כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
יש לי חשבון pay pal מי שלא יודע זה החשבונות שמשלמים איתם ב ebay יש לי בחשבון כסף ואני רוצה לקנות מאווררים, פאנל למאווררים ועוד כל מיני דברים נחמדים למודינג מישהו אולי מכיר חנות באינטרנט בעולם שאפשר לשלם בה ב pay pal או חנות ב ebay ששולחות לארץ כמובן טל
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן שלום הייתי רוצה בבקשה לברר ממי שיודע ומכיר , האם יש צורך בכרטיס אשראי בין לאומי לצורך ביצוע רכישות באיבאיי או שניתן להסתפק בכרטיס אשראי רגיל, כמו כן איך עובדת הפרוצדורה של הפאיי פאל, אני יכול להעביר כסף מהחשבון שלי בבנק לחשבון בפאיי פאל ? יש אפשרות למשוך אחרי זה את הכסף במידה ואני מוכר משהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני צריך אתר שאני אוכל לעלות אליו תמונות ואח"כ חברי משפחה יוכלו להכנס אל האתר ולראות את התמונות , מאוד חשוב שסיסמא תגן על האתר . אם יש צורך בתשלום סמלי ( יענו , כמה שפחות כסף ), אז גם אפשר . מקום - כמה שיותר , אבל לא על חשבון איכות האתר . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני חדש פה אך לעזזל לכתוב בטופיק בפונט ענגלי לא גדול גם פה זה סיבוך תחת לכתוב בענגלית > > > אויייייי רציתי לכתוב עכשיו בענגלית ולא הצלחתי שונא את זה!! אההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.supershadow.com/starwars/episode7/plot.html http://www.supershadow.com/starwars/episode8/plot.html http://www.supershadow.com/starwars/episode9/plot.html אולי אמיתי אולי לא אבל לכו תדעו כנראה זה עדיין לא הסוף של הצד האפל (צחוק אפל חח) מואההההההההההההההההההההההההה סיפורים של מה שיהיה כמובן באנגלית וכמובן זה כנראה ספוילר ואם אכן יצאו סרטי המשך הם יהיו קצת שונים מזה זה בטוח אבל עדיין דומים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעם אם למישהו יש משדר FM כזה שמחברים לנגן MP3 או דיסקמן, מכוונים תדר ואז שומעים ברדיו באוטו. אני מעוניין לקנות כזה ורציתי לדעת אם יש המלצות למישהו. תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה פרץ לי למחשב האקר גרמני תושב העיר שלי לא הלכתי למשטרה אבל שמרתי לעצמי את ההוכחות והתייעצתי עם מבין עיניין בתחום (דוקטור בוגר טכניון) גיליתי שמישהו במשפחה שלו בכיתה שלי ואני לא רוציתי ריבים אבל עכשיו אני מסיים בית ספר ואחותו בכל מקרה הפיצה עליי שמועות אז אני רוצה ללכת למשטרה ולתבוע בבית משפט השאלה כמה כסף בערך אפשר להוציא מהם? ואיך אפשר לדפוק אותם כמה שיותר? נ.ב ככה אם זה היה יהודי או לא גרמני לא היתי עושה שום דבר וגם ככה אני לא בכוונה לעשות משהו רק בגלל השמעות שהפיצו עליי זה מרגיז אתם מבינים? אני רק רוצה לסדר את השם לי זה בעצם כל המטרה
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על הסדרה הזאת? תודה..!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות כרגע כמה סרטי אנמיה/מנגה אני מבקש מם המלצות לסרטים כאלו תודה איגור
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
-
אני משער שהרבה מכירים את זה. אבל הקטע בסוף פשוט מזעזע אותי -התמונה כל פעם קופצת לי לראש... לא לבעלי לב חלש http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html לגבי המקרה בסוף- פשוט בא לי לקחת את הסיני הזה ולשים אותו מול כמה אריות רעבים ...... וניתן לכם לדמיין....
-
- 53 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
באדיבות walla: מיוחד לחנוכה: זריקת סופגניות על נבחרי העם ;D קישור ישיר למשחק- HERE
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מצא סדר של המשוואה דיפרנציאלית, בדוק שהפונקציה הנתונה פתרון של המשוואה. x+yy'=0 אני לא מבין מה אני צריך בדיוק לעשות אם אפשר תסבירו לי בבקשה מה רוצים ומה אני צריך לחפש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט שמעתי ש-NEWEGG לא... וזה נורא מבאס.. (איזה דרך אחרת יש להזמין מהם?) אם אין דרך, איזה אתר קניות של מחשבים יש שאני אוכל מהארץ לתת ויזה בינלאומית, ושהמשלוח יגיע לקרובים שלי והם ישלחו את זה לארץ? אני צריך אתר אמין כמה שיותר! תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו הזמין אי פעם מוצר מאחד האתרים האלה ? המוצר הגיע עד הבית ? או שמא הוא הצטרך לאסוף אותו מהדואר\נמל תעופה\נמל ספינות.... ? נניח ואני מזמין כרטיס קול, שעולה 140$ כמה זה יעלה בערך מחיר סופי כולל מע''מ ומס וכדומה... ? אשמח לשמוע על חוויות גם שליליות וגם חיוביות של קניה דרך האינטרנט. בתודה מראש, Quantom.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול היכן ניתן לברר מה הם אחוזי ההנחה לתשלום במזומן מול המחיר שנמצא באתר של TMSFOX, והיכן ניתן לברר זאת אם לא ידוע לכם.. קצת מאוחר להתקשר כרגע וחשבתי שאוכל לקבל תשובה מהירה יותר כאן.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-