עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by א אוהל,

למישהו יש פתרון? זה לא משנה מספר השעות שאני ישן , זה יכול להיות 8 שעות וזה יכול להיות 5 שעות , כשאני בבוקר אני מרגיש עייף רצח , גם אם אני עושה כל מיני פעילויות ומעסיק את עצמי . העייפות עוברת בדרך כלל בשעות הצהריים ולעומת זאת בערב אני ממש ערני .

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. שרת החינוך,יולי תמיר,רוצה לקצר לנו את החופש הגדול! שיהיה רק חודש במקום חודשיים! חבר'ה,אסור לתת לזה לקרות. רוצים לעזור ולהשפיע? היכנסו לאתר הזה: www.azuma.col.li וחתמו על העצומה! אנחנו צריכים להגיע ל-15 אלף חתימות בשביל שישימו לב אלינו! חתמו בעצמכם,ושלחו לחברים,משפחה ולכמה שיותר אנשים

• 76 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by Sting,

http://home.comcast.net/~wadethebeach/WadeMadeOWNED.gif עריכה : לא לילדים קטנים... וגם לא לבולסקי :

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by J0HNiE,

חחחח עוד מעט מסתיים הסימסטר הראשון וכמעט לכל שיעור יש final exam... אז למשל יש לי כמה שיעורים, אחד מהם זה שתי שאלות אין! תשובה לא נכונה!!! והשני זה אתה כותב את הfinal exam אבל אתה עושה את מה שהמורה עשה בשבילך... עכשיו מי שבכיתה י"ב ויש לו B+ (שזה בערך 85+\-) ויש לו פחות משתי חיסורים ופחות משתי איחורים יכול לבחור אם הוא רוצה או לא רוצה לעשות את הfinal exam :o :o ואני יודע שבספורט צריך לעשות כפיפות בטן, ריצה של חצי מייל שזה כמעט ק"מ (0.8) ושכיבות שמיכה... ואני יודע שב2 או 3 שיעורים אני לא עושה את הfinal exam אני נהנה מחינוך חינם!!! שבאמת לא צריך לשלם על הלימודים שלך... ויש לי גם את המערת לסימסטר הבא שזה... US history weight training team and individual (משחקים …

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by fuck off,

בואו ניראה כמה תצליחו להשיג.. הגעתי ל13690. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

• 56 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. אני חושב שמישהו שיחק יותר מידי בGTA

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים. ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים. הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח). סה"כ=178 ש"ח. המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by no_way,

בקרוב אני משתחרר ואני מאד רוצה לעסוק בתחום המחשבים בחיי. לצערי, למדתי שפות ברמה בסיסית בבצפר אבל זה שיעמם אותי נורא. התחום שאני אוהב זה מציאת תקלות ופיתורן. הרכבת מחשבים ועוד. איזה עבודה אתם ממליצים שאני אתחיל אחרי הצבא כדי להשתפר בנושא? תודה לכם

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by RamiHa,

האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. טוב אני החלטתי לסבול לחצי שנה בכדי לנצח התערבות בבית עד היום (במשך 3 שנים) היה לנו יס ונהנתי מאד (נכון מידי פעם היו בעיות אין ספק) איכות המוצר היתה מועלה (תוכן ואינטרנט ) על זה אין ויכוח ! וכל הזמן אבי חשב מה עם הכבלים אולי נעבור כי זה יותר זול ואולי יותר טוב (ביס שלמנו 500 שח לחודש וכבלים זה 390-420 משהוא כזה) אוקי בבמשך כאמור שלוש שנים זה תמיד היה בליבו של אבי למרות שהוא נהנה מאד לראות טלביזיה. אתמול התקנו כבלים +אינטרנט בכבלים מאז אף אחד לא רואה טלביזיה כמו שצריך ואני לא יכול לגלוש הממיר זה הוא זווווווווועה ! מזה האיטיות הזאת ה EPG גרוע ותופס את כל המסך הערוצים גרועים בקיצור לאחר פחות מ 24 שעות הזמנו שוב את יס בתקווה מחר מחרתיים יתקינו לנו שוב יס ותנוח הארץ בשלום…

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by mystic,

קראתי בכל מיני פורומים (לא רציניים) שלימודי מדעי המחשב לפחות בשנה א' מתקיימים כל יום מהבוקר עד אחרה"צ-ערב יש לי הצעה להתחיל תהליכי מיון לעבודה מסוימת שדורשת מסטודנטים יומיים עבודה בשבוע אבל לא 8 שעות (כמו משמרת) אלא משהו לא קבוע, יכול להיות 5 שעות ויכול להיות גם 20 שעות. האם למישהו פה ידוע על תכנית הלימודים של השנה הראשונה והאם לדעתכם אני אוכל לשלב בין השניים? נראה לי קצת בעייתי פתאום לעבוד 20 שעות בזמן לימודים

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by qwerty1987,

שאלה קצת מטומטמת, אבל למישהו יש מושג?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by Dima67,

מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by tom123,

אני רוצה לקנות אני יעשה רישיון לטרקטור.. אבל באיזה דרכים מותר לנסוע?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. שלום, היום קיבלנו ציוני הגשה במתמטיקה, והמורה הE%^$^$ הגישה אותי על 75 אחרי שקיבלתי 100 במגן. יש אפשרות לגשת בלי ציון הגשה? הסיכוי שאני לא אקבל 100 ממש נמוכים...או אם יש פער נקודות, אז המגן יורד או מתבטל?, אם כן אז איזה פער צריך? ערן.

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by b3ta0,

מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. איך אני מגיע מקניון עזריאלי לקניון בת ימון? איזה קו באוטובוס דן? וכמה זמן וכסף יקח לי בערך? חיפשתי קצת בגוגל אבל לא כל כך עזר לי.אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. כותרת..

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי. הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח. כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by M.o.D,

חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. מישהו ?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים