כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לא מי שיצא מהפייסבוק או יצא מחשבון אחד ופתח אחר אלא נשאר באותו חשבון והוריד אותך.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי משם סיסמא עם נפח "בלתי מוגבל" לשבוע (למשלמים דרך PP) אחרי יום היא נחסמה בטענה שעברתי את המכסה ועלי לקנות סיסמא חדשה. אבל הנפח אמור להיות בלתי מוגבל. למישהו יש מושג, פיספסתי משהו בתנאים של החבילה לגבי הנפח? הורדתי אתמול כ-10 גיגה.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הנה החידה: http://shingakunet.com/school/9000226898/9000283703/special/ עודכן: אם הצלחתם לפתור את זה ולהגיע לשני הסופים האפשריים, הנה עוד אחד שאהבתי: http://jayisgames.com/games/grow-island/ גם לזה יש שני סופים שונים. עודכן: הרשימה המלאה של המשחקים: http://jayisgames.com/tag/grow
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה חשתי ירידה קלה באיכות הראייה שלי, ולאחר בדיקה קצרה אצל אופטומטריסט - יש לי חצי מספר בשתי העיניים. קיבלתי מהאופטומטריסט הצבאי voucher לרכישת משקפיים (עד 300 ש"ח, או הvoucher+סכום שאני אשלם... אני יכול גם לקנות משקפיים ב1,000 ש"ח ופשוט לשלם עליהן 700) שתקף ב"אופטיקנה" וב"אופטיקה הלפרין" (אם מישהו יודע על עוד מקומות שאפשר, אשמח לדעת!). בקצרה - הייתי בסניף כלשהו של אופטיקה הלפרין וכמות המשקפיים הנורמליות שם(מחיר של עד 300 ש"ח) מגוחכת, וכולם כרובם משקפי נשים. המשקפיים היחסית נורמליות(וגם אלה לא היו נראות טוב במיוחד) מתחילות ב~420 ש"ח - כלומר אני אצטרך להוסיף עוד 120 ש"ח בשביל "לזכות בהן"... סכום שכחייל שמרוויח אלפי דולרים, אני לא שש להוציא. אני לא מחפש משהו מתוחכם, או …
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעניין איך היה נראה פורום "טכנולוגיית מידע - IT" בFXP...
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות שמתי לב שבב"ל הקפיצו לי את המחיר של החבילה (ציפיתי לזה כי נגמרה לי החבילה) ולכן התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיש לי הצעה מCCC ל5מגה ב40 שח' ללא התחייבות. הם כמובן ניסו לשכנע אותי בשיחה דיי ארוכה לקחת מסלול עם התחייבות בעלות גבוה יותר - בסוף אמרתי לנציג שימור לקוחות באופן חד משעמי או שהוא משווה את ההצעה או שינתק אותי במיידי. הוא שם אותי על המתן במשך דיי הרבה זמן ובסוף חזר וסיפר לי בשימחה שהוא קיבל אישור ללהשוות את ההצעה - 40 שח' ללא התחייבות ל5 מגה. היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שאני משלם 46 שח'. לא כלכך הבנתי למה אז פתחתי את הפירוט וראיתי את דבר הבא: קבועים 40.02 סה"כ עסקאות למע"מ 40.02 סה"כ לפני מע"מ 40.02 מע"מ % 6.40 16 סך הכל לתשלום 46.42 כלומר שהוא נתן לי…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
עלויות השליחה של EMS *מחו"ל לארץ* לא נמוכות מאלה של UPS\DHL. מה גם שEMS מסתבר לוקחים דמי טיפול לא מעטים מה שאותן חברות פרטיות לא לוקחות (להוציא מקרים של קנייה יקרה במיוחד, זה תקף לכולם). נשאלת השאלה על מה הם לוקחים דמי טיפול בסך עשרות ומאות שקלים- הרי המוצר הגיע לארץ מהר, נכון. אבל על זה שהוא הגיע ב3 ימים במקום 10 שילמתי לשולח בחו"ל - לא לדואר ישראל. אז הם מבחינתם מקבלים את החבילה לישראל ואין שום שונה בטיפול בה מאשר בסתם חבילה- לא EMS. ממש משחטת כסף, ולחשוב שחברת הדואר הממשלתית אמורה להיות החלופה הזולה לאחיותיה (המקצועיות יותר לאין שיעור) הפרטיות UPS\DHL. שלא לדבר על זה שהם משייכים את EMS לדואר שליחים (מי ביקש את זה לעזזל), שהקשר בין היום בו הם קובעים איתך ליום בו השליח מ…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מי שלא יודע או עדיין לא ראה יצא ספיישל מיוחד של טופ-גיר עם הצוות מאנגליה + אוסטרליה אני חייב לציין שהוא אחד הספיישלים הטובים! אני מחפש טריילר ביוטיוב אבל לא מוצא
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם משעמום הסתכלתי על כמה רשימות שמדרגות את האנשים הכי חכמים כיום, וגם כמה מההיסטוריה. קודם כל הופתעתי מכמות היהודים ברשימות השונות. קספרוב - אבא יהודי, איש השח מט - פישר, סידס משהו - כנראה האיש החכם בהיסטוריה מעורך עם IQ מעל 200!, אלברט איינשטין ועוד רבים.. דבר שני הסתכלתי ברשימה הזאת: http://onemansblog.com/2007/11/08/the-massive-list-of-genius-people-with-the-highest-iq/ כתוב שם שלביבי יש 180 IQ..
-
- 48 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם האתר בטוח לרכישות של מוצרי מחשב מארה"ב ושליחתם לארץ ? מישהו עבד איתם בעבר ויכול להמליץ ? אני רוצה להזמין מקרן ב-1000 $ ומעולם לא השתמשתתי בשירות הזה....
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האם מרכיבי משקפים יכולים ללכת לשיטת 13 או לסיירת מטכ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-