ממליצים. בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם! יש לאחי רשת משרדית קטנה עם 5 מחשבים סך הכל... אז הגדרתי לו את הרשת לפי המדריך באתר.. הבעיה היא שהרשת לא עובדת בשום צורה אלא אם כן אני משתף את חייגן האינטרנט שלי כך שגם לשאר המחשבים יש גישה לאינטרנט... אז רציתי לשאול אם אפשר לחסום את הגישה בלי לבטל את שיתןף החייגן (כך שהרשת תתקיים) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים פורט 4899 מהו ? פורט 80 זה של הגלישה? _(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by skp333,

שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE ו-WIN 2003 SERVER אני לא מצליח לעבוד עם התוכנות האלו באינטרנט כי אני לא יודע מה צריך להגדיר, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX או ב-WIN שמותקן על VMWARE יש לי מודם פנימי PCI ADSL , תודה!!!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by Gilo2005,

כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by rc_p,

יש לי כמה מחשבים מחוברים ברשת, ולפתע אני שם לב ששני מחשבים מקבלים את אותה כתובת IP מהראוטר. בדקתי ובדקתי, ולבסוף גיליתי ששניהם עם אותה כתובת MAC. איך אני מאפס / משנה את הכתובת, אם אפשר. שני הכרטיסים הם OB, אני יכול להוסיף כרטיס בכמה שקלים, אבל חבל עליהם.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  21. מספר הדגם הוא (לקחתי אותו ישירות מהמודם) 3EC18604BC תודה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by integral,

בשביל חבר טוב טוב: אני מחפש נתב אלחוטי לעד 5 או 7 משתמשים לגלישת wi-fi יש לי היום נתב של level 0ne שמכסה לי ארבעה משתמשים באיזור הקראואנים ואני לא מאד מרוצה איזה חברה כדאי מבחינת פיירוול מובנה וטווח ריאלי טוב (רדיוס אפקטיבי מהנתב לגלישה 70 מטר) ? עזרה מגובה בנסיון תתקבל בברכה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים כל הקטע שהמחשבים נמצאים בקומות שונות בבית ואני רוצה לחסוך כסף במקום לקנות 2 מתאמי PCI אלחוטים לקנות אחד ומחשב אחד לחבר ב RJ45 . אני רוצה לקנות ראוטר טוב עם טווח טוב שיתחבר למודם של כבלים לא ADSL הדגם שחשבתי עליו הוא אדימקס 6204BR ביחד עם הכרטיס רשת שלו . עכשיו אני רוצה את ההערכה שלכם האם הטווח יגיע או לא שימו לב לתרשים שבקובץ יש לי מחשב בקומה 2 ומחשב בקומה 1 2 שאלות חשובות : 1.פה כדאי לשים את הראוטר ? ליד מחשב 1 ? או מחשב 2 ? ( זה שבקומה העליונה או התחתונה או אין הבדל ?) 2.האם הטווח בכלל יגיע כל מה שיש לראוטר לעבור זה קיר >>> קומה >>> קיר עבה יותר ... האם אתם חושבים שיש בכלל סיכוי שיקלוט משהו אם לוקחים את המרח…

24. רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים