עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

אז כמו שכמה שמו לב בפורום גאדג'טים, אני רוכש בקרוב אייפוד קלאסיק שחור. אני רוצה לחרוט עליו איזה משפט יפה משיר מטאל, ופה אני צריך את עזרתכם. שום משפט לא עולה לי בראש, אני מחפש משפט מטאל/רוק טוב, שכדאי שגם יתקשר למוסיקה. חשבתי לרשום רק משפט אחד, ואז בשורה השניה לרשום שם, אבל אם יש לכם 2 משפטים (מחוברים) טובים, אני אתפשר על זה. בינתיים מצאתי את הקטע הבא + שורה משני שירים של Manowar, הם נראים נחמדים. Fighting the world every single day Fighting the world for the right to play Heavy Metal in my brain I'm fighting for Metal 'cause it's here to stay אולי 2 השורות הראשונות, או שורה שניה ושלישית, או רק רביעית...? Blow Your Speakers with Rock And Roll אני מעדיף מ…

• 81 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?

• 19 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by גיבסון,

היי, תגידו, איך השירות ב PCH? הם לא עונים לאימיילז. וזה עוד לפני שקניתי את המוצר. הנסיון היחיד שלי איתם עד כה היה עם כרטיס קול שהוזמן באתר. הם אפילו לא טרחו להודיע שהמוצר בעיקוב ויגיע רק עוד מספר שבועות. קיוותי שזה משהו יוצא דופן.

• 74 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. -------------------------------------------------------------------- Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop." Customer "Ok." Tech Support: "Did you get a pop-up menu?" Customer: "No." Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?" Customer "No." Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?" Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'." -------------------------------------------------------------------- Customer: "I received the software update you sent, but I am still getting the same error message." Tech Support:: "Did you install the update?" Customer: "No. Oh, am I suppos…

• 62 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. תקראו לי הישראלי המניאק ומה לא, מה שבא לכם. אבל בבקשה, אם מישהו מכיר שיטה, מוזמן לדבר איתי.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. Started by J0n1,

זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40

• 61 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by r1plet,

אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. שלום, ראיתי היום אשכול של מישהו שפורסם לפני שנה על אותו הנושא אז הבנתי שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אם לא אני מקווה שתתחשבו בעובדה שאני חדשה,ותעבירו את האשכול למקום הנכון ולא תתנו לי אזהרה. אוקיי השאלה שלי זה האם זה אפשרי לקנות משהו דרך EBAY עם ISRACARD? שמעתי משהו על האתר ISRACARD WEB לינק: http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 אמרו לי שאיכשהו אפשר לקנות את זה דרך שם, לא ממש הבנתי איך.. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר, תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. יש לכם פה בעיה רצינית עם ה LOG IN

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by Hammer,

אז מה אתם אומרים

• 96 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by ScreameR,

האם הוא חיי - למה? האם הוא מת - למה? אם הוא מת - מי יירה בו?

• 29 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by wrecker,

היי, אני רוצה להזמין מחו"ל קיט קסנון (H4 6000K) והייתי רוצה עזרה איפה אפשר או מומלץ להזמין? ראיתי ביוטיוב עד כמה קל להתקין דבר כזה ואמרתי שאני חייב לנסות.. המחירים בארץ יקרים סתם, ראיתי בEBAY שמוכרים ב50-80$ הבעיה שלא נראלי שהם שולחים לארץ (או לא הבנתי איך כן) בחלק מהקיטים ראיתי שהם מגיעים עם ריפלקטור שחותך את האור ואני מעדיף כזה בשביל לא לסנוור.. אה וכמובן שיהיה אור חלש וחזק.. אני מוכן להשקיע עד 100$ אם מישהו קנה או הזמין אשמח לחוות דעת ועזרה תודה רבה

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. אורח אורי

מס' טלפון קידומת 053 ועוד 6 ספרות. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by timac,

מה הדרך הכי מהירה להגיע מכיוון צפון? איך אני מגיע מתחנת רכבת בת גלים למרכזית שם ואיזה קו מגיע לבית חולים? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?

• 56 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו. 1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה .. 2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה. 3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה ! 4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה.. עריכה- לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש ! ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הז…

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by אחד שיודע,

היי, קניתי smart TV באיכות 4K. כרגע התוכן היחידי שאני מצליח להציג זה סרטים מיוטיוב באיכות הזאת. צילמתי סרטון ב - 4K וחיברתי בכבל HDMI את המחשב לטלוויזיה, אבל אז הסתבר לי שהנייד שלי לא מנגן 4K בצורה חלקה. אני רוצה לנסות לשדר את הסרטון שצילמתי בסטרימינג לטלוויזיה (ואז הטלויזיה "תפענח" את הסרט ולא המחשב), אבל אני לא מוצא דרך טובה לעשות את זה. יש לי מכונה וירטואלית עם שרת WEB ופשוט שמתי שם את הקבצים, והתחברתי לשרת מהטלוויזיה כדי להקרין את הסרט - ללא הצלחה. הטלוויזיה פשוט נתקעה. בקיצור, איך אני יכול לשדר תוכן באיכות 4K בטלוויזיה?

18. Started by com,

אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by Zap,

החוק עבר בקריאה שנייה ושלישית וככה הוא יצא לפועל. מופז ציין כי בכוונתו "בעתיד" להציע לבחינה מחודשת את הארכת זמן המלווה. הכי טוב, תאמינו לי. 3 חודשים זוהי פשרה מצוינת בין לא מספיק[2 חודשים] לבין הגזמה פראית[חצי שנה]. גם ה2 אנשים זה לא כזה קריטי. אמנם אני לא רואה עם החוק הזה עין בעין, אבל אם חוקקו אותו בטוח יש סיבה הגיונית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3325626,00.html מה דעתכם...

• 62 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by SpaZamm,

תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. מה אתם חושבים שיוחלט במקום חוקים אלה? וכמה זמן לדעתכם יקח להחלטות אלה להתעגן בחוק?

• 70 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by OR007,

ראשית כל אני לא רוצה שמישהו יחשוב שלדיון הזה יש אופי פורונוגרפי כלשהו, במידה ואחד המנהלים יחליט שהוא אינו הולם את הפורום אין לי כל בעיה עם נעילת הדיון (כאילו שיש לי ברירה הא ?!) ועכשיו לדיון עצמו. עניין אותי לדעת איך הייתה הפעם הראשונה שלכם, הייתה עם מישהו/י מיוחד/ת ? כמו שציפיתם שתיהיה או שמא התאכזבם ? באיזה גיל עשיתם את זה לראשונה ?, פשלות שעשיתם ? (אני מניח שכולכם מבינים למה אני מתכוון כאשר אני מתכוון לפעם הראשונה אז בבקשה בלי התחכמויות מיותרות מצדכם) מצאתי לנכון לשאול אותכם פה מפני שאני מניח שהרבה אנשים יצפו בדיון ואולי יענו, (בד"כ לא הולכים לסתם אנשים ושואלים אותם דברים כאלה במציאות) לדיון יש מטרה חיובית, אני מאוד מבקש לא להסיט אותו למקומות לא יפים ! אני יודע…

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by pringles,

איפה אפשר לקנות חולצות של להקות מטאל כמו IRON MAIDEN באינטרנט בארץ! או במקרה אחרון איפה יש בנתניה או בסביבה

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by davidreznic,

עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. שלום פתחתי FACEBOOK לא מזמן כדי להכיר בחורות בין השאר אז השאלה שלי היא אם יש בFACEBOOK איזה דרך להכנס לאיזה "קבוצה של אנשים שמחפשים להכיר בני זוג" אני יודע שאפשר פשוט לחפש אנשים בFACEBOOK ואז לעשות ADD FRIEND, אבל את זה אני לא רוצה.. אני רוצה להכנס ישירות לאיזה קבוצה של מחפשי קשר אם יש דבר כזה.. ואם יש אפשרות אחרת אז אשמח לשמוע.. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.