עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-BLADE,

שלום. אני אתחיל ללמוד בע"ה בסמסטר הקרוב שנה ב' בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. עוד כחודש ימלאו לי 17 שנים. קיבלתי צו ראשון לנובמבר. הבנתי משמועות, שאם אדחה את הצבא על מנת לסיים תואר (הבנתי גם שהדבר אפשרי רק אם אסיים 50 אחוז מהתואר עד סוף י"ב, דבר שאם אצליח לשרוד את שנה ב' - יקרה), אצתרך לשרת 3 שנים חובה ושנה וחצי קבע. עכשיו, לא בראש שלי לשרת יותר מכולם והגעתי למצב שאני אפילו שוקל השתמטות (דבר שאני ממש לא רוצה). הבנתי גם כי השיבוץ שלי בצבא עלול להיות גרוע ולגרום לבזבוז זמן ולא לתת לי שום כלים להתפתח. שאלותיי: האם אין שום שמץ של אפשרות לדחות את הצבא עד שאסיים את התואר ולשרת כמו אדם נורמלי 3 שנים? אם אשתמט, האם הדבר ישפיע נחרצות על היכולת שלי למצוא עבודה בס…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני רוצה להכין כזה בתור מתנה לחברה, סוג של בדיחה פנימית. אני בטוח שהרעיון צץ לי כי ראיתי כבר בעבר משהו כזה אבל אני לא יודע איפה עוד אפשר לקנות, מצד שני זה לא אמור להיות בעייתי מידי להכין... יש לי כבר שם של דג שמתאים לזה, דרך להכניס אותו לשם וקצת קישוטים, וודקה אבסולוט לא סתם נבחרה אלה מכיוון שהפתח שלה הוא יחסית גדול, אין תווית גדולה שמסתירה, והבקבוק שקוף. יש למישהו מידע איפה אפשר לקנות כזה מוכן אם מדובר במחיר לא יקר? יש למישהו תמונה של דבר כזה מוכן כבר? יש למישהו איזה מדריך כיצד להכין כזה דבר? תודה

• 30 תגובות
    • 10.2k צפיות
  3. אהלן! אני אסביר את המקרה, ותגידו לי בבקשה אם זה אפשרי. דבר ראשון נחלק שמות לחדרים ולקווים קו א' בלי האינטרנט. קו ב' עם האינטרנט. חדר א' חדר עם נקודה לקו א' חדר ב' חדר עם נקודה לשני הקווים. היום בחדר א' יש לי נקודה עם קו א', ואני רוצה לחבר לו שם נקודה שתיהיה גם עם קו א' וגם עם קו ב'. ובו זמנים ששני הקווים יהיו מחוברים. האם זה אפשרי? האם אני יכול לעשות את זה? אם לא כמה עולה טכנאי בזק שיעשה לי את זה?

• 7 תגובות
    • 12.1k צפיות
  4. קניתי כרטיס מסך HD4850 ליפני שנה לערך בחברת לייף. החברה ניסגרה. למישהו יש מושג אך אני מקבל אחריות על הכרטיס הלא תקין בישראל? מי לקח את הנציגות מחברת לייף של החברה GECUBE בארץ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  5. האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. אני מאוהב בשעון החדש שלי!!! Omega Seamaster 300 M Quartz [attachment deleted by admin]

• 69 תגובות
    • 10.2k צפיות
  7. Started by ccc,

האם יש דרך לעשות תשלומים בפייפאל ? מה אם אני רוצה להזמין משהו שעולה 3-4 אלף ש"ח בכמה תשלומים ?

• 6 תגובות
    • 32.5k צפיות
  8. Started by star010101,

שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771910,00.html מעניין איך הכוחות של זריף לו גילו לו את מה שהולך לקרות ... אולי המשקל של הטונות אנרגיה שהוא שלח למכבי תל אביב ואז החזיר בחזרה גרמו לו לתנודות ביו אנרגטיות שגרמו לו לפספס את זה :

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by Ran B,

מה קורה? טוב, אז החידה די פשוטה ולמרות זאת היא עדיין זועקת במחלוקות בין חברים ואנשים אחרים. יכול להיות שכל פעם שהיא נשאלה, היא נשאלה בצורה כזו שנתנה תשובה אחרת. אבל ברגע ששמעתי דעה מסויימת ממורה לפסיכומטרי ודעה נגדית מבעל תואר שני במדעי המחשב, התחלתי לחשוב שכנראה השאלה של החידה נשאלה בצורה לא נכונה. אני חושב שכאן יהיה מעניין אז במשפט אחד : למה יש סיכוי יותר גבוה לצאת בהטלת 2 קוביות? 6|6 או 6|5? ואפשר גם לשאול : למי מבין 2 הקומבינציות בקוביות הסתברות גבוהה יותר בהטלת הקוביות? 6|6 6|5? הבנתם את השאלה.. לי נתנו הסבר אחד לסיכוי שווה ואני די התנגדתי ואמרתי, שההסתברות גבוהה יותר ל6|5 ואז אמרו לי שלפי ההסבר שלי זאת הסתברות מותנית וזאת לא השאלה. מה אתם אומרים?

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! אהבתי את הסדרה וראיתי את סוף העונה ה 2,ורציתי לדעת אם תגיע עונה 3, ומתי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by yonatanph,

מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  14. אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה

15. היי חבר'ה, אז כמו רבים וטובים לפני גם אני נ פלתי למשחק הזה, אחרי הכול הוא מביא קצת הנאה ורגש חיובי ושלילי בדומה לדבר האמיתי בלי בכי מירורים במקרה שמפסידים. סה"כ אני לא רע, ועברתי כבר את סף המיליון הראשון, אך אשמח לשמוע טיפים למשחק מושכל ונכון יותר. אני יודע שיש הבדל של שמיים וארץ בין משחק כזה במחשב לבין בחיים ששם מעורב גם כסף אמיתי אך עדיין לשלב הראשון אני רוצה לוודא שאני כיסתי את הרמה הזאת. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by zahiz007,

שלום! אני לא בטוח שזה המקום הנכון... במידה ולא אשמח אם אפשר להעביר אותו לשם. אני מתחיל שנה שניה של לימודי מערכות מידע. ולפני מבחר של 3 קורסי בחירה. אני נוטה לכיוון JAVA אך מכיוון שכבר עשיתי קורס אחד (שכלל, לפחות לפי מה שאני קורא, את רוב החומרים שקורס בחירה), אני כבר לא כל-כך בטוח. אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר לגבי איזה מן הקורסים הללו יעזרו לי בעתיד (במקצוע עצמו). תודה רבה! נ.ב. האפשרויות מצורפות בקובץ. צחי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מזמין לא מעט באיביי וכבר נכוותי פעם עם משלוח של משהו יחסית קטן דרך דואר השליחים לשהם שצריך לשלם נוסף למשלוח באיביי עוד איזה 200 שקל לדואר על זה שהם הביאו לי את זה הביתה עכשיו אני מעוניין לקנות איזה זוג נעליים ה 75$ +25 דולר משלוח UPS Worldwide SaverSM השאלה היא האם שוב אני אחוייב בסכום הדמיוני של משלוח דואר אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן...

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by wrecker,

ידעתם שיש EBAY בעברית? (או שאלה חדשות ישנות ??? ) בהקשר לאחת ההודעות פה שעלו עשיתי חיפוש קטן והגעתי לאתר הזה http://www.ebay.co.il המחירים שם מתורגמים לשקלים נראה דווקה נחמד.. השאלה אם באמת אפשר לשלם בשקלים? ואם זה אמין? :

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. יש פה מישהו שהתנסה היתה ויש לו חוות דעת? אני יודע שmedeli זה לא משהו אבל בשביל מישהו שרק מתחיל זה לא כזה משנה ובקשר ל5 אוקטבות אני מתעקש, אני לא רואה את ההיגיון ב4 אוקטבות (אולי בשביל מקלדת שליטה לא בשביל משהו כזה) ובגלל זה לא הלכתי על אחד הדגמים הזולים יותר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Guarding angel,

crazy dutch airsoft מדובר בקבוצה של גרמנים & סקוטים שמשחקים WAR GAMES ביערות של אנגליה. הם משתמשים ברובי Airsoft (רובה אוויר) מכול הדגמים המוכרים. אם ישנה דרך להנות יותר מפיינטבול זה רק כך. חבל שבארץ אין אפשרות לארגן משחקי מלחמה מבלי שהמצב הביטחוני יעשה בלאגן... http://www.youtube.com/results?search_query=crazy+dutch+airsoft&search_type=&aq=f תתמוגגו

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by zombie,

לאמא יש קורולה 2007 שעברה רק 20 אלף ק"מ שעד עכשיו לא היינו צריכים לשלם מס ועכשיו צריך לשים עלייה 30 אלף אז אנחנו רוצים למכור. אנחנו רוצים להחליף לרכב אחר(רכב אמא\משפחתי) האם עדיף למכור לאדם פרטי או לעשות טרייד-אין?(אמשמח להסבר על טרייד-אין) . ואם למכור לאדם פרטי בכמה אפשר למכור רכב כזה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by aviad91,

אהלן קיבלתי כל מיני זימונים למבחנים וראיונות אישיים ואני פחות או יותר ממש משתדל להשאיר רושם כי אני רוצה להיות במודיעין כי קרבי אני לא יכול קיצר.בין כל הזימונים קיבלתי זימון לגאמא שאני כבר כמה זמן דוחה. ושמתי לב שהזימון למבחנים הוא מחר אני יודע שגאמא ממש לא נחשב וממש לא בא לי לשרת במסלול הזה..השאלה שלי אם אני לא הולך מבלי להודיע זה יכול לפגוע לי בסיכוי להתקבל למסלולים אחרים? כי דחיתי לדוגמא מסלול אחר בטלפון ושם אמרו לי שאם אני לא מופיע זה לא יפגע במסלולים אחרים תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by Spitted,

שלום אני נוסע מחר לת"א ורוצה לנצל את ההזדמנות לקנות כמה חולצות של להקות עד עכשיו קניתי תמיד בUFO, המחירים סבירים בעיניי ויש אחלה מבחר, אבל בזמן האחרון החולצות יוצאות מסריחות מהכביסה S: בשוק זה בעייתי, תמיד המידות קטנות מידי או מתכווצות להיות קטנות מידי, והרוב המוחלט שם הוא של להקות פופולריות כמו איירון מיידן שלא מעניינות אותי חוץ מזה יש את תומר ומטאלשופ, שקיבלתי את הרושם שהן דיי יקרות אז על איזה חנות הייתם ממליצים? הלהקות שאני מחפש הן Dream Theater ו-Rush, ואם התקציב יאפשר אז גם In Flames או Orphaned Land תודה, ובבקשה בלי תגובות מפגרות

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Ashand,

אהלן מקווה שזה הפורום הנכון כי לא מצאתי אחר שיענה על השאלה הזאת יש לי מחשב שאני רוצה למכור ואני לא יודע בכמה לתמחר אותו המפרט: Asus P5NE-SLI CPU 2180 2GH dual core 4GB RAM ATI 4670 521MB 320GB HD SONY DVD-RW ספק כח 500W מארז חמוד עם דלת שקופה בכמה אני יכול להציע את המחשב הזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  25. חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים