עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oorlevi,

אני לא ביצעתי אף פעם קנייה באינטרנט אני כרגע רוצה לקנות מוצר כלשהו שראיתי באתר אולסייל, האם האתר אמין? עומד בזמנים של הגעת מוצרים ובעל שירות טוב? זה חשוב לי זו קנייה ראשונה מהאינטרנט. אם מישהו קנה משם שייתן חוות דעת, תודה.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  2. אלהן, אשמח אם תמליצו לי על סרטי מדע בדיוני ופנטזיה חדשים (ולא כל כך) שכדאי לראות. תודה רבה מראש.

• 49 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by avi2014,

יש אפשרות לבדוק קבא איפשהו?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by TicTacToe,

שלום לכולם אני אמור לעבור ניתוח מחיצות באף שבוע הבא ביום ה', עלי להביא תוצאות בדיקות דם. הבעיה שאני חייל ואני לא יודע איך בדיוק אני אמור להספיק לסגור את העניין עד יום חמישי. כן יש חר"פים אבל העניין הוא - תוך כמה זמן אני יקבל את התוצאות?? ואם בכלל אני יוכל להכנס ולעבור את הבדיקה על המקום? האם יש מקומות אחרים שאפשר לעבור את הבדיקה? *דחייה של הניתוח לא באה בחשבון משום שאני מחכה לו כבר חודשיים ואם אני דוחה את המועד הנ"ל יהיה עלי להמתין כפליים... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, לפני כ20 דקות נחתכתי על ידי סיכת בטחון חלודה...(אל תשאלו למה חח) ירד קצת דם,אבל טיפלתי עם וודקה ויוד. עכשיו, יש חשש לזיהום כלשהוא? עברתי חיסון טטנוס בכיתה ח' (עכשיו סיימתי כבר את י''ב) האם החיסון עדיין אפקטיבי? תודה וסורי על החפירות :]

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אני זוכר קטע ישן כזה, רצח. מלא בנות עם גוף פצצה אבל פנים של גבר חח זה היה קליפ פסיכודאלי כזה הזוי ממש לפני כמה שנים אפילו 10. לכולן יש את אותם הפנים של הגבר שאני חושב הם של האומן שמנגן את זה....יש אפילו קטע בלימוזינה ככה. תודה

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. הנהג אמר לי שמיום ראשון מבטלים את קו 1 של דן?!!

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by fuck off,

בואו ניראה כמה תצליחו להשיג.. הגעתי ל13690. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

• 56 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

היה לי SK SLIDER COLOR ברשת פלאפון (ESC), משחקים נחמדים הכל נחמד.. אבל היה אצלי יותר מידי זמן אז העברתי אותו הלאה עברתי לסלקום, למכשיר מוטורולה C650, המצלמה שלו דיי איכותית יחסית למצלמות אחרות שראיתי.. יש לו צלילים נחמדים, אחלה משחקים (הנסיך הפרסי, ריימן.. דברים מעניינים שכיף לשחק בהם ( הבעיה היא שבאיזור שאני גר אין קליטה בכלל לסלקום ואני שומע חצאי מילים בלחץ.. בלת ברירה (בצער רב וביגון קודר) אני נאלץ לוותר על רשת סלקום (באמת חבל לי כי אני אוהב תמכשיר הזה) נשאר לי או אורנג' (שיש להם מכשירים מעאפנים לפי דעתי, אבל יש להם את האח התאום של המוטורולה שלי שכולל 64מגה לשירים ועיצוב מזעזע במיוחד) או פלאפון (שגם פה אין הרבה אופציות כי אני שונא טלפונים נפתחים (סטארקטק סטייל)) אז…

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by tustos,

שלום D: אני אחרי צו ראשון. ובדרך פלא אני יודע את הקב"א ואת הדפ"ר שלי.. רציתי לשאול.. מה אני יכול לעשות איתם? יש לי קב"א 53 ודפ"ר 80... הפרופיל שלי יכול להיות גם 45 וגם 82 תת משקל משהו... אם אני יעלה שתי קילו אז אני יהיה 82... אז תתיחסו לשתי האפשרויות... אני שאמח לדעת לאן אני יכול להגיע אם הנתונים הללו. תודה

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

אני מעוניין לקנות כעיקרון קטנוע משומש, הדרישות: *125 סמ"ק *מראה טוב

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר. מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by blabla2002,

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

• 52 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by Zeev86,

הי. יש ספרים או אזשהו חומר שאפשר למצוא באינטרנט וללמוד ממנו למבחן באלגברה לינארית? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Sting,

http://home.comcast.net/~wadethebeach/WadeMadeOWNED.gif עריכה : לא לילדים קטנים... וגם לא לבולסקי :

• 45 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. המקליט T-p-i זה שמעליב Ice Man הם לא רצו לתת את השמות האמתיים שלהם. תגובות!!

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?

23. [TABLE=width: 500] [TR] [TD] לשפנים! נא ללחוץ על הלינק של מוזיקת הרקע כדי שתתנגן בזמן הצפיה. התמונות באדיבות bunnywood production וסוכנות רויטרס. [/TD] [TD]http://picosong.com/f66T/ [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

24. Started by Kirma,

שכן שלי חוזר שבוע הבא מארה"ב ואני רוצה שהוא יקנה לי אייפון חשבתי להגיד לו על ה 3GS בכמה מוכרים אותו שם בגירסאת ה 32GB וכמה ה 16GB ומה זה הגירסא של ה SIM FREE ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by neogod,

אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים