עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי לחץ נפשי כנראה מהפסיכומטרי כי אני לא רגיל ללחץ בגודל כזה... מישהו יודע איך להפיג את הלחץ הנפשי?

• 50 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. עד שהכסף עובר לחשבון? היום/מחר מפקידים לי משכורת ואני צריך לקנות משהו ליום ראשון (איזה באסה זה שאני אשרוף על זה את כל המשכורת ולא אהנה ממנה לעוד דברים :-\ ) יש מצב שבראשון הכסף יחכה בבנק?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. מצאתי את האתר הזה http://441il.com/ אבל יש בו רק 050 ....

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by tmga,

בס"ד שלום לכולם. רציתי לברר על יבואנים רשמיים בישראל לפרוייקט גדול שאני עובד עליו עכשיו. יש לי רשימה לא קטנה של חברות שהייתי רוצה לברר מי היבואנים הרישמיים שלהם. ואשמח לקצת עזרה בנושא acer advice amd antec aoc apple asus benq brother canon chack point cisco creative crucial dell dlink edimax epson eset fujicom fujifilm fujitsu genius gigabyte …

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by icebreak,

http://www.4walls.co.il/ למה HWZONE לא משתתף בתחרות ? אפשר להוסיף את הצמד מילים לכל ה TEMPLATES וככה לקבל מקום ראשון בתחרות

• 50 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by maverick,

אני זוכר שגיליתי בצו ראשון שאני לא רואה חלק מהמספרים על הכרטיסיות והתבאסתי. כאן תוכלו לגלות אם אתם עיוורי צבעים או לא. http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by lordgod,

או פסיכולוגיות,לא יודע איך זה נקרא.. תמיד הן יושבות עם לוח ודף,ועושות שם צורות מוזרות,מה זה ?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. סרטון שמוכיח שגם פנטיום 1 233 עם 98 זכרון פנימי יכול להריץ XP. זה נראה לא יאומן, משהו כאן לא הגיוני, תצפו ותגיבו :-) http://www.oferporat.com/paltalk/pure-gold/stuff/Pentium.wmv

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by KOBRA CHOPER,

תראו איך הוא מנגן http://www.youtube.com/watch?v=NluHHWKBg4Q&search=guitar%20solo

• 76 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אהלן, אני מתבגר טיפוסי למחצה, בן 17 שנוסע לשבועיים לצרפת, מהם כשבוע באיזור פריז. כיוון שחיפושים בגוגל מעלים דברים יחסית כלליים, באתי הנה כדי לבקש דעות ספציפיות מאנשים שחוו. מן הסתם נבקר באייפל, ודאי גם בלובר לכמה שעות. אנחנו עוד מתלבטים האם ללכת ליורודיסני או לפארק אסטריקס (מי שלא מכיר - http://www.parcasterix.fr/opening-calendar) אשמח לשמוע מכם עצות\טיפים לגבי מקומות ששווה לראות ודברים ששווה לעשות בפריז, וכן מבצרים מומלצים בעמק הלואר (שבו אבלה שבוע גם כן) אנא קחו בחשבון שהנסיעה בעוד כמה ימים (כלומר אמצע אוגוסט) - האם התורים ביורדיסני בלתי נסבלים לחלוטין? (וכן, אני מודע לאפשרות הFAST PASS אבל משום מה לא מטריף אותי לבזבז שעה בבוקר על לעבור בין כל המתקנים ולקבל שעת כניסה לכ…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by totah,

תודה.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by SharP,

אני כל כך שיקור!!! אני פשוט שוקור תחת !!!!!! !@#!#@$!@#$@$$@##$#$!!#$#$! למשהו יש משהנו להציע לע ?@?@

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

???

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by sh2006,

חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. טוב השעה כבר 4+ לפנות בוקר ואני עדיין לא קרוב להירדם והתסריט יחזור שוב שאני בסוף יילך בכוח למיטה ירדם אחרי איזה שעה וחצי ב7 וחצי אמא שלי תעיר אותי אני יקום ב 8 ורבע ישים נעלים יקח את התיק כמו שהו ויגרור את עצמי לב"ס (פעם כימעט נידרסתי בגלל זה)יאחר כמובן וימשיך לישון שם המורה תגיד לי לקום ואז אני יגיד לה שכואב לי הראש וימשיך לישון,החראות בכיתה יתחילו לעשות על האוזן שלי ניסוים (אתה מוכן להשתתף בניסוי אתה מוכן להשתתף בניסוי .... :veryangry: לא אני לא מוכן !!! damn) עד שאני יטעצבן עליהם ויחטיף למישהו בריפלקס (אני הכי שונא שמפריעים לי לישון)(תארו איך זה להתעורר כשהמורה מעירה אותך וכולם מסתכלים עליך או שפשוט כולם כבר הלכו ונשארתה לבד)אני יבריז בצהריים וילך הביתה יתעסק כצת עם…

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. הבקשה בכותרת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. מסיבה בלתי ברורה (חחח..) ה-Converter שאמור להמיר את ההודעות מהפורום הנוכחי לגירסה החדשה, מסרב בכל תוקף להמיר ת'רדים עם 56 עמודים.. ;D [poll] מה לעשות? [opt]לנסות לסדר את זה, ובשום אופן לא לעבור לגירסה החדשה אם משחק המילים לא עובר ביחד איתו[/opt] [opt]kill the stupid thread[/opt] [opt]ערנב[/opt] [/poll]

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. שלום, אחד מחברי הפורום MuTaTiOn,הזהיר אותי לגבי לקנות מחשב מאייבורי(ותודה לו על האזהרה) ורציתי לדעת אם למישהו פעם היה דבר רע איתם,ומה הם עשו. כי בינתיים הם נותנים הצעות מחיר שחנויות אחרות בדרום לא מצליחות להתחרות בהם - אז הייתי רוצה לדעת מה הם עושים.

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. בהצלחה! שיהיו שאלות קלות וללא טעויות, והכי חשוב- שלא יהיו שני תרגילי הסתברות. עוד שתיים עשרה שעות והדבר הזה מאחורינו

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום אנשים! כל הקופצים תחסכו את ההרצאות שזה פורום מחשבים, אני יודע, אני חבר פה כמה שנים טובות, ואני שואל פה כי אנשים פה רציניים. לא מצאתי בגוגל ממש את מה שאני מחפש, ואני מחפש גם מידע וגם פרטים בגלל זה אני שואל פה. אני מדבר על עגלה כזו שמתחברת לרכב, שלוקחים בה ציוד, האפשרות הראשונה שלי הייתה להחליף לרכב מסחרי סגנון קנגו, ברליגנו, טורנאו, אבל העלות יוצאת מעבר ליכולותיי, והפרקטיקה בעייתית. אז אם אפשר פרטים בנוגע לאותן עגלות: 1) מבחינה חוקית, צריך רישיון מיוחד? 2) ביטוח מיוחד? 3) איפה קונים כאלו עגלות? 4) השפעה על תצרוכת הדלק? תודה רבה מראש לכולם! גיא.

21. Started by GRiM,

מחר אני מתגייס, הולך לעבור טירונות 02. הייתי שוחר וכבר עברתי את הקורס שלי לצבא בחיל האוויר, ככה שאני מכיר בערך את המערכת הצבאית ולא מתרגש כל כך. בכל מקרה, אני אשמח לקבל טיפים שונים לגבי הטירונות, כמו איזה דברים חשובים לקחת (כדאי לקחת שק"ש שלי?) או איך לצאת עם חברים ביחד בטירונות וכו'. מעתי גם שצריך לקנות שעון - מה אתם אומרים על זה? אני לא בדיקו הולך להוציא כסף שלי על הצבא. כתוב להגיע לחוף הכרמל בשעה 7:30, באיזה שעה באמת כדאי להגיע כדי לא לשבת סתם?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. הייתי רוצה לקבל ממכם המלצות על פלאפון טוב מרשת פלאפון .. בעיקרון הדרישות זה מצלמה טובה כמה שאפשר , לא צריך בכלל דור 3 רק מצלמה בלי קשר , מחיר , צלצול חזק של הפלאפון ( יש פלאפונים שמצלצלים לא שומעים אותם בכלל ) ושאר ירקות . הנה הקטלוג של פלאפון עם המכשירים שלהם : http://www.pelephone.co.il/catalog.asp?catId=164&fId=128 חשבתי על ה-LG8380 , יש כזה לחבר אבל הצלצול נורא חלש .. זה נכון או שהוא פשוט לא יודע לכוון את עוצמת הצלצול? תגידו מה דעתכם עליו / תציעו הצעות אחרות . תודה רבה רבה לעוזרים!

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. תודה!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אני הנדסאי אלקטרוניקה וזימנו אותי למבחנים וראיון ביום חמישי הקרוב שבוספם אני יכול לקבל חוזה. אם מישהו היה כבר בראיון כזה ויכול לתת טיפים או בחברות אחרות שגם עושות אותו הדבר זה יעזור לי מאוד :s05: תודה

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.