כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש חנות מקצועית ולא יקרה להחלפת המסך של הפלאפון והחלפת כל הפאנל (האוסינג) של המכשיר לאחד חדש. איזה חנות מומלצת יש לכם להמליץ? באיזור הדרום יש את BESTMOBILE, ובמרכז בתחנה המרכזית החדשה אני זוכר את החנות מול ה"מודיעין".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בנושא? אני מדבר על סרטים שדומים בערך לסרטים הבאים- 21 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ rounders http://www.imdb.com/title/tt0128442/ croupier http://www.imdb.com/title/tt0159382/ תודה...
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קראתי כתבה בmako ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-d371a4598451d21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי בבקשה עצות איך לשפר את האנגלית, אני בכיתה י' בהקבצה של 4-5 יחידות אנגלית והאנגלית שלי לא משהו (התקבלתי בחסד להקבצה הזאת). אפשר עצות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חח, נפל עלי זכרון מילדות שהיתי גר שם..דודה שלי היתה מביאה לי את זה קבוע ואני לא זוכר מה השם של הקורנפלקס האלו מדובר על קורנפקלס עם מרשמלו בצורת ערפדים / עטלפים זה היה אחד הדברים הכי טעימים שאני זוכר בתור ילד..מרשמלו מיובש כזה שנמס לך בפה עם החלב יא אללה... בטוח מישהו מכם מכיר את זה!!
-
- 21 תגובות
- 11k צפיות
-
-
קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תמיד יש דיבורים מעורבבים לגבי זה, אבל בפועל מה התוצאות של יציאה מהצבא על 21 כיום?
-
- 160 תגובות
- 33.7k צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.haborer3.net/%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-3-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-11 יש שם איזה עשרים אלף דברים לא מובנים לעשות וזה פשוט לא עובד... הצליח לכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלום שלי זה לשרת ביחידה קרבית, אני אוהב את הארץ והמדינה ומאוד רוצה לתרום לה בצורה הכי טובה שאני יכול. יש לי אחות אחת ושנינו אחים להורים הביולוגיים שלנו- האם אני נחשב בן יחיד או לא. כולם אומרים לי שמכיוון שאני בן (זכר) יחיד, אינני זכאי להצטרף ליחידה קרבית ללא חתימת הורים ולעומת זאת בכמה אתרים באינטרנט רשום: "בן יחיד הכוונה הינה ל"ילד יחיד" כך שאם יש לך אחות, אתה כבר לא נכנס לקטגוריה של 'בן יחיד'." אשמח לתשובה נכונה וברורה אחת ולתמיד תודה מראש
-
- 38 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מקרה שלי כזה...הזמנתי מאייביי מטען חשמלי למחשב נייד (לפי מה שהבנתי המוכר נמצא בבייגי'ן)...קיבלתי TRACKING NUMBER של המשלוח ממנו ולפי האתר CHINA POST נראה כי החבילה עזבה את הנמל תעופה בבייגי'ן בתאריך 5/12/2010. אנחנו כבר ב 22 לחודש ועדיין לא קיבלתי הודעה על דואר רשום...דיי הזויי שבזמן הזה המשלוח לא הגיע לישראל עדיין...שלחתי לו הודעה והוא נשמע בחור רציני שרוצה לעזור...הוא רשם לי שהוא מצטער שאני מחכה כולכך הרבה זמן ושאני יבדוק את זה מול דואר ישראל...אם לא יעזור אז יחזיר לי כסף או שישלח שוב....השאלה שלי למי בדיוק להתקשר בדואר ולשאול? יש שם מדור מיוחד לדברים כאלה? תודה לעוזרים...
-
- 71 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
-
פשוט נראה זוועתי. מי תכנן אותו לעזאזל? איך מעיפים את כל הצד השמאלי של החדשות האלה? טוב שהתוכנה לא תופסת עכשיו את כל המסך.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אפשרי להעלות תיקיית שירים? או תיקיה ובתוכה עוד כמה תיקיות של שירים? אני רוצה ליצור לינק של אלבומי שירים אם כן אני ישמח להסבר ופירוט איך ואיפה? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים בעוד כ-20 יום אני טס לניוזילנד ואוסטרליה לטיול בן 4-5 חודשים. אחד מהפריטים שכן חשוב לקנות זה שק שינה, כי אינני יודע כמה מהימים אבלה בטראקים. וכאן גם נכנסת השאלה ולכן אשמח לעזרתכם [למי שמבין ו\או היה בטיול של כמה חודשים בחול] אני טס בתכלס בתקופת הקיץ של ניוזילנד. אבל זה לא אומר שאני לא אמצא את עצמי במינוס מעלות בלילה. לכן אני מחפש שק שינה שכן יחמם, יהיה יחסית קומפקטית ולא יהיה יותר מדי כבד. אני גם לא מחפש עכשיו הוצאה של 700-1000 ש"ח אלא משהו יותר צנוע והגיוני מזה. אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ לי על חברות טובות ואיזה שק כדאי לקחת ? [מותאם -5, מותאם -2 ? משקל אידיאלי?] תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-