כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהינתן שני פולינומים בשני משתנים, נגיד עד מעלה 5 עם מקדמים ממשיים, ובתחום מסויים, איזה שיטות קיימות להשוואה ביניהם, אם בכלל קיימת שיטה כזאת (הכוונה לשיטות שהן לא סטנדרטיות למי שלא לומד תואר במתמטיקה). מצורפת דוגמה שבה נתון הפולינום הגדול יותר אך צריך להוכיח זאת מתמטית, איך אפשר לעשות זאת? מודה מאוד על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם זה גודל השמוליק שלו? או המראה של הבחורה? האם זה הסוכן שלו? אני לא חושב. עשיתי בירור יש הרבה אנשים מהתעשייה הזאת שלא מוכרים ונמצאים אצל סוכנים שמשווקים את השחקניות הכי מוכרות ויש לדוגמא כמה כוכבי פורנו שאני בטוח שאף אחד פה לא שמע עליהם שיש להם 30 ס"מ של שמוליק, אבל בכל זאת מי שמע עליהם בכלל כנ"ל לגבי שחקניות מדהימות שלא קוראים להם גנה גיימסון אז מה צריך בשביל להצליח בעולם הזה? (סתם מעניין אותי, ברור שאדם כמוני לא מתאים אבל בכל זאת..)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את חוף י"א משהו כמו 10 דקות מהסיטי, הייתי שם מלא פעמים סתם בבוקר, חוף סבבה השאלה היא האם ניתן לעשות שם מסיבת חוף? אני מדבר על מסיבה קטנה של 15-20 איש, עם מוזיקה (2 רמקולי PA של 300W) תאורה ו-3 אוהלים בינוניים, כמה מנגלים שולחנות ואוכל, הכל עם גנרטור של 2500W. לא יעיפו אותנו? צריך לשכור מקום\חוף או שאיך זה הולך? שמעתי שתמיד עושים באשקלון ואין שום בעיות...איפה אפשר לעשות את המסיבה בלי שיפריעו לנו או שיגרשו אותנו?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://imageshack.us/photo/my-images/192/image0064f.jpg/ יש לו זנב כמו אצל עקרב בקצה (בצורה) והוא עוקץ וזה לא הכי נעים.. זה משאיר שני חורים בתוך העור.. פעם ראשונה רואה כזה דבר, למישהו יש מושג? מאוד מעניין...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
-
יש לי כמה שאלות אמריקיות מתוך קובץ שאלות שאני צריך לדעת ואין לי מושג מה התשובות. אשמח לקצת עזרה בנושא. 1. TCP, UDP א. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך ב. יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP ג. יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה ד. יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד ה. אף תשובה איננה נכונה 2. Convergence Time הינו א. פרק הזמן עד שכל הרשתות מעודכנות בנתב ב. פרק הזמן שבן כל נתב קיבל את כל טבלאות הניתוב מכל הנתבים ברשת ג. פרק הזמן עד לסיום התכנסות הנתב ד. פרק הזמן בו הרשת עמוסה 3. המרות A2D ו-D2A (analogue to digital, digital to analogue) א. מבוצעות בכרטיס התקשורת ב. מבוצעות בזיכרון ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, וכרגע לפי מה שהבנתי מהם זה המקום שמסתדר לי הכי טוב עם העבודה + אני עומד בתנאי קבלה (מותנה במכינה של חודש וחצי, שזה מסתדר לי אחלה), אבל רציתי לשמוע מאנשים אחרים שאולי יש להם ניסיון\מכירים אנשים שלמדו שם מה טיב המכללה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני עובד כבר כמעט חצי שנה בתמיכה טכנית/שירות לקוחות, ודיי שונא את העבודה הזו (אין צורך להסביר למה). מעבר ל"אהבה" הבלתי רגילה שלי לעבודה, בחודש עבודה יוצא שאני מרוויח פחות משכר מינימום. אני משתדל לא להתלונן, ומוקיר תודה על כך שיש לי עבודה. אני מנסה לשפר את המצב שלי ומדי פעם מסתכל בלוחות דרושים. לצערי, אני לא מוצא שום עבודה למתחילים ללא נסיון שהיא לא אחת מאלה: שירות לקוחות/תמיכה טכנית/מלצרות/מכירות/סדרן סחורה וכד'... אבל כן, משתדל להגיד תודה על כך שיש לי עבודה... מה זה מבחינתי עבודה "נורמאלית"? בינתיים, בתור חסר נסיון. באמת שאין לי יותר מדי דרישות... שעות: 8 - 16/17 עבודה שלא משרתת קהל באופן פרונטאלי/טלפוני. אם כן, אז בצורה מאוד עקיפה. עבודה משרדית עם ניירת, או עבודה פיס…
-
- 104 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם ניתן באמצעות ממיר של הוט מג'יק להקליט בו זמנית 2 ערוצים ולצפות בו זמנית בערוץ שלישי כל זה במקביל? אני יודע שאפשר להקליט 2 ולצפות בהקלטה, אך האם במקום לצפות בהקלטה אפשר לצפות בטלויזיה חיה בערוץ אחר לגמרי מאלה המוקלטים? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
העלתי לפני כמה זמן טרד לגבי תופעה שמתרחשת במגן הברקים שלי מדגם מדגם GPT Protector SC9L, ואף אחד לא ענה והוא לא היה פעיל. הטרד הנוכחי הוא המשך של הטרד הקודם שלי. בכל מקרה, הנורית הכתומה של ההארקה שוב פעם בקושי מאירה, והפעם נראה כי היא כלל לא דולקת. האם זה אומר שאני צריך להחליף את מגן הברקים. צרפתי תמונה שלו למטה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אמא אומרת שהמכונה עבדה אם צליל שונה מהצליל הרגיל, ובסוף כל הכביסה יצאה רטובה לגמרי כלומר לא היתה סחיטה פירקתי את המכונה. אני מסובב את הגלגל (הרצועה בסדר), התוף לא זז פירקתי את התוף לגמרי. מהצד שהוא מתחבר לציר של הגלגל (שמסובב אותו), אמור להיות סוג של חלק גומי קשיח שמחבר את התוף לציר ומעביר את הסיבוב. החלק הזה התפרק לגמרי, הפך לאבקת גומי בוצית כזאת. החלק הזה הוא אדום בתמונה 1. איפה ניתן לחפש חלק להחלפה ? (מכונה בת 20 שנה) 2. חשבתי ליצוק את החלק בעצמי אם סיליקון / דבק חם / חומר דומה (ניתן להוסיף חתיכה של רשת פלדה דקה, כמו רשת יתושים, לתוך היציקה לחיזוק). יש חומרים מומלצים ליציקה ? (אם הבנתי נכון זה אמור להיות קצת גמיש כי בגלל זה מהתחלה שמו שם חלק כזה) 3. היתי מעדיף ליצוק את…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל בכותרת ^^ קניתי גיטרה כבר לפני יותר מחצי שנה כבר והיא עדיין שוכבת אי שם. החלתי להתחיל ללמוד, לכן אשמח לקבל המלצה לאתר טוב בכדי להתחיל ללמוד איתו.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-