עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by coben,

יש פתרון זול יותר ממחירי העושק של בתי המלון ? (אין לי סלולרי דור שלישי או חבילת גלישה כך שזה לא הפתרון, אא"כ אפשר לרכוש משהו לשבוע/חודש בלבד ולהתנתק אח"כ)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Kazan,

האינטרנט שחברות הסלולאר מציעות שווה משו? היום הייתי באורנג והציעו לי מהיריות מוגזמות של 5 ו 10 ג'יגה (זה מה שהיא אמרה, אני חושב שהיא התכוונה למגה) לשניה... מישהו יכול להגיד לי אם זה שווה בכלל משהו?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by someone,

לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  4. אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  7. Started by niv251,

יש לי אייפון 3G והיום שידרגתי לגרסא 3.0 מאז יש אינטרנט באייפון גם כשאין WI-FI וגם יש E למעלה איפה שהשעון שזה סימן לאינט' עכשיו לפני יומיים התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם לבטל את האינטרנט ולבטל את האפשרות הזאת בכלל שלא תהיה אפשרות... ובכל זאת יש לי אינטרנט עכשיו. מישהו יודע אם אפשר לבטל את זה דרך המכשיר? לכבות את זה? עד שאני אתקשר אליהם ואברר מה זה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by shashkavil,

שלום רב! אנחנו שירלי ותמר, סטודנטיות למדעי ההתנהגות במכללת ת"א, עורכות מחקר בנוגע לשימוש באינטרנט והשפעתו על הזוגיות. נשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מספר דקות ולענות על השאלון שלנו. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לקישור למטה, למלא את השאלון, ולשלוח אותו! השאלון הוא לבעלי בני זוג, היות ושואל על מערכת זוגית נוכחית במידה ותרצו, לאחר סיום המחקר נשמח לשלוח לכם את התוצאות או לענות על שאלות בפנייה לכתובת המייל: shilrleyhershko@gmail.com בתודה מראש, שירלי ותמר הקישור: http://seker.atarimnet.info/go.html?username=1178

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by blabla2002,

האקדמיה ללשון העברית המיצעו מילים מעניינות במיוחד למושגים ברשת האינטרנט להכנס ולצחוק :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2296494,00.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. את הדברים הבאים אני כותב לטובת כל הגולשים לאור החוויה המפוקפקת שחויותי היום עם שרות הלקוחות של אינטרנט זהב. לפני מס' ימים קיבלתי הודעה מאינטרנט זהב, כי חבילת הגלישה שלי ב ADSL עומדת להסתיים ב 20 ליולי וכי החל ממועד זה אחוייב ב 174 ש"ח לחודש. למען ההגינות אציין כי לפני שלושה חודשים התנתקתי מ בזק בינלאומי ועברתי לאינטרנט זהב כאשר הובטחה לי גלישה ללא הגבלה באותה מהירות (1.5M ) למשך שלושה חודשים במחיר חודש אחד כלומר כ34$ לשלושה חודשים. היום בבוקר הרצתי טלפונים לנטויזן ולבזק בינלאומי כדי לעשות השוואות בתעריפים וקיבלתי את התשובות הבאות: נטויזן מסלול 0.5 מגה - 99 ש"ח לחודש לחצי שנה. נטויזן מסלול 1.5 מגה - 159 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 249 ש"ח. בזק בינלאומי מסלול 0.5 …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אינטרנט זהב רוכשת 60% מקווי זהב לפי שווי חברה של 140 מיליון דולר והיא תשלם לאליעזר פישמן, בעל השליטה בקווי זהב, 84 מיליון דולר (370 מיליון שקל). לאחר המכירה יישארו בידי פישמן 37% ממניות קווי זהב. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html ואני, כמובן, לא מתכוון להישאר ב-012 כאשר היא בשליטתה של אינטרנט זהב ומשפחת פישמן. יש המלצות לספקית חדשה, שאני אעביר אליה את שני חשבונות האינטרנט שלי (אחד כבלים ואחד ADSL) ?

• 56 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Oranili,

• 73 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by Amit_Alcobi,

http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by X-_PLOSIVE,

אני לא מבין מה הקטע של חלק מהאנשים פה בפורום לקרוא לנו אוכלי חינם, לא שאני שם על זה או משהו אבל בכל זאת למה אי אפשר להשאיר את הקנאות של כם בצד ופשוט לשתוק , אם לכן היה אינטרנט כבלים אז לא הייתם שמחים ומתלהבים אז תמשיכו לשלם על אינטרנט בזמן שאני נהנה כבר שנה וחצי!!!

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  15. בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. Started by Thant,

http://www.thepeople.co.il/_DailyMaily/ItemClean.asp?ArticleID=28666&Vol=1014&SearchParam=&CategoryID=72 נקווה שזה לא ישאר רק בגדר דיבורים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by iveco,

איזה ספק אינטרנט הכי טוב ? , ועוד שאלה : ספק אינטרנט גם עושה שקעים של רשת בבית ? אני רוצה לעשות שקע רשת בכל חדר במקום WIFI

19. Started by Proww,

אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

טוב אז ככה.. אני גר בחו"ל ואמא שלי בארץ... אני צריך שלאמא שלי יהיה אינטרנט היא לא מבינה בזה כלום ולא ממש רוצה להתעסק עם ההתחברות בקשה ממני לעזור לה.. אני צריך אינטרנט במהירות אני חושב הכי פשוטה שיש (אם הפרש קטן אפשר מהירות סבירה..) כדי שנוכל לדבר איתה דרך הסקייפ.. דרך בזק... אפשרי להתחבר ללא התחייבות?? או התחייבות מינימלית ל3 חודשים? כמה זה עולה דרך בזק וכמה ספק? תודה..

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  23. אורח athlon

http://www.zahav.net.il/forum/default.asp אנשים מתלוננים ש"האינטרנט שלהם קופא" ו"האינטרנט ניתקע להם"... לקרא ולצחוק. גם נחמד מאוד לראות את אחראי הפורום שם מסביר לאנשים שמודם ISA הוא יותר גדול ויותר מאסיבי ולכן או עובד יותר טוב בלינקוס. פשוט לקרא ולצחוק.... :lol:

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  24. זאת כבר הפעם הרביעית שלי, שבה אני מנסה לפרסם בכתבה על פרס מוצר השנה ב-Ynet תגובת התנגדות להמשך הענקת הפרס, שכוללת כמה עובדות על מוצרים שזכו בפרס ולא היו אמורים לזכות בו כלל, וכן על הפרס עצמו, והתגובה שלי נדחית כל הזמן ואיננה מתפרסמת. התגובה שאני מנסה לפרסם ב-Ynet ואשר נדחית כל פעם מחדש, נמצאת בקובץ המצורף. ברצוני לפרסם את התגובה הזו באותה הכתבה הנ"ל, על מנת ליידע את קוראי Ynet מה משמעותו של הפרס, ולמה אסור לקנות מוצרים שזכו בפרס זה, ולמה צריך דחוף להפסיק עם הענקת הפרס, מאחר והפרס נועד לעודד תרבות צריכה בארץ, וכי החברות קונות בתשלום את הזכיות שלהן בפרס (מכאן שרק חברות מפורסמות זוכות בפרס, ומעולם לא נצפו יצרנים קטנים ובלתי ידועים לציבור שזכו בפרס (כל זאת בנוסף לעובדה, ש-90%…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  25. שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?

דיונים חדשים בפורומים