עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. www.new7wonders.com/ ים המלח יכול להפוך לאחד משבעת פלאי עולם הטבע החדשים. צריך לבחור שבעה מועמדים, אבל בכל מקרה, תצביעו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. סיפור שקרה לי לפני ימים שקשור קצת לכיס האישי שלכם או לצרכנות, הסיפור הנ"ל הולך כך: לפני מספר ימים נסענו לבלות, בילוי משפחתי שיגרתי במתחם קניות אזורי. אחרי שסיימנו את הסיבוב במתחם והחלטנו כי הגיע הזמן לסיים אמרתי להוריי שאני שניה קופץ עם אחי הקטן כדי לקנות לנו משקה (יותר נכון מילקשייק) ברשת מזון מהיר שפועלת באותו המקום (נחסוך שמות מפאת אי הצורך בפרסום חינם לאותה החברה). בחרנו מה לקחת וסיכמנו שניקח מילקשייק, הוא רצה בטעם מסוים ואני אחר- כל אחד עלה 5 שקלים, ביחד 10. ישבנו ושתינו ואני גלשתי ברשת להנאתי, הוריי באו אחרינו למקום וראו מה קנינו ואז אימי החליטה שהיא גם מעוניינת בשייק, אבל מה שקרה זה שהיא החליטה לקחת את השייק הגדול שעולה 10 לעומת 5 כמו שלנו. לבסוף היא קנתה וישבה…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

When you least expect it. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3766585,00.html

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by אלון פ,

שלום לכולם, קראתי בויקיפדיה שהתוכנית 24 שוחחרה בחינם ובאופן חוקי לצפיה באנטרנט. חיפשתי באתר של פוקס, אבל לא מצאתי צפיה של זה. משהוא יכול לעזור לי למצוא איפו אני יכול לראות את כול הפרקים? תודה מראש, אלון

5. מצגת ממש יפה על האינטרנט וכמויות המידע, שווה לראות! http://www.d-say.com/projects/bezeqint/mancal/presentation_information_04.html

6. Started by smack,

whats up???? מישהו יודע במקרה איזה זן ספיציפי של פיטבול,זה הפיטבול שמופיע באחת מסצינות בסרט גוסט דוג(שהשחקן והכלב בוהים אחד בשני)????? אני יודע שיש איזה 5 זנים בתוך הגזע הזה. אם מישהו יודע בוודאות על מה מדובר ויעזור אני אשמח מאד , תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by AgentZ,

אהלן אנשים , הסתכלתי היום בתיבת דואר שלי ומצאתי את ההודעה הבאה : Dear {012.NET.IL} Account User "" This Email is from { 012.net.il } user Customer Care and we are sending it to every { 012.net.il } User Accounts Owner for safety. we are having congestion due to the anonymous registration of accounts so we are shutting down some accounts and your account was among those to be deleted. We are sending you this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to v…

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by Morphine,

לפעמים אתם תוהים לעצמכם מה אתם עושים כאן, בעולם הזה? קורה לכם שאתם נסחפים לתוך מערבולת של פילוסופיה ומנסים לפצח את מהות החיים? אתם נמצאים בבעיית זהות אישית ויוצאים למסע של חיפוש עצמי?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by raz002,

שלום, לפני מספר ימים הודיעו לי שהתקבלתי למסלול קצונה ייעודית בחיל הלוגיסטיקה ואני משובץ לתפקיד הזה באפריל. בדקתי באינטרנט כמה שאני יכול על התפקיד ורוב הרשמים הם שליליים כאשר חלק טוענים שמדובר יותר באפסנאי מאשר בקצין שמתעסק בפן הניהולי. אשמח לקבל הסבר על התפקיד ממשהו שנמצא בו או אחד שבאמת יודע עליו. תודה

• 12 תגובות
    • 9.8k צפיות
  10. מישהו יודע אולי? תודה חברים. נ.ב הכוונה לבקבוק כמובן.

• 28 תגובות
    • 12.1k צפיות
  11. קיבלת זימון (ראשון) לחיל המודיעין ליחידה הטכנולוגית. מישהו יודע מה זה? מה יש ביום הראשון של המיון? איזה סוג של מבחנים? איזה סוג של תפקידים? כל מידע יתקבל בברכה. אם זה לא לפורום, אשמח לתת מספר טלפון בפרטי. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 8.2k צפיות
  12. Started by אור כהן,

שלום לכולם החלטתי לרכוש סתם ככה לכיף מכונית על שלט מDX http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10810 יחד עם 4 סוללות: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12720 האם יש בעיות כלשהם עם מכוניות על שלט כי הם פועלות על תדרים, האם יש עליהI מכס? (למרות שזה פחות מ50$) אותה השאלה על הסוללות. ובנוסף, ראיתי שDX מציעה את השירות הבא: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1888 הDrop Shipment and Gift Service מישהו מוכן לפרט עליו? האם זה נחוץ במקרה שלי? זה בטוח? המשלוח יהיה יותר מהיר? אףפעם לא קניתי בDX אור כהן

13. Started by grasec,

Hi im bout to buy a pc i live in bat yam comfortable stores are tms/skypc/rsm/ksp but i dun trust tham so.. now i got my costume ready now im just wandering which shop is the best from the point of trust and service thanks to the advisors

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by Iko89,

מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. אני פשוט אוהב את שני השחקנים האלו ורציתי לבדוק עוד סרטים שלהם .. ונשאר שבוע אחרון של החופש בו אני מתכנן לעשות ראן רצוף של שר הטבעות ב-HD (פשוט אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ) ,ואם זה יצלח אני אנסה גם MATRIX חחח P: קיצר רציתי הצעות לסרטים של וין דיזל \ברוס ויליס (חוץ מהסרטים המוכרים מאוד כמו מת לחיות\מהיר ועצבני .. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by supercars,

אפשר לנעול, תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by composite,

שלום לפני כמה זמן עשיתי הזמנה גדולה מאמזון (אם איני טועה, יותר מ- 100$), ולאחר כמה זמן קיבלתי פתק מהמכס שהחבילה נמצאת שם. הייתי צריך להגיע לשם ולשחרר את החבילה בעצמי. רציתי לדעת: למה זה קרה, ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב בעתיד? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by QQQ,

זה מה שכתוב לי במעקב: באמת תודה לכם שניסיתם. ברצינות עכשיו, אני לא מצליח לחשוב אפילו כמה טמבל צריך להיות בשביל לרשום במעקב של חבילה "ניסיון לשליחה". מה אני אמור להבין מזה? שהם ניסו ולא הצליחו? שהם ניסו והצליחו? מילא אם היה עוד עדכון כמה שעות אחרי אבל מאתמול בבוקר הסטטוס תקוע על: We attempted to deliver your item in ISRAEL at 11:42 AM on August 19, 2009. באמת אומר לי הרבה...

• 19 תגובות
    • 19.1k צפיות
  19. הטקסט המקורי: עדכון: חבר'ה, בשמחה רבה עלי לעדכנכם כי הצלחתי לשכנע (סוף סוף!!!!) את הורי לאשר לי שירות בחי"ר כלוחם! מכאן עולה השאלה הבאה: אם יש לי עדיפות אישית רצינית לשרת בחטיבת גולני, חטיבה שהביקוש לשרת בה, אם אינני טועה, עומד על כמעט 6 מלש"בים על כל מקום פנוי, האם יש לי סיכוי, בתור חייל עם פז"ם של כמעט שנה [גם אם יידרש ממנו לחתום שס"ן/ויתור פז"ם], ומוניטין טוב (הרשו לי לפרט, לצורך העניין, בלי להשוויץ): - מצטיין פלוגתי בטירונות - נהג מצטיין טייסתי - 0 ימי ב' / ג' מאז הגיוס - כלל ללא בעיות משמעת וכמובן מוטיבציה עצומה לשרת בתור לוחם. האם נתונים אלו יסייעו לי עם קצין המיון? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. סיפרתי כבר באיזה תראד פה ...שקניתי מוצר ואחרי 5 דקות רציתי להוסיף למוכר כסף ולקנות משהו יותר טוב ... לא רק שלא ענה לי אלא שלח לי מה שקניתי בראשונה . עכשיו קניתי איזה מוצר חשמלי , ושכחתי להגיד למוכר שיתן לי את גרסת ה 220-240 V וגם כל המשלוחים שלו הוא עושה EMS אז גם ביקשתי ממנו שישלח לי רגיל ולא EMS עברו 18 שעות ועדיין לא ענה מה נסגר איתם ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם, חברים של המשפחה שלנו מגיעים מאר"הב בעוד כחודש, ואני שוקל לבקש מהם להביא לי IMAC משם כי הוא משמעותית יותר זול! השאלה היא האם תהיה להם בעיה לצאת איתו משדה התעופה באר"הב או להיכנס איתו לכאן? האם יחייבו אותם במכס ובמע"ם? ובאיזה תירוצים ניתן להשתמש (מתנה, מחשב שחזר מתיקון וכו'.., להחליף לו את האריזה) כדי שיוכלו להיכנס עם המחשב לארץ בלי בעיות ותשלומים נוספים? תודה רבה מראש, סשה!

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by shishos,

אהלן, מישהו פה מוכר במקרה כרטיסים להופעה של Faith No More? תודה... כבר הסתדרתי... נשארו עוד כרטיסים בהדרן...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by shmel,

שאלה למנהלי הפורום: למה אתם לא מוחקים קישורים לסרטי סנאף, תמונות מביחילות שמראות דם באופן גרפי, תמונות סקס, ואף דיונים על WAREZ ? ובה בעת למה אין הודעה שמגבילה גלישה בפורום לבני 18+ ? (עם תגית PHP לסינון אתרים). למה אני שואל ? כי הייתי אצל לקוח וזה מה שאני רואה אותו עושה. משתמש בhwzone לספק את צרכיו המגעילים ולקבל לינקים לWAREZ. הוא אפילו אומר שאתם כמעט טובים כמו FXP...

דיונים חדשים בפורומים