כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בית מרתף וברוב הזמן אני נמצא במרתף. מכיוון שהמרתף הוא מתחת לאדמה, אין שם קליטה סלולרית. מה אפשר לעשות בנידון? אני יודע שסלקום מתקינים אנטנות קטנות בבית כדי לשפר את הקליטה, אבל אני לקוח של אורנג' והם לא עושים את זה (התקשרתי אליהם היום). הנציג באורנג' הציע שאני אקנה reapeter כזה באופן עצמאי. וחשבתי שזאת יכולה להיות אפשרות לא הוגנת, אבל הכי ריאלית שיש. מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? מה העלות של זה? תודה. ד"א, מצטער אם כן יש פורום יותר מתאים, אני פשוט מרחף, אז סביר להניח שלא שמתי לב. D:
-
- 17 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בפתירת התרגיל , תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
l3={<m1>,<m2>| m1,m2 are turing machins and for every x,m1(x)=m2(x)} למה השפה הזאת לא בת מניה? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מובטל ועשיתי השנה כבר שלוש פעמים מילואים של שבוע כל פעם, תקופה שמסתכמת ב 15 ימים , איך אני מגיש בקשה לקבלת תשלום על ימי המילואים, הבנתי שצריך לפנות לביטוח הלאומי, אשמח לקבל עוד מידע על כך ממי שעשה מילואים וקיבל תשלומים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון חזרתי לשחק כדורסל כמה פעמים בשבוע והכדור הישן שלי כבר דיי גמור מנסיון עבר יש כדורים שמחזיקים יותר ופחות באספלט, מישהו מכיר דגם ספציפי בעל עמידות יפה ושלא הופך להיות חלקלק אחרי יומיים ? נ.ב. אני אמור להגיד כדור כדורסל, או רק כדרוסל ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השכנים מלמטה עושים שיפוצים אז הם חייבים להעיר אותי בכל יום ב-8!!! בעוד שבעקבות הנסיבות אני הולך לישון בד"כ מאוד מאוחר, ואני צריך את השינה שלי אחרת אני עייף במהלך היום. אני יכול לגרום להם להפסיק ע"י כך שאני פשוט מכוון את הרמקולים כלפי מטה ומפעיל את הפלייליסט שלי על full volume (הם כבר מבינים את הרמז), נראה לי שאני עוזר להם קצת עם שבירת הקירות ;D בכל אופן הבגרות שלי מחר בשעה 14:00 ואני רוצה לישון כמו שצריך, מה לאזעזל אני יכול לעשות בכדי שיפסיקו??!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים (: דוד שלי נוסע לארה"ב עוד כמה זמן, וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לקנות שעון חדש וטוב ככה שלקנות אחד מארה"ב יכול להיות רעיון טוב. אני מעוניין בשעון שישמש אותי גם לתקופת הצבא (למרות שיש לי עוד כשנה, בערך ), ולעוד הרבה שנים לאחר מכן, לכן ממה שראיתי אני כבר דיי נעול על G-Shock, השאלה רק איזה דגם. לא אכפת לי להשקיע בשעון הזה מפני שהוא באמת הולך להישאר איתי תקופה ארוכה מאוד. אחד השעונים שממש אהבתי כשבדקתי את האתר של G-Shock הוא הדגם הזה: G7710-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/G7710-1_medium.png אבל אחר כך ראיתי שגם יש מיני סידרה של שעונים חדשים שהם יותר ספציפיים לצבא, כגון... DW5600MS-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/DW…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן מתעניין בלימודי טייס אחרי הצבא? אני התחלתי להתעניין בזה,כי זה מה שנראה לי שאני ארצה לעשות שאני אהיה גדול.... אבל אני לא יודע איפה יותר משתלם ללמוד-בארץ או בחול? מצד אחד,בחול יש גם את הקטע של מדינה שונה אווירה שונה,אפשרות להכניס גם טיול בארה"ב למשל אחרי צבא כזה+לימודי טייס....וזה הרבה הרבה יותר זול מאשר בארץ מצד שני-פה בארץ ממש מתחת לאף,בחיפה באוניברסיטה,נפתח לאחרונה קורס שמשלב לימודי תואר אקדמי+לימודי טייס...כאשר מה שקורה זה שלומדים גם את הלימודים לתואר וגם לימודים לטיסה,לימודים עיוניים ומעשיים,וצוברים את השעות טיסה הנדרשות על מנת ללכת ולהיות טייס בחברת תעופה גדול אחר כך,מה שלא כל כך אפשרי לעשות באופן פרטי,מכיוון ששעת טיסה עולה המון המון כסף...בנוסף גם מבקר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיכננתי השבוע לקנות את האורגן Yamaha PSR-E313, שעולה בארץ כ-1000 ש"ח. אחרי סיבוב קצר באמזון, ראיתי שהוא עולה שם ~ 300 ש"ח פחות. http://www.amazon.com/Yamaha-PSRE313-PSR-E313-Portable-Keyboard/dp/B000Q6JEPU אף פעם לא יצא לי להזמין משהו מחו"ל, אז לא ברור לי עדיין כמה משתלם הדבר - מהי עלות המשלוח, מכס ? מע"מ ? כל אלה יהפכו את זה לעיסקה לא משתלמת ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר רמקולים של החשב לטלויזית LCD ללא רסיבר האם יש איזשהו מתאם כיוון שהחיבור עצמו מתאים רק למחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בוקר טוב, שבוע טוב לכולם, צורב NEC כנראה דפוק של דוד שלי, וצריך חדש. היחיד שמגיע גם בלבן (עם פאנלים להחלפה) וגם מומלץ בסטיקי הצורבים הוא ה-ASUS DRW-2014L1T. ניסיתי את יגאל פקירי (שלקח עליו מחיר מאוד מופרז, ואני לא בטוח שדיברנו על אותו צורב), PC Mental ו-LogicPC. יש עוד איזה חנות שקרובה לקריית אונו (שקרובה בעצמה לאור יהודה, גני תקווה, יהוד, פתח תקווה...) ששווה לבדוק האם יש להם את הצורב במלאי? בינתיים הדוד משתמש בצורב שלי, אז אשמח אם תענו מהר תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
פיספסתי 3 שיעורים במקצוע האלקטרוניקה כאשר לימדו את נושא התקני הזיכרון, מישהו מוכן להביא לי לינקים בנושא שמסבירים באופן הכי בסיסי את נושא ההתקני זיכרון? (או שמוכן להסביר במילים שלו) וגם אשמח לקבל תרגילים, כי לא מצאתי באף בגרות שעברה התקני זיכרון ומשום מה דחפו דווקא לנו למיקוד התקני זיכרון...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6 יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי כמה משחקים לסלולארי שהומרו על ידי אנשים פרטיים מהמחשב שאני מוכן לחלוק: WARCRAFT 3: http://s60mobilegames.blogspot.com/2008/08/warcraft-3.html HEROES III OF MIGHT AND MAGIC: http://www.noeman.org/gsm/symbian-os-9-1-games/39878-heroes-might-magic-mod-240x320-java.html המשחקים הם פשוט מציאה, הבעיה היא שהם ברוסית, ולמרות היותי רוסי, יצא כך והתחנכתי באופן צברי לחלוטין, כך שדי קשה לי לקרוא ולכתוב ברוסית. אם מישהו מצא גרסא באנגלית ומוכן לחלוק עמנו, בבקשה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שאלה הוכח(בלי שימוש בנוסחאת השגיאה) כי נוסחאת סימפסון שליש הנה מדוייקת לכול פולינום מסדר 3 ומטה. http://en.wikipedia.org/wiki/Simpson%27s_rule [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל כמו השיר StairwayToHeaven אני ממש מכור לשיר הזה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להכין שרוכים של הצבא כמו של ההדרכה וכאלה אני רוצה לדעת איך הולכת הקשירה יש למישהו מדריך אולי?
-
- 2 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
קניתי היום מיקרו, ברוב טיפשותי לא בדקתי אותו בחנות. מסתבר שהביאו לי משומש, שקיבל מכות. החנות יכולה לטעון שאני עשיתי את נזק, ובכך לא להחליף לי את המוצר?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-