עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המקליט T-p-i זה שמעליב Ice Man הם לא רצו לתת את השמות האמתיים שלהם. תגובות!!

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by jackok111,

יש לי משחק טריוויה שאני צריך להשמיע צליל שיבטא "תשובה נכונה" או "תשובה שגויה" בהתאם לאופי שהמשתמש ענה. אני צריך צלילים בפורמט WAV באורך של לא יותר מ- 3-4 שניות. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שלום לכולם.. ביצעתי רכישה בebay, ואני רוצה לשלם עליה (יותר נכוון אני חייב ) עכשיו פתחתי משתמש בpaypal, והכנסתי כרטיס אשראי... אבל איך בדיוק אני מכניס כסף לחשבון שלי? אני לוחץ "Add funds", אבל הוא נותן לי אפשרות רק מבנקים בארה"ב.. עזרה בבקשה. Install

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. היי חבר'ה! אני רוצה לכתוב תסריט לסרט (כבר יש לי רעיון והכל, רק צריך לכתוב הכל) מישהו מכיר תוכנה טובה לכתיבת תסריט? שממש רשום שם איך התסריט צריך להיות רשום? מה הוא צריך לכלול וכו'.... והאם מישהו יודע איפה אני רושמת את הרעיון שלי כפטנט כדי שלא יגנבו תודה! מורן

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. מה ההבדל בין גלובוס הזהב לאוסקר ? מי מהם נחשב/רציני יותר ?

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אלהן, אשמח אם תמליצו לי על סרטי מדע בדיוני ופנטזיה חדשים (ולא כל כך) שכדאי לראות. תודה רבה מראש.

• 49 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by guyshsh,

נגיד ואחרי צבא אני מתכנן לעבור לאמריקה למטרת מגורים ועבודה, מה אני צריך לעשות כדי להוציא גרין קארד שיאפשר את זה? שמעתי שיש כל מיני הגרלות בשביל זה, אין דרך פשוטה שאפשר ללכת למשרד הפנים ולהוציא גרין קארד וויזה אמריקאית? מה צריך לעשות?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

משהו מדהים! http://www.digitalblasphemy.com/dbgallery/2/thetismoon.shtml

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר אוקראיני ואני רוסי . אז שנינו רוצים לטוס ביחד. קודם כל לאוקרינה למשפחה שלו לשבועיים ואז משם לרוסיה למשפחה שלי המשפחה שלי גרה בסיביר . השאלה שלי אם אוקראינה וסיביר קרובות או שצריך לקחת מטוס מאוקראינה כדי לטוס לסיביר ועוד שאלה אם טסים לשבועיים אז צריך לעשות ויזה או לא תודה לעוזרים

• 54 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. חשבתי על נושא דיי מטומטם אבל סבבה יעבור לנו כמה מחוברים יש לכם באיסיקיו ביום כיפור האם רוב הרשימה שלכם חוטאים? [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. הבוקר קיבלתי יחד עם העיתון חוברת מפוארת של סקאל דיוטי פרי בחוברת מוצג עכבר לוגיטק MX700 במחיר של 95$ ההצעה מאוד עניינה אותי הואיל ורק לפני שבוע קניתי עכבר זהה 95$ X כ-4.6 (שער העברות והמחאות גבוה אפילו שבסקאל לוחים שער מזומנים גבוה) = 437 שקל את העכבר שלי קניתי ב 425 שקל מחנות וגם לא הפסידו עלי אז מה קורה כאן ??? הדוגמא הזו מייצגת גם לשאר המוצרים שלהם ??

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by summer69,

אצל מי עוד פה יורד שלג? לקום בבוקר ולראות ירושלים מושלגת - תענוג לצערי התערבתי עם חבר שלי על ארוחה בבורגר קינג על זה שהשלג לא ייתפס וקיבלתי כזו נקניקיה....

• 63 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by stone cold,

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7222114.stm

• 56 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by icebreak,

נכנסתי היום אחרי איזה כמה חודשים טובים לאתרים warezfaw/lionetwork (אני באמת לא יודע למה), ומה אני רואה בעמוד הראשי של כל אחד מהם ? כל אחד כותב (ו"מראה") שהוא נבחר למקום מס' 9 ברשימת עשרת המשיפיעים ביותר באינטרנט... כמובן שכל אחד מראה "סריקה" שהוא צודק... האמת שלא משנה כלכך מי נכון (אם בכלל), זה פשוט כל כך עצוב, ה"אליס" לא אמרו שהם סוגרים את האתרים האלו כבר ? אז תמיד תדאגו שאפשר לרדת לשיאים חדשים

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. http://www.transbuddha.com/mediaHolder.php?id=2353 היתי בטוח שזה אמיתי,עד שהראו את השמן על המיטה שיש לו מלא ברזלים בראש

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. השלבים והמצרכים הדרושים 1. חולצה , אפשר גם ציפה של כרית או איזה מפה קטנה. 2. כבל , אני משתמש בשל מחפש (יש לי ספר ) שמים את החוצלה על הראש מסובבים סביבה הראש את הקבל . (אני פותח עוד פוסט כי זה לא נותן לי ישים יותר תמונות. http://abdlala.freeserverhost.com/ האתר שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. נכנסתי לאתר של אופיס כדי להראות ללקוח את מגון הגרסאות ופתאום אני רואה את המבצע הבא: https://www.gcellular.com/secure.aztek.co.il/ (אל דאגה האתר של מיקרוסופט מפנה לכאן) הבנתי שזה כולל דיסק. מבצע מעולה, אבל מה הקאץ'?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by coldstorm,

ידידה שלי קנתה מחשב מ TMSFOX עקב המלצתי, לפני כשמונה חודשים. המחשב עשה בעיות והיא הביאה אותו לבדיקה ב-TMS סניף פולג. נאמר לה שספק הכח מקולקל ומאחר ומדובר ביבואן ש-TMS לא עובדים איתו, הם מסרבים לתת אחריות. היא נדרשה לשלם 200 שקלים עבור החלפת הספק. המחשב כולו בעל אחריות לשנה וכך גם הספק. אם החנות לא היתה מתפרקת זה לא היה עולה פרוטה כי הכל במסגרת האחריות. נראה שכל הדיבורים ש-TMS יקחו אחריות על המוצרים מהחנות המאוחדת היו להרגעת הרוחות ולהרדמת חברי הפורום, עד שישכחו איך השותפים האלו פגעו בכל כך הרבה לקוחות. אישית, אני אתרחק מ-TMS כמו מאש וכך גם כל מי שיבקש ממני המלצה על חנות - ויש לא מעט כאלו.

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. אתר הוידאו של גוגל משתכלל עם תמיכה ברזולוציה שעוד לא ממש קיימת בעולמנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-youtube-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99/

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by adlanm,

כתובת מדויקת 8)

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. או בסמסטר שמתחיל באוקטובר? אם כן אז איפה? ומאיזה קורסים הוא מתחיל ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by fuck off,

בואו ניראה כמה תצליחו להשיג.. הגעתי ל13690. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

• 56 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.