כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קיבלתי מנילה קרבית ואני לא ממש טיפוס שמתאים ורוצה להיות קרבי ולכן אני שואל. האם אני יכול לבקש מנילה אחרת שבה יהיו לי אופציות אחרות? כי ראיתי איפה שהוא באינטרנט במקרה שמישהו עשה את זה. יש למישהו מושג? אני חושב שאני יכול למצא את עצמי טוב יותר בתפקידים שקשורים למחשבים כי אני אוהב את זה וטוב בזה בהרבה מדברים אחרים כמו לוחמה וכו' (לא שהיתנסתי בלוחמה יותר מידי חחחח אבל אני מכיר את עצמי..)
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים בעוד כ-20 יום אני טס לניוזילנד ואוסטרליה לטיול בן 4-5 חודשים. אחד מהפריטים שכן חשוב לקנות זה שק שינה, כי אינני יודע כמה מהימים אבלה בטראקים. וכאן גם נכנסת השאלה ולכן אשמח לעזרתכם [למי שמבין ו\או היה בטיול של כמה חודשים בחול] אני טס בתכלס בתקופת הקיץ של ניוזילנד. אבל זה לא אומר שאני לא אמצא את עצמי במינוס מעלות בלילה. לכן אני מחפש שק שינה שכן יחמם, יהיה יחסית קומפקטית ולא יהיה יותר מדי כבד. אני גם לא מחפש עכשיו הוצאה של 700-1000 ש"ח אלא משהו יותר צנוע והגיוני מזה. אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ לי על חברות טובות ואיזה שק כדאי לקחת ? [מותאם -5, מותאם -2 ? משקל אידיאלי?] תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתונים לנו המיספרים 1 2 3 4 צריך למצוא כמה אפשרויות יש בסה"כ אם נשתמש רק במספרים אלו כדי לקבל סכום כולל של 10 מותר רק חיבור כלומר: 442=10 2222=10 1234=10 1243=10 1111111111=10 1333=10 2222=10 3334=10 השאלה היא כמה אפשרויות כאלו יש לנו בסה"כ ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עברתי כבר על האתרים של אגד ומטרופולין, ללא מזל. אני צריך קו אוטובוס שייקח אותי מתחנה מרכזית של האוטובוסים בבאר שבע, למרכז ה"ביג" בעיר, עד תשע וחצי בבוקר. מישהו יודע על קו כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אק אז ככה אני לפני חצי שנה התחלתי ללמוד לתואר הנדסאי תוכנה לפני הצבא. עכשיו כשרחשתי הרבה קשרים חברתיים ומידע אני יודע שעשיתי טעות וזה לא שווה בשבילי. לכן החלטתי לצאת מין הלימודים וללכת ללמוד מקצועה בטכניון אחרי הצבא. לפני תחילת הלימודים חתמתי שהצבא ישבץ אותי בתפקיד שקשור אחרי סיום הלימודים וכן אני יצטרך לעשות 9 חודשים קבע. עכשיו אני לא רוצה לעשות את הקבע והשאלה היא כזאות האם אני מסיים טכנאי זה סיפור גדול לצאת קבע או שפשוט לפרוש עכשיו ולצאת אם ידיים ריקות ואז להתקדם. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני תלמיד במכללת נס (מעביר את הזמן עד השחרור) ויש לשאלה לכל אלה שלומדים / למדו / מלמדים - אנחנו התחלנו עכשיו את המודול של win 7 כפי שאתם יודעים המעבדה בכיתה זהserver 2008 r2 עם hyper-v, וכל הvhd's למינהם... והשאלה היא, למה מייקרוסופט לא נותנים לתלמידים גם עותק של המעבדה?! איך אנחנו אמורים להתאמן בבית? כל העניין נראה לי מאוד מוזר. הספרים והמצגות המעפנות האלה אמורים ללמד אותנו? בכיתה אנחנו מתרגלים דווקא דיי הרבה אבל זה נראה לי משונה שאין לנו איך לתרגל בבית. אני יכול להתקין הכל בבית על vmware ולבנות לי מעבדה, אבל אז זה כבר לא כל כך חוקי.... אני רוצה לשאול את את האנשים בפורום - גם במקומות שאתם למדתם זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך זולה ויעילה להתקשר לסלולרי לארה"ב (או לקבל שיחה מסלולרי). התעריפים של אורנג' הם ממש יקרים בין 11 ל- 22 שח לדקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי אתר חיפוש, יותר טוב מגוגל שכולל -מציאת תוצאות מ3 מנועי חיפוש שונים והצלבתם -כאשר מגלגלים למטה, על מנת למצוא תוצאה שקשה למצוא, לא צריך כל פעם להחליף עמודים כמו בגוגל, אלא העמוד השני נטען אוטומאטי -האתר יכול להוריד את האגו של גוגל. -הוא מוציא תוצאות לא פחות טובות, ויותר אסתטי ונוח. -מתחת לSearch bar לחצו על ON על מנת להפעיל את הצגת התוצאות האוטומטית כמו בגוגל. qrobe.it בFIREFOX יש לו ADD ON כאן https://addons.mozilla.org/pt-BR/firefox/addon/62825/ בIE, מפעילים אותו בתור DEFAULT כך: בעמוד הראשי של QROBE, אתם תראו לחצן מלמעלה מימין, שנקרא:"add qrobe to search bar" לחצו על זה ויש לכם את כרוב בsearch bar עכשיו כל מה שנשאר הוא לקבוע את זה כdefault ובקרום כך:…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם משלמים כסף לאלו שבבית האח הגדול? אם כן כמה בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שניהם בערך באותו המחיר.... PS3 או XBOX עדיין לא הוחלט אבל זה לא משנה..... הם עולים סביב ה350 דולר.... כרטיס מסך GTX 570 400 דולר..... עכשיו אני חושב מה הקטע שהכרטיס מסך עולה כ"כ הרבה? הרי לא עדיף לקנות קונסולה בשביל משחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראית מעולה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1727641&Code=37f71e19f01cd2b1461d7cd550ebaf4f
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איזו סדרה טובה שהיתה בערוץ AXN פעם, מדובר על סדרת הרפתקאות שדומה קצת לאדון החיות (BEASTMASTER) ולהרקולס שהיה שם פעם... משהו עם מכשפים וקוסמים, אני לא בטוח אבל אני חושב שהשחקן שגילם את ג'ימי בלויס וקלארק שיחק שם... יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את החומרה שלי E8400 Gigabyte 4870 512mb stock cooler + ac twin turbo EP43-DS3L X48-DQ6 2x2gb kingston 800mhz 2x2gb gskill 1066 mhz אני לא מעוניין לעשות פה קופה רק למכור אותם כדי לבזבז פחות על חומרה חדשה, איזה מחיר שפוי אני יכול לדרוש עבור כל אחד מהחלקים הללו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את הקינדל DX של אמזון http://www.amazon.com/Kindle-DX-Wireless-Reader-3G-Global/dp/B002GYWHSQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=digital-text&qid=1292699590&sr=1-1 האם הוא יוכל ליקרוא ספרים בעיברית - למשל מהאתר הזה : http://www.e-vrit.co.il/?gclid=CJmMwubB9qUCFULwzAodQXndog
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-
לקחתי 2 דיסקים של CD-R אותו גודל,על 2 הדיסקים צרבתי באותה הדרך ואת אותם השירים דיסק 1 - LG כתוב עליו 1-47X - עבד באוטו. דיסק 2 SILVER LINE כתוב עליו 52X - לא עבד באוטו. מה הסיבה?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במוקד של HOT אמרו לי שזה לא אפשרי, כי שלט מסוג זה עובד בצורה שונה ולא ניתן לסנכרן אותו מול ממיר של HD. האם הדבר נכון או שמישהו בכל זאת הצליח...?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-