עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vlad3,

אני רוצה לקנות מוצרים בEBAY במעל ל1000 שקל הבעיה היא שהכרטיס אשראי שלי מוגבל ל500 שקל האם זה אפשרי לבצע העברה בנקאית דיגיטלית\פיזית ישירות לצד השני?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KF,

האם מספר מעקב המתחיל עם האותיות LJ הוא USPS Priority Mail ? מהניסיון שלי עם איביי מספרי מעקב עם LJ הוא בכלל first class,האם אני טועה ? אני שואל כי הזמנתי 2 מוצרים שונים ועל שתיהים בחרתי באפשרות Priority MaiL באחד מהם קיבלתי מספר מעקב עם LJ והשני CQ. תודה. נ.ב במעקב משלוחים באתר של USPS אינני רואה תחת SERVICE איזה סוג משלוח זה (המספר עם הLJ). כשאני מכניס את המספר עם ה CQ רשום לי תחת ה SERVICE שהמשלוח הוא Priority Mail International Parcels.

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. טוב, שני ההורים שלי (40+) מעוניינים ללמוד לדבר באנגלית בצורה סבירה (מספיק כדי לדבר\לשאול על נושאים יום יומיים וקצת קשור לעבודה) הציעו להם קורס בWALL STREET ב7000 שקל לחצי שנה, כשרוב השיעורים הם לבד מול המחשב 4 שעות בשבוע, ופעם בשבועיים יש שיעורים בערב יש להם ידע בסיסי ביותר (שאריות מידע תאורטי שנשאר להם מלפני 30 שנה שלמדו ברוסיה) בנוגע להרכבת משפט ואוצר מילים של 10 מילים או משו האם יש לכם המלצה לדיסק לימוד\תוכנית לימוד\כל רעיון אחר? תודה

• 21 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. שלום לכולם. רציתי לשאול האם סוללות לצורך העניין עם קיבולת דיי גבוה כמו זו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/12V-Rechargeable-Li-po-Battery-for-CCTV-Cam-6800mAh-2-/250971461871?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a6f1098ef#ht_3459wt_1110 מסוגלות לספק זרם של 3A למשך זמן ממושך או שיש להן מגבלה של כמות אמפרים מסויימת שמעבר אליה, לא משנה כמה הצרכן "יבקש", הסוללה לא תשחרר.. אשמח אם תשפכו לי אור על הנושא, תודה =]

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. שלום לכם, אני חדש בנושא הקנייה מהאינטרנט בחו"ל בכלל ומאיביי בפרט. הבנתי שעל חלק מהמוצרים יש מכס, על חלק אחר יש מע"מ ולעיתים שניהם מתחברים יחד. לאחר חיפושים באינטרנט למקור שיסביר באופן ברור ונהיר על מה ומתי משלמים נתקלתי בכמה מקורות סותרים ובמקור הזה: http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx לעינייננו, קיניתי שעון ב85 דולר מאיביי(כולל משלוח, ללא משלוח הוא עולה 75 שזה בדיוק הסף) ואני מנסה להבין כמה מס אני אמור לשלם עליו. אשמח, אם תוכלו להפנות אותי לכתבה נורמלית המסבירה מתי, כמה ולמה צריך לשלם מס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים, אני מוצא את עצמי מבלה מדי יום שעתיים בנסיעות ברכב (ככה זה כשמקום העבודה שלך באור יהודה), החלטתי לשים סוף לשעמום הנסיעה ורציתי את עזרתכם בהמלצה על תכניות (באנגלית) רדיו או הרצאות או כל דבר אחר שאפשר להעמיס אותו על האייפוד ולהפוך את זמן הנסיעה למעניין יותר. תחומים מעניינים: טכנולוגיה, השראה, עסקים וכל מה שנכנס לקטגוריות "עיון" :-) ואם כבר עסקנו בהעשרה אני קורא את מגזין WIRED ומוצא את עצמי מחכה חודש שלם בציפייה לגיליון הבא, יש לכם המלצה למגזינים (מודפסים או מותאמי IPAD) דומים או בסגנון, גם בחיבור בין טכנולוגיה, יזמות עסקים ודברים מעניינים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. Started by x^fighter^x,

שיר חדש שלי אשמח לכל ביקורת באשר היא

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי בחדר תריסים (אלה שעולים ויורדים) . התריסים האלו רגילים ולא חשמליים . החוט היה ישן ונקרע אז קניתי חוט חדש וניסיתי עכשיו להחליף. יש למעלה 2 גלגלות הראשונה היא זאת שמרימה את התריסים (הגדולה) והשנייה זאת הגלגלת הקטנה שיש בתוכה קפיץ. בגלגלת הקטנה נשבר הקפיץ והיא מסתובבת חופשי . שני הגלגלות מחוברות לחתיכת ברזל גדולה , הגלגלת הקטנה מחוברת בעזרת שני פינים שצריך ליישר אותם בשביל להוציא את הגלגלת . אפשרי לקנות גלגלת כזאת בנפרד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Symbore,

אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by sashakrik,

וידיאו קליפ של חבר:

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by shimi 1,

שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  12. Started by BigTools,

שלום לכולם, היום נתקלתי בבעיה מעניינת במתמתיקה ורציתי לשתף. בן הפותרים נכונה יוגרל יום כיף בקלקיליה. הבהרה: מדובר על חידה ברמה תיכונית לכל היותר, אין טעם לנסות להשתמש בנוסחאות מסובכות ומיותרות. ובכן, הבעיה כזאת: יש לנו חנות נעליים שמוכרת זוג נעליים סטנדרטי ב 25 ש"ח לזוג. (נקנים בעלות 20 שקל, רווח 5 שקלים) יום אחד בא לחנות אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, שמאל, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם 12.5 ש"ח ויצא שמח וטוב לב. למחרת היום, בא בשנית אדם בעל רגל אחת, לצורך העיניין, ימין, ביקש לקנות נעל אחת ונענה בחיוב. שילם גם הוא 12.5 ש"ח ויצא מהחנות שמח וצוהל. בכיסו כרגע 25 שקל. בעל החנות סיפר לאביו אודות הסיפור המופלא על שני האנשים, אביו כעס עליו וטען: "מדוע לא עשית הנחה לשני…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  14. כל מה שאני קונה רק עושה אור אבל לא ריח. הפעם שמתי לב ליצרן ומדובר בזה: http://www.mosco.co.il/pl_product~7274~21~0.htm הנרות ריחניים רק כשהם לא דולקים. ברגע שמדליקים אין שום ריח. אתם מכירים חנות או יצרן טוב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, יש לי יום חמישי הקרוב ראיון אישי שבו אני נדרש להביא אישור על אי עוורון צבעים. הבעיה שממכבי שירותי בריאות נותנים לי תור מהיום עד שבועיים הבאים וככה זה, כבר מלפני שבועיים. תור זה לא מהיום למחר, אז איך אני יכול להוציא אישור שכזה? אני רק צריך אישור שאני לא עיוור צבעים, לא בדיקה ולא שום דבר. אמרו לי אופטימטריסט גם אפשרי אבל מה זה ואיפה זה? זקוק לתשובה בדחיפות... תודה!

• 5 תגובות
    • 10.4k צפיות
  16. Started by ביצה,

....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכנתי באתר שלי משהו מיוחד לכבוד יום השואה. כל מי שראה את הסרט "רשימת שינדלר" יודע רק את חלקו הראשון של הסיפור. בחלק השני תוכלו לצפות כאן. שתפו, כדי שכולם יכירו את גורל האיש והאגדה. לאחר צפייה בסרט, מה דעתך על פועלו של שינדלר? האם ניצל את היהודים לטובתו ורק בסוף ריחם עליהם או שהיה נשמה טובה מלכתחילה ויד ושם טעו כשלא העריכו את פועלו 20 שנה קודם לכן בסוף המלחמה, אלא רק ב-1963 ובצדק הטילו בו ספק במשך 20 שנה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם (יש מצב שהייתי צריך לפתוח את זה בפורום אחר ואני מודע לכך, אשמח אם תעבירו אם אפשר) אני רוצה להתחיל פרויקטון של בניית רמקול נייד. בכוונתי שיהיה עם יכולת עבודה לאורך זמן ועם איכות שמע טובה ולכן אני רוצה שיכלול 2 רמקולים FULL RANGE וסאב אחד (משהו בסגנון ה SUPERTOOTH DISCO למי שמכיר, מורכבת מ 2.1). אז כן, אני יודע שאני יכול לקנות אחד מוכן ושזה יכול להיות אפילו עדיף אבל לא, לא בא לי.. הבעיה העיקרית שלי היא בחירת הרכיבים ומקום קנייתם. כמובן שהמקום הראשון שחשבתי עליו זה EBAY ולכן אלו האופציות : (אשמח להצעות למקום קנייה שיהיו עדיפות על EBAY אם יש) מגבר - את המגבר אני רוצה לקנות DIY עם מעגל מודפס שיכלול 2.1 ערוצים או 2 מגברים אחד מונו אחד סטריאו מה שפחות עדיף בגלל עניין…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. טוב זה שיר חדש שלי אשמח לביקורת שלכם את ואני - תמיר בן נעים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  21. שלום,בימים האחרונים אני שם לב שרוב הסמליםסמייליםטאגיםפשוט יצאו מפוקוס (עקב, הקטנת רזולוציה או אופטימיזציה) ;D :( ??? : :-[ :-\ :-* אם ניסיתם לחסוך בתעבורה וקצב הטעינה של הדף וחשבתם שלא נרגיש בהבדלהרגשנו, לפחות אני..והאמת שהדבר דיי מציק בעיןיש מצב להחזיר את זה לקדמותו ? באאאא, מסתבר שהיה לי זום קטן בדפדפן

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by elixvx,

היי, אני בשלבי מיון סופיים למסלול הנ"ל. (יש לי סיווג ביטחוני שבוע הבא) רצי לדעת ם יש פה מישהו שאולי נמצר\עבר את המסלול או מכיר מישהו כזה ויכול לתת עליו קצת מידע. (כאן או בפרטי) כמובן במסגרת בטחון מידע. כמובן שאני יודע שהמסלול הוא טר"צשל לימוד ערבית וא"ח האזנות. אבל איך זה בתכלס? מעניין? שווה? מרגישים שאשכרה עושים משהו? איך התנאים? תודב לעוזרים

• 10 תגובות
    • 17.1k צפיות
  23. Started by KF,

בקצרה, אני מעוניין להזמין בגד, האם אני אשלם מכס או מע"מ על הבגד דרך משלוח USPS Express Mail International ? עלות כוללת משלוח היא 66$. אופציה ב': משלוח דרך USPS Priority Mail שהעלות הכוללת תעמוד על כ63$. כמובן שאני מעדיף את משלוח האקספרס כי ההפרש לא משמעותי.. השאלה אם אצטרך לשלם מע"מ/מכס בגלל שזה אקספרס ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום חברים אני כבר יומיים מנסה להיזכר בשם של הסרט ואני ישמח אם תעזרו לי בלהיזכר הסרט המדובר הוא על בן אדם שאיבד את המשפחה שלו הסרט מתחיל בזה שפורצים אליו לבית בשעות הערב ודוקרים אותו, וכל עוד הוא בהכרה אונסים את אישתו אל מול עיניו והורגים את הבת. הפרצים הם שני גברים, וכאשר הם מגיעים למשפט הבחור שאנס מדבר אם השוטרים ומקבל עונש די נמוך והשותף שכמאט לא עשה כלום מקבל מאסר עונש מוות. עכשיו כל הסרט בתחלס מתחיל בעונש מוות עצמו כאשר השותף מקבל זריקת מוות הוא מת במוות כואב בגלל שאותו ה"אבא" שיבש את רצף ההזרקה של אותו הסם שאיתו מוציאים להורג. לא כל כך זוכר את המשך הסרט כל כך ומנסה להיזכר בשם הסרט כבר יומיים. האם יש מישהוא שזוכר את שם הסרט? לא זוכר את שם השחקן ששיחק בסרט גם כן שזה מ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים