כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם קניתי מוצר כולשהו חשמלי ואני רוצה להחזיר אותו עד כמה יום זה אפשרי והאם אני אמור לשלם איזשהו קנס ? המוצר :(Sansung 740N).
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם על החנות/יבואן לספק מסך חלופי בזמן שהמסך המקולקל נשלח לתיקון במסגרת האחריות ? אם לא, האם יש פרק זמן מקסימלי שעל היבואן להחזיר את מסך מתיקון, שוב במסגרת אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לפני איזה חודש ניפצו לי את חלון צד באוטו האוטו לא בשימוש אז עומד בחניה בשכונה מסויימת קיבלתי דוח שניקרא דוח בדיקת רכב \חפץ חשוד. רשום שם איזה חלון נשבר העם נלקח איזה משהו מהאוטו (כנראה ע"י המשטרה כי הם רשמו את הדוח)לא נלקח כלום כן אבל איך הם יכולים לדעת למשל עם גנב שבר את החלון עם נלקח משהו עם הם לא שאלו אפילו אותי ? בשכונה היו כמה פריצות לחלונות באותו סגנון . מה אומר הדוח הזה ואיך להתיחס אליו? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הגדולים מכולם, מתי מתחילה עונה חמישית??
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היתרון הברור זה המחיר, יהיה יותר זול לקנות משם. אבל מישהו יכול להסביר לי על החסרונות?
-
- 12 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום. הסרט המדובר איננו חדש אך גם איננו ישן מידי (לפי מיטב זיכרוני) הסרט הוא סרט מדע בידיוני, איני זוכר הרבה ממנו אבל אני זוכר שהוא התמקד על בן אדם אחד שעובד שחברת מחשבים כלשהיא (ככה גם מתחיל הסרט אני חושב) ולעט לעט הוא מגלה שהכל מזוייף, ואז איזה בחורים מוזרים לבושים בחליפות לבנות רוצים לתפוס אותו והוא בורח מהם.. היה גם איזה קטע שהוא רואה איך באמת האנשים נראים.. את ההורים שלו ועוד איזה כמה שבאו לאיזה מסיבה.. והוא כולם מלוכלכים כאלה וחצי סייבורגים.. לקראת סוף הסרט הוא מגלה שהכל היה טרמית ושאיזה סופר מחשב או משהו כזה גורם לאנשים להאמין שהכל אמיתי למרות שזה לא כך.. יש איזה קטע כזה שמראים באיזה מפעל או משהו שבמקום שיוצאים החלקים המתאימים שאותם אותו מפעל מייצר יוצאים קופסאו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה מה שקיבלתי היום במייל: WTF? למישהו הסבר?
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה אנחנו לא רואים רוסים בבתי כנסת? אבל את מי שאנחנו כן רואים זה מרוקאים, תימנים, עיראקים, אשכנזים.... למה באמת רוסים אנחנו רואים בקושי או לא רואים בכלל ובכל זאת רוסים יש יותר ממיליון במדינה, מוזר לא??? עריכה: זה לא שאני מכריח אותם ללכת ולהתפלל, ok??!! פשוט שאלתי למה הם לא הולכים לבית הכנסת? (סליחה שאני קצת יגלוש מהנושא) אבל זה תכלס מזה מעצבן אותי שמדברים לידך חברים שלך שהם רוסיים בשפה הרוסית ואתה מרגיש זר לידם, כל הבית הספר שלי מלא ברוסים בכל אחד מדבר שם.... אלוהים גדול מה הולך שם!!!! בתכלס לכל הישאלים שלא מבינים רוסית האם זה מזה מעצבן אותכם לא??? גם אצלי בכיתה יש ישראלים (שמדברים עברית) שהם אומרים שזה מזה מעצבן אותם שמדברים ברוסית כאילו אחד לא מכיר את השני, י…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
http://maps.google.com/maps?hl=en&t=k&q=Germany&ie=UTF8&z=18&ll=48.857699,10.205451&spn=0.002404,0.006738&om=1 מישהו מוכן להסביר לי מה הולך שם? האם בגרמניה מתהלך לו ג'וק באורך 50 מטר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי אופצית בחירה לעשות את A+ או ECDL. עזבו את זה שזה לא שווה היום ובלה בלה (אפילו A+ שווה יותר מכלום) למה זה חשוב לי? כי כבר ממומן ואני לא משלם על זה כלום אז למה לא לנצל את האפשרות? בקיצור עזבו את השטויות ובואו לעיקר. מה עדיף? מה נחשב למכובד יותר\טוב יותר? שמעתי על ECDL רק לפני כשבועיים ומאז אני חושב וחושב והחלטתי להעלות את ההתלבטות בפניכם, סביר להניח שאתם מכירים את ECDL טוב ממני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם ניתן לשמור תמונה המופיעה במסמך וורד כקובץ תמונה? אם כן - איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
אני רוצה להשתמש בכרטיס האשראי שלי כדי לקנות עכבר, רציתי לדעת (מאלו שהזמינו בויזה מנועה) האם זה כדי להזמין משם ואם בכלל יש להם שירות טוב? עריכה: sooooooooooo איפה אני שואל חוץ מ-HWzone?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן איזה דאנס שהמילים שלו הולכות בערך ככה: Feel the vibe, inside...when the sun goes down זה בערך מה שאני זוכר, ואני זוכר ש-when the sun goes down חזר על עצמו הרבה בשיר מישהו מכיר או יודע במה מדובר? :
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה קטנוע 50 סמק אחי שווה לכנות עד מחיר 5000 אלף??? אני חושב ש ספיד פייט וטייפון מה אתם אומרים מה אחי שווה ליכנות מפחנית דלק חלקים והכול??? הדגובות שלכם יעזרו לי מאוד!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא נראה לי שאכפת לו מכוכב נולד כל הסידרה המסריחה הזאת..... הוא דואג רק לכיס שלו בכל זאת אני לא רוצה שכל הארץ יהיו זמרים כי הדבר הזה פשוט יצא מהתחת (סליחה על הביטוי) תגיבו את כל מחשבותכם על התוכנית ה****** הזאת
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-