כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שיאפשר לי לסרוק בלי להוריד. למשל יש קובץ באינטרנט ששוקל 5 ג'יגה ,אז אני רוצה לוודא שהוא בלי וירוסים לפני שאני מוריד אותו. האם יש אתר כזה?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בזמנו נרשמתי לקנייה הקבוצתית עם כל הפרטים וקיבלתי אישור להרשמה, אך עדיין לא שילמתי על המשחק/יצרתי קשר עם החנות. ה"שריון" של העותק שלי יחד עם המחיר התבטל או שכרגיל אני יכול לגשת לחנות, להזדהות, לשלם ולאסוף את המשחק? ערב טוב
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
או במילים אחרות - איפה העיריה יכולה לזמבר לי ת'צורה? מותר על תחנות אוטובוסים נכון? מה עם ארונות חשמל? תחנות דלק? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
טוב... אני רוצה להעביר תמונה מהמחשב לפלאפון, SE W880. הכבל USB נמצא בחדר השני, ואין לי כוח לקום מהכיסא...... אין לי במחשב דרך לשלוח את התמונה ב-BT, לדעתי. מה שחשבתי עליו זה להעביר את התמונה ללפטופ דרך הרשת, ואז להעביר מהלפטופ לפלאפון ב-BT. ללפטופ אני יכול להיכנס ב-VNC ולשלוט עליו למרות שהוא בחדר השני, אבל הבעיה היא שהוא לא דלוק.... יש איזשהו סיכוי שיש לי דרך להדליק אותו מרחוק? הוא נמצא ב"שנת חורף"... יש אולי דרך אחרת? אתר כלשהו שמאפשר לי להעלות תמונה ולשלוח אותה לפלאפון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עבודה בנרות אני לא אחד שמתפנק יותר מדי ככה שאין לי בעיה לעבוד בעבודות שנחשבות "קריעת תחת" (ארומה, תדלוק וכו') בכל מקרה, חפשתי בהמון חנויות בכל מני מקומות והשארתי פרטים (טלפון, גיל, שם וכו') ואף אחד לא חזר אליי אז חשבתי שאולי כאן יוכלו לעזור לי למצוא עבודה מהסוג שמתאים לגיל שלי (17-18), כי זה בערך הממוצע גילאים כאן אני מתכוון לעבודות כמו מלצרות, עבודה בגניי אירועים, מכירת בגדים, עבודה בקניון, במכולת.. אתם יודעים, כל העבודות של "לפני גיוס" אולי יש איזה אתר אינטרנט שאפשר למצוא דרכו עבודות וכו'? אני גר בירושלים אם מישהו כאן יודע על איזה מקום עבודה פנוי באזור אני אשמח אם תגידו תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 23.. אני משחק משחקים מאז שאני זוכר את עצמי... מהמחשבים שהיו בהם את הלחצן של הטורבו.. ואז היה אפשר לשחק את קין יותר טוב אבל כל השנים האלה.. כל אלפי המשחקים שיצאו עד עכשיו.. לא ראיתי לנכון לקנות אותם... להוציא עליהם סכום מסויים של כסף.. לא בישביל קוד באינטרנט ולא כלום. אפילו את הקוד של ה Counter Strike שלי שבתקופתי היפה בCS1.0 עד CS1.5 הישגתי את הסיסמא שלי במירמה.. הייתי אז בשם FresH-MeaT והיום אחרי כל כך המון שנים החלטתי שהגיע הזמן... ולקנות משחק כי לדעתי זה משחק שבאמת מגיע לו ההשקעה.. ההתרגשות שבשלבים מסויימים והמולטיפלייר שמחייב קוד מקורי לכן החלטתי לקנות את Modern Warfare 2..
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מצ"ב משוואה שאני צריך לפתור בעזרת Matlab, הבעיה שלי היא שאני לא כך-כך יודע כיצד אוכל למצוא 2 ניחושים התחלתיים.... ??? אשמח להכוונה... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מעוניין לעשות עבודות פרטיות, יש איזה שיטה אפקטיבית להתפרסם? חשבתי על לתלות פליירים ברחוב, כגון תחנות אוטובוסים וארונות חשמל. באינטרנט לא נראה לי שזה רלוונטי פה כל ילד בן 5 כותב על עצמו משהו - או שאני טועה? תודה למי שיוכל לעזור
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אנימ מעוניין להביר מ EBAY את ה אייפון 3GS לארץ משהו בסביבות ה 550$ רציתי לדעת כמה יעלה לי להעביר אותו לארץ כולל מס האם יש מישהו שבעצע עיסקה כזאת??
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה שירות יותר טוב מבין השנים: YAHOO או ADBRITE למי יש יותר פרסומות להציג מי משלם יותר עבור כל פרסומת וגם בכללי?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
נעלי ASOLO POWER MATIC 400. בעלת ממברנת ה-GORE-TEX וסוליית VIBRAM. מחיר מחירון: 1089 ש"ח. בקנייה קבוצתית: 650 ש"ח. אספקה תוך 5 ימים מרגע ביצוע ההזמנה. מיועד בעיקר לתושבים מחיפה והקריות. כל המעוניין נא להשאיר כאן הודעה עם אימייל ופלאפון. לרציניים בלבד. כמות מינימום הדרושה למחיר זה היא 5 זוגות בלבד!! http://www.asolo.com/eng/prod_det.php?area=2&catid=4&itemid=25
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה קטנה שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מספר כלשהו שאני מגריל עי rand עכשיו אני צריך שערכו יהיה בין 10 ל 100.. מה שרציתי זה להגביל את הספרות אחרי הנק העשרונית וככה אוכל לכפול ב 100 ולקבל מספר מוגדל בטווח. רק שאני לא מוצא דרך לעשות זאת.. עכשיו אני לא יכול להגביל את כל הפונקציה לטווח מסויים ( כלומר שימוש ב format ) אלא רק את המספר הספציפי.. איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מפתח תוכנה כמובן. אבל, האם זה אומר לשבת שעות על גבי שעות ולכתוב שורות קוד ארוכות? נשמע ממש משעמם. דיברתי עם מהנדס תוכנה אחד שאמר שזו עבודה משעממת בטירוף, וקראתי על עוד כמה שברחו מהתחום הזה ועברו למקצוע מתחום אחר לגמרי בשכר נמוך יותר.
-
- 102 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו. היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי. אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?! בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא: (1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי? (2) איך ניתן למגר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה לגבי לייזר אדום עם המפרט הבא- 5mW 650nm השאלה שלי היא האם זה אותו לייזר כמו הלייזרים ב-2 ש"ח בקיוסק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הזמנתי מהם מחשב חדש , סימניתי משלוח חינם למחשבים מעל 3500 , השאלה שלי היא האם זה מגיע עם שליח לבית או לדואר ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן, אחי הקטן פתח חווה בפייסבוק, כידוע המשחק מבוסס כולו על פלש, הבעיה היא שפתאום חלק מהיישומים במשחק פשוט לא ניפתחים, כלומר - החווה עולה ללא בעיות אך האופציות שבה אינן עובדות ז"א הכפתורים שבמשחק פשוט לא פותחים את האפשרויות (קניה, פרסים)... עידכון גירסת פלש לא עזרה כמו כן גם הסרה מלאה והתקנה מחדש של הפלש גם כן לא עזרה. אציין כי פיתרון פתיחת חווה חדשה אינו פיתרון ישים עקב שלב גבוה בו נימצא אחי שלוקח המון זמן להגיע אליו... האם מישהו מכיר את הבעיה המוזרה הזו? מה הפיתרון לעיניין הנ"ל? תודה מראש בשמי ובשם אחי הקטן והמיואש...
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
1.האם התדר מסוכן באופן כללי כאשר מכשיר נמצא בשימוש? 2.עד כמה מסוכנת רמת הקרינה שמכשיר פולט או לחלופין קולט? 3.מכשיר שעובד על תדר כזה, למשל עכבר אלחוטי, האם מקור פליטת הקרינה הוא מהעכבר,מהפלאג או משניהם? 4.האם המכשיר שקולט את התדר,שוב, למשל עכבר אלחוטי, בסופו של דבר גם פולט אותו חזרה דהיינו זאת פעולה הדדתית בין המכשיר ולבין המקור שלו? 5.מה המרחק שממנו כבר אין סיכון מבחינת הקרינה שמכשיר פולט? הרבה שאלות אני יודע,אל תתבאסו ;D
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני כנראה מתחיל לעבוד בתחום ורציתי לקבל מידע ממי שעסק בזה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לו קל מההתחלה?,הכוונה הבין כל הרצאה מבלי צורך לחזור על החומר שהוכתב בכיתה ומבלי לשאול שאלות וללא צורך לשבור את הראש בבית שעות על גבי שעות? רק התחלנו וכבר מדברים איתנו על גבולות של סדרות,שזה אמנם יחסית פשוט...אבל עדיין לא נתפס לי עד הסוף ההגדרה של זה ושלבי ההוכחה של הגבולות..... מה אתם אומרים יהיה טוב?
-
- 71 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין. רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'. אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל? כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט). שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק? העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות. בתוד…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
What's up everyone, I'm new to the forum and just wanted to say hey. Hopefully I posted this in the right section!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב, ואשמח להמלצות לחנות באזור הצפון (אזור חיפה ועמק יזרעאל). אשמח לשמוע על נסיון לקוחות עם RSM עפולה. כרגע זו החנות שיש לי על הכוונת. תודה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעייה היא רק אצלי אך לאחר בדיקה במחשבים נוספים, מסתבר שהבעייה היא באתר / שרת. אה ? מי נגד מי ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-