כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה אפשרי "להשתיל" תוכניות/שידורים בטלויזיה דרך גישה ללווין על הגג/הכבל שנכנס לממיר בלבד?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם למישהו ידוע על מבצעים בחודש ינואר בחנות באג ? שמעתי על הנחות על לוג'יטק, זה נכון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נושא גדול ופתוח בו כל אחד יגיד איך הוא עושה כסף בחיי היום יום... השבלונה היא זאת: מקצוע: מקום עבודה: סכום רווח ממוצע לחודש: למדתי את המקצוע ב...: תואר: רוצה ללמוד בהמשך: מקווה שזה יהיה מהנה ויפה אפשר להוסיף המלצות וחוויות שתיהיה שנה טובה לכולם
-
- 37 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כל אחד יתן את האתרים שבהם הוא גולש באופן קבוע על מנת להתעדכן בחומרה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן איך אפשר להעביר כסף לחשבון PayPal מכרטיס אשראי? פתחתי חשבון בפיפל, וכאשר אני לוחץ על Add Funds, יש לי רק אפשרות להעביר כסף דרך חשבון בנק באמריקה. איך אני יכול להעביר כסף לחשבון דרך כרטיס אשראי? לא ממש הבנתי מהעזרה שם באתר. תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אבל חביב:
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
נתקלטי בסירטון הזה: מה דעתכם, יעבוד? אם מקרבים מתכת לרדיו הוא משנה את הצליל?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
היי חבריה אודה אם תפנו אותי למוכרי מוצרי יד שניה לניידים ובפרט לוח אם הלוח l300 טושיבה מבך 17' תודה tood24@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(מתוך התכתבות במייל עם חנות בריטית של מוצרי מיסטיקה) אמרו לי שהוא עשוי מ" solid Pewter" אמרתי לה שעופרת(Pewter ) מזיקה לגוף, לא? והיא ענתה לי: "Hi, sorry i forgot to put Lead free pewter" אז ממה זה עשוי אמ..?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3826374,00.html אני חושב שהמצעד הזה פשוט ביזיון, ומלמד על טעם רע במיוחד. Crazy של Gnarls Barkley לא נכנס למאייה הראשונה בכלל. Rehab של Amy winehouse הגיע למקום 51. Hey There Delilah הגיע ל-49. Sing של Travis הגיע ל-95. Imtition of life של R.E.M הגיע ל-81. לעומת זאת: Becuase of you - מקום 11. I Gotta felling של ה-Black eyed peas - מקום 19 (!!!!) Cry me a river - של ג'סטין, מקום 21! American pie של מדונה - מקום 37. Umberlla - מקום 41. כן, 5 השירים שכתבתי בתחתית הרשימה, עברו כולם את ה-5 שכתבתי למעלה. פשוט מופת של טעם רע. מצעד גרוע.
-
- 37 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1627440&m=1&mid=79892 מה עכשיו סדרת ילדים שתשתמש בדמויות מאקס מן ? שילגיה ושבעת הגיבורי על ? ;D
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תעתיקו את המשפט הזה דפדפן: Firefox 3.5.6 ושימו אותו בחיפוש של גוגל תמונות עכשיו תוכלו למצוא את האווטארים של כל מי שמשתמש בפיירפוקס, שנו בהתאם לדפדפן מה, בכל ישראל רק הפורום הזה משתמש בSMF?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל אני חדש בפורום ואני מצטער מראש אם כתבתי את ההטדעה הזו בפורום לא מתאין=ם ואם כן בבקשה שיעבירו את זה למקום הנכון ולא ינעלו.. אז יש לי שאלה לגבי משקפי תלת מימד יש לי מסך FULL HD בבית והורדתי סרט של תלת מימד כמו של IMAX עכשיו אין לי משקפי תלת מימד רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג (לקנות) משקפי תלת מימד כמו של הIMAX עם העדשות השקופות או משקפי תלת מימד האדום כחול האלה ואם זה משנה מה לקנות אם זה נותן את אותו האפקט?
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
ספרים בנושאי צבא, מוסד בסגנון - כצל ציפור, המתנדב. או ספרים שעוסקים בזוגיות בסגנון - חוכמת הבייגלה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי צריך המלצה לחנות טובה במנהטן ... ( מחפש לוח X58 וזכרון )... מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הפצעים התחילו להציק לי יותר מדי. עבר כבר 3 שנים והם עדיין לא עברו. אומנם זה לא חמור במיוחד. אבל זה מציק ומעצבן. כמו כן, יש לי בהרבה מקומות אדמומיות בלי פצע. כנראה סימן שאני בטוח שאפשר להעלים עם טיפול. השאלה למי מבין המומחים כדאי ללכת? לקוסמטיקאית או לרופא עור? יש לציין שאני מתאמן. לכן איני יכול לקחת תרופות כמו ראוקטן. או תרופות המונעות פעילות גופנית
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם יש לכם פרופיל ברשת הגדולה ביותר בעולם למקצוענים ? אם כן, תביאו את הלינק לפרופיל שלכם כדי שניצור קשרי קהילה וניעזר אחד בשני בעת הצורך. הוספה אחד של השני תורמת הן להכרתכם המקצועית ברשת והן לקשרים שאתם מקבלים בזכות הקשרים של החברים שלכם ברשת (חברים של חברים). אני אתחיל: http://il.linkedin.com/in/alexturovsky
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הופה, הנה נעלמה לה 2009 והגיעה 2010 ! שתהיה שנה מוצלחת מלאת אתגרים ותגמולים כיאות.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-