עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה D: שמעו, יש לי המון חולצות שחורות של להקות ( אתם יודעים השחורות האלו עם ההדפס הזול והלא איכותיות) , ובכביסה מן הסתם הן מתכווצות,אבל בצורה ממש מוזרה : החולצה עצמה מתכווצת, אבל ה"למטה" של החולצה, כלומר, התחתית של החולצה דווקא מתרחבת ונשארת תלולה ואז החולצה אחרי 5-6 כביסות כבר לא ניתנת ללבישה בגלל שהיא נראית מוזר ומצחיק. יש למישהו אולי טיפים להתמודד עם זה? תודה ולילה טוב P:

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by AnTiSh0ck,

האתר רושם לי Account Temporarily Unavailable Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes. הבנתי שזה לא קורה לכולם, יש מצב שחסמו את החשבון ? כל היום זה ככה.. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by sherlock1212,

שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכל הנמצאים :xyxthumbs: יש לי בקשה קצת מוזרה , אבל זה בשביל מטרה נעלה : 5 נקודות בונוס לקורס שהחברה שלי עושה במסגרת הלימודים שלה . הקורס הוא בשיווק ברשת , ומדיה דיגיטלית, והמרצה הפסיכופט שלהם הפיל עליהם משימה : לפתוח חשבון טוויטר , ולמי שיהיו הכי הרבה עוקבים , אותו אחד יקבל בונוס חביב של 5 נקודות לציון הסופי של הקורס . אז במשימה הראשונה עמדנו , פתחנו בבוקר חשבון חדש , ועכשיו המשימה השנייה : עקבו בהמוניכם אחרי החשבון שלה https://twitter.com/lady_in_purple מי שיש לו , ומי שאין לו , אשמח לכל אחד שפשוט יוכל להוסיף אותה . תודה על שיתוף הפעולה !

5. היי חברים קניתי מאמזון את המיקרופון blue snowball ice בשביל סרטונים ליוטיוב ועשיתי היום סרטון אנבוקסינג / הסבר / איכות סאונד אשמח מאוד אם תתנו לי טיפים איך לשפר את הסרטונים במידה וצריך ואם אהבת פרגנו בלייק

6. 1. איפה הכי שווה לעשות את התואר ? 2. אני אוהב מחשבים השאלה היא אם זה באמת כזה מעניין.. ? מה בתכלס ? 3. כסף טוב ?

• 115 תגובות
    • 10.7k צפיות
  7. Started by gooz,

שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. למה יותר קשה לנגן בגיטרה חשמלית מאשר לנגן בגיטרה קלאסית? או שלא נסיכתי טוב : כי אני יודע שבגיטרה קלאסית צריך ללחוץ מאוד חזק על המיטרים ובחמלית לא מה קשה בגיטרה חשמלית? האצבעות צריכות לזזות מאוד מהר? / קשה יותר לפרוט על המיטרים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם

10. Started by nisimm,

יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?

• 41 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by IG,

זה נכון שאמור לצאת KILL BILL 3 ??? אני ראיתי את השני לפני כמה ימים ואני עדיין עצוב בלל שזה נגמר... אם מישהו יודע משהו על "להרוג את ביל 3" בבקשה, תנו קישור לאתר שבו מפורסמים פרטים על הסרט. ועוד משהו: אם מישהו יכול להדביק לת'רד הזה את התמונה שבה ביאטריס דורכת על העין של אל, זה יהייה ממש נחמד ;D זה הזכיר לי את "האיברים" מהגומי הדביק הזה שזורקים על קירות וזה נדבק...........

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by intel suck,

אני עברתי מטכם לפסיכולוגיה-כלכלה. ואני ממש מאוכזב כיתה של ערסים לא קרובה לכיתה שהייתה לי חבל :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by yot,

אהלן, אתמול הייתי בקולנוע רב-חן לבל המפרץ להקרנה של הסרט ספיידי 2 (סרט נחמד+), אתם בטוח יודעים שלפני הסרט יש כמה פרומואים של סרטים שייצאו בעתיד הקרוב, אז אחד הפרומואים שהוקרנו (והכי מעניין מביניהם) היה הפרומו לסרט i,robot של Worner Bros. דבר מעניין, היא שהעלילה של הסרט מספרת על עתיד שבו יפותחו רובוטים בעלי AI, שימרדו בשלטון האדם ו"יחריבו" את העולם של בני האדם (וויל סמית' משחק בסרט) - נשמע דומה ל-Animatrix לא?! עוד דבר מעניין, ברקע של הפרומו התנגן השיר Navras שמוכר לכולנו מסצנת הקרב ב-Revolutions..... אתם יודעים במקרה אם הסרט הזה קשור למטריס ומבויים ע"י האחים ווצ'אבסקי? קישור לאתר על הסרט קישור לסרטון

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Eviljelly,

לשרשר המלצות , שעוד יהיה מספיק זמן לקחת אותם מהוידאומט האוניברסלי

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אוף למה אני טמבל, למה?! הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי. השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה. קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב. לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב. בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור. הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל. חזרתי למכ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ChronoDog,

אומר זאת מראש: אם אסור "לפרסם" כאן, אז אנא סלחו לי כי לא מצאתי סעיף כזה בכללי הפורום ומחקו הודעה זו. בכל מקרה, לאחרונה FM הפך לבלאגן אחד גדול, מלא באנשים שבקושי יודעים משהו על מחשבים, ומטרתם היא למלא את דפי הפורום בבולשיט גמור רוב היום... מודים שהשתגעו מזאת והחליטו לתת באן לכל אדם שני, בלי להתחשב ב-שום- דבר... משהו מטורף בקיצור. אז כמה מ"מובחרי" המקום החליטו שדי, נמאס לנו לסבול את ה*** הזה, הבה ונעשה משהו משלנו, ללא כללים וחוקים, מקום שיכיל אנשים טובים ויודעים ויהיה פשוט מקום שנעים לבלות בו את הזמן... אז נוצרה קהילה יחסית קטנה של כ-20 אנשים שפעילים שם רוב הזמן, כולל אותי... הבעיה היא שכפי שאני רואה, כמה מחברי הקהילה החלו להימאס אחד על השני, וזה לא תחיד נגמר בטוב, לכן ח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bordos,

שלום. התחלתי להיכנס לעולם המחשבים והייתי מעוניין לדעת כמה שיותר על הדבר הנפלא הזה. התחלתי כבר ללמוד שפות תכנות (הייתי שמח אם תמליצו על שפות שימושיות שיש היום בשוק וניתן ללמוד אותם דרך האינטרנט. בינתיים אני יודע על c,c++,c#, html, php, asp, java, javascript,visualbasic,vbscript, .net). אני מעוניין לדעת כמה שיותר על חומרה: מה התפקיד של כל כרטיס במחשב, על ההיסטוריה שלו, מי אחראי לפיתוחים שונים של אותו כרטיס, במה פיתוח זה מתאפיין, אילו בעיות הפיתוח פתר, איזה חברות מובילות בשוק ובאיזה מוצר, למה הם הכי מובילות, מה ההבדל במוצר בין כל חברה וחברה (נגיד שasus הכי נמכרת בלוחות אם, אני רוצה לדעת למה, מה ההבדל בינה לבין חברות אחרות במוצר זה ועוד). אשמח אם תתנו פה לינקים שיפנו אותי באו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה אתמול עשיתי תעודת זהות בגיל 16 וחצי לא יצא לי ב16 ויש לי מזומן בארנק של ארבע חודשי עבודה ואבא שלי היתקשר אלי ואמר לי שאני ילך ליפתוח אם אמא בנק היום ולהפקיד תכסף. אבא שלי אמר לא משנה איזה בנק תיפתח דיסקונט פועלים. אז באתי לפה ליהיות יותר חכם וליבחור בנק אז לאיזה בנק כדאי ללכת?? מי הכי משתלם ... :

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל! כל מי שאוהב ROCK. HEAVY ROCK וMETAL, שווה לו לראות... "קצת" ארוך, אבל עדיין. לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=-1648306492583625113&q=Pantera+Metallica&hl=en

• 52 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

בעעעעעע!!!!! אחותי הכלבה התלוננה שיש ניתוקים מהאיטרנט (להעלות את הFBS, להתקין תוכנה, מזה משנה...) עכשיו אני עובד כבר איזה 3 חודשים בשביל לסדר שרת, שלא יהיה את כל הניתוקים, ושמדפסת תעבוד כל הזמן.. והיום, הפעלתי את השרת, P166 עם ווידוס 2000 עובד כמו P4 2.2.... עם 4 הרדיסיקם כדי שתגבה את המסמכים המפגרים שלה!, והמדפסת עובדת כל הזמן, הסברתי לה איך לגשת אליו דרך Remote Administrator v2.1, איך להתחבר, איך להתנתק. ומה הכלבה שתיחנק עושה לי?!?! סיימה לגלוש ומתנתקת מהאינטרנט שאני גולש!!!!!!!!!!, ומוריד קבצים, ומדבר עם אנשים!!!!!!!!! תנו לי דרכים להתעלל בכלבה!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 66 תגובות
    • 9.6k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by as,

[תתחילו לתקתתק

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TheReaper,

ראיתי הרבה אנשים עם וולפייפרים של ניוידיה (של הג'יפורס החדש בעיקר) ורציתי לדעת מאיפה כולם משיגים אותם חיפשתי באתר של NVIDIA וגם בגוגל ולא מצאתי משהו נורמלי (בעיקר מחפש כאלה של ה8)

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

ניסיתי ליצור איתם קשר בזמן האחרון, אבל הטלפון של החנות לא זמין, הפלאפון לא זמין והאתר לא מתעדכן. מני נעלם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים