כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
מי שלא יודע או עדיין לא ראה יצא ספיישל מיוחד של טופ-גיר עם הצוות מאנגליה + אוסטרליה אני חייב לציין שהוא אחד הספיישלים הטובים! אני מחפש טריילר ביוטיוב אבל לא מוצא
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני אתחיל ואומר שזו הפעם הראשונה שאני משתמש בפייפאל. הייתה לי בעיה בהרשמה של פייפאל עם משהו שניקרא billing statements, מה שקרה זה, שנירשמתי על שמי ונתתי כתובת מגורים בארה"ב של חבר שהוא בעל הכרטיס ומתגורר בכתובת שנתתי בארה"ב, לפי דרישה של פייפאל לאימות הכרטיס (הוא לא קיבל כתובת אחרת בגלל אימות הכרטיס). ולשם הוא אכן מקבל חיובי אשראי. הבעיה שהוא לא קיבל שום חיוב מפייפאל הביתה ועבר כבר מעל שבוע, כניראה שזה בגלל שהרישום היה על שמי והכתובת לשליחה לא זוהתה כי הכתובת על שמו. ניסיתי לשנות את שמי בפרופיל לשם שלו אבל לא מצאתי אפשרות כזו, אז פשוט ביטלתי את החשבון שלי, ואני רוצה לפתוח חשבון חדש ומסודר. מה האפשרויות שלי? א.לפתוח חשבון בארה"ב עם שמו וכל פרטיו ולחכות שישלחו שוב אימות א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם משעמום הסתכלתי על כמה רשימות שמדרגות את האנשים הכי חכמים כיום, וגם כמה מההיסטוריה. קודם כל הופתעתי מכמות היהודים ברשימות השונות. קספרוב - אבא יהודי, איש השח מט - פישר, סידס משהו - כנראה האיש החכם בהיסטוריה מעורך עם IQ מעל 200!, אלברט איינשטין ועוד רבים.. דבר שני הסתכלתי ברשימה הזאת: http://onemansblog.com/2007/11/08/the-massive-list-of-genius-people-with-the-highest-iq/ כתוב שם שלביבי יש 180 IQ..
-
- 48 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם האתר בטוח לרכישות של מוצרי מחשב מארה"ב ושליחתם לארץ ? מישהו עבד איתם בעבר ויכול להמליץ ? אני רוצה להזמין מקרן ב-1000 $ ומעולם לא השתמשתתי בשירות הזה....
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האם מרכיבי משקפים יכולים ללכת לשיטת 13 או לסיירת מטכ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
*באמצעות פייפאל... לקנות מוצר שעולה איזה 500 ש"ח ומעלה זה קצת כבד לי לכיס
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כל סרט נמשך בסביבות 3 וחצי שעות, בסרטים עובר זמן... איך זה שאין אף רגע נתון שהם מחרבנים? מה הם לא צריכים לחרבן לפעמים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה אומר החוק להגנת הצרכן לגבי החזרת מוצר אלקטרוני שהוצא מאריזתו ובוצע בו שימוש ? כמובן שלא נגרם שום נזק למוצר
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה אמור להיות פשוט עם אאוטלוק וזה אבל הבעיה זה שהם לא מסודרים נכון. יש שם כללי שתופס שתי תיבות LastName [השם שלו] Phone [המספר שלו] יש דרך או סקריפט או משהו שיעשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני תרגילים שאני לא מבין איך בתשובות כתוב משהו אחד ואני מקבל משהו אחר f(x)= 1/(4-x)^2 צריך לפתח לטור טיילור סביב X=2 וגם למצוא את תחום התכנסות ותרגיל שני f(x)=1/x^2 לפתח לטור טיילור סביב X=3 וגם למצוא תחום התכנסות TNX
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי זרוע לרכב שמשלבת בתוכה גם דיבורית. הזרוע לצורך העניין היא Megallen premium car kit for iphone זרוע שבצדה השמאלי יש חריץ קטן שיושב שם מיקרופון, בתחתית הזרוע הרמקול. הרמקול איכותי וחזק. המיקרופון..פחות. בגלל שאני גבוה אני יושב יחסית רחוק מהדשבורד\שמשה ולכן נוצר מרחק ביני לבין הזרוע שכנראה גובר על איכותו של המיקרופון. אשמח לדעת אם ישנה דרך שבה אוכל לשפר את הרגישות שלו.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבא שמפרסם את הזבל הזה פה מקבל אזהרה במקום. multicore
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש כל מיני ידיעות על הפרשות חומרים מסוכנים מפלסטיק וגם שחום מאיץ את התהליכים האלה. אז האם צריך לזרוק (למתקני מיחזור כמובן ) או שמותר לעשות בהם שימוש חוזר בבית?
-
- 40 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
סופסוף יצא האלבום לו אני מחכה בערך 3 שנים, במיוחד לקטע האדיר Harbour Candy. מישהו מכיר, מתעניין בדיג'יי הנ"ל, או סגנון המוזיקה?? ( Full On - הוא הממציא של הסגנון הזה ) תענוג עמוד הפייסבוק http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1224776444&ref=ts
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש דיי הרבה ב World Community Grid, אבל הוא דיי מאט לי את המחשב כי הוא מנצל 100% מעבד. השאלה שלי, האם הוא או משהו דומה לו קיים בגירסא לכרטיסי מסך? זה גם לא יאט את המחשב בעבודה משרדית, וגם לדעתי הכרטיס מסך יותר חזק מהמעבד בחישובים מסויימים? אני זוכר פעם היה משהו כזה בדרייברים של ATI אבל לפחות בגירסא החדשה של הדרייבר אין את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.threedaysgrace.com/us/news/three-days-grace-weekly-video-blog-10110-video
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-