כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
ליד הבית שלי עכשיו חזרה מבית הספר [1500 מטר ריצה אחרי ספורט ] עקצה אותי יתושה. מה עושים נגד זה? זה מקשיח לי את איזור העקיצה :-X ונראה כאילו היא עקצה אותי מספר פעמים או יותר מדויק, עקצה אותי ואז סיבבתי את היד כאינסטינק ו"שרטה" אותי ובפרק היד :-X אז מה יש לעשות נגד זה?
-
- 31 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
אני מעריץ של לינקין פארק מאז שאני זוכר את עצמי, מרגע ששמעתי את CRAWLING בMTV כשהייתי קטן עד עכשיו אני חולה על השירים שלהם. לאור ההודעה שהם עומדים להוציא אלבום חדש הייתי באקסטזה כי ציפיתי לחומר יותר טוב, במיוחד לאחר השירים המעולים שלהם שאין טעם אפילו להתחיל רשימה אבל כשאני שומע את האלבום החדש... זה פשוט לא זה... הם שימו את הסגנון לגמרי, מייק שינודה עדיין חביב ומנסה להביא את זה אותו סגנון אבל צסטר בכלל הורס... לדוגמא Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום... קיצור זה רק אני מרגיש ככה או שהם באמת איבדו את זה?
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פשוט להפעיל ולהנות. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-
-
וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעקבות התראד שפתחתי לפני שבוע בערך, הבנתי שכיסא נוח יש לו הרבה משמעות למניעת כאב גב מתמשכת, הלכתי לאופיס דיפו היום ובדקתי כיסא של צרעה F-15 שם הדגם, הוא עולה 890 ש"ח אבל אני חייב להגיד שהוא מזה מצויין לגב, הרגשתי שאני בעולם אחר לגמרה, הרגשתי מזה שונה, זה ממש הבדל גדול כמו שמשווים בין C2D ל-Pentium 3, סתם דוגמא. השאלה אם הייתם במקומי הייתם מבזבזים 890 ש"ח על כיסא? (אגב זה כיסא אורטופדי)
-
- 31 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
-
אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב חבר'ה, מחר אני מסיר מעליי את הבגדים האזרחיים , ועובר למדי צה"ל.. מה שעוד יותר הופך את העניין ל"מיוחד", הוא שמחר חל גם יום הולדתי אם יש למישהו טיפים לטירונות, לבקו"ם - אשמח לשמוע בנוסף יש לי שאלה אחת: הבנתי שאם אני מגיע עם זקן צרפתי, אני יכול להשאר איתו (ולהצטלם איתו לחוגר כמובן) אתם יכולים לאשש \ להפריך את המשפט?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://freenet-homepage.de/schnubelken/bunnys/
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
דייי נמאס אני לא יכול יותר .... אין לי עבושה אני תקוע בחוב של 2000 שח לביטוח לאומי שעוד מאת יהיה עליו ריבית + הצמדה :'( כשאני אפילו מנסה למצוא עבודה .. נכנס לכוח אדם או שהם זורקים לי איזה עבטדה כמו לכלב שאפילו ערבי לא היה הולך לעבוד שם או שאומרים לי אחי צבא אתה צעיר "בן 20" אין לך תבא אנחנו צרחים אחרי צבע אנחנו צרכים אנשים עם מקצוע ויש לי מקצוע "תחזוקה מכנית עם תעושה של משרד העבודה " מה אני יעשה שלא יצא לי לצבור נסיון תעסוקתי ? למות בגלל זה :s05: וכל זה למה כי בזמנו עברתי תאונת דרכים עם אופנים שברתי יד ורגל שכבתי שבועיים בבית חולים עם מסמרים ביד וברגל וכאבים שלא הייתי מאחל לאף אחד ! לצבא לא יצא לי ללכת אולי בגלל שהייתי מטומטם אי מודע הייתי טמבל ככשאלו אותי עם …
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
(אם לא טעיתי מותר לפי החוקים להמליץ על חנויות) ראשית נציין שאני סתם לקוח שם ולא עובד אצלהם. נועה מחשבים נמצאת בנשר ברחוב בר יהודה 65, www.noacomp.co.il מדובר בחנות איכותית לכל דבר עם מספר גדול של עובדים ומבחר רב של מוצרים אך הסיבה שבגינה רציתי להמליץ כם עליהם היא בגלל השירות המעולה ויוצא הדופן שלהם. רכשתי מוצרים ממספר חנויות במשך השנים שהיו צריכים תיקון ו/או החלפה אולם תמיד נתקלתי בבירוקרטיה אשר דרש טלפונים על ימין ועל שמאל ופיקסוס של הקבלה וברדק שלם, השיא היה לפני שבוע שרצו לשלוח אותי לפוליגרף בכל מקרה באופן קבוע בנועה מחשבים יש שירות אדיב ביותר והמוכרים נחמדים מאוד וכשמתקלקל מוצר הם נוהגים כמעט תמיד להחליף אותו במוצר תקין וחדש, כך הם החליפו לי מארז שהיא מקולקל לפנ…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
שלום! סתם רציתי לדעת איך מתניעים את האוטו. אז סובבתי את המפתח עד הסוף וזה עושה רעש כזה קוקוורקר לחצתי על הגז טיפה אבל לא קורה כלום האוטו לא מתניע! ניסתי פעמיים והפסקתי. בקשר לאזעקה אני יודע להכניס את הקוד של הקודן זה לא הבעיה. ואני בן 17 וקצת,אני כבר לומד לתאוריה
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
(גם הוא מחפש תמונה, וה"ערב זח" הזכיר לי שגם אני מחפש תמונה, ועוד מהקומדי סטור, יש ?) טוב, הפכתי את האינטרנט, איימתי עליו, טילטלתי אותו, והוא לא נכנע לי לא נתן לי את מה שאני רוצה... אני מחפש תמונה של אסף אשתר, כשהוא בדמות של "מ.כוערת" ועושה את הסימן עם האצבעות ("ואוו") אני מאוד אשמח לכל עזרה שאתם יכולים להציע.
-
- 31 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בו החלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאי שאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתי שאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכן סקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותך בתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנו במשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילה השמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזור שתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאוד קרן ואלעד [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שלי מהתקופה האחרונה. אני קונה המון מחו"ל, הרבה קניות מחנויות בארה"ב ומקומות אחרים מעבר לים, הרבה קניות באיביי, והרבה קניות בפורומים שונים מאנשים מכל רחבי העולם, מארה"ב, ועד סין הרחוקה. עם כל הניסיון שלי בתחום, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה בקנייה שכזו. תמיד המוצר הגיע באותו המצב שהובטח לי, המוכרים תמיד דיברו איתי באדיבות, ותמיד המוצרים הגיעו בזמן ותקינים. לפני כשבוע וחצי, רכשתי לעצמי באיביי נגן MP3 משומש עם אוזניות של סנהייזר ממוכרת כלשהי שהיא ישראלית. העובדה שהיא ישראלית בתחילה הייתה מאוד נחמדה. אמרתי לעצמי "ככה לא יהיו עיכובים במכס וככה לא יהיו עלויות גבוהות למשלוח", מעולם לא טעיתי יותר. המוכרת שלחה לי הודעה אחרי שהמכירה נגמרה וזכיתי …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , זהו העתק של המכתב אותו שלחתי בעקבות מקרה שקרה לי (עליו תוכלו לקרוא בתוכן המכתב) בכל מקרה , לפני שאתם מתעצבנים על זה שפרסמתי את זה פה , אני מבקש ממנהל הפורום להעביר את ההודעה לפורום הרלוונטי אם הוא מוצא לנכון ,אבל לא למחוק את ההודעה כי חשוב שכולם יקראו אותה. כמובן שכאשר אקבל תשובה מהם (אם בכלל) אפרסם אותה גם פה. בתאריך 18/4/2007 הגעתי למעבדת השירות אשר בסניף חיפה עם מחשב שנקנה והורכב לפני 5 חודשים באותו הסניף. הצגתי בפני טכנאיי המעבדה בעיה אשר קיימת במחשב , כאשר אני מחבר אוזניות ליציאת השמע הקדמית במחשב ישנם צרצורים בעת שהמחשב בעומס קל עד כבד. כמו כן ציינתי בפניהם שבחיפוש אשר ערכתי באינטרנט גיליתי כי הבעיה ידועה עם לוח האם הזה (965p-s3) וכי הפתרון היחיד לבעיה…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יצאתי עם מישהי אתמול ,נסענו לחוף ירושלים מרוב שהייתי מרוכז בבחורה לא שמתי לב שאני חונה באדום לבן... ירדנו לחוף עשינו מעט גוד טיים במשך שעה וחצי . אנחנו עולים למעלה בחזרה לכביש מהחוף ועיניי מחפשות את הרכב, שוב ושוב אני בודק איפה שמתי אותו ואני לא מוצא. ??? שאלתי מאבטחים שעובדים במועדון ממול אם הם ראו את הרכב שלי ?... הביטו מעט סביב ואמרו לי שהרכב שלי נגרר, הייתי לרגע בשוק ומחשבות רבות רצות לי במהירות בראש "מעולם לא גררו לי את הרכב איזה מצב מביך :-[ מה אני פאקינג עושה עכשיו באמצע הלילה בלי רכב?!" שאלתי את המאבטחים איך אני יכול להגיע לרכב שלי? הם השיבו לי שעלי לצעוד 2 קילומטר עד למגרש הגרירות. הסברתי לבחורה את המצב והתחלנו לצעוד לשחרור הרכב, הליכה מייגעת באמצע הלילה…
-
- 31 תגובות
- 4.6k צפיות
-