כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
הייתם אתמול ? שמעתם ? טוב בכל אופן באנו לבלות להכיר בחורות אבל הכל התפקשש המארגנים מכרו פי 3 ומשהו כרטיסים. במקום שיהיה במקום 3000 איש היו 10000 איש ועכשיו אני מבין למה היה צפוף ולמה אנשים נדחסו והתעלפו והיה דם ומכות וגניבות ומסיבה חרא שורטי יסמ באו בסביבות 2 והעיפו את כל האנשים באלימות אפילו שבקושי יכלו לזוז באנו לבלות יצאנו מבואסים וחלק פצועים :-[ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3063321,00.html
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון מאוד התחלתי להתעניין בתחום ההאקינג ומחשבים בכללי הצלחתי להשיג דרך איזה חבר את התוכנה אגרון הידועה אך מכיוון שהיא מעודכנת ל2006 היא לא הכי שימושית שיש לכן נכנסתי לשאול האם מישהו מכיר פורומים טובים בדארקנט של האקרים ישראלים או אפילו אם מישהו יודע על תוכנה כזו חדשה יותר ומעודכנת לשנים האחרונות. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
http://www.liorfilm.com/my_movies/shenkin/page_design_heb.html
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שעתיים קשות סוף סוף הצלחתי לפרק באופן מלא את הדיבורית מהרכב הישן .. כרגע מה שמעניין אותי הכי זה איך אני מדביק את האנטנה חזרה לשמשה .. שמתי לב שהיה שם דבק דו צדדי עבה.. אך איזה דבק זה בדיוק והיכן ניתן להשיגו ? חשוב כמובן שיהיה זה דבק שלא ידבק לשמשה ויהיה מספיק חזק שלא יעוף ברוח/גשם וכו תודה!
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי שלום היום הלכתי לעשות קניות לקחתי את העגלה הכל התנהל כרגיל באתי לשים את מה שקניתי בקופה ע"מ לשלם הכנסתי את השקים לתוך העגלה והמשכתי לדרכי פתאום לרגע הורדתי את היד שלי מהפלסטיק של העגלה (הידית מפלסטיק על העגלה* ) ושמתי את היד על הברזל מהצד פתאום הרגשתי כאילו הברזל של העגלה נותן לי מכות חשמל כאלו קטנות ביד ... זה די כואב אבל מכות חשמל קטנות : : מישהו יודע מה פשר הדבר? נשמע לי מאוד מוזר שכזה דבר קורה לי זה הפעם השניה שקורה לי דבר כזה יש כאן מישהו שיכול להסביר את התופעה הזאת? :s05:
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי היום שלחו בICQ את האתר הזה פשוט קורע ( טיפה מגעיל ) (להפעיל רמקולים ) http://www.upsitedown.co.il/anim/rest40.html תהנו!!! מאת: Install
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=8FCrdM5ADgE אני לא יודע אם יש פה אופציה של EMBED או לא, אבל בכל מקרה הנה הקישור, video full of win
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html תצפו בזה דקה ותשימו את הרמקולים על הכי הרבה עוצמה. אל תשאלו אותי באיזה שפה רשום שם למעלה. אני נותן לזה ציון 5 ומטה לא משהו...
-
חבר שלי רצה שאני אראה סרט מצחיק מהמשחק והוא שלח לי אותו בסרט רואים אשה שעושה לכלב שלה דברים מוזרים אתם כבר תראו בקיצור הלכתי לאותו מקום ומצאתי שטיח שעשוי מהכלב!!!!!!!!!!! (אני בזמן מתקדם יותר ממה שהיה בסרט) לינק: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1688 תיכנסו ל Demo Demonstration 4 :lol:
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הוא מפרסם שמה לינקים לסרטים ב1080P [אני לא אביא תלינק כדי לא לקבל באן],קיצר אחרי כל הלינקים,הוא רושם : " Welcome This is a Colaberation of all of the 1080p torrents I can find. I have not downloaded any of them to check their content, I do not encourage the Pirating of Movies, Music, Software etc. I am not resposible for how you use this site. I am simply linking you to all the High Def Torrents i can find. You should not download these. I am simply using them as an example on how far the Piracy problem has gone. Also there is no other way that i know of to get these movies, but because you should not download them from a Pirate site, there are no ways for you to get …
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה?: http://www.apture.com/ זה נראה מאוד נחמד, אני חייב להגיד שאחרי שהתקנתי אותו אני משתמש בו הרבה... זה מאוד עוזר אז החלטתי לשתף מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היום עבדתי שעות העבודה שהוסכמו היו מ 10:00 עד 18:00 חג וזה אומר 150 אחוז בשעה 4 הגיע בן אדם מהעבודה ואמר שבגלל שאין אנשים אני משוחרר ולא צריכים אותי ועוד 4 אנשים עכשיו מעבר לזה שזה סתם לא ראוי בהרבה רמות אלף אמרת לבן אדם משהו אחד והוא לקח החלטה לעבודה בתנאים מסויימים ואז בזמן אמת הסכום שחשב שירוויח מקוצץ אולי היה לבן אדם אפשרות עסקית אחרת שהיה הולך לעסוק בה באותו יום במידה וידע ש 18:00 יהפוך ל 16:00 ואולי סתם היה מעדיף לבלות את החג בחיק משפחתו מה גם שזה יוצר תחושה לא נוחה ושלא שווה בכסף הזה שהמעביד מרוויח לתת את התחושה הזאת ולשבור יום עבודה מעבר לכל אלו האם מדובר בדבר לא חוקי? זכור לי שראיתי במקום מסויים שספציפית דבר כזה מצויין שאסור לעשות ברמת מעסיק עובד האם מישהו מ…
-
- 42 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
המשך לת'ראד הזקן הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237478.0 טוב יאללה אני יפתח באחד... אני וחבר קיבלנו דודה לשבור דברים ומ 2 בצהרים עד 6 שברנו 2 מסכי crt ששכן הביא לי בזריקת אבנים.. ועוד איזה 15 מנורות פלורסנט שכבר שברנו בכל דרך אפשרית. יאללה תמשיכו
-
- 58 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מדריך בקייטנה, ומחר יש לנו לילת לינה בקיטנה. מה אתם ממליצים לעשות בלילה עם הילדים ושאר המדריכים? להפחיד אותם עם מסכת מפלצת, לצייר על הפנים, לשים יד מישהו בדלי מים קרים כשהוא יושן. דברים מהסגנון הזה, בשביל הצחוק . ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Blink wildly and then close your eyes really tight for an interesting light show (Amusement Potential: 1-5 minutes) See a variety of blobs, stars and flashes. Try to make out shapes and see if your subconscious is trying to send you a message (perhaps that funny shape is saying, 'send all your money to urban75.com'?) See how long you can hold a note (Amusement Potential: 4-20 minutes) Not that much fun, but it sure passes the time. Play with a friend, or try to beat your own personal best. Inhale deeply and then try and make a noise for as long as you can. Earn extra points for making your partner laugh or ending on an amusing note. Try to not think about penguins (Amusem…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי ציפייה ארוכה, נטפליקס שחררה הצצה אמיתית לעונה האחרונה של סדרת הלהיט. כל הפרטים וגם - מהם הספוילרים שדלפו לרשת?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש לא בן אדם של שירים, כן אני יודע שזה מוזר ושזה הדבר הכי טוב בהליכות... יוצא לי ללכת די הרבה [לא בכוונה, פשוט תלוי בטרמפ], ואני חייב לעשות משהו עם עצמי. אני אוהב בעיקר טכנולוגיה אבל יש עוד תחומים שיכולים לעניין אותי...ניסיתי נגיד לשמוע הרצאות של טד בדרך, אבל זה לא נוח. יש למישהו רעיון למשהו שאפשר לשמוע חוץ משירים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יאללה כל אחד לרשום את הדברים הכי מעצבנים שיש (בסגנון מפלגת די מארץ נהדרת). - אנשים שמדברים במלעיל. -אנשים שמשתמשים במילה "כמובן" - אנשים בני 50 שעשו קורס בסיסי להכרת המחשב ובאים פתאום ללמד אותך איך עושים RESET או מספרים לך על מנוע החיפוש גוגל בפנים זוהרות כאילו זה עתה הם גילו לך מה בדיוק קרה במפץ הגדול. - אנשים שחיים בסרט שכל דבר זה תוצא של קונספירציה (הבוס שלי שונא אותי כי הוא חושב שאני דלוק על המזכירה שלו , אבל תכלס המזכירה שלו היא בכלל גבר והוא לא יודע את זה כי פעם ראיתי שיש לה שערות ברגליים למעשה המזכירה היא בכלל חייזרית ניצולת שואה שנפלה מעב"ם לגטו ורשה כתוצאה מהחללית שנפלה מהירח עם ניל ארמסטורנג שבכלל לא הילך עליה אלא רק עשה פוטומונטאז' בפוטושופ שהיה מותקן לו בפנטיו…
-
- 156 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אני חובב אימה וכול הזמן אני מחפש דברים חדשים שיפחידו אותי, מאחר ורוב סרטי האימה כבר לא מזיזים לי. חיפושים אחר real ghosts ביוטיוב נותנים דברים מזויפים וזה מבאס. קראתי באינטרנט שהיה פעם סרט אימה משנות החמישים בשם "זקן שחור", שמדובר על פיראט מעורר אימה שהיה הורג באכזריות את האנשים בספינות שהיה משתלט עליהם. אמרו גם שהסרט הזה נאסר לצפייה בשבעים מדינות כי הוא עשה לאנשים סיוטים וחלקם אף התאבדו לאחר צפייה בסרט. מישהו כאן מכיר סרטים/סרטונים ממש מפחידים שיכול להמליץ לי לראות? יש ביוטיוב דברים מפחידים אמיתיים? אני צריך את הריגוש הזה לפעמים.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-