עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RayZ,

אוקיי. קודם כל, למי שלא מבין על מה הת'רד, הת'רד בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173457.0 היום, 27 למרץ, נוסד "עיתון פנטיום 4", העיתון בו כותבים מיטב האנשים הכי גאונים במחשבים למדו מהם. העיתון: http://razup.net/uploads/RazUp_507709.jpg - גיליון שני: http://razup.net/uploads/RazUp_970580.jpg (למי שעדיין לא הבין, זה על אנשים שלא מבינים במחשבים, אבל מנסים להראות שהם יודעים, וטועים.. חזק)

• 65 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

איך אני מזהה גזרת חפי"ץ? (אני צריך שיטה שבטוח עובדת, כי אני יודע שהקטע של להעביר פועל לעבר נסתר כדי למצוא בניין לא עובד תמיד) ואיך אני יודע אם צריך להוסיף צ'? (אם אני זוכר נכון, אם מוצאים שזה חפי"ץ ולא צריך להוסיף צ', אז צריך להוסיף י')

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. היי, קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... יש פה מישהו שמבין במכוניות ויוכל להכווין אותי אל ההחלטה הטובה ביותר? האפשרויות הן: 1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' תודה רבה לכל מי שיעזור

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by Lior10,

איזה חנויות מומלצות באזור הקריות וחיפה? לפי מה שידוע לי, פעולות פה KSP,IVORY,פנדה,TMS,נועה מחשבים.

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. שבמקרה מוכר HDD של סיגייט ב 200 ש"ח (חיצוני) רציתי להזמין, נראה לכם אמין? http://www.catchit.co.il/smallfish_info.php?products_id=19 לי זה נראה מוזר אבל שווה...מה אתם אומרים?

• 42 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by J0n1,

זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. אוקי. את זה אני מעולם לא דמיינתי. 3 שנים נתתי מעצמי המון. 3 שנים של סגירת שבתות, של קריעת תחת, של המון בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי ושוויתרתי ביוזמתי על ימי מנוחה כדי להמשיך ולשרת על הצד הטוב ביותר. 3 שנים שאני נותן מעצמי וכל מה שקיבלתי זה יריקה בפרצוף. תודה לאל שאני משתחרר, כי באמת שאין לי מה להגיד חוץ מזה שהמערכת הזו היא דבר בזוי ומגעיל. כמו טפיל שמוצץ לך את הדם וכשהסתיים לך הדם - הוא זורק אותך. [אני לא אכנס פה אפילו לעובדה שהצבא לא מוכן לשלם לי על אסמכתא תקציבית לאחר שביקרתי בחדר מיון בעקבות בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי, רק בגלל שאני חייל מחופש"ש והמרפאה מתחכחשת לקיומי] ובכל מקרה, לאחר פריקת מרמור קלה, כנראה שגם לצבא לא ממש איכפת מהשחרו…

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by nisimm,

יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?

• 41 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by none77,

מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by DAVIDD,

http://www.tip4bet.com/tv/israel1.html

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. טוב חשבתי על זה די הרבה על לעשות הסרת שיער בישבן.. כי... נימאס לי חיפשתי באינטרנט מחירים משהו... ולא מצאתי שום דבר רק מקומות של להביא מספר פלאפון שלי ויחזרו אלי... ולא מתאים לי רציתי לדעת כמה זה יעלה לי לעשות שם את הניתוח הזה ולאיזה חברה מבין עשרות החברות שקיימות כדאי לי לפנות... אגב אני תושב צפון ככה שעדיף לי חברה שיש בצפון... סביבת קריות/נהריה ואם אפשר בלי תגובות מתחכמות או מפגרות למיניהן

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. מה אתם חושבים שיוחלט במקום חוקים אלה? וכמה זמן לדעתכם יקח להחלטות אלה להתעגן בחוק?

• 70 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by coldplay,

קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by הדוד משה,

החידון ענקי! איזה כיף!

• 57 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by Cilay,

שבת שלום ... אם אתם זוכרים לפני חודש ככה פתחתי דיון לאן כדאי ללכת , קיצר שיבצו אותי בתובלה לקורס נהג משאית ( עשיתי שם טירונות שכונה אש .. שבועיים וחצי , בלי ריצה או פקל אחד ... ) בעקרון השבוע יש לי ועדה רפואית השבוע ואני אמור להיפלט לבקום ולקבל שיבוץ מחדש , הקטע שהצבא לא ממש שם זין על מה שאתה מבקש ואני יכול לקבל מקום יותר חרא מאיפה שהייתי , קיצר אני מיואש כבר .. בכל מקרה , איזה תפקידים נורמלים יש ? אני ממש לא רוצה להיות פקיד שטוחן כל יום יומיות כמו מניאק .. אגב אני פרופיל 45 ... הראש שלי כרגע זה להגיע לתפקיד של 5-9 יומיות , איזה תפקידים יש ?

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by Sman,

סוף סוף

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by zombie,

אני רוצה לקנות רובה אויר שייתן מכה דיי חזקה וכואבת, התקציב הוא 300 שקל, כמה FPS הוא צריך ליהיות בשביל להכאיב ממרחק של 20 מטר נגיד?

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by dfa132,

בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה בקשר לתוספי המגנזיום התחלתי לא מזמן להתאמן בקרוספיט, ואחרי אימונים שמתי לב שלוקח לי הרבה זמן להתאושש, השרירים תפוסים וכואבים כמעט לאורך שבוע, דיברתי קצת עם אנשים ואמרו לי שכדאי לקחת מגנזיום שיכול לעזור בקיצור זמני התאוששות. יש איזה המלצות למוצר ספציפי? האם יש עד דברים שאפשר לעשות כדי לזרז התאוששות? אשמח לעצות.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by ofirr,

ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by RoyShefy,

שלום, אני רוצה לקעקע על זרוע ימין (ממש מתחת לכתף) סימן שאלה שמורכב מטרייבלים. בעיה אחת היא שכבר חודשים אני מחפש באינטרנט איזה שהוא סימן שאלה שאני אוהב ואני לא מוצא כלום. בבקשה אם מישהו יכול למצוא את הזמן להרכיב\לעצב סימן שאלה מבוסס טרייבל שיהיה חרוט על העור שלי כל החיים (המון כבוד ). בנוסף אם מישהו ראה באינרנט\ספר דוגמא כזו לקעקוע בבקשה תשתפו. הרעיון הכללי הוא טרייבלים שחורם עבים שבתוכם יש הצללה שהופכת לצבע אדום\אדם כהה בתוך הטרייבל שיוצר סימן שאלה. המון תוודה! נ.ב בבקשה אל תכנסו לסיבה שאני רוצה סימן שאלה והאם אני מודע שאני הולך לסחוב את הדבר הזה עד סוף ימי.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים