כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אפשרי להעלות תיקיית שירים? או תיקיה ובתוכה עוד כמה תיקיות של שירים? אני רוצה ליצור לינק של אלבומי שירים אם כן אני ישמח להסבר ופירוט איך ואיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
רציתי בבקשה עצות איך לשפר את האנגלית, אני בכיתה י' בהקבצה של 4-5 יחידות אנגלית והאנגלית שלי לא משהו (התקבלתי בחסד להקבצה הזאת). אפשר עצות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש חנות מקצועית ולא יקרה להחלפת המסך של הפלאפון והחלפת כל הפאנל (האוסינג) של המכשיר לאחד חדש. איזה חנות מומלצת יש לכם להמליץ? באיזור הדרום יש את BESTMOBILE, ובמרכז בתחנה המרכזית החדשה אני זוכר את החנות מול ה"מודיעין".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בנושא? אני מדבר על סרטים שדומים בערך לסרטים הבאים- 21 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ rounders http://www.imdb.com/title/tt0128442/ croupier http://www.imdb.com/title/tt0159382/ תודה...
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.haborer3.net/%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-3-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-11 יש שם איזה עשרים אלף דברים לא מובנים לעשות וזה פשוט לא עובד... הצליח לכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט נראה זוועתי. מי תכנן אותו לעזאזל? איך מעיפים את כל הצד השמאלי של החדשות האלה? טוב שהתוכנה לא תופסת עכשיו את כל המסך.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
נמאס מהפקקים. חלאס. לא הגיוני לעמוד שעה ורבע מצומת לב המפרץ לצומת קרית אתא. התחלתי שבוע שעבר לקחת שיעורי אופנוע (A1 עד 500 סמ"ק / 33 כ"ס) ואני מתכנן לקנות אחד בקרוב. מה אני צריך לדעת? איזה דגמים מומלצים? איזה ציוד הוא חובה? אני מניח שיש כאן חבר'ה שיוכלו לענות על השאלות הללו. אז יאללה, תנו בראש, ואולי יהייה לנו דיון אופנועים מגניב 8)
-
- 74 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מנילה קרבית ואני לא ממש טיפוס שמתאים ורוצה להיות קרבי ולכן אני שואל. האם אני יכול לבקש מנילה אחרת שבה יהיו לי אופציות אחרות? כי ראיתי איפה שהוא באינטרנט במקרה שמישהו עשה את זה. יש למישהו מושג? אני חושב שאני יכול למצא את עצמי טוב יותר בתפקידים שקשורים למחשבים כי אני אוהב את זה וטוב בזה בהרבה מדברים אחרים כמו לוחמה וכו' (לא שהיתנסתי בלוחמה יותר מידי חחחח אבל אני מכיר את עצמי..)
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים בעוד כ-20 יום אני טס לניוזילנד ואוסטרליה לטיול בן 4-5 חודשים. אחד מהפריטים שכן חשוב לקנות זה שק שינה, כי אינני יודע כמה מהימים אבלה בטראקים. וכאן גם נכנסת השאלה ולכן אשמח לעזרתכם [למי שמבין ו\או היה בטיול של כמה חודשים בחול] אני טס בתכלס בתקופת הקיץ של ניוזילנד. אבל זה לא אומר שאני לא אמצא את עצמי במינוס מעלות בלילה. לכן אני מחפש שק שינה שכן יחמם, יהיה יחסית קומפקטית ולא יהיה יותר מדי כבד. אני גם לא מחפש עכשיו הוצאה של 700-1000 ש"ח אלא משהו יותר צנוע והגיוני מזה. אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ לי על חברות טובות ואיזה שק כדאי לקחת ? [מותאם -5, מותאם -2 ? משקל אידיאלי?] תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתונים לנו המיספרים 1 2 3 4 צריך למצוא כמה אפשרויות יש בסה"כ אם נשתמש רק במספרים אלו כדי לקבל סכום כולל של 10 מותר רק חיבור כלומר: 442=10 2222=10 1234=10 1243=10 1111111111=10 1333=10 2222=10 3334=10 השאלה היא כמה אפשרויות כאלו יש לנו בסה"כ ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עברתי כבר על האתרים של אגד ומטרופולין, ללא מזל. אני צריך קו אוטובוס שייקח אותי מתחנה מרכזית של האוטובוסים בבאר שבע, למרכז ה"ביג" בעיר, עד תשע וחצי בבוקר. מישהו יודע על קו כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-