כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את המחשב, שילמתי עליו ואז מודיעים לי באופן נונשלנטי שיש מדבקה על המארז וקריעת המדבקה מבטלת את האחריות. איזה חוצפה אני ממש מתוסכל מהעניין אני ממש מרגיש כאילו זה לא שלי :\ לא ציפיתי לחובבנות כזו מענקית מחשבים כמו KSP. אילו הייתי יודע על המדיניות הבאמת אינפנטילית הזו שלהם, לא הייתי קונה מהם מלכתחילה. זה הרי ממש אידיוטי, צריך להיות לי אחריות על כל החלקים בנפרד. ואנשים קונים מהם את החלקים בנפרד , אז מה הקטע? יש מה לעשות בנידון? g0vner_x3
-
- 51 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מנסה לראות את המצלמות של האח הגדול באתר של קשת אבל זה לא עושה שום דבר אני רואה את הפרסומת לפני הצילומים ואז רשום מושהה ליד ה-PLAY\PAUSE ויש מסך שחור עוד מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות? רק באתר הזה אני לא מצליחה לראות סרטונים כאלה, flash הכי מעודכן מותקן על המחשב רק שם יש בעיה... אשמח לעזרה ממישהו שזה קרה או ממישהו שמבין תודה! מורן
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני היום על 2.5 אצל HOT ואצל בזק בינלאומי לבזק אני משלם 40 ש"ח ולהוט 69 (המחיר הרגיל) יש לי חיבור גם של הוט וגם של בזק ככה שלא צריך שום התקנה (לא מנוי בטלפון בזק, מנוי בהוט על TV וטלפון) אז לגבי ספקית ככה: בזק בינלאומי הציעו לי 65 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה וכניראה יוסיפו לי עוד הטבות במשך היום (מנוי אצלהם כבר שנה) נטויזיון הציעו 3 חודשים ראשונים חינם ולאחר מכן 9 חודשים במחיר של 70 ש"ח לגבי תשתית: עכשיו הגשתי בקשת ניתוק אצל הוט כי נגמרה לי ההתחייבות והבטיחו לי שיחזרו אלי מ'קשרי לקוחות' תוך 3 ימים אני מנוי וותיק ב TV אצלהם - 4 ממירי VOD, שירות VOD, ו5 חבילות ערוצים. טלפון עם מסלול אלפיים דק' מה המחיר הכי נמוך שאני יכול לרדת איתם לדעתכם? ואגב, איזה קומבינה אפשר לעשות עם בזק (…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כהרגלי נכנסתי לאתר של פייסבוק, פיתאום אני קולט שהוא לא נכנס לי אוטומטית לחשבון אלא שאני צריך להקיש מחדש את הסיסמא, הקשתי ונכנסתי לחשבון. ואז בהודעות אני רואה את ההודעה הבאה (מוקף בעיגול אדום), מה יכול פשר העניין?: [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין להשיג את האלבום הבא: http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=20591 אך מעולם לא שמעתי על האתר הנ"ל ורציתי לשאול האם הם רציניים? כ"כ אשמח אם מישהו מכיר מקום אחר לקנות אלבום זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כמו זה למשל http://www.dragoncelt.com/DRAGON%20Misc/dragons%20miscellaneous.htm באיזה חנות בארץ אני יכול לקנות דברים דומים?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
סוף חודש הבא אני טס לדרום אמריקה (מתחיל בארגנטינה) יש לי כרטיס מסטרקרד השאלה אם עדיף שבחשבון הכסף יהיה בדולרים במקום בשקלים כדי לחסוך עמלות המרה בדרא"מ (דרום אמריקה) לפי מה שהבנתי עם החשבון שלך בשקלים אז כל פעם שאתה מושך שם בבנקט הוא ממיר את השקל לדולר ואת הדולר למטבע מקומי ככה שאתה משלם על 2 המרות + עמלות משיכה אם אני אמיר את זה עוד בארץ אז זה יהיה עמלה רק על משיכה והמרה למטבע מקומי השאלה מה עדיף? כי גם להמיר את כל הסכום בחשבון לדולרים יעלה לא מעט
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בדיוק כמו אותו פרק בסיינפלד גם IQPC כנראה לא יודעים מה ההגדרה של "הזמנה" בסוף השבוע שעבר ביצעתי הזמנה דרך האתר למארז CM 690 (אפילו פתחתי על זה נושא) אז חיכיתי לאישור הזמנה שלהם (טלפונית וגם דרך האתר) וביום שני אחר הצהריים מתקשרים אליי (אני מזכיר, זה ערב חג) אומרים לי שיהיה אפשר לאסוף אותו רק ביום חמישי או שישי עד 12 עבר ראש השנה וביום חמישי לא הייתה לי אפשרות להגיע לאשדוד אז האבא עשה טובה ונסע בעצמו לאשדוד ביום שישי(היום) הוא מגיע לחנות, והפתעה! המארז שלי נמכר למישהו אחר כי עבר יותר מידי זמן והם הציעו לי 590+משלוח בחינם עד הבית ואמרו שה690 לא יגיע עד החודש הבא (אנחנו ב3 לחודש היום לעזאזל) אז אולי צריך לתקן את ההגדרה של "הרבה זמן"? עברו בדיוק 2 ימי עבודה (אפילו לא 2 שלמים)…
-
- 46 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב hdtv,dvd ו-erotica די מסבירים תעצמם, אבל מה לעזאזל יש ב- boneless,core,nl,x? פשוט לא בא לי להוריד חצי מיליון headers במשך שבוע כדי לגלות
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כנראה שאני טס לגרמניה ואני מכיר חנות אלקטרוניקה שיש שם אזור למחשבים ומודינג, אני רוצה לעשות השוואה לארץ אבל אני לא מוצא את המודינג באתר שלהם....
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היום הלכתי לאסוף את המחשב החדש שלי מהחנות של נעה מחשבים בנשר. המחשב, חתיכות מתכת, פלסטיק ועוד מיני חומרים בשווי כולל של 7 אלף, חיכה לי כמו טטלה בחנות. עד כאן הכל טוב ויפה... דבר ראשון שנוחת עליי הוא שהמוכר שבא לקבל ממני את התשלום אומר לי שהוא לא רואה ששילמתי מקדמה על סך 200 שקלים, מקדמה ששילמתי עוד באותו היום של ההזמנה. הוא "החליק" את זה, ואמר שהוא ייבדוק את זה שוב. אז פה הוא יצא סבבה. אחורי זה, כשהלכתי לקחת את המוצרים, למרות שאני מאמין ובוטח בנעה מחשבים, בדקתי את כל המוצרים לראות אם לא הושתל להם שם מישהו מדייבולי (שם שהמצאתי כרגע, כל קשר בינו לבין שם אחר שנשמע דומה הינו מקרי בהחלט). בעודי מתבונן ומהנהן עם הראש קרתה לי התקלה, שמא נקרא לזה קריסה, של הוינדוס, עוד אפילו…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם למישהו יש או יודע איפו אפשר להוריד תביאו לי אני צריך ממש דחוף את זה למי שלא הבין אני בונה משחק דומינו במחשב - אני צריך את התמונות של כל קוביית דומינו כדי לעשות את המשחק תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-