עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nir.barak,

שלום חברים, יש לי מחשב ומסך מקולקלים שאני רוצה לזרוק לפח אז רציתי לדעת אולי מישהו מכיר נקודת מחזור לאשפה אלקטרונית באזור ב"ש?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by iluxa1,

אהבתי את POLARKRIES 18 ואת החדש של CASCADA

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  3. הייתי 47 אלף ומשהו בתור. בסביבות 36 אלף נגמרו הכרטיסים .....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by WhiteHaze,

מששהו ניסה לייבא סלולארי בייבוא אישי? איך יודעים איזה מכשיר יכול יעבוד בארץ?

5. Started by eli33,

אני עכשיו לומד ביג' ויש הרבה מאצלנו שמתמיינים לבסמ"ח. הבנתי שבסמ"ח זה מן בית ספר של הצבא שבו עוברים כל מיני קורסים של תכנות וכו',אבל מעבר לזה לא הבנתי מה בדיוק עוזר לי ללמוד בבסמ"ח? עוד שאלה: אם נגיד ואני אעבור את המיונים ואתקבל לבסמ"ח זה אומר שאני לא אוכל ללמוד יד' באותו בית הספר ואני אצטרך לעבור לבסמ"ח? ואיך בכלל בסמ"ח קשור לממר"ם? אם יש לכם עוד מידע בנושא אשמח לשמוע.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

When you least expect it. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3766585,00.html

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by darkman,

שלום לאחרונה אני מרגיש בצורך של שירותי "ענן". לא לכל המחשב אלה רק לאיזה 5 קבצי DOC שאני משתמש באופן קבוע אבל ממחשבים שונים. התעייפתי להעלות אותם כל פעם ל GMAIL, וגם קורה לי שאני שוכח הרבה. למישהו יש פתרון אלגנטי? עדיף בחינם. נ.ב גם 5 מגה יספיקו לי.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by gil_y7,

שלום אני חדש בפורום אשמח להכיר עוד חבר'ה פה. אני גיל יצחק.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by kinggil,

היום הסתכלתי בחלון חדרי, וראיתי משהו ממש מוזר בים. לכל הרוחות מה זה??, אין שם ספינה או משהו בדקתי בעזרת משקפת, אז מה זה? http://img481.imageshack.us/img481/4067/dscf08080qk.jpg גם לא נראה לי ממש שזה גל.

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אוףףףף.. עוד 13 ימים וזה היה אמור להגמר.. עכשיו זה 43 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327603,00.html

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

NOT ;D תראו את מי מצאתי מדבר לעצמו על AMD http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=348086 :lol:

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by de_ja_vu,

שלום לכם קניתי מחשב בחנות שפשטה רגל ונסגרה... הסי די התקלקל והוא עדיין באחריות, שאלתי היא כזו - כיצד ניתן לזהות מיהו היבואן ע"מ לממש את האחריות? על המכשיר יש מדבקה עם תאריך ורשום Y.P.C כל עזרה תתקבל בברכה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Demagh,

מתכונת רגילה או חצי יום?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by dj_horse,

שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by skyline,

לא יודע אם זה בדיוק שיר, אבל מתי שהיא באה לבחינות ועולה לבמה יש מן שיר כזה שמתחיל במשהו עם D-block ... מישהו יודע איך קוראים לשיר?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by guy94,

מכיווון שבפורום הזה יש הרבה ילדים בטווח גילאים של 16-18 רובם כבר חושבים על צהל, לכן לאיזה יחידות אתם מתכוונים להתגייס ? אני לדוגמה רוצה ממר'מ ולא יודע עליה יותר מידי (חוץ מזה שהיא יחידת המחשבים של צה'ל והיא טובה בכך ששולחים לקורסים וכו'), אם מישהו יכול להרחיב עליה טיפה יותר ....

• 121 תגובות
    • 13.1k צפיות
  19. Started by omri_ro,

אחד מהמחשבים שהרכבתי היה P4 וכמו שאתם יודעים אז בנוסף לחיבור של המתח של הATX יש עוד שני פלאגים שמתחברים ללוח(אחד מהם נראה כמו החיבור של ספקי הAT הישנים) הקיצקיץ שכחתי לחבר אחד מהם ושהדלקתי ת'מחשב אז הוא תקע לי וואחד ציפצוף שכבר כמעט ירדתי למקלט(מזל שהוא לא צעק "נחש צפע")... ;D דרעק!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Merrymoon,

הכל התחיל אתמול או שלשום בערב. גלשתי לי בשקט ובלבלתי לכם את המוח (כהרגלי) ודיברתי לי ביאהו מסנג'ר עם ידיד ועם מצלמה. בו זמנית הייתי גם בחדר שיחה של יאהו וכרגיל איזה מליון אנשים מתחננים להציץ במצלמה (כאילו לא ראיתם בחורה בחיים?). סרבתי שוב ושוב וחשבתי שכולם ירגעו אבל איזה פלוץ אומר לי "יא כלבה, אם לא תראי לי את המצלמה אני אדאג שאת לא תעלי יותר אונליין בחיים שלך" או משהו כזה. אמרתי לו שראיתי דברים יותר מפחידים מזה במזה"ת וצחקתי אז הוא השיב ב"חכי חכי" אז כל הזמן התנתקה לי התוכנה ולא היתה לי ברירה אלא להכנס תחת invisible mode. חשבתי שזה לא יימשך יותר מיממה אבל מסתבר שהייצור המתוסכל חברתית ומינית הזה חיפש אותי היום בבוקר. יש כנראה איזו פירצה בתוכנה כי הבנזונה שלח לי Visual Pas…

• 129 תגובות
    • 8.9k צפיות
  21. Started by psxr,

שלום לכולם אח שלי מעלה לי את הסעיף עם מה ה"מוזיקה" שלו (סתם רעש), לפני כמה שנים היו לו כל מיני תוכנות שהוא היה תוקע לי את המחשב ועושה לי ריסטרט מהמחשב שלו. מישהו מכיר איזו תוכנה שתוכל לעזור לי ? כל פיתרון חייב להתבצע מהמחשב שלי בלי להתקין שום דבר על המחשב שלו. תודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מכיוון שאני חולה הבטתי ללא מטרה במסך עד שנזכרתי בקטע מהסימפסונס שמספר על HaGolem שאומר באחד הקטעים "We call it jewish humour! It's funny because the words are crazy! Meshugana!" אז מכיוון שאני משועמם הלכתי לוויקיפדיה וחיפשתי jewish Humour, אני ממליץ מאוד אגב להיכנס לערך הזה יש שם כמה בדיחות פשוט מעולות כמו כן בערך הנ"ל היה לינק לתחרות הקריקטורות האנטי שמיות הישראלית, מי שזוכר את כל הפיאסקו של ה"קריקטורה" של מוחמד בעיתון דני, ואיך האיראנים אמרו שזה ממש "מעליב" אותם תוך כדי שקריקטורות אנטישמיות מופיעות שם בעיתונים הגדולים באופן סדיר, אז החליט לו יהודון קטן לארגן תחרות של קריקטורות אנטישמיות שמצויירות על ידי יהודים תוך כדי ההכרזה - No iraninas can beat us on our home turf!…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by KoM,

כן, אני עומד לסיים עם זה, ועכשיו אני עובד המון על דגם, אשר נשקף את תחנת הרדיו אותה בניתי, ואני יכול לכם שלא רק שזה יוצא ממש יפה, זה גם כייף לא נורמאלי (אממ.. נגיד...). שטח התחנה אגב, כ-630 מ"ר... הנה קצת תמונות של הדגם, ולא הוא עדיין לא גמור... הנה קצת תמונות ( אני אוהב פשוט לתעד הכל במצלמה הדיגיטאלית, זה גם כייף)... מה דעתכם ? ;D

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים