עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iakovl,

אוקי אל תנסו להבין למה אבל בגלל דוד שלי האידיוט עבדתי היום עם צמנט בלי כפפות אלא עם ידיים חשופות ו... קיבלתי כוויות (ממש מעצבנות) וכמה חורים ביידים. אני צריך שתמליצו לי על דרכי טיפול (אני אלך לרופא בכל מקרה) ואיך לנקום בדוד (תאמינו אני עם ראש פתוח )

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. מושב.

• 89 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה לקנות לבן דוד שלי ליום הולדת כמה דגמים של מטוסים להרכבה (תחביב שלו) רציתי לשאול אם כדאי להזמין מחו"ל או פה בארץ, ואם יש לכם קישור לחנות/מילות מפתח מומלצות לEBAY אני מאוד אשמח, הכי חשוב המטוס C-130 אם מישהו מכיר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. שלום, בקרוב אני מתגייס אז בתור חייל (הנדסאי) חשבתי שיהיה רגעי שיעמום בצבא, אז אני מתלבא האם לשדרג לאייפון בתור צעצוע להעברת הזמן (ה-5800 ייחסית לעלות הוא נותן את התמורה אך אין לו את השעשועים שלאייפון יש). מה אתם אומרים?

• 65 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by Ewingum,

http://www.innergeek.us/geek.html מבחן שבודק את רמת הגיקיות. אל תבהלו מהאורך, השאלות והאפשרויות קורעות מצחוק (את הגיקים מבינינו לפחות ;D ) למה כמעט מושלם? אין שם אפשרות לסמן שאה אוסף היטסינקים :-\ תכתבו את התוצאות שלכם, לי יצא 21.89349% - Geek (גיק מרמה שנייה מתוך 8)

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by Ran B,

מה קורה? טוב, אז החידה די פשוטה ולמרות זאת היא עדיין זועקת במחלוקות בין חברים ואנשים אחרים. יכול להיות שכל פעם שהיא נשאלה, היא נשאלה בצורה כזו שנתנה תשובה אחרת. אבל ברגע ששמעתי דעה מסויימת ממורה לפסיכומטרי ודעה נגדית מבעל תואר שני במדעי המחשב, התחלתי לחשוב שכנראה השאלה של החידה נשאלה בצורה לא נכונה. אני חושב שכאן יהיה מעניין אז במשפט אחד : למה יש סיכוי יותר גבוה לצאת בהטלת 2 קוביות? 6|6 או 6|5? ואפשר גם לשאול : למי מבין 2 הקומבינציות בקוביות הסתברות גבוהה יותר בהטלת הקוביות? 6|6 6|5? הבנתם את השאלה.. לי נתנו הסבר אחד לסיכוי שווה ואני די התנגדתי ואמרתי, שההסתברות גבוהה יותר ל6|5 ואז אמרו לי שלפי ההסבר שלי זאת הסתברות מותנית וזאת לא השאלה. מה אתם אומרים?

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. http://my.break.com/Media/View.aspx?ContentID=92422 :silly:

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by Onn_the_levy,

:lol: :lol: :lol: :lol:

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. ה' ישמור אותי ואת כולנו! נמאס לי, פשוט נמאס! כל דקה אני מקבל הודעת שרשרת ממישהו אחר באיסיקיו שהמנהל הישראלי של האיסיקיו אמר לשלוח את ההודעה ל10 אנשים אם לא תמחק להם כל הרשימה ושהאיסיקיו יקחו מהם כסף אחר כך ... אני שואל, האם הגוף שלי יעמוד בכמות הגראס[העצומה ] שאני אצטרך לעשן בשביל באמת להאמין בדבר כזה ועוד לשלוח לאחרים? אי אפשר לתאר כמה זה מעצבן! פשוט אי אפשר!

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by ETB,

בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי. וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי. אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי. אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת. אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום. מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור? ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by g_s,

אני מחפש את סרט האימה הכי מפחיד שראיתם בחיים שלכם... :errrr: אז תכתבו פה המלצות בבקשה שמעתי גם על סרט שקוראים לו בית קברות לחיות..מישהו ראה אותו?

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by אישי555,

אני משתמש בכתבן שלהם ויש לי מספר שאלות: 1. הקובץ המדובר משתנה 3 פעמים בשבוע ובכל פעם מתווספים לו כשלושה עמודים. האם אפשר לשתף אותו (להורדה בלבד) בקישור אחד או שבכל שינוי צריך לפרסם קישור חדש? כלומר האם הקובץ שבקישור מתעדכן גם כן כשהקובץ משתנה? 2. לפעמים יש משפטים קצרים ואין טעם שכולם יהיו אחד מתחת לשני. האם אפשר לחלק דפים בודדים לשני טורים, או שהאופציה מחייבת שכל המסמך יהיה מחולק לשני טורים? 3. איך עושים תוכן עניינים שאפשר ללחוץ על שם פרק ולהגיע ישירות לעמוד מבלי לגלול את כל המסמך?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by whitiger19,

.......................................

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by ^HocK^,

אני הייתי אישית יורה בכונפה..ואח"כ בכונפה הבאה...שונא כונפות. :AR15: "אני צייד כונפות והעונה החלה..." חה חה חה (צחוק של מרושע) :smoke:

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by tnt studios,

לא מאמין שעדיין לא פתחו על זה תר'ד.... אז: חג שמח לכולם! ;D :alcoholic: :gorgeous: :ylsuper: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 72 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. בשבוע האחרון וגם בקרוב אני עובד וכשאני חוזר אין לי כוח לצאת עם חברים או לשחק כדורגל אבל משעמם לי תחת על המחשב צריך המלצות לשירים שכול אחד ירשום את חמשת השירים שהוא הכי אוהב מהרשימה שלו ככה: שם השיר - להקה (באנגלית כמובן). חדשים ישנים לא אכפת לי מה שאתם אוהבים תרשמו אני כבר יבדוק ויחליט לפי הטעם. תודה.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by dorig,

אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…

20. Started by MODY69,

שלום, אני מריך להגיש ב- 12 את המנילה ואני רוצה לשאול את דעתכם: אז ככה: יש לי פרופיל 97 עם קב"א 56 ויש לי את הדברים הבאים: הנדסה קרבית כפיר (חטיבה 900) גולני גבעתי נח"ל צנחנים ודובדבן (שמתי אותם על 5 אבל הבחירה היא בין ה- 5 הראשונים). בקיצור, אני צריך לדרג מקום 1,2 ו-3 את 5 האפשרויות הראשונות. המליצו לי לעשות ככה: נח"ל גולני גבעתי מה אתם אומרים על זה?

• 63 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by davidreznic,

(בתל-אביב והסביבה בלבד) [attachment deleted by admin]

• 53 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …

23. בהמשך לאשכול בלבולי השכל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212100.0 לקרוא עברית אתם יודעים? http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

• 51 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by rhin0,

מישהו יודע אם תויי הנסיעה תקפים גם לרכבת? תודה רבה ובהלחה למי שיש גם. אשמח להיפגש איתכם[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 20:09:34 תודה מצאתי את התשובה. כנראה שהשוברים לא תקפים.

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים