רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט, האפשרות של העברת כבל ביניהם לא ריאלית ולכן החלטתי על רשת אלחוטית. המצב הוא כזה: קומה ראשונה, מחשב בממ"ד (לא כזה ממ"ד רציני, אבל קירות בטון לא עבים מידי). המחשב השני נמצא בקומה השנייה בגובה של 3-4 מטר ובמרחק של בערך 10 מטר אופקית מהמחשב הראשון. האם תהיה בעייה עם האות במקרה כזה(כאמור, זה לאינטרנט אז אין צורך בכל ה54MB שלו)? עכשיו, במידה ואין סכנה שלא יהיה אות(או שיהיה חלש קיצונית), ישנה אפשרות לשים את הראוטר בקומה הראשונה מחובר ברשת חוטית ובמחשב השני לשים כרטיס PCI והאפשרות שאני מעדיף: לשים כרטיס אלחוטי USB במחשב בקומה הראשונה והראוטר בשנייה, האם זה יהרוס סופית את הסיכוי לתקשורת או שלא משנה במצב שלי?(המרחק עצמו בין…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני מזמין כנראה את הנתב הזה: http://www.gim.co.il/Product.asp?productid=130 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא איכותי? והאם יש בו שרת מדפסות כי אני צריך ? תענו לי רק על הנתב הזה ולא על אחר
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום, חיברתי את 2 המחשבים בביתי דרך כבל מוצלב, או דרך switch עם כבל רגיל, ובשני המקרים שאני מנסה להתחבר המחשב רושם לי: "קישוריות מוגבלת או חסרה" , מה יכולה להיות הבעיה? מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתמשכת עם הרשת בבית במחשב שמחובר לנתב של 2wire אין שום בעיה, הכל עובד חלק והמהירות טובה במחשב השני שמוחבר עם מתאם קו טלפון-USB יש כל הזמן ניתוקים, הוא מתנתק וחוזר כל כמה דקות, לפעמים עובד שעה-שעתיים, לפעמים מתנתק 100 פעמים בשעה. עשיתי בדיקה קטנה, החלפתי בין המחשבים, חיברתי את הנתב למחשב הבעייתי ופתאום אין שום בעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, התמיכה של בזק היו בבית מספר פעמים ולא מצאו שום בעיה בקו או בנתב והמתאם. יכול להיות שהבעיה מהמחשב עצמו... מישהו נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים נייחים. האחד מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים, והשני לא מחובר לאינטרנט לעת עתה. ברצוני לחברו לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית בתקן החדש (g?), אך אינני בטוח כי ברשותי הידע הנדרש לעשות זאת. ברצוני לשאול מספר שאלות: - אילו רכיבים הנני צריך לקנות עבור כל אחד מהמחשבים (בשני המחשבים מותקן כרטיס רשת רגיל), חוץ מנתב אלחוטי? חשבתי להקצות בסביבות ה 400-450 שקל לנתב, ועד 200 לכל כרטיס רשת. האם דרוש עוד רכיב? - כיצד לחברם? וכיצד לגרום לכל העסק לעבוד (מבחינת התעסקות בתוכנה והגדרות)? - כמו כן, הנני מחפש המלצות לנתב אלחוטי. החבות המוכרות לי מהידע המעט שיש לי בתחום, הם D-Link, Edimax ו 3Com. יש למישהו המלצה ספציפית על אחת מחברות אלו, או על נתב מסויים? כמו כן, האם קי…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל בבית וקניתי עכשיו מחשב נייד עם WIFI אין לי WIFI במחשב הרגיל להפיץ את האינטרנט שלי ב BROADCAST בשביל הנייד, ובגלל זה קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB 802.11G אני רוצה להפיץ את האינרנט שלי ברחבי הבית אבל זה לא עובד לי, זה כאילו שאני יכול רק לקלוט אינטרנט ולא להפיץ אותו. האם זה אפשרי? ואיך אני מקים רשת בבית בעזרתו? הכרטיס מותקן כמו שצריך אבל אין לי רשת אלחוטית בבית. תודה לעזורים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קניתי נתב WRT54G LinkSys איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות ? יש לי מחשב שולחני שאני רוצה לחבר בצורה אלחוטית . האם כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI? מה ההבדל בין הביצועים? ואיזה כרטיס מומלץ לקנות. הבעיה עם הכרטיסים של linksys היא שהם מאוד יקרים (בערך 400 ש"ח). תודה מראש על העזרה. tryf
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שכתבתי פה לפני כמה זמן אבל פרמטתי את המחשב ולא עובדות לי התוכנות. פתחתי פורטים מה שצריך באימיול 6662 ו 6672... ובאיסיקיו עשיתי 3001-3006... ובתוכנה אני שמרתי את התיקייה מלפני הפירמוט ככה שההגדרות נשמרו, הכל נשאר בעצם רק שהתחלף לי האייפי של המחשב אז שיניתי ברווטר את הפורטים, וזה לא עובד! זה משגע אותי... אז רציתי לדעת אולי יודעים פה מה הבעיה, הפיירוול של הווינדווז לפי מה שאני יודע לא פעיל אצלי.. ועוד דבר, רציתי לדעת איך אני יכו להחליט איזה אייפי אני אקבל מהרווטר, אני יודע שזה משהו בהגדרות פרוטוקול, אבל שאני שם שמה את המספרים זה עובד האינטרנט לכמה דקות וזהו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים אצלי בבית רשת אלחוטית שמורכבת מ2 מחשבים נייחים ואחד נייד אחד הנייחים נמצא במרתף ואחד בקומה מעל... עכשיו אני מחפש ציוד מספיק אמין במחיר שלא עולה על 800 ש"ח כולל כרטיסי רשת. יש למישהו המלצות?? ומה דעתכם על ראוטר של 3COM וכרטיסיי רשת של כל חברה? דרך אגב לא ציינתי שיש לי ADSL 1.5 mb
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, ו2 מחשבים... מחשב 1 - נייח שמחובר לנתב באמצעות כבל רשת מחשב 2 -נייד שמחובר לנתב דרך כרטיס רשת אלחחטי יש גישה לאינטרנט ל 2 המחשבים אבל ברשת הם לא רואים אחד את השני... מה יכולה להיות הבעיה? באשף הרשת הגדרתי את שניהם באותה צורה (שניהם גולשים דרך נתב)
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי ב"הפתעה" ראוטר של http://www.planet.com.tw, ב240 שקל, ראוטר חוטי לרשת ביתית, לא זוכר את הדגם כי עוד לא התקנו והוא מסתובב חופשי בבית איפושהו... איך החברה ? ביחס לאדימקס, DLINK וכו'... עריכה: יש מצב הדגם הוא XRT401D
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בקשה כמה שיותר מהר
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בשביל תוכנות הורדה למינהם-קאזה,אימיול וכו'. ואם כן, איזה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אילו רכיבים אני צריך בשביל להכין רשת בין 2 מחשבים בבית..(חוטית..) *אחד מהמחשבים הוא פנטיום 4 ואחד פנטיום 3 זה משנה ?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-