כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לעשות קורס פסיכומטרי אבל אני לא יודע איפה נחשב טוב. גבע , לחמן היי קיו ? אפשר בבקשה המלצות ? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה פשוטה - תבחרו אלבום יחיד שהאזנתם לו הכי הרבה פעמים בחייכם. אשמח גם לשמוע פירוט על האלבום ולמה אתם אוהבים אותו. שלי זה כנראה Abbey Road של ה-Beatles. אלבום מעולה שגרם לי להבין שהביטלס זה לא רק להקה עם שירי פופ לבנות (כמו I wanna hold your hand) אלא יש הרבה מעבר. האלבום הזה הוא יותר לכיוון הרוק.
-
- 93 תגובות
- 8k צפיות
-
-
כנראה אני לא שולח יותר מדי PM בשנים האחרונות אבל זה פשוט מוזר... מתי הוסיפו את זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה חנויות מומלצות באזור הקריות וחיפה? לפי מה שידוע לי, פעולות פה KSP,IVORY,פנדה,TMS,נועה מחשבים.
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8688,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אולי אתם יכולים להמליץ לי על מכונה לעיצוב זקן, מעיין מכונת תספורת כזאת עם כמה דרגות חיתוך, שאפשר לטעון בחשמל (ולא בטריות), שלא צובטת את העור... הסתכלתי קצת בזאפ, אבל אז חיפשתי ביקורת בגוגל על המכונות שם והן היו די רעות... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי זמן רב שאני רואה פרסומות מסוג "כמה זה 4+4? תפתרו ואולי תזכו באייםון חדש מתנה!", שלאחר שלוחצים על הבאנר שלהן הם מפנים אותך לשאלה "מאיזו מדינה הגיע בית האופנה זארה?" ואז רוצים לשלוח לך סדרת שאלות בטלפוןבעלות של 15 ש"ח "בלבד"+2 ש"ח על כל שאלה בשביל סיכוי קלוש שתזכה, עכשיו אני חושב שאני מצאתי פרסומת שמצדיקה תביעה (היא מצורפת להודעה). האם זו אכן עילה לתביעה (כמובן שהפרסומת הפנתה לאותה שאלה מטומטמת שמהווה פתיח לסדרת שאלות שנשלחות ב-SMS)? הרי זו הטעיה ברורה בפרסום. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למישהו פה יש לינק למשחק הזה שאתה צריך להגן על ליבה מסויימת בכך שקונים נשקים ומכונות יריה כאשר עם הזמן אתה משפר אותם וככה משפר את ההגנה? ( ואני לא מדבר על הZoikz שיש במיני קליפ, אותו קונספט אבל אחד יותר רציני.. תודההה!
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אייפוד טאץ' שנקנה לפני כעשרה חודשים. לאחרונה יש בעיות עם כפתור ההפעלה והכיבוי-לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. רוב הפעמים צריך ללחוץ עליו ממש חזק וללחוץ כמה פעמים עד שהוא יואיל בטובו לעבוד. לפעמים לא עובד בכלל כמה דקות. העניין הוא שאחרי שלא משתמשים באייפוד כמה שעות הכפתור מתחיל לעבוד מצוין לכמה זמן ואז עוד פעם מקרטע. אני רוצה לשלוח אותו לתיקון במסגרת האחריות. אבל אני חושש שהם יבדקו אותו, והכפתור כמובן יעבוד אחרי שלא השתמשו בו כמה ימים. הם מקסימום ינסו אותו כמה פעמים, יחליטו שעובד וישלחו לי את האייפוד בחזרה, אם לא יבקשו לשלם עלות של בדיקה. בקיצור, איך לגרום לכפתור לא לעבוד כשהם יבדקו את האייפוד? או שהם יותר רציניים ממה שאני חושב ובדרך כלל מסתכלים עליו מבפנים? (תקלה…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום !!! כרגע אני נמצא בתאילנד , ברצוני לקנות רכיבים כמו מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות , ואת השאר כבר בארץ ולהרכיב לבד , האם אני אצטרך לשלם מכס וכו' כאשר אחזור לארץ ? תודה ....
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חוף קמפינג בכנרת, מקום ניתן לומר על רמה עם שמירה 24 שעות. חוץ מחוף לבנון, כי אחרי 12 בלילה נכנסים חמולות ועושים מסיבות, כלומר אין שומר בכניסה. יש לי כאן רשימה של חופים, אולי מישהו מכם יכול להמליץ על מקום יפה עם דשא שניתן להקים אוהלים. אנחנו חושבים לכיוון חוף גופרה, מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת לגביו? רשימה: http://www.ekinneret.co.il/site/search_category.asp?pa_cat=2
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
שלום מישהו מכיר אולי מקום שבו ניתן לשלם עבור גישה למחשב איכותי המיועד למשחקים איפשהו בארץ? מן חוות מחשבי משחקים שכזו אור
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני לא ראיתי אותה אישית משהו מהמשפחה ראה אותה.רעיונות,הצעות
-
- 43 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהם את הנעל הבאה , ורציתי לדעת האם משהו מכיר את החנות הזו או קנה אצלהם. כי קצת מפחיד לתת פרטי כרטיס אשראי לחנות שלא ממש מוכרת. http://www.mastersport.co.il/products/173199
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מכוון כרגע לממר"מ (חיל התקשוב) ולמודיעין (מסלול גאמ"א / שחקים), ורציתי לדעת אם ידוע לאחד מכם אם פרופיל נפשי (64 או 45) יכול להזיק בקבלה שלי לאותם תפקידים. כמובן שארים טלפון לחיל ואשאל ישירות, אבל אני גם מחפש אנשים עם ניסיון בשטח. תודה.
-
- 17 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא לא בדיוק מתאים לגאג'דטים אבל זה הנושא הכי קרוב שיכולתי לחשוב שיש בפורומים אז ככה: אני בן 15 ואין לי חשבון בנק, אבל יש לי כרטיס אשראי נטען של VISA ואני מעוניין למכור ולקנות דברים מאיביי, השאלה אם אני אוכל להירשם לפייפל עם הכרטיס האשראי הנטען של VISA והאם אפשר להכניס אליו כסף (כי זה די ברור מאליו שיהיה אפשר להוציא ממנו כסף) אם לא, אני אשמח לשמוע על אופציות לקנות ולמכור משם מוצרים ללא חשבון בנק או כרטיס אשראי של ההורים תודה מראש, דור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי אתמול איזה סרט וגיליתי שיש בו כתוביות מובנות (ברוסית נראה לי...) איך אפשר להסיר אותם? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-