כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין להדפיס על מדבקה ולהדביק אותה על פלסטיקה של מחשב נייד. האם קיים סוג נייר-מדבקה שלא שיידבק ולא ירד? האם ניתן להדפיס עם מדפסת הזרקת דיו או שחובה לייזר? לצורך העניין, לא משנה לי להכין בצורה ביתית או לתת תמונה לבית עסק שידפיס לי אותה, ואני אגזור לפי איך שאני מעוניין להדביק. הפלסטיקה של המחשב היא לבנה-מט, הנייר צריך להיות שקוף ובגלל אופי הפלסטיק לדעתי גם צריך להיות מט. אם זה עוזר, אני מירושלים למי שמכיר בית עסק שיוכל לעשות זאת בסביבה. כמובן שדרכים ביתיות גם מתקבלות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים אני גם חדש בפורום. נראה פורום טוב. קיצר סיימתי תיכון ביוני האחרון והתחלתי בספטמבר מסלול עתודה טכנולוגית במקצוע הנדסת תוכנה. (בעמל ב פתח תקווה) כרגע אני בשלב של המבחנים החיצוניים האחרונים לפני פתיחת שנת ההנדסאי. אני יודע שבעיקרון מי שרוצה את המסלול היה אמור להירשם עד פברואר פלוס מינוס. אני כאן ומוכן לענות על שאלות לאנשים שטרם החליטו סופית אם הם עושים את המסלול.
-
- 19 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב. לדוגמה: Jerusalem, Gilo, blabla st. XX או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX? זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איזה וויסקי אתם מעדיפים? סינגל מאלט, בלנדד, אולי גריין? תנו חוו"דים בכיף...מעניין אותי לדעת הרבה מה אנשים שותים. אני אישית, לא אהבתי וויסקי עד לפני שנה בערך, וכמו שאומרים כנראה טעם נרכש, הכל התחיל כשבאה לי דודא בבית פתאום לוויסקי...פירקתי אותו ערב 3/4 בקבוק בלאק לייבל, משם התחלתי. ואני מדבר בתור בחור שלא יכל להריח את זה. אז אני אתן את שלי על פי דרגים, ויעדכן בכל פעם שננסה משהו חדש שמלהיב אותי: 1. סקאפה 14/16 - המועדף עלי, הטעם שלו מזכיר לי דבש וקצת מליחות, הכי טעים שיצא לי לטעום עד היום. וטעמתי לא מעט. 2. ג'נטלמן ג'ק - המתיקות של הטנסי המעולה הזה שנמס לי בפה בכל שלוק...אחח, שלא נדבר על הג'ק SILVER...ליגה אחרת לגמרי (47 אחוז אלכוהול). 3.ניקה - מותג יפני מתחרה של ימזאק…
-
- 57 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
כותרת
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מציע לראות את הסרט הכי יקר בתולדות האנושות, כמובן זה סרט דוקומנטרי אבל עם הרבה מאוד הגיון, על כל מה שקורה וקרה בעולם Inside Job Trailer 2010 HD INSIDE JOB - שנת 2010 - תקציב 20 מיליארד דולר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
קראתי באחד הפורומים באינטרנט שנמכר עכשיו במחסני חשמל ממיר של 5 ערוצים FULL HD במחיר של 199 אפשר לדעת האם זה נכון? כנראה שזה פורסם בעיתון ולא קניתי בימים האחרונים עיתון,אז מישהו אולי נתקל במודעה כזו? אני חייב תשובה מהירה על מנת שלא אפספס את המועד ולא אוכל לקנות את הממיר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא רגיל לפרסם דברים כאלו כאן אבל בכל זאת GTA4, סרט חובבני שלא כולם שמעו עליו ואולי כדי שתישמעו. את הסרט יצרו בצרפת, סרט חובבני אפשר להגיד שגרם לי אישית אינטרס גדול מאוד, כן יכול מאוד להיות שאי אפשר לקרוא לו יצירת אומנות אבל בכל זאת הוא דיי מעניין ומותח. בסגנון - מתח,פעולה,אנימציה. אינה הטריילר של הסרט אין לי מה להגיד ניראה מעולה, במיוחד שהוא עשוי על המנוע של GTA4, שווה צפייה. וכאן יש לנו את הסרט המלא, לא ניראה לי שהוא מוגן תחת זכויות יוצרים בגלל שזה סרט חובבני. מציע לראות קודם את הטריילר ורק אז את הסרט עצמו. Gta Iv The Trashmaster.mp4 צפייה נהימה מנהלים יקרים, עם זה משהו אסור שאני לא יודע עליו בבקשה להודיע, או למחוק את הפוסט.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מכרתי באיביי אוזניות דיי יקרות (150$), הן היו חדשות אבל כנראה משהו נדפק במשלוח. הקונה קיבל אותן כשהקופסא היתה קרועה והצד הימני לא עבד. הוחלט שהקונה ישלח לי אותן בחזרה בתמורה להחזר על האוזניות. ביקשתי ממנו לכתוב על החבילה "RMA Replacement". עכשיו קיבלתי הודעה על מכס של 120 ש"ח. איך אני יכול להוכיח להם שזה בכלל אוזניות מקוקלות שחזרו מהקונה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מודע לכך שזה נחשב טוב, אבל אני על סף פרישה מלקרוא את הכל, לעזאזל, לפני 5 דקות יצאו 2 כתבות, הרגע יצאה עוד אחת, בא לכם אולי להגביל נגיד ל3 כתבות ביום? כי אני מאוד נהנה מהכתבות, אבל זה יותר מדי
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ע"י לחיצה על "צאט אונליין" בטולבר החדש שלנו, תוכלו להיכנס למערכת הצ'אט החדשה שהשקנו היום ביחד עם הגירסה החדשה של מערכת הפורומים. בהנחה שכבר יש לכם חשבון פעיל אצלנו באתר - אתם לא צריכים לבצע יותר שום כניסה נוספת! המערכת תזהה אתכם בצורה אוטומטית ותכניס אתכם לחדר הצ'אט, בו תוכלו לדבר עם יתר חברי האתר, להתייעץ בזמן אמת, להעביר את הזמן, ואף לנהל שיחות אישיות עם חברים - בשיחה אחד על אחד או ע"י פתיחת חדר צ'אט פרטי! שימו לב: לאחר פתיחת הצ'אט, תוכלו תמיד למזער את החלון ע"י לחיצה על כפתור המזעור. לחיצה נוספת על "צאט אונליין" תפתח אותו מחדש ותכניס אתכם בחזרה לחלון הצ'אט. כמו כן תוכלו לפתוח את הצ'אט בחלון דפדפן נפרד, על ידי לחיצה על כפתור ה"חץ" האמצעי (ליד כפתור הסגירה והמזעור). …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מאיפה בארץ הכי כדי לקנות חומרה, ציוד היקפי, משחקים, קונסולות וכל הדברים מסוגם? אתר/חנות פיזית. או אפילו חנות [וירטואלית] שאפשר לקנות מהם ושיהיה משלוח בארץ (אני יודע לגבי המכס..) אשמח לקבל מידע על זה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני כבר פעמיים מצאתי את עצמי עושה UNLIKE לחרא הזה http://www.facebook.com/Omusic.me גם הרבה חברים שלי כאילו אוהדים של הדף הזה וכששאלתי אותם מה זה בעצם הם אמרו שאין להם מושג וזה עשה לייק לבד.. מישהו עוד מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין פלאפון HTC eris באיביי 220 דולר +- חדש ומשומש ב170 דולר באמזון אני מצאתי חדש ב165 דולר ומשומש ב110 דולר למה כזה משמעותי ? תודה אגב איך הפלאפון לתקציב ?
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש ממיר DTT עם 5 הערוצים.רק רציתי לשאול מספר שאלות מאיפה ניתן לרכוש את הממיר במחיר מצחיק אני ראיתי מבצע במחסני חשמל של ממיר ful hd במחיר של 168,אך המבצע נגמר.מישהו מכיר אולי חנות אחרת שניתן לרכוש בה ממיר במחיר נמוך? לאו דווקא ממיר HD כי גם ככה אין ברשותי טלויזיה HD. ועוד שאלה קטנה אני גר ביישוב קרוב לקרית מלאכי (ליד אשקלון) האם אני אקלוט טוב? יש לי אפשרות לחבר את האנטנה הזאת: http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/1497708.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להתקבל לאבטחה בתחנות רכבת? זו חברה פרטית? של הרכבת? עם מי צריך ליצור קשר?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הדביקו לינק לסרט HD מYT ותראו איכות כזו. http://www.youtube.com/watch?v=dgFwb3d1EVw&hd=1
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מגזין מחשבים בסגנון PCPlus שהבנתי שהוא עכשיו בהפצה דיגטלית בלבד, אז אם בכלל מפיצים עדיין מגזינים בארץ ואם למישהו יש המלצה על אחד שהוא מנוי אליו, בבקשה שיכתוב :], תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 12k צפיות
-