כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת. היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה. פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות. בטעות היא מגיעה לרובע הערבי. מגיעה לקיוסק ומבקשת קולה. שואל אותה המוכר: "בכית?" האישה: "כן, בעלי מת" המוכר שואל שוב: "בכית?" האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומות" המוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?" האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גברת, בכית או בקבוק???"
-
- 46 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1) תחרות שנקראת האולימפידה הוירטואלית, הקבוצה שלי הגיע לשלב ג' 2) אני נמצא בקבוצה אחת שנמצאת בתחרות של קבוצות שמכינות קמפיין פרסומי לשירות חדש של אורנג', שעדיין לא הושק, וזכינו היום מקום ראשון איזה מגניב! ;D
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אתם יודעים אל מי אני מדבר, HW התדרדרה מאוד מה שעשיתם לאיגור ב-emp פשוט מגעיל נתעב ועכשיו בגללכם הוא עוזב מההנהלה של emp, אני פשוט לא מאמין שהקהילה האהובה שלי עשתה את זה . ולא הוא לא שלח אותי אני כותב את זה כי מה שעשיתם פשוט מגעיל
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
-
אמא שלי 4 פעמים בשבוע הולכת ליוגה או רייקי או איזה חארטה דומה. אני פעם אחת מוכן ללכת למסג. רק לא נעים לי להגיד שאני לא רוצה מזג אלה אקסטרה. אמא שלי אומרת לי לך ליוגה אני מכירה אחלה מדריך, לך לזה אנימכירה אחלה.. איך להשיג את הכסף בלי לרמות אותה ולהגיע בסוף למסג?
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
ניתקלתי במשהו שנקרא מכירה אישית בוואלה שופס ואני לא מצליח להבין את העיקרון, הנה מה שהם כתבו: " מכירה אישית הינה מכירה אשר בה אתם קובעים את המחיר ואת התשלומים, אשר אתם מוכנים לשלם עבור המוצר ו/או השרות המוצע למכירה. בכל מכירה אישית, ניתן להגיש 5 הצעות לרכישה. כל הצעה תכלול את המחיר המוצע על ידכם ואת מספר התשלומים שבהם אתם מעוניינים. בכל פעם שתתנו הצעה תודיע לכם המערכת אם הצעתכם התקבלה או נדחתה. שימו לב - כי הצעה בעלת מספר תשלומים נמוך תגביר את האפשרות לזכות במחיר נמוך יותר. במידה והצעתך תתקבל ותאושר, תיווצר לך הזמנה באופן מיידי ותוכל לראות את פרטיה בכרטיס הלקוח שלך באתר. לזוכה במכירה תינתן האפשרות לרכוש יחידות נוספות באותם תנאי תשלום ומחיר שזכה בהם - עד למועד סיום המכירה.…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, לכל מי שמכיר את פרויקט תגלית מהצבא..יש כזה דבר (או משהו בסגנון) גם לאזרחים רגילים?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מפרט חלקי של יצירת המופת הזו : RF RAV-DVD2 System Control (2) T8004 Power Amplifiers (2) T15002 Power Amplifiers (4) X162S 6.5'' Type RF Component Systems (10) T1124 12'' Punch Subwoofers Design/Fabrication Jason Digos, Kyle Witherspoon, Mike Eckley, John Malk, Sponsors CONCEPT 1 SMA Hmmer -Black Chrome Accessories -Tire Carrier -Light Bars -Brush Guard -Custom Body Bumper -Roof Rack Race Line Wheels Nitto Tires Term-Pro Ohio Generator Whipple Super Charger Xenarc Monitors Rancho Suspension Dakota Digital Guages Brembo Brakes VIP Interiors VIA Technologies Raytheon (nightbriver system) וקצת לתמונות - התקנה יוצאת מהכלל : לתמונות נוספות, פרטים ושיט…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מסתבר כי לוח האם (EVGA 680i T1) שאני צריך ניתן למצוא רק בחנות בשם COM4U http://www.com4u.co.il/ אך באתר ZAP אין חוות דעת על החנות אחרי 2006, והם לא ענו לאימייל ששלחתי. אז, משהו מכיר או קנה בחנות מתישהו ויכול לומר לי אם כדאי לי לעשות את ההזמנה? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך נעשה את החיים קשים למי שרוצה לפתוח אימייל חשבו בגוגל. והרי התשובה: http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?answer=114129&hl=iw&ctx=ch_CreateAccount&p=mail ומה לגבי מי שאין לו פלאפון? " אין לי טלפון נייד, אני יכול להירשם? אם ברצונך להירשם לקבלת כתובת Gmail, חייב להיות לך טלפון נייד עם יכולות שליחת הודעות טקסט. אם אין לך טלפון, ייתכן שתרצה לשאול חבר אם תוכל להשתמש במספר שלו לצורך קבלת קוד. "
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
hello במסגרת סקרנות מוזיקלית טבעית,הייתי רוצה לשמוע עם איזה מוזיקה אתם נרגעים,ואני לא מתכוון כמו שמטאל עוזר לי להרגע,אלא מוזיקה שאפשר לשמוע שאתה הפוך,אפשר להגיד. נמנעתי להגיד צ'יל אאוט,כי זה לא הז'אנר שאני מתכוון,זה בדרך כלל ממש משעמם. כמה דוגמאות: david bowie-space oddity the connells- 74 75 Lynyrd skinyrd- freebird דברים בסיגנון הזה,רוק רגוע. אני עם אוזן פתוחה,רק תציעו...
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מי יודע מתי מקבלים לפטופ בטכניון ואיזה דגם הבנתי שבחיפה(אוניברסיטה) כבר קיבלו
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אני עושה דף לייק מתקדם בפייסבוק ? כמו זה ? http://www.facebook.com/pages/wwwwww-l-ywmn-snyp-hmqdwnlds-hky-gdwl-bwlm/162576847086352 שאתה לוחץ על משהו ואז זה עושה במשך שאר ולייק אוטמטי.. מישהו יודע ? אשמח לעזרה.. [br]פורסם בתאריך: 29.09.2010 בשעה 23:44:18 מישהו ?אף אחד לא יודע ?
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מזגן של אלקו בחדר כבר כמה שנים טובות (מעל חמש) ויש כמה דברים שאני לא מבין, להלן המזגן: Shot with W800i at 2007-07-04 איך אני אמור לנקות אותו כמו שצריך? פשוט להוציא את הפילטרים וזהו? או שיש עוד משהו? כי משום מה באמצע הלילה המזגן נוטף "זיעה" ואני יושן בדיוק מתחתיו בלילה ויצא לא קצת שקמתי בבהלה באמצע הלילה בגלל הזיעה הזאת. איך אפשר לנקות אותו בצורה יסודית? מישהו התנסה עם משהו כזה כבר? פאנל: Shot with W800i at 2007-07-04 מעולם לא ממש התעמקתי באיורים שעל הפאנל אבל עכשיו כשצצות הבעיות אני חושב שכדאי להתחיל להתעמק, אם מישהו מכיר ויודע מה אומר כל אחד אני אשמח. אני יודע שהאיור הימני דולק אומר שהפילטר לא נקי או שיש אבק, למרות שאני מנקה את הפילטרים המנורה הזאת נשארת,…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זכיתי בתחרות מסוימת באינטרנט ב 65 דולר, שנשלחו לפאיפאל שלי, עכשיו אני מחפש מה לקנות מאיביי עד 50 דולר (15 למשלוח, למרות שאם הוא יעלה יותר אני אשלם יותר, מן הסתם) עדיפות לכלי רכב מסוים על שלט -לא לייזרים (העניין הזה כבר טופל) -אם אתם פוזלים לכיוון טיסנים/מסוקים, לא 2 ערוצים -לא בגדים חס וחסה S: זה הכל, תודה לכל מי שיציע משהו (מן הסתם, גם אני עכשיו משוטט בין כמה אלפי עמודים טובים באיביי בחיפוש אחר משהו שימשוך את עיני)
-
- 47 תגובות
- 3.3k צפיות
-