כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי היום במייל: WTF? למישהו הסבר?
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה אנחנו לא רואים רוסים בבתי כנסת? אבל את מי שאנחנו כן רואים זה מרוקאים, תימנים, עיראקים, אשכנזים.... למה באמת רוסים אנחנו רואים בקושי או לא רואים בכלל ובכל זאת רוסים יש יותר ממיליון במדינה, מוזר לא??? עריכה: זה לא שאני מכריח אותם ללכת ולהתפלל, ok??!! פשוט שאלתי למה הם לא הולכים לבית הכנסת? (סליחה שאני קצת יגלוש מהנושא) אבל זה תכלס מזה מעצבן אותי שמדברים לידך חברים שלך שהם רוסיים בשפה הרוסית ואתה מרגיש זר לידם, כל הבית הספר שלי מלא ברוסים בכל אחד מדבר שם.... אלוהים גדול מה הולך שם!!!! בתכלס לכל הישאלים שלא מבינים רוסית האם זה מזה מעצבן אותכם לא??? גם אצלי בכיתה יש ישראלים (שמדברים עברית) שהם אומרים שזה מזה מעצבן אותם שמדברים ברוסית כאילו אחד לא מכיר את השני, י…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
http://maps.google.com/maps?hl=en&t=k&q=Germany&ie=UTF8&z=18&ll=48.857699,10.205451&spn=0.002404,0.006738&om=1 מישהו מוכן להסביר לי מה הולך שם? האם בגרמניה מתהלך לו ג'וק באורך 50 מטר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי אופצית בחירה לעשות את A+ או ECDL. עזבו את זה שזה לא שווה היום ובלה בלה (אפילו A+ שווה יותר מכלום) למה זה חשוב לי? כי כבר ממומן ואני לא משלם על זה כלום אז למה לא לנצל את האפשרות? בקיצור עזבו את השטויות ובואו לעיקר. מה עדיף? מה נחשב למכובד יותר\טוב יותר? שמעתי על ECDL רק לפני כשבועיים ומאז אני חושב וחושב והחלטתי להעלות את ההתלבטות בפניכם, סביר להניח שאתם מכירים את ECDL טוב ממני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם ניתן לשמור תמונה המופיעה במסמך וורד כקובץ תמונה? אם כן - איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתמש בכרטיס האשראי שלי כדי לקנות עכבר, רציתי לדעת (מאלו שהזמינו בויזה מנועה) האם זה כדי להזמין משם ואם בכלל יש להם שירות טוב? עריכה: sooooooooooo איפה אני שואל חוץ מ-HWzone?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן איזה דאנס שהמילים שלו הולכות בערך ככה: Feel the vibe, inside...when the sun goes down זה בערך מה שאני זוכר, ואני זוכר ש-when the sun goes down חזר על עצמו הרבה בשיר מישהו מכיר או יודע במה מדובר? :
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה קטנוע 50 סמק אחי שווה לכנות עד מחיר 5000 אלף??? אני חושב ש ספיד פייט וטייפון מה אתם אומרים מה אחי שווה ליכנות מפחנית דלק חלקים והכול??? הדגובות שלכם יעזרו לי מאוד!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני עוד מאט קונה אוטו ורציתי לדעת איזה אוטו הכי חיסכוני. מדובר באוטו הראשון שלי שישמש אותי בעיקר לנסיעות ארוכות וטיולים בארץ. אין לי בעיה להשקיע ברכב עד 30 אלף שאני ידע שאני מקבל תמורה מלא לכסף. אני מחפש ברכב שקודם כול יהיה חיסכוני כי אני לא אוהב לבזבז הרבה כסף על טיפולים למינהם ושיעשה כמה שפחות בעיות, קיצר שיהיה רכב אמין. אני אוהב לנהוג וכניראה אני אהיה לא מאט זמן בכבישים לכך חשוב שיהיה נוח. רצוי שיהיה אוטומט למרות שזה פחות הרלוונטי, היופי אצלי במקום האחרון אני רוצה לשלם על האיכות ופחות על היופי. גם חשוב שיהיה רכב חזק כי אני גר בחיפה ויש בעיר הזאת הרבה עליות. אני לא מוכן ללכת על יותר מ1600 סמ"ק. רק שאני רוצה יהיה חיסכוני לתחזק אותו וישתה כמה שפחות דלק. בתודה …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מעשי? כמו MSCE? דבר נוסף: מה זה הקורס אירגון וניהול קבצים?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך קוראים לקובייה עם התיבול (בזיליקום וכד') ואיזה חברה מייצרת את הקופסא עם הקוביות האלה?
-
- 15 תגובות
- 979 צפיות
-
-
נגיד וההורים שלכם (או כל קרוב אחר) נמצאים בארה"ב, מה הייתם מבקשים מהם לקנות, אפילו אם זה מהכסף שלך והם רק מבצעים את המשלוח הביתה. בעיקרון, זרקו כל דבר שמשתלם לקנות אותו בארה"ב, כמובן שעדיף לדברים קטנים שנכנסים במזוודות.
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מסתבר שאני מועמד למסלול הזה ואין לי מושג מה זה. עשיתי פה חיפוש אבל קיבלתי הרבה מושגים וחילות מבלבלים אז אם מישהו יבאר לי את המסלול הספציפי הזה בנוגע לאופי התפקיד ולתרומה באזרחות, אני אשמח תודה דוד
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על האונברסיטה , המקום , האנשים ( חיי החברה הטובים שם , פיקציה או אמת ? ) , כל חוות דעת ( עדיף מפורטת ,חח ) תתקבל .
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים, אני לא מוצא ערכת נושא שמשנה רק את שורת ההתחל ואת מסגרות החלונות לצבע שחור. אם מיש'ו יכול לשלוח לי קישור ישיר להורדה אני אודה לו מאוד. תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-