עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iakovl,

היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

אני יודע שלא מנומס להתלונן על פרסים חינם, אבל אנטיוירוס לשנה? עוד מעט אני אשקול להעיף מבט על החידון ונראה אם הוא קשה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by avi2014,

אני משלם ל2.5 70 שקל לנטוויז'ן +60 שקל לבזק...זה הרבה? מה המחירים של ה5 מגה?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by BiG_BuG,

אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים..

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by raiman1,

שמעתי ממישהו שריצה על אספלט יכולה לדפוק את הברכיים. אני לא יודע עד כמה באמת הוא מבין ... שאלתי היא האם דבריו נכונים, ואם כן ממתי זה מתחיל להשפיע( רק עם מתמידים שנים רבות או אפילו מספר חודשים??). תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. קישור אני הכי אהבתי את מספר 3

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

תוצאות המבחן יאבחנו את סוג האדם שאתם ואיך הסביבה רואה אתכם, מבחן זה משמש חברות כח אדם בארה"ב לאיבחון עובדים לפני קבלתם לעבודה . התשובות צריכות להיות רלוונטיות להיום . הכינו דף ועיפרון , שימו לב ישנם 10 שאלות . תוצאות המבחן מאד מדויקות , בהצלחה לכם ! המבחן : 1. באיזו שעה ביום אני מרגיש במיטבי? א) בבוקר ב) בצהרים ובתחילת הערב. ג) בשעות הלילה. 2. בדרך כלל ההליכה שלי... א) מהירה עם צעדים גדולים. ב) יחסית מהירה עם צעדים קטנים. ג) לא מאד מהירה, עם הראש מורם ומסתכל לכולם בעיניים. ד) לא מאד מהירה עם הגוף מכופף. ה) איטית מאד. 3 . תוך כדי שיחה אני... א) עומד(ת) עם הזרועות שלובות. ב) שומר(ת) על ידיים שלובות. ג) שם(ה) יד אחת או שתיים על המותניים או בכי…

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

דפקו אותי רוב המורים... יצא לי בסוף ממוצע 88 עם מכסות.. מה לכם? אני כיתה יא' [5 בהכול]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  11. נמאס לי מהם, אני רוצה לנקום. להלביש להם כפכף זה לא טוב כי הם נמרחים על הקיר. מוסקיטו לא ממש עוזר... יש דרך יותר "נקייה" לעשות זאת (יעיל ואפקטיבי)? איזה שיטות וחומרים אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות.

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Bebush,

למי שעוד לא ראה. כדאי שיתחיל. סדרת הקומדיה הטובה ביותר היום לפי דעתי. יצא היום בלילה פרק ראשון של העונה. פרק אדיר 8)

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by r.g.comuters,

דייי נמאס אני לא יכול יותר .... אין לי עבושה אני תקוע בחוב של 2000 שח לביטוח לאומי שעוד מאת יהיה עליו ריבית + הצמדה :'( כשאני אפילו מנסה למצוא עבודה .. נכנס לכוח אדם או שהם זורקים לי איזה עבטדה כמו לכלב שאפילו ערבי לא היה הולך לעבוד שם או שאומרים לי אחי צבא אתה צעיר "בן 20" אין לך תבא אנחנו צרחים אחרי צבע אנחנו צרכים אנשים עם מקצוע ויש לי מקצוע "תחזוקה מכנית עם תעושה של משרד העבודה " מה אני יעשה שלא יצא לי לצבור נסיון תעסוקתי ? למות בגלל זה :s05: וכל זה למה כי בזמנו עברתי תאונת דרכים עם אופנים שברתי יד ורגל שכבתי שבועיים בבית חולים עם מסמרים ביד וברגל וכאבים שלא הייתי מאחל לאף אחד ! לצבא לא יצא לי ללכת אולי בגלל שהייתי מטומטם אי מודע הייתי טמבל ככשאלו אותי עם …

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

^^^ סקר.... ^^^

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by R0ck,

http://news.walla.co.il/?w=//403200 :clapper:

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני אמור לקבל סכום כסף במהלך השבוע והחלטתי לקנות מסוק על שלט, ראיתי שיש כאן לא מעט אנשים שמבינים בנושא אז החלטתי לשאול כאן כמה דברים. אז ככה: אין לי שום ניסיון קודם בהטסת מסוקים אבל יש לי חוש טכני לא רע והרבה סבלנות, התקציב הוא 1300 כולל כל מה שצריך... חשבתי לקנות את הESKY Honey Bee, יש משהו עדיף בתקציב הזה? קראתי ויש לי קצת הבנה, אבל לא הבנתי מה זה סרוו וג'ירו? מה ההבדל בין בראש לבראשלס? ביחד עם המסוק חשבתי לקנות סוללה נוספת, כבל לסימולטור וצלב אימונים - יש עוד משהו שכדאי לקנות? יש חלקים שבוודאות יהרסו לי תוך כדי הלמידה וכדאי לי לקנות חלפים מראש? במידה ומשהו יתקלקל ואני אצטרך להחליף אותו, יש כלים מיוחדים או שניתן להשתמש בכלים שיש בכל בית מצוי? הסוללה המקורית היא …

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by liav12,

שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

אשכרה מהדורת חדשות מיוחד ב CNN (תפתחו מהר) אפילו פתחו פינה מיוחד באתר שלהם http://www.cnn.com/

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. סתם הרצתי בדיקה של ה-Direct3D בישביל ליראות כמה FPS אני יוכל להגיע. זה על Direct 9. [attachment deleted by admin]

20. אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל. אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים. האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ? האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ? והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. הזבל התרבותי והנאור שהגיע מרוסיה טוען שזה הסגנון של גלוחי הראש . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3071272,00.html גועל נפש שזבלים כאלה מגיעים למדינה יהודית ומשתינים על אנדרטה לזכר יהודים.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. (גם הוא מחפש תמונה, וה"ערב זח" הזכיר לי שגם אני מחפש תמונה, ועוד מהקומדי סטור, יש ?) טוב, הפכתי את האינטרנט, איימתי עליו, טילטלתי אותו, והוא לא נכנע לי לא נתן לי את מה שאני רוצה... אני מחפש תמונה של אסף אשתר, כשהוא בדמות של "מ.כוערת" ועושה את הסימן עם האצבעות ("ואוו") אני מאוד אשמח לכל עזרה שאתם יכולים להציע.

• 31 תגובות
    • 16.9k צפיות
  23. וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by gtabak_37,

חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום לכל אוהדי הכדורגל האיכותי, אנרכיסטים ושונאי צ'רלטון בעיקבות השערוריה הישראלית הבלתי נתפסת לגבי תנאי הצפיה במונדיאל החלטתי לנסות ולרכז מידע מועיל כדי שנוכל כולנו להנות מהמונדיאל בלי התשלום השערורייתי, קשה לי להאמין שאיזו עצומה תעשה שינוי כל שהוא(הלוואי ואני טועה), לכן הת'רד הזה ינסה למצא אלטרנטיבות טובות - חינמיות - לצפייה בהצגה הטובה בעולם בשבועות הקרובים אני יעלה מידע מפורט(אמין עד כמה שניתן) לגבי הדרכים(החוקיות) לצפייה כאמור ללא תשלום ו או בהשקעה סמלית, אני מבקש מכל מי שיש לו מידע/מדריכים, עצות מועילות וכו' לשתף פה הת'רד(אנטנות,אינטרנט,מבצעים וכו' וכו' וכו') שתי בקשות חשבות בנוסף לנ"ל: 1.מידע מוצק ומפורט עד כמה שניתן. 2.בלי הודעות ספאם וכו' מפני שהת'רד הופך …

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.