כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא מפסיק להיתשעל ואין לי איזה קלגרון בבית יש למישהו רעיון לאיזו תרופת סבתא שתקל עלי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דברו איתי. אני צריך דבר קטן, וחבל לי לשלם רק עליו משלוח.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה, מה לדעתכם הסיכויים שירד שלג במרכז הארץ, והטמפרטורות ירדו אל מתחת לאפס, כמו בחורף 1950? לדעתכם זאת תופעה מחזורית, אפילו שהיא כה נדירה? האם היא עשויה להתרחש בשנים הקרובות שוב? ציטוט קצר מוויקי, שלא תחשבו שהשתגעתי : "הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה במאה העשרים בירושלים הייתה 7- מעלות צלזיוס. היא נמדדה ב-25 בינואר 1907. הטמפרטורה הנמוכה ביותר שנמדדה בירושלים למן קום המדינה הייתה 4.5- מעלות צלזיוס. הדבר אירע בחורף הקשה של שנת 1950 שבו אפילו בתל אביב ירד שלג והטמפרטורה במישור החוף ירדה אל מתחת לאפס." http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%90%D7%A8%D7%A5_%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C#.D7.98.D7.9E.D7.A4.D7.A8.D7.98.D7.95.D7.A8.D7.94
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב: נתונים a ו b. עכשיו :a+b a-b צריך שיהיה הפרש של 9 התוצאות של שני הביטוים שיש למעלה. {מותר רק מספרים שלמים}. תציבו a ו b כדי שיצא מה שאמרתי (הפרש של 9 בין התוצאות). אני צריך שלוש דוגמאות כאלה אני שובר את הראש. תודה לעוזרים, אבי
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
מלא מאיתנו מחפשים לקנות חומרה בזול מחו"ל .. מפנטזים על איזה חנות מתאילנד שתמכור לנו חומרה בזול... אבל השאלה הכי מציקה.. האם הם עושים משלוחים לארץ ? ואם זה שווה את הכמה מאות שקלים... ? את זה לא נוכל לדעת אם לא יהיה לנו מאגר טוב של אתרים מכל העולם.... www.computerhq.com www.compusa.com www.antarescomputinginc.com נ.ב. אין לי מושג אם האתרים האלה נותנים שירות אמין.... לא הזמנתי מהם....
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים אבל בכל זאת סתם שאלה כי אני רואה שכל אחד קונה במחיר אחר תנסו לחשוב ותגידו באמת-בכמה צריך לקנות מחשב?
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז זהו, בקרוב שנת הלימודים מתחילה (22.10), חשבתי שיהיה מעניין לראות אם יש פה אנשים שמתחילים ללמוד ואיפה, מי יודע, אולי נפגש בקמפוסים ויהיה נחמד. אני מתחיל שנה שלישית בת"א הנדסת חשמל. עוד מישהוא מת"א? ;D
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות גוף קירור ועוד כמה דברים ועכבר לוג'יטק אז אני רוצה אולי להזמין מחו"ל אפשר אתרים מחו"ל שעושים משלוחים לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם שיפצתי לעצמי את ה AVATAR, בואו תאמרו מה טוב יותר לדעתכם, העיצוב הישן או החדש? ה AVATAR הישן והטוב: ה AVATAR החדש: ה AVATAR החדש הוארך ב 20 פיקסלים. אל תדאגו, זה לפי החוקים אזז, מה אתם חושבים? מה טוב יותר? או שיש לכם עצות איך לשפר? תודה רבה ל ZenMaster על שנתן לי את התמונה של הדרקון, שממנה עשויים שני ה AVATARים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן היייתי מסיבה ערב לפני ערב ראש השנה הצטלמתי פעמיים לשני אתרים שונים אחד זה resident והשני אני כמעט בטוח שהוא אמר משהו עם net שימו פה את כל האתרים שאתם מכירים שמפרסמים תמונות ממסיבות
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו יודע ממשפחה מתי מחר מתחילה התפילה (שחרית ליום חג?) ומתי השופר? לצערי לא הספקתי להתעדכן.. |:
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחפש אתר לעשות באר יש איזה אתר שעושה באר מסמנים בוי את הבארים שרוצים והוא מוסיף אותם לכמו חתימה כזו למי שלא הבין באר= זה החתימה הדקה הזו שרשום למשל Call Of Duty Player וכל זה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מישהו היה? ספרו חוויות.. מבחינתי היה לא רע בכלל, רק שהיו מלא ילדים קטנים ומעצבנים ומבחר האוכל והשתיה לא היה יותר מדי גדול... אבל בגדול - כן ירבו אירועים שכאלו! וכל הכבוד לחברת קוקה קולה שאירגנה את האירוע (למרות שאני די בטוח שיש להם רווח די נאה מכל העניין)...
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta= לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתאמן בקאפואירה איזה שלושה חודשים. אני דיי טוב יחסית לזמן שאני מתאמן. אבל יש לי בעיה-אקרובטיקה. תראו יש איזה תרגיל שאני מנסה ללמוד הרבה זמן וקוראים לו מקאקו, ואני לא מצליח אותו. אז אם מישהוא יכול להסביר לי או לשלוח תמונה-סירטון אני אשמח מאד. (דרך אגב, תוך כמה זמן בערך מתחילים לעשות דברים יפים(אליקופטר, פאסאנו, סיבוב על הידיים, גלגלון אחורה ועוד).
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-