כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
האם יש פה מישהו שלומד באריאל מדמ"ח? ויכול לספר לי קצת על הפקולטה ומה הרמה שם ? כמו כן אם מישהו מכיר את התנאים וההקלות שמקבלים הנדסאים (בדקתי באתר המכללה ולא ממש הבנתי מה הולך שם , אז נא לא להפנו תאותי לשם )
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
powerfullantivirusscan זה השם הוירוס \רוגלה יכול להיות מודבק ע"י כניסה מממנוע חיפוש כלומר חיפשת משהו במנוע חיפוש קבלת לינק לוחץ עליו ואז אתה מקבל הודעה שיש לך ורוס וצריך לעשות סריקה און לין (לא לעשות בשום אופן !) גם קשה לסגור את התוכנה עוד פרטים באתר של יהו http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081107145214AAU7oCt מהשעות האחרונות לי שתלו באיזה אתר קטן של לקוח שלי שמאוחסן בארהב היית צריך להחליף את כל הקבצים שלו אז למי שיש שרתים \אתרים או נתק ל בזה בחיפוש ז ה י ר ו ת
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, אני משרת כרגע בשיריון, דווקה נהנה, אוג' 08. הבעיה היא שעם תחילת השרות התחילה לי בעיה של לחץ בחזה בעט מאמץ פיזי בינוני/קשה, דיווחתי למפקד והוא הפנה אותי למרפאה בבסיס, עברתי בדיקת AKG ומשם נשלחתי לבקום ועברתי בדיקה נוספת של אולטרה סאונד כזאות שבבדיקה הזאות הרופא טען שיש לי לב גדול, לאחר מכן הוא שלח אותי לתל השומר לעבור בדיקה "קרדיואלוגיה + מאמץ).. לאחר 3 חודשים עשיתי את הבדיקה (תודות לצבא המופלא שלנו), ותוצאות עדיין לא קיבלתי אבל על המוניטור היה רשום את קצב הלב שלי, ומה שמדאיג אותי זה שבהליכה רגילה יש לי דופק 135 ו הליכה מהירה יש לי 155 ובריצה קלה 181. עכשיו איך הצבא מקבל את זה? הבדיקות עדיין לא הגיע לידי הצבא, בקרוב זה יגיע. שמעתי שמוציאים מקרבי, או שנותנים חצי ש…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שאלה לי למבינים בנפח תעבורה באופן כללי באינטרנט.... בטכניון התחילו לגבות תשלום לפי נפח תעבורה בחיבור האינטרנט האישי במעונות צירפתי מהאתר צילום של מחירי הגבייה ורציתי לדעת האם נראה לכם כי סקייפ יטחן לי את התעבורה או שניתן להעביר את החודש עם איזה 30 דק' בכיף ביום למשך 6 ימים ממוצע בשבוע למשך חודש בלי לעבור את ה-39 ש"ח. תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לשים תתמונה הזאת http://img401.imageshack.us/my.php?image=rx165ga2e3boxzq5.jpg ואני עושה יש לי תמונה משלי שם את זה עושה שנה פרופיל ואני לא רואה אותהה למה זה?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש איזה אתר עם תוכנה שמגלה על איזה דמות אתה חושב אחרי 21 שאלות. למישהו יש כתובת לאתר ?!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכוון למשווק המורשה של מסכי סמסונג.. אני יודע שיש להם מקום שהם יושבים בו בפתח תקווה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם איפה זה.. מישהו יודע אולי? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ההורים מתכננים קניית מסכים חדשים לכל הבית (3 במספר ) . אין תקציב מכיוון שדרך קשרים וכ"ו אנחנו יכולים להשיג כל דגם של Haier במחיר של יבואן . שתי שאלות ניצבות עכשיו : האם החברה הזאת בכלל שווה משהו ? איזה אתר (לא זאפ ודומיו ) אני יכול לסמוך באמת על ההשוואות שלו ? נ.ב מחפשים שתי מסכים בגודל של 32-34 אינטש ומסך אחד בגודל 47 אינטש , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין מה עשיתי לא בסדר, הנה תמונות של ההתקנה: (בצחוק, כמובן, אני לא עד כדי כך טיפש, סתם חשבתי שתאהבו)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
צריך את דעתכם על הרכב הזה מדובר בסיטרואן ZX וולקן 2 ליטר 150 כ"ס טוב אחרי שנסעתי קצת ברכב של חבר יש לו ZX רגיל 1.4 ליטר פשוט וראיתי שהוא די נחמד אבל בכל זאת אני רוצה לשאול את דעתכם... בגדול חשבתי או לקנות את הוולקן הזה או לקנות אלפא 146 או לאסוף כסף כאילו להמשיך לא לבזבז יותר מדי אחת הסיבות שלא קניתי מחשב עד עכשיו... ויש לי משוכרת די טובה למישהו שנמצא בקבע בצבא אין לי מה להתלונן בכלל...כדי לקנות וולו S80 שנת 2001 ...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טבעת יהלום עם יהלום שהוא לא באמת יהלום. אאל"ט קוראים לחומר זרקוניום והוא נראה ממש לא רע. התכנון הוא להוציא עד 400 ש"ח לטבעת, ושהיא תראה טוב יחסית. מישהו מכיר מקום במרכז (ת"א/ר"ג) שבו אפשר למצוא דברים כאלו?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שהוא עשה דברים לא בסדר וקרא לעובדים שלו לפעול להשמת המתחרים או משהו כזה מישהו יודע? בתחרות בין חברות הם גם נלחמות אחת בשנייה (כמה שעסק א יותר חלש יותר יבואו לעסק ב) או שזה רק בפוליטיקה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון ביתי של יונדאי שהסוללות שלו הלכו (לא הצלחתי למצוא את הדגם שלו, אבל הוא דיי ישן) היה בטלפון סוללות של GP600. שמתי סוללות רגילות (לא נטענות ) והכל עובד כרגיל. שמתי סוללות GP1000 ולא עובד..., צריך להטעין אותם לפני? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-