עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב. לדוגמה: Jerusalem, Gilo, blabla st. XX או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX? זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by yp3,

לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס :

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. מישהו ?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Ovid,

שלום, לאחרונה החלטתי לנסות לפתוח עסק קטן, שעיקרו מכירת מוצרים מסויימים, בעיקר לתושבי חו"ל . מכיוון שאין לי ניסיון בנושא, קיוויתי שאולי למישהו פה יש. השאלה שלי היא האם זה יהיה בעייתי לשלוח את המוצר לקונה מחו"ל ? האם אני אצטרך להתעסק בניירת מסויימת? האם ישנן הוצאות מסויימות מלבד עלות המשלוח ? ולמי עלי בכלל להפנות שאלות מסוג זה, דואר ישראל או גוף אחר? תודה.

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by phantomII,

שלום רב. יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה שהמטען שלו בעל הספק יציאה של 180W. אני זקוק למטען או ממיר מתח לרכב. האם הייתם לוקחים סיכון עם זה : http://www.ebay.com/itm/SUVPR-DY-8103-DC12V-24V-to-AC-220V-200W-CAR-Power-INVERTER-WITH-USB-/271277124816?pt=US_Power_Inverters_&hash=item3f29606cd0

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. בואו נעשה הצבעה קלה, כל מי שמעוניין ש ATHLON יהפוך להיות מנהל פורום, שיכתוב "אני"... בואו כולנו ניתן לו מתנה עקב גילו המופלג "זקן העדה" והעזרה הרבה שהוא מציע לכולנו בכל התחומים. זה מגיע לו, אז בשבילו הגיבו כמה שיותר. (מנהלים לתשומת לבכם באמת מגיע לו להיות מנהל)

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

EPIC FAIL השבוע הזוכה אצלי לדירוג העל FATAL FAIL - שייך לרוסיה, בה מירוץ רחוב שהתחיל באור ירוק נגמר במוות כשנהג אחר חצה באדום. כולי תקווה כי מצד אחד זה ילמד כמה אנשים להפסיק להתחרות ברחוב ומצד שני ילמד אחרים לכבד רמזור אדום ! EPIC WIN השבוע שייך לסין. אדם שרכב על אופניים וראה מרחוק שוד, החליט להצטרף לשורות ה-LEGENDARY

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by F430,

ורציתי לדעת זה משנה גם איזה מטען יש לי אני הולך לקנות אותן מאיבייי

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני רוצה לסוע עם אחי ואבא שלי לקארטינג בימים הקרובים, אבל אני לא יודע אילו מקומות נחשבים לטובים ויש בהם מה לעשות ליותר מאשר שעה. בא לי להעביר שם חצי יום בערך, וחשוב שיהיה שם מספיק לעשות גם למבוגרים וגם לקטנים יותר (אח שלי בן 10). מישהו מכיר מקומות טובים? Anatoli.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by MilkMan,

http://www.metacafe.co.il/watch/369148/my_birthday_disaster/ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 62 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה היום דפדפתי בלוח שנה לשנה העברית החדשה- התשע"א וראיתי שהשנה הבאה תיהיה שנה מעוברת. כלומר יהיו 2 חודשים אדר. כמובן שזה לא משפיע על החיים בשום צורה, פרט לעובדה שיש הרבה יותן זמן ללמוד מחנוכה לפורים אבל זה העלה בי שאלה מסקרנת. בלוח השנה העברי יש 354 ימים ושליש. האם גם בשנה מעוברת יש 354 ושליש ימים? אם כן, איך זה יתכן? הרי מוסיפים עוד חודש, אדר א', ויש בו 30 יום, ומנגד מחסירים 2 ימים בחודש חשון וכסלו מה שנותן בסופו של דבר 28 ימים נוספים שלא היו בשנה רגילה. איך זה שבכל זאת יש אותם מספר ימים כל שנה? ולגבי הלוח הלועזי בו יש 365 ורבע ימים בשנה, ופעם ב-4 שנים מוסיפים עוד יום (29 לפברואר), איך זה שעדיין נשמר כל שנה 365 ימים? או שאני בכלל טועה וכל שנה יש מספר שו…

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by qwerty1987,

שאלה קצת מטומטמת, אבל למישהו יש מושג?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. יש לי סוללות ליתיום נטענות בשלטים של הWII אחרי שנמאס לי כל הזמן לקנות בטריות ונגיד אני מטעין אותן המון זמן ואחרי שההטענה נגמרת גם אם הWII כבוי ואני לא משתמש בסוללות כל עוד הן יושבות בתוך השלטים של הWII הם נגמרות! והשלטים לא עושים כלום! זאת בעיה בסוללות? או שאין ברירה ואני חייב להוציא את הסוללות מהשלטים של הWII וכשהן בחוץ אז החשמל שלהן לא יגמר מעצמו? גם הסוללה בטלפון שלי למשל היא כזאת נטענת אבל היא לא נגמרת מעצמה גם כשהיא בתוך הטלפון

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. חחח מכיוון שמשפחה שלי אירכה את כל המשפחה שלי [והיא ממש גדולה] קיבלתי ממש הרבה 2K+ חח בדיוק מה שהיה חסר לי למחשב :D כמה קיבלתם/נתתם? ועל תיבהלו לגבי מה שקיבלתי היו שמה איזה 120 איש

• 62 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by club_501,

גמר חתימה טובה, מה פירושו? : מי יודע ויכול להסביר? ???

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by dbx22,

מי יכול לעזור לי למצוא?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. שלום חבר'ה, התערבתי עם חברים על זה שקראתי כתבה על בחור שהחזיק בידיו שלט שידע להחליף את צבע הרמזור לפי נוחיותו ובכך שיבש לגמריי את התנועה . אף אחד כמובן לא האמין לי . אבל הסיפור הזה זכור לי בברור .. יש מי מישהו שיכול לעזור לי להוכיח את אמינות הסיפור ? תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by bbbbwa,

שלום בנות איזה אופניים חשמליים כדאי לקנות לדעתכן?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים. ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים. הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח). סה"כ=178 ש"ח. המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by FresH-MeaT,

וואי אני משתגע... ניפתח לי תיק על סמים בצבע לפני קצת פחות משנה... ואני משתחרר עוד מעט... וקיצר מצאתי עבודה וזה.. אבל לא מקבלים אותי לשם ביגלל התיק הפללי המזדיין הזה איך אני מבטל אותו\?

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by no_way,

בקרוב אני משתחרר ואני מאד רוצה לעסוק בתחום המחשבים בחיי. לצערי, למדתי שפות ברמה בסיסית בבצפר אבל זה שיעמם אותי נורא. התחום שאני אוהב זה מציאת תקלות ופיתורן. הרכבת מחשבים ועוד. איזה עבודה אתם ממליצים שאני אתחיל אחרי הצבא כדי להשתפר בנושא? תודה לכם

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by RamiHa,

האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by udicol,

שימו לב לזיוף ! השלישי אינו מזוייף .

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים