עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אחרי רבעון המוצלח בתולדות החברה, אפל השיקה היום את macbookair, mac mini, OS X lion. אני לא חסיד של אפל ולא של עיצוב אבל יצא לי עכשיו להסתכל על המק מיני ואם היה לי את הכסף הייתי קונה אותו רק בגלל העיצוב המדהים שלו (יכול להיות שהייתי מתקין עליו ווינדוס). למה למיקרוסופט עם מאות שותפים שמייצרים PC אין מחשבים שנראים טוב? (אפילו HP envy שאמור להיות מעוצב לא מתקרב ליופי של מק) זה גורם לכל בן אדם עם כסף להסתובב עם מק. אפילו סיינפלד שעשה פרסומת (מפגרת) יחד עם ביל גייטס משתמש במק (בסרטים הוליוודים כמעט תמיד משתמשים במק). ככל שהכלכלה עולה אנשים יכולים להרשות לעצמם להוציא יותר כסף על מחשב נייד וכמובן יעדיפו מק. נראה לי שמיקרוסופט חייבת לקנות איזו חברת עיצוב ולהשיק מחשבים מעוצבים תחת …

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  3. תודו, כולם עושים את זה..אם איזה צלצולים/ מנגינות מצחיקות אפשר להפסיק/להפריע למהלך השיעור?

• 52 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אז ככה אתמול עשיתי תעודת זהות בגיל 16 וחצי לא יצא לי ב16 ויש לי מזומן בארנק של ארבע חודשי עבודה ואבא שלי היתקשר אלי ואמר לי שאני ילך ליפתוח אם אמא בנק היום ולהפקיד תכסף. אבא שלי אמר לא משנה איזה בנק תיפתח דיסקונט פועלים. אז באתי לפה ליהיות יותר חכם וליבחור בנק אז לאיזה בנק כדאי ללכת?? מי הכי משתלם ... :

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  5. טוב חברים לאחר שבמשך שנתיים אני אומר שאני אקנה לעצמי כסא וכל פעם אני דוחה את זה בגלל התלבטות (בעבודה יש צרעה, בעבודה הקודמת היה וקסמן, בבית יש וקסמן מתפרק) ועצלנות מטורפת. החלטתי להפסיק להתלבט ולקנות את שני הכסאות. אז f15 יוזמן ביומיים הקרובים אך השאלה שלי היא בנוגע לצרעה. בעבודה יש לי צרעה אלפא והוא כסא נוח סהכ"ל. ב-"חווית המשתמש" הוא מזכיר לי מאוד, מאוד את f15 אם כי ווקסמן טוענים שניתן לשבת עליו לאורך שמונה שעות בעוד שצרעה טוענים לשש שעות בלבד. אך באתר של צרעה יש גם כסא בשם בטא אשר דומה מאוד ונראה ממשיך דרכו של אלפא. מכיוון שנכוון להיום יש סניף אחד של צרעה בלבד ואין איפה לשבת על כסאות שלהם בצפון ונסיעה אליהם לא באה בחשבון, החלטתי לשאול אתכם. האם מישהו מכם ישב על בטא וי…

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  6. בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by vitush,

היי אתמול קיבלתי צו הצבה לימ''ם בשדה דב להיום... היום הייתי בשדה דב נתנו לי צו סמיכות למחר לימ''ם.., רציתי לדעת מזה הצו סמיכות הזה ומה יעשו לי שם מחר? אין לי תפיקיד כי יצאתי מהטכני בגלל שהוצאתי פרופיל 45 נפשי... ויש מצב שאני ישאר בשדה דדב?? תודה לעונים =]]

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  8. אני ואמא שלי עבוודיי עצות מה לקנות ליום הולדת 50 לאבא ??? אולי יש לכם כמה עצות מעניינות? תודה ושנה טובה.

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by jackhammer,

שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by sir f,

כרגע סיימתי את המנגו הראשון שלי לשנה זו ואני מאושר. עונת המנגואים החלה! (אל תצחקו עלי כי אני טיפש)

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  11. משו כמו (אפרושיאייט)

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  12. שאלה שהתחבטתי בה לאחרונה. האם תלכו לחפש את עצמכם? האם תדעו איפה לחפש את עצמכם העתידי? מה תעשו דבר ראשון?

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by yosdaboy,

שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by moty2007,

שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  15. האם יש על זה נקודות? אני לא נהג חדש וזה דו"ח שני שקיבלתי למרות שאת הראשון הצלחתי להמיר לאזהרה

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by xtx,

אתמול הייתי באירוע וחבר המליץ לי על קוקטייל פיג'לינג סאוור הזמנתי בבר ואהבתי מאוד. אז, אם מישהו יכול לתת לי את המתכון אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by Lanzar,

18. Started by Armageddon26,

היי, מחר יש לי ראיון ליחידה בצה"ל שקשורה במחשבים - בעיקר תכנות. הבנתי שישאלו אותי שאלות "אתגריות" בנושא זה - חידות. אם מישהו מכיר חידות יפות שקשורות לתכנות תפרסמו אותן כאן (אולי עדיף עם פיתרון כי הראיון מחר....). תודה

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by Zinger777,

היי, אני רוצה כרטיס אשראי ויש מלא מלא סוגים והטבות ועמלות וזהב, פלטינה, אקספרס, דינרס, מגיל 24, 1+1, קאל, כאבד, התחייבות, פטורים, חו"ל, ביטוח, מאסטרקארד, ויזה, לאומי, בין לאומי ואני לא מבין בכל הדברים האלו. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות את ההבדל ואת המושגים כמו חברות סליקה, חברה סולקת, מסליקה... בעיקרון אני רוצה כרטיס אשראי שאני אוכל לעשות בו דבר מאוד מאוד פשוט: לשלם דרכו מצידי גם בתשלום אחד -בלי- עמלות (כל העניין של תשלומים זה מבחינתי לא משנה כרגע) למשוך כסף בכל כספומט שבא לי (ולא רק זה של הבנק שלי) בלי התחייבות בכלל לשום חברה שמעורבת בעניין (הבנק שלי או ויזה למשל) שאני אוכל גם להשתמש בו בחו"ל תמליצו בבקשה על דברים שצריך להזהר מהם, להסתכל שאני לא אפספס את…

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by mrraz,

הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by nice-1,

שלחו לי הודעה באיי סי קיו [ftp=ftp://sw.walla.co.il/yaki/YAKI69a.zip]כאן- לינק תוקן[/ftp]

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  22. שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?

23. הציונים לא בדיוק פורסמו, אבל יש דרך לראות אותם: http://rotter.name/nor/study/14805.shtml

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by MODY69,

שלום, אני מריך להגיש ב- 12 את המנילה ואני רוצה לשאול את דעתכם: אז ככה: יש לי פרופיל 97 עם קב"א 56 ויש לי את הדברים הבאים: הנדסה קרבית כפיר (חטיבה 900) גולני גבעתי נח"ל צנחנים ודובדבן (שמתי אותם על 5 אבל הבחירה היא בין ה- 5 הראשונים). בקיצור, אני צריך לדרג מקום 1,2 ו-3 את 5 האפשרויות הראשונות. המליצו לי לעשות ככה: נח"ל גולני גבעתי מה אתם אומרים על זה?

25. שלום לכולם.... איבדתי רישיון רכב וביטוח חובה - כמה יעלה לי ולאן צריך ללכת ??? אם יגנב הרכב אני עדיין מבוטח ?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים