כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היו היה ילד קטן בשם יואב, חלק קרו לו גיבורי, חלקם קרו לו ארוכי שרוכי וחלקם סתם קרו לו אח שלי, (כמובן שיש מיוחדים שקרו לו בראד פיט, טום קרוז, השרירי הזה מהבית ליד וכו...) יום אחד הוא החליט להציו מטרה בחיים, חיפש חיפש חיפש ומה מצא, לקנות ati radeon 8500 ליום הולדת! הגיעה היום הולדת, הלך יואב ובירר טיפה בקשר לraeon אשר בארץ, הלך וגילה שכול הראדונים בארץ הם של חברה זדונית בשם palit, עכשיו היות והכרטיס שהיה ליואב הוא של powercolor השם הזה עשה לו צמרמורת והוא החליט לוותר, יואבי שלנו עסף עוד כסף והחליט, פתאום משום מקום לקנות HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out לאחר ספירה מהירה של הכסף בידיו הוא גילה שיש לו מספיק כסף! אך…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ? אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב) וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו) איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום אני עובד שעתי ויש לי בעבודה ותק של שנה וחודשיים. הודעתי למנהל שלי על התפטרות מהעבודה והוא דורש ממני לתת חודש אחרון, למרות שלפי מה שידוע לי אני צריך לתת רק שבועיים ויומיים. הראתי לו את הטבלה הזו: http://tinyurl.com/877tvv7 אבל הוא טוען שזה לא רלוונטי לגבי משום שאני עובד ב 100% משרה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מפרט חלקי של יצירת המופת הזו : RF RAV-DVD2 System Control (2) T8004 Power Amplifiers (2) T15002 Power Amplifiers (4) X162S 6.5'' Type RF Component Systems (10) T1124 12'' Punch Subwoofers Design/Fabrication Jason Digos, Kyle Witherspoon, Mike Eckley, John Malk, Sponsors CONCEPT 1 SMA Hmmer -Black Chrome Accessories -Tire Carrier -Light Bars -Brush Guard -Custom Body Bumper -Roof Rack Race Line Wheels Nitto Tires Term-Pro Ohio Generator Whipple Super Charger Xenarc Monitors Rancho Suspension Dakota Digital Guages Brembo Brakes VIP Interiors VIA Technologies Raytheon (nightbriver system) וקצת לתמונות - התקנה יוצאת מהכלל : לתמונות נוספות, פרטים ושיט…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980625,00.html אומנם אין שם טעויות מחשב מפגרות ששמתי לב אליהם, אבל עדיין, עוד תלונות... אני רואה שזה טרנד בקרב אתרי האינטרנט - להתלונן על אתרי מחשבים...
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מי יודע מתי מקבלים לפטופ בטכניון ואיזה דגם הבנתי שבחיפה(אוניברסיטה) כבר קיבלו
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני שואל ברצינות. בנות דודות שלי אצלי והכנתךי להם סימלק וזה ממש טעים(מה לעשות שאין אוכל בבית) זה בסדר לשתות אתזה כי רשום על האירזה עד גיל 3... אין בזה איזה ויטמינים מוגברים או משהו בסגנון? (ל0א שנראה לי שאי אפשר אבל...)
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זכיתי בתחרות מסוימת באינטרנט ב 65 דולר, שנשלחו לפאיפאל שלי, עכשיו אני מחפש מה לקנות מאיביי עד 50 דולר (15 למשלוח, למרות שאם הוא יעלה יותר אני אשלם יותר, מן הסתם) עדיפות לכלי רכב מסוים על שלט -לא לייזרים (העניין הזה כבר טופל) -אם אתם פוזלים לכיוון טיסנים/מסוקים, לא 2 ערוצים -לא בגדים חס וחסה S: זה הכל, תודה לכל מי שיציע משהו (מן הסתם, גם אני עכשיו משוטט בין כמה אלפי עמודים טובים באיביי בחיפוש אחר משהו שימשוך את עיני)
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...) תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול, ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. מישהו קיבל משהו?
-
-
אתם יודעים אל מי אני מדבר, HW התדרדרה מאוד מה שעשיתם לאיגור ב-emp פשוט מגעיל נתעב ועכשיו בגללכם הוא עוזב מההנהלה של emp, אני פשוט לא מאמין שהקהילה האהובה שלי עשתה את זה . ולא הוא לא שלח אותי אני כותב את זה כי מה שעשיתם פשוט מגעיל
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ממישהו פרטי סכין מסויימת ששווייה הוא בערך 1100 ~ 1300 דולר. איך אני נמנע מתפיסת הפריט במכס לעזעזל איך? למה אני צריך לשלם בערך 900 ש"ח מס על פריט אספנות? UPS DHL FEDEX וכל אלה עוברים מכס או שזה כבר מטופל? תעזרו לי בבקשה כבר אכלתי אותה עכשיו עם סכין יותר זולה (שווייה בערך 400$) מס 300 ש"ח. מה לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת. היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה. פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות. בטעות היא מגיעה לרובע הערבי. מגיעה לקיוסק ומבקשת קולה. שואל אותה המוכר: "בכית?" האישה: "כן, בעלי מת" המוכר שואל שוב: "בכית?" האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומות" המוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?" האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גברת, בכית או בקבוק???"
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. קיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. לגעגוע של ברווז אין הד. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע'י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע מספ…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר על הויזות אבל אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי נוחה לברר את היתרה שנותרה בכרטיס, האם זה אפשרי באנטרנט לבדוק את זה או שחייבים להתקשר לאיזה חברת אשראי?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפני שתתחילו לקרוא, לתזונאי מקצועי כבר קבעתי תור (לעוד חודשיים :-\), עד אז אני מתאמן בחדר כושר וצריך חוות דעת שטחית על התפריט, לוודא שאני בדרך הנכונה . אני לא פונה למאמני כושר אצלי, כי הם לא נראים הכי מבריקים. קצת נתונים על עצמי: שחיף רציני . גובה 1.80 מטר, משקל 63 ק"ג. זה התפריט היומי שלי בערך, ההפרשים בין הארוחות הם בערך 4 שעות. אחרי שאני קם משינה שתי ביצים קשות חצי גביע קוטג' 9% מלפפון ועגבנייה ארוחה שנייה תפו"א מטוגן קופסת טונה בשמן מלפפון ועגנייה פיתה ארוחה שלישית שתי חתיכות של חזה עוף מטוגן או בתנור אם יש זמן תפו"א מטוגן מלפפון ועגבנייה פיתה ארוחה רביעית פה אני חוזר על אחת משלוש הארוחות הקודמות. בין הארוחות אני אוכל פירות (נערך) לפעמים. התפר…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-