עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rammler1983,

במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. פרופיל 72 נ"מ או חילוץ והצלה

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by status,

a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by yacovmateo,

היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי. כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג' 250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125 לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע. אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל. הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול? הוא ט…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by ratiyha,

שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by amd,

חברה תוכלו לאמר לי מה היו התשובות שאני אדע אם עשיתי נכון? תודה מראש, איתי.

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. מהדקה 2:50 זה ניהיה מאוד מעניין למרות שנהנתי מכל הסרטון. הפיצ'ר הנל עוד לא יצא, בתקווה שיכנס ל CS5

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוגג חמישים, ולרגל אירוע מיוחד זה אנו מגרילים מארז Nanoxia DS2 וספק FSP Raider 750! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-50-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9b%d7%95%d7%97/

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת. היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה. פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות. בטעות היא מגיעה לרובע הערבי. מגיעה לקיוסק ומבקשת קולה. שואל אותה המוכר: "בכית?" האישה: "כן, בעלי מת" המוכר שואל שוב: "בכית?" האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומות" המוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?" האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גברת, בכית או בקבוק???"

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by MotherShip,

עוד שנה אני מסיים את התיכון ואני בשיקולים קשים לגבי המקצוע לעתיד - המגמות שלי הן מחשבים וביולוגיה , 4 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית , ולא אני לא בוחר בתחום המחשבים רק בגלל שהמקצועות שלי ממוצעים או בגלל שאני לא מספיק חכם (אני אמנם אידיוט בכל הקשור ללשון וספרות , אבל הסיבה היחידה שאני יושב ב4 יחידות מתמטיקה ומגמת ביולוגיה היא בגלל שאני עצלן ואני שונא לשנן דברים , יש לי חשיבה מתמטית לא רעה בכלל ) . אחרי ההקדמה והצגת הרקע הזו אני רואה לעצמי שני מסלולים - כטכנאי PC או כמתכנת . יש לי כמה שאלות ואני זקוק לתשובה מאנשים בעלי נסיון בתחום : אני סבור שאי אפשר להתקדם הרבה כטכנאי PC , ולבחור בדרך הזו זה בעצם לקבע את עצמי לתפקיד מסויים לכל החיים שלי , אז כמה זמן המקצוע ישרוד ? האם התחר…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום אמיגוס !! אני בכיתה י"א וכל השנה שלמדנו לשון , לא למדתי ורק העתקתי והממוצע שלי נע בין 50 - 60 ... במתכונת שערכנו לפני כשבועיים קיבלתי 42 , ובציון מגן הוגשתי על 63 ! בקיצור אני לא יודע כלום למחר , ואני יודע שאם אני נכשל במקצוע השטני הזה , אני לא מקבל תעודת בגרות חברים אני חייב את העצות שלכם ( ודחוף ) מה לעשות לגבי מחר! תודה ( ונ.ב ראיתי כבר שיש תרד על הבגרות בלשון , אבל היא לא מתיחסת למה שרשמתי בשרשור הנ"ל ) שוב תודה!!!

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. יש כאן את המכירה הזאת http://cgi.ebay.com/Western-Digital-My-Passport-Essential-SE-1-TB-USB-2-0-/270653323038?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0431f71e שזה פשוט זול בטירוף, והייתי קונה את זה עכשיו, אם היה מחיר על המשלוח.. לצערי אין אבל בנתיים שלחתי למוכר הודעה. למוכר יש פידבק מעולה, אבל זה עדיין מחשיד קצת שאין מחיר על המשלוח. בנוסף מצאתי DOK של 256GB בבערך אותו המחיר, ממוכר אחר, שמציין שאצלו המשלוח בחינם. http://cgi.ebay.com/New-USB-2-0-256GB-Flash-Memory-Pen-Stick-Thumb-Drive-/190458073956?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2c582f9364 מה קורה פה לעזעזל? מה זה המחירים האלה?!

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. החלטתי לחקור את FXP יותר לעומק, בעקבות המספר הרב של תוצאות חיפוש של "FXP" באתר, ולא האמנתי למראה עיניי: לכל פורום ב-FXP יש חוקי פורום כללים בנפרד מכל פורום אחד לשני ורובם הם פשוט איומים ונוראיים. אפשר ב-FXP לקבל בתוך שניות אזהרה שלישית מיידית (ללא אזהרה ראשונה או שנייה לפני כן), או באן קבוע ללא כל אזהרה על עבירות פעוטות. ניקח לדוגמה את חוקי פורום "עולם התוכנה": http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3109268 (נכון גם לגבי שאר הפורומים ב-FXP): לכל עבירה יש עונש נפרד, כאשר על הרבה מאוד עבירות העונש הוא אזהרה אדומה (יעני אזהרה שלישית מיידית ללא אזהרה ראשונה ושנייה לפני כן [אם אני לא טועה אזהרה צהובה = ראשונה, אזהרה כתומה = שנייה, ואזהרה אדומה = שלישית]), ואף באן קבוע מיידי ללא…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. נתוני התעבורה העדכניים לשנת 2026 מצביעים על שינוי מגמה בעולם הבינה המלאכותית היוצרת, כאשר הפלטפורמה של גוגל מציגה קפיצה משמעותית בנתח השוקלכתבה

15. Started by GRiM,

חלה במחלה מסתורית והחל להצמיח ענפים ושורשים בגופו.

• 56 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. אני שומע מוזיקה במחשב וקורא חדשות. פותח טאבים שמעניינים אותי, ופתאום מתנגן סרטון מאחת הכתבות בלי שמישהו ביקש בכלל ומפריע לי לשמוע את השיר. לרוב זה גם בווליום מופרז ומכאיב באוזניים, ואני צריך למצוא את הטאב ולסגור אותו. שלפחות יתנו לי לבחור אם אני רוצה לראות את הסרטוני-כתבה שלהם. אתרים שכאלה הם כלכליסט וווינט למשל, ויש עוד כמה. יש משהו לעשות נגד זה?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום, אחד מחברי הפורום MuTaTiOn,הזהיר אותי לגבי לקנות מחשב מאייבורי(ותודה לו על האזהרה) ורציתי לדעת אם למישהו פעם היה דבר רע איתם,ומה הם עשו. כי בינתיים הם נותנים הצעות מחיר שחנויות אחרות בדרום לא מצליחות להתחרות בהם - אז הייתי רוצה לדעת מה הם עושים.

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Nyromith,

היי, אני נוהג לנקות את המחשב שלי מאבק פעם בכמה חודשים בעזרת ספריי אוויר דחוס. הבעיה היא שאחרי כמה לחיצות הוא מתחיל לקפוא ומאבד מהחוזק שלו, ואם במקרה מסובבים את המיכל יותר מדי יוצא נוזל קפוא שיכול להזיק לרכיבים במחשב. יש איזשהו מכשיר חשמלי שמוציא אוויר בלחץ בחוזק דומה? כל מה שמצאתי בינתיים זה מדחסים גדולים ויקרים מאוד. אני מחפש משהו יחסית זול וקומפקטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. מפרט חלקי של יצירת המופת הזו : RF RAV-DVD2 System Control (2) T8004 Power Amplifiers (2) T15002 Power Amplifiers (4) X162S 6.5'' Type RF Component Systems (10) T1124 12'' Punch Subwoofers Design/Fabrication Jason Digos, Kyle Witherspoon, Mike Eckley, John Malk, Sponsors CONCEPT 1 SMA Hmmer -Black Chrome Accessories -Tire Carrier -Light Bars -Brush Guard -Custom Body Bumper -Roof Rack Race Line Wheels Nitto Tires Term-Pro Ohio Generator Whipple Super Charger Xenarc Monitors Rancho Suspension Dakota Digital Guages Brembo Brakes VIP Interiors VIA Technologies Raytheon (nightbriver system) וקצת לתמונות - התקנה יוצאת מהכלל : לתמונות נוספות, פרטים ושיט…

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by BIGmaMA,

תנו עצות עצות איך אני עושה את זה? עד עכשיו עשיתי לו כל מיני אפקטים ורודים ,סגולים ... אני רוצה שהוא ישרף לתמיד ! תעזרו לי !

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. לא יודע למה יצא לי לחשוב על זה היום, אבל ככה יצא ולכן אני שואל: נאמר ועכשיו מוצבת פלוגת שריון בדרום ארצנו - ויש צורך להעביר אותה לצפון - דבר שקורה לא מעט. השאלה היא: הכיצד מעבירים את כלי השריון עצמם? הטנקים עצמם הרי איטיים(לא עולים על 60 קמ"ש כמיטב ידיעתי) ואינם יכולים לנוע על כבישים כיוון שהשרשראות שלהם יגרמו לאספלט לנזק בלתי הפיך. אני מניח שישנן משאיות ענק שסוחבות את הטנקים, בדומה ל"מגה-גררים" שסוחבים 10 מכוניות בבת אחת. אך טנקים (לפחות אלו שיצא לי לחוות) הם בד"כ חבר'ה רחבים, לפחות כמו נתיב וחצי, אולי אפילו 2 - האם המשאית גם היא רחבה כך? בקיצור - איך משנעים טנקים למרחקים ארוכים? תודה מראש לעונים וסליחה שאני בור.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

מישו קיבל את זה? מה עושים עם זה וכמה מיסים אני צריך לשלם על זה?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by DimaX2,

היי! אי אפשר להגיד שאני חדש פה, אבל שם המשתמש מדבר עד עצמו.. מכירת תמונות שמן בחו"ל מישהו שעשה את זה לפני\אחרי צבא (או מכיר מישהו שעשה את זה ויכול להפנות אותו לכאן) יכול לכתוב פה חוויות? במיוחד אם עבד בחברת AMADOR או SPONTANIK... מתגייס ב17.11.8. בגרות אחרונה ב7.7.08. זה משאיר לי בערך 4 חודשים, שמתוכם הייתי רוצה לעבוד באירלנד או בשבדיה כחודשיים. יש סכנות חוץ מלאבד את הכסף של כרטיס הטיסה?(המופקע.. 780 דולר לשבדיה! לפי מה שהבנתי מאתרים.. עוד לא התקשרתי לסוכנים) תודה מראש תגובות רציניות בלבד בבקשה...

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by אוריפ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980625,00.html אומנם אין שם טעויות מחשב מפגרות ששמתי לב אליהם, אבל עדיין, עוד תלונות... אני רואה שזה טרנד בקרב אתרי האינטרנט - להתלונן על אתרי מחשבים...

דיונים חדשים בפורומים