עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תראו באיזו יבשת נמצאת תאילנד על פי ישראייר [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, שמעתי שלא מומלץ להוסיף סוכר לתה ירוק. מדוע? האם זה פוגם ביתרונות הבריאותיים של התה לגוף האדם? אם כן, האם ניתן להוסיף דבש? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  3. תפתחו את הרמקולים, תסתכלו ותקראו: http://www.anonymous.org.il/free_me.swf פשוט קורע את הלב ! מעלה דמעה

• 69 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by Sman,

סוף סוף

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  5. מה אתם חושבים שיוחלט במקום חוקים אלה? וכמה זמן לדעתכם יקח להחלטות אלה להתעגן בחוק?

• 70 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by J0n1,

זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40

• 61 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by חן מ,

אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  8. הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  9. שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by AC/DC,

מה עושים בצב ראשון ? פירוט מלא ווקשה למה לא טכני ? (טכשוו'יץ)

• 45 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?

12. Started by HeaT-SinK,

ביום הגיוס יש כמה שלבים שהחייל עובר .שלב לפני הטירונות זוהי שבועת החייל - "תידרש לחתום על הצהרת אמונים לצה"ל" ואם אנלא חותם מה הם יעשו ? מצד אחד הם לא יכולים להכריח אותי אבל מצד שני הם לא יכולים לא להכניס אותי למערכת הצבאית

• 48 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^

14. Started by Proww,

אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  15. הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by BloodyW,

אני צריך לבה"ד 12 אם זה משנה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  17. נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה ) עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....

18. Started by eliil1,

אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה...או משהו עם כלכלה , או אלקטרוניקה/הנדסה. מה צריכה להכיל התעודת בגרות? כמה שיותר ציונים טובים? או כמה שיותר יחידות? והאם 5 יח' מתמטיקה נחוץ לקבלה לאונ' או טכניון בשני המסלולים שציינתי? המקצועות לימוד שלי : אלקטרוניקה - 10 יחידות (מעבדה,מערכות ספרתיות,חשמל,מיקרו-מחשבים(8088/8086) ,שפת C שכל זה 5 יחידות , ו5 יחידות בתקשורת) פיזיקה - 5 יחידות מתמטיקה - 4 יחידות ואנגלית 5 יחידות כל השאר 2 , כולל אזרחות. וחשבתי להוסיף שנה הבאה עוד 5 יחידות רוסית. אבל השאלה אם זה נחוץ בכלל? זה כמעט 40 יחידות בכללי , וזה יעלה את הממוצע... ועוד שאלה, מקצועות כמו תנ"ך , ספרות ואזרחות לא ממש הולכים לי , אז הציונים לא יהיו בשמיים כנראה (יהיו בסביבות 70-80 אם יהיה מזל …

• 56 תגובות
    • 5k צפיות
  19. Started by david32,

אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by sir f,

8 hours, 47 minutes, and 03 seconds until the next season of Top Gear starts. מעניין מה יהיה בעונה החדשה. סוף סוף! (ספירה לאחור ניתן למצוא בראש העמוד)

• 47 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by mrraz,

השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  22. אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  23. Started by QQQ,

הבנתי שניתן היום לעשות כבר בגיל 16 כרטיס אשראי (אני בן 16, עוד חודשיים 17). רציתי לדעת איזה מגבלות חלות על כרטיס כזה? מה לא ניתן לבצע איתו שכן ניתן עם כרטיס "רגיל"? האם אני חייב שתהיה לי הכנסה חודשית קבועה בשביל לפתוח אחד כזה? תודה

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

איך אני מזהה גזרת חפי"ץ? (אני צריך שיטה שבטוח עובדת, כי אני יודע שהקטע של להעביר פועל לעבר נסתר כדי למצוא בניין לא עובד תמיד) ואיך אני יודע אם צריך להוסיף צ'? (אם אני זוכר נכון, אם מוצאים שזה חפי"ץ ולא צריך להוסיף צ', אז צריך להוסיף י')

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  25. Started by mrsph666,

שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D

• 86 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים