כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איזה ספק אינטרנט הכי טוב ? , ועוד שאלה : ספק אינטרנט גם עושה שקעים של רשת בבית ? אני רוצה לעשות שקע רשת בכל חדר במקום WIFI
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני גר בחו"ל ואמא שלי בארץ... אני צריך שלאמא שלי יהיה אינטרנט היא לא מבינה בזה כלום ולא ממש רוצה להתעסק עם ההתחברות בקשה ממני לעזור לה.. אני צריך אינטרנט במהירות אני חושב הכי פשוטה שיש (אם הפרש קטן אפשר מהירות סבירה..) כדי שנוכל לדבר איתה דרך הסקייפ.. דרך בזק... אפשרי להתחבר ללא התחייבות?? או התחייבות מינימלית ל3 חודשים? כמה זה עולה דרך בזק וכמה ספק? תודה..
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.zahav.net.il/forum/default.asp אנשים מתלוננים ש"האינטרנט שלהם קופא" ו"האינטרנט ניתקע להם"... לקרא ולצחוק. גם נחמד מאוד לראות את אחראי הפורום שם מסביר לאנשים שמודם ISA הוא יותר גדול ויותר מאסיבי ולכן או עובד יותר טוב בלינקוס. פשוט לקרא ולצחוק.... :lol:
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
זאת כבר הפעם הרביעית שלי, שבה אני מנסה לפרסם בכתבה על פרס מוצר השנה ב-Ynet תגובת התנגדות להמשך הענקת הפרס, שכוללת כמה עובדות על מוצרים שזכו בפרס ולא היו אמורים לזכות בו כלל, וכן על הפרס עצמו, והתגובה שלי נדחית כל הזמן ואיננה מתפרסמת. התגובה שאני מנסה לפרסם ב-Ynet ואשר נדחית כל פעם מחדש, נמצאת בקובץ המצורף. ברצוני לפרסם את התגובה הזו באותה הכתבה הנ"ל, על מנת ליידע את קוראי Ynet מה משמעותו של הפרס, ולמה אסור לקנות מוצרים שזכו בפרס זה, ולמה צריך דחוף להפסיק עם הענקת הפרס, מאחר והפרס נועד לעודד תרבות צריכה בארץ, וכי החברות קונות בתשלום את הזכיות שלהן בפרס (מכאן שרק חברות מפורסמות זוכות בפרס, ומעולם לא נצפו יצרנים קטנים ובלתי ידועים לציבור שזכו בפרס (כל זאת בנוסף לעובדה, ש-90%…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם ! OK, אז עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה קוראים לתוכנית הזאת אינפורמטיקה ולא תיכנות או מדעי המחשב או פשוט Programming?) בגדול רציתי לשאול למה אני ניכנס..? *יש לי ידע בסיסי ב-C וידע מעמיק יותר ב- ++C (התחלתי עם ++C) ואני מאד אוהב את כל העיניין. אז אם תוכלו להגיד לי למה אני ניכנס והאם זה כדאי או לא אשמח מאד. כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה רבה *אם זה מתאים יותר לפורום תיכנות, אנא העבירו.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך להוכיח כי לפונ' f(x) = (x² + x³)/sin³x אין גבול. מספיק לי להראות שהגבול הזה שווה לכפל הגבולות של 1 חלקי sin³x וX²+X³ כאשר X שואף לאינסוף, ואז קל להראות שלsin³x אין גבול (ה+ ו- נשמרים בגלל החזקה האי זוגית) ואז אם לאיבר אחד אין כפל אזי המכפלה לא מוגדרת ולכל הביטוי אין גבול? תודה מראה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מילים: אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן אמא מרביצה לי כל היום בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל ורק אני כתבתי אדום אבא קנה לי דוברמן במיוחד בשבילי שבכל דקה ושלושים יוריד לי ביס לפנים אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים בחמש בבוקר השכמה עם פיצוץ לכליה אמא במטבח מחפשת סכין המורה הראתה לי איך באמת נראה ברזל ואבא הראה לי דברים אחרים אבא קנה לי שופל במיוחד בשבילי ואם הוא לא היה עסוק ממש עוד היה מביא לי נגמ"ש אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים ככה מפנקים... איזה יופי של שיר, אה? ועוד שיר מומלץ שלהם- אציטון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להכין סיכום על אינפרא אדום ואולטרה סוניק (שימוש אחד שלהם). יעני לא סיכום על הטכנולוגיה או על הרכיבים, אלא על אחד השימושים שלהם. יש למישהו עבודה כזו או שהוא יכול למצוא לי איפשהו? זה די דחוף אז אם אפשר להזדרז זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מחברי הלא פטריוטים עבר לקנדה.... אני לא מקנא בו בשום דבר פרט לאינרנט בו הוא משתמש: מודם כבלים 17 דולר בערך לחודש מגיע עד 1400 קיי.. ואז זה הכה בי איך יכול להיות שבמעצמה כמונו עם בסך הכל 5 מיליון תושבים.. יכול להתקיים רק סוג אחד של אינרנט מהיר ועוד לתת אותו למונופול תקשורת כמו בזק!! בנוסף... המחיר מופקע.... יש נפילות והדמי התקנה עצומים (כבר ציינתי שכל זה רק ל5 מיליון תושבים?! ). אני מקווה שהכבלים שיבואו יביאו איתם שירות הגיוני והורדת מחירים רצינית כי סתם ככה בזק בטוח לא יעשו דבר לשנות את המצב הנוכחי! זה כל................-כך מעצבן
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
-
אני שואל את זה כי אני רוצה למכור אותו במקום אחר ולא ב - TRADEZONE באתר אלא במקום בו האנשים מבינים פחות בחומרה כדיי שאני אוכל למכור אותו במחיר טוב.
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ראיתם את המעבדים של הדור הבא כולו פינים עד היום מיקמו את החיישן בלוח אם מתחת למעבד באמצי הסוקט עכשיו כל הסוקט זה פינים ככה שאין אזור של לוח באמצע מה יהיה? איך יראו שה-AMD שלי לא מעלה עשן
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי אני חייב חתימה אני המון זמן בפורום ואין לי חתימה אפילו חח אני מודה מאוד לאנשים שיעזרו
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בבית 3-4 מעבדים ישנים (מעל 12 שנה), ואני רוצה לברר מה הערך שלהם. שמעתי שיש איזה שהוא אתר בשביל זה... משהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-