עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ngc224,

שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?

• 56 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. אני רוצה לשלוח למגזין שלהם למדור של "מי השורה הזאת" משהו שראיתי. דרך איפה אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!

• 36 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by Libby,

במסגרת אחד הפרוייקטים שלי התבקשתי לחקור את נפלאות יפן. בין היתר דיברתי עם דוד שלי, מתמטיקאי גאון שהיה כבר כמעט בכל נקודה על כדור הארץ. דיברנו בערך שעה וחצי, אני בישראל, הוא בבוסטון, והוא סיפר לי על יפן. אז הינה כמה עובדות שהדהימו אותי הכי הרבה: החל מ-1980 הכניסו היפאנים לבית השימוש רכיבים אלקטרוניים ודיגיטליים. מערכת בית השימוש של חברת מצושיטה, למשל, מציעה מושב שלא רק שוטף ומאוורר את האיברים המוצנעים, אלא גם מברך את המשתמש בתנועות קצובות של המכסה, מודד את משקלו, מחשב את שיעורי השומן בגופו, בודק רמות סוכר בשתן ומנתח את הרכב הצואה - והמידע הזה מוזן למערכת שמספקת עצות תזונתיות. ביפאן יש היום בתי שימוש שזוהרים בחשכה, משמיעים מנגינות מרגיעות ומפיגים ריחות. יש בתי שימוש מדב…

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by alexta-z,

ערב טוב אני רוצה לקנות סרט DVD ברשת , האם תוכלו להגיד לי אתרים מהימנים בארץ שמהם ניתן לקנות סרטים במחיר סביר ? (כל זה בא לי אחרי שקניתי את הANIMATRIX וממש נהנתי ממנו והרגשתי שאני תורם לתעשייה ). הסרט אגב עלה 80 ש"ח . ;D

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. היי אנשים, אני צריך להגיע מחר לרחוב בן יהודה 1 בתל אביב, באוטובוס, מתחנה מרכזית או מרכבת מרכז (ארלוזרוב). איזה קו כדאי לקחת וכמה זמן בערך לוקח לו להגיע? תודה...

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by yuvalkob,

בעוד יומיים אנחנו יוצאים לטיו שנתי ואנחנו צריכים זאת אומרת חייבים רעיונות מקוריים ל"שיגועים" בטיול השנתי הקרוב שלנו .... כל מיני שטויות... תנו לי רעיונות!

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

בואו נשתף אחד את השני: אני הצבעתי לא, מהסיבה הפשוטה שאני לא מרכיב.

• 62 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. נגיד אני שותה 200-300 מ"ל פעם בשבוע שבועיים בערך נגיד פעם בשבועיים200 מ"ל עד כמה זה משפיע על הגוף שלי ותוך כמה זמן רמת האלכוהול בדם יורדת זה פוגע בהישגים בספורט? יעני אם אני שותה לילה לפני אימון זה ישפיע על האימון שלי למחרת?

• 76 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by night-fire,

אהלן חבר'ה אני זקוק לעצה קלה ומהירה התכנון הוא שאני אטוס עם אמא ואחי הקטן (בן 12) או לברצלונה או לברלין - שני יעדים יחסית זולים משאר אירופה ויש אליהם המון דילים של דקה 90. בכל אופן,השאלה שלי איפה יש יותר אטרקציות לאחי הקטן ולי -בברלין או בברצלונה? אשמח לקבל גם חוות דעת מבחינת נופים,מקומות תיירותים כגון מבנים היסטורים או סתם מקומות יפים ,קניות (איפה יותר זול או איפה יש יותר מבחר) וכל דבר שיוכל לעזור לי בבחירה. תודה רבה וחופש מעולה לכולם!

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. Started by BoriTTo,

איפה אפשר למצוא את כל המוצרים של דיוטי פרי כולל מחיר עדכני? 2 אנשים שאני מכיר טסים השבוע וזה אומר מבחינתי 2 בקבוקים חדשים לאוסף אבל לא מצאתי רשימה של כל מה שיש להם במחלקת האלכוהול כדי שאוכל לבחור את מה שמתאים לי לחך... באתר שלהם יש 4 לינקים של מבצעים ומראים מחירים של רק של 16 בקבוקים שאני לא רוצה אותם. אז איפה אפשר למצוא רשימה נורמלית בפוקוס על מחירים של: גלןפידיך 15 לגלובין 16 בונהאבן 12 ושאר סינגל מאלטים?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by SciFi7,

שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by BedB0y,

אני מגדל זקן "מפאה לפאה", פס כזה שיוצא מהפאה ועובר דרך הסנטר עד לפאה השניה. לפעמים זה גודל יותר מדי ואני רוצה לקצץ אותו בצורה אחידה אבל לא להוריד אותו לגמרי. עם סכין גילוח זה יוצא מעפן, עם מכונה זה יוצא מעפן. יש שיטה אחרת לזה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by *NightMare,

אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by Biatch,

כתוב באתר שמהרגע שהחבילה נשלחה לוקח לה 14 יום .. עשו לי Split להזמנה אלו התאריכים: Shipment Date 2/10/2011 5:53:03 AM 2/19/2011 5:03:58 AM למישהו יש ניסיון מהזמנות משם ? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ?..

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. מצאתי אזכורים למספר חברות שעושות את הנ"ל. אשמח לדעות חיוביות חיוביות ושליליות לגבי מחירים (עלות משלוח, עמלה על שחרור מהמכס, האם כל החבילות עוברות במכס), מהירות משלוח ושירות לקוחות. www.mustop.co.il http://www.ushops.co.il http://www.ezbuyus.co.il www.globalshop.net (למחזיקי כרטיס american express)

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by com,

אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות רחפת מ hovercraft.com אין שום בעיה עם ההזמנה, ואפילו יש משלוח לכל העולם (כולל ישראל ) דרך הים. (לוקח כחודש, אבל חפיף) עכשיו רציתי לשאול- האם יש בעיות חוקיות מסוימות עם כלי תחבורה שכזה? *חשוב לציין שהרחפת מגיעה בצורת קיט לבניה. בעיקרון, התכנון העיקרי שלי היא הרחפת הזו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=45 אבל אם יהיו יותר מדי בעיות, אני אתפשר על זו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_40 ואם אין ברירה, אז על זו- http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_39 אני יכול להקציב לעניין כ 15 אלף ש"ח (ואפילו יותר, אבל רצוי שלא) יש למישהו מושג מה המצב לגבי זה באר…

• 79 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by skyfire17,

תקשיבו חברה.... אני מעוניין לקנות מחשב חדשת עכשיו חבר אמר לי לגבי הרשת הזאתי"KSP" הוא אמר לי שהמחירים ממש מעולים (בקיצור נתן ביקורת טובה עליהם) אבל אני ערכתי חיפוש קצר באינטרנט ומצאתי הרבה תגובות של אנשים שאמרו שהחברה לא אמינה (חלקים פגומים או מזוייפים). וכמה תגובות טובות לגבם. אני לא יודע באמת שום דבר על הרשת אז בבקשה תרשמו לי את דעתכם האישית על הרשת האם כדאי לי לקנות שם או לא תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. ביקשתי מדוד שלי שהיה בחו"ל להביא לי מכונת גילוח , והוא הביא לי מכונת גילוח של פיליפס 8140xl smart touch speed xl היא עלתה לו איזה 120 דולר וננתי לו 400 שקל. עכשיו הבעיה היא שרשום על המכונה noreclo shave במקום פיליפס ממש כמו בתמונה פה http://www.amazon.com/Philips-Norelco-8140XL-SpeedXL-Shaver/dp/B0009MFUOA עכשיו ממה שקראתי באיזשהו אתר ישראלי - כתוב שנורקלו זה בעצם מכונות מחודשות \ממוחזרות של פיליפס ? בגלל שבחוף הצפוני של ארה"ב אפשר להחזיר מוצרים ליצרן עד 60 יום , אז יש אנשים שמתגלחים חודשיים ומחזירים את המכונה לבעלים , ומה שהם עושים זה לשטוף את המכונה ולמכור אותה כחדשה בלי להחליף אפילו סכיני גילוח , וזה בעצם המכונות של נורקלו ? מצד שני באתר אחר קראתי שנורקלו זה פשוט …

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, התחלתי ממש לא מזמן להשתקע בעולם האופניים. קניתי GT Avalanche 4.0. אשמח לקבל ממכם עצות לרכיבה נכונה, טיפים וכו'. ויש לי על הדרך שאלה, באיזה תדירות זה 'בריא' לרכב? כל יום? כל יומיים? כמה ק"מ? איך לשלב תזונה אחרי/לפני רכיבה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. אהלן חברה!! לאחר ויכוח קטן עם חבר החלטתי לפתוח את הדיון הזה. שיניתי קצת את הנושא והתמקדתי דווקא על זכיה בלוטו בסכום של 10 מיליון. אפשרות 1 : הפקדת כל הכסף בבנק, ולחיות רק על ה 3-5% (תקנו אותי אם אני טועה) שנתיים שמקבלים. אפשרות 2 : בזבוז הכסף ללא התפשרות. אפשרות 3 : לפלצנים, זה בצחוק. אפשרות 4 : כתבו את הרעיון שלכם, למשל לפתוח עסק, להיות משקיע וכו', תהיו יצירתיים לי דווקא האפשרות הראישונה נראית הכי טובה. 3-5 אחוזים מה 10 מיליון זה 300-500 אלף שח בשנה, ז'א 25-40 אלף בחודש. לדעתי זה מאוד מספיק, לא צריך להסחף ולקנות בתים במיליונים, להחליף מכונית כל יום וכו', אפשר לחיות גם ב"צניעות". כמובן שלא צריך להתקמצן ובעת הצורך לקחת סכום גדול יותר. מה דעתכם?

• 92 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים