כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
לא יודע למה יצא לי לחשוב על זה היום, אבל ככה יצא ולכן אני שואל: נאמר ועכשיו מוצבת פלוגת שריון בדרום ארצנו - ויש צורך להעביר אותה לצפון - דבר שקורה לא מעט. השאלה היא: הכיצד מעבירים את כלי השריון עצמם? הטנקים עצמם הרי איטיים(לא עולים על 60 קמ"ש כמיטב ידיעתי) ואינם יכולים לנוע על כבישים כיוון שהשרשראות שלהם יגרמו לאספלט לנזק בלתי הפיך. אני מניח שישנן משאיות ענק שסוחבות את הטנקים, בדומה ל"מגה-גררים" שסוחבים 10 מכוניות בבת אחת. אך טנקים (לפחות אלו שיצא לי לחוות) הם בד"כ חבר'ה רחבים, לפחות כמו נתיב וחצי, אולי אפילו 2 - האם המשאית גם היא רחבה כך? בקיצור - איך משנעים טנקים למרחקים ארוכים? תודה מראש לעונים וסליחה שאני בור.
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הציעו לי ללמוד את זה בספיר ואמרו לי שזה מקצוע טוב מאוד ובעל ביקוש גדול השאלה שלי אם זה נכון? 6 חודשיי לימוד ג' ו שישי 4 שעות כל שיעור סכום 5500 ללכת על זה? מישהו ניסה את זה?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עוד שבועיים ככה אני טס לאוקראינה .. וזה פעם ראשונה שאני טס .. אז רציתי לשאול כמה שאלות (אני noob בטיסות) מה כדאי לקחת איתי ? מתי קונים דברים בדיוטי פרי ואיך כל זה עובד ? כרגע לא עולה לי עוד שאלות לראש כי אני לא יודע מה לשאול אז תתנו לי ככה טיפים בכללי תודה לכל העוזרים
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
שמתם לב שכמעט בכל נעל VANS יש מגן דוד על הסולייה ואם רושמים VANS בעיברית על המקלדת יוצא "השמד" ? ויש עוד כמה פפשוט שחכתי, מה אתם אומרים על זה ? לעשות עליהם חרם יהודי ?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישו קיבל את זה? מה עושים עם זה וכמה מיסים אני צריך לשלם על זה?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. קיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. לגעגוע של ברווז אין הד. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע'י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע מספ…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980625,00.html אומנם אין שם טעויות מחשב מפגרות ששמתי לב אליהם, אבל עדיין, עוד תלונות... אני רואה שזה טרנד בקרב אתרי האינטרנט - להתלונן על אתרי מחשבים...
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הצטרפו למשחק אסטרטגיה, ניהול, תפקידים. הכנסו לעולם האירפבליק שמדמה את המציאות. מה בעצם עושים? אתם בעצם נכנסים לעולם כאזרח במדינה שתבחרו ותוכלו להיות חיילים ולהילחם למען המדינה או להיות אנשי עסקים שמנהלים חברות או שתוכלו להיות גם פוליטיקאים שמשפיעים על עתיד המדינה או אפילו להיות הכל ביחד אתמול טורקיה תקפה את ישראל ורוצה לכבוש את כולה. הם כבר כבשו את חיפה והם בדרך לתל אביב erepublik.com/en/battles/show/10744 , חייבים לעצור אותם. רק אתמול הצטרפו 150 שחקנים לישראל, אבל עדיין הטורקים חזקים יותר, כל שחקן יכול לעזור להילחם נגד הטורקים. אז קדימה למה אתם מחכים הרשמה למשחק: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zaib+Atsu
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם זה קיים אני לא בטוח שמותר לדבר על זה, אבל בכל זאת: חברים שלי טוענים שיש דבר כזה, קראתי גם באינטרנט בפורומים מפוקפקים על זה - אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה קיים למי שלא שמע - לפי השמועה זה שבוע שמדמה שבי במדינה עויינת (סוריה, נגיד). בהתחלה מקבלים קוד, ובמהלך השבוע מכים אותך כדי להוציא את הקוד, וזה אמור להיות רק ליחידות המובחרות (טייס, שייטת, אנערף) אז, אמת או אגדה (איזו תכנית עלובה ד"א..)? ;D
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת. היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה. פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות. בטעות היא מגיעה לרובע הערבי. מגיעה לקיוסק ומבקשת קולה. שואל אותה המוכר: "בכית?" האישה: "כן, בעלי מת" המוכר שואל שוב: "בכית?" האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומות" המוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?" האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גברת, בכית או בקבוק???"
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני נוהג לנקות את המחשב שלי מאבק פעם בכמה חודשים בעזרת ספריי אוויר דחוס. הבעיה היא שאחרי כמה לחיצות הוא מתחיל לקפוא ומאבד מהחוזק שלו, ואם במקרה מסובבים את המיכל יותר מדי יוצא נוזל קפוא שיכול להזיק לרכיבים במחשב. יש איזשהו מכשיר חשמלי שמוציא אוויר בלחץ בחוזק דומה? כל מה שמצאתי בינתיים זה מדחסים גדולים ויקרים מאוד. אני מחפש משהו יחסית זול וקומפקטי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סתם עכשיו חשבתי על זה, יש לי נסיעה מחר בלילה לנתב"ג לאסוף משפחה ורציתי לחשב מתי אני צריך לצאת... פשוט לא יוצא לי לנהוג שם הרבה והכמה פעמים שיצא לי לא נתקלתי בשום בעיות אבל לכו תדעו, היום כבר אסור לחיילים לקנות בירה אז אני כבר לא יודע מה קורה עם העולם... בקיצור אם למישהו יש תשובה ודאית זה יעזור לי מאוד!
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קצת מאוחר נזכרתי, אבל בכל זאת אברך (או אשתתף בצערכם) על פתיחת שנת לימודים חדשה ומקווה בשבילכם שתהיה פוריה ומוצלחת. אז תלמדו טוב, אל תשתוללו יותר מדיי בהפסקות ולכל הרוחות תפסיקו לירוק כדורי נייר ("טוטו") על המורה ציפורה! אתם כבר לא ילדים קטנים והיא לא נהיית צעירה מיום ליום והיא עוד תחטוף התקפת לב... בהצלחה!
-
- 60 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי אני מחפש פתרון שלא אשמע את כל הדיבורים/פטפוטים בדירה ניסיתי אטמים שהתתברר כפתרון גרוע האם יש פתרון טוב כנגד רעשים בתדרים אלה? באופן כללי מפריע לי דיבורים שאני צריך ריכוז
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-