כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
בצבא כולם משפצ"רים כל הזמן בשביל להשיג ייחודיות וכדי להתאים את הציוד שלהם לתנאים שונים ומשונים. אתמול יצאתי לחמשושון והחלטתי לצ'פר את המנוסר השווה שלי במשהו שצ'ונגים כמוני רואים רק לעיתים נדירות, ואפילו הותיקים לא זוכים להשיג ברוב המקרים... אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן... לפני (פחות או יותר, שכחתי לצלם): אחרי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 69 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
-
שלום, שמעתי שלא מומלץ להוסיף סוכר לתה ירוק. מדוע? האם זה פוגם ביתרונות הבריאותיים של התה לגוף האדם? אם כן, האם ניתן להוסיף דבש? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-
תראו באיזו יבשת נמצאת תאילנד על פי ישראייר [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40
-
- 61 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לנו כסא חצר מפלסטיק שמשענת היד שלה נשברה. אפשר להלחים אותה בחזרה? אם כן-איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
-
-
-
ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?
-
- 44 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם! זוגתי ואני החלטנו להיפטר מהליסינג היקר ובמקומו לקנות מכונית יד 2. אנחנו חושבים על מכונית סופרמיני אוטומטית עד 60000 ש"ח. אנחנו צריכים אותה רק לנסיעות קצרות יחסית (ת"א-הרצליה ביום יום, פעם בשבוע-שבועיים לכפר סבא ופעם בהרבה זמן נסיעות ארוכות). הייתה לנו בעבר יונדאי I10 והיה הייתה יחסית קטנה ולא כל כך נוחה, ובגלל זה אנחנו מעדיפים סופרמיני ולא מיני. חשבנו על יונדאי I20 או דייהטסו סיריון, הבעיה היא שאנחנו לא מבינים ממש בתחום ככה שאין לנו מושג מה לחפש. כמובן הדרישות הסטנדרטיות שהמכונית תהיה נוחה, בטיחותית וחסכונית בדלק. תודה לעוזרים!
-
- 34 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בד"כ אחרי כמה נסיונות שהיו לי בעבר.. לא אוהב לתת ביקורות רעות על חברות. רציתי לתת כאן אשכול של Pandas נגד *** בגלל שהיה לי נסיון בשניהם, אבל העדפתי רק להגיד טובות על PANDAS במקום להגיד רעות על חנויות אחרות. לשם כך, נקרא לPANDAS - PANDAS ולחנות השנייה נקרא ק'. בעבר (לפני שנה וחצי בערך), קניתי מחשב מPANDAS, קיבלתי שירות מעולה. תמיד אומרים לנטוויז'ן יש את השרות הכי טוב מכול הבחינות אבל אני חייב להודות שאפילו שזה היה רק לשם קנייה, את הניסיון ההכי טוב שלי עד עכשיו, עשיתי דרך PANDAS. דיברתי עם אחד שאת שמו לא זכור לי, כול רגע יכולתי לדבר איתו. ם דרך הטלפון וגם דרך צ'אט באתר. הזמנתי את המחשב דרך שירות הUPS שלהם והוא הגיע לאחר יום. בחנות ק' התנסיתי כשרציתי לקנות כר…
-
- 49 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…
-
- 31 תגובות
- 5k צפיות
-
-
נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה ) עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....
-
- 48 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D
-
- 86 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה...או משהו עם כלכלה , או אלקטרוניקה/הנדסה. מה צריכה להכיל התעודת בגרות? כמה שיותר ציונים טובים? או כמה שיותר יחידות? והאם 5 יח' מתמטיקה נחוץ לקבלה לאונ' או טכניון בשני המסלולים שציינתי? המקצועות לימוד שלי : אלקטרוניקה - 10 יחידות (מעבדה,מערכות ספרתיות,חשמל,מיקרו-מחשבים(8088/8086) ,שפת C שכל זה 5 יחידות , ו5 יחידות בתקשורת) פיזיקה - 5 יחידות מתמטיקה - 4 יחידות ואנגלית 5 יחידות כל השאר 2 , כולל אזרחות. וחשבתי להוסיף שנה הבאה עוד 5 יחידות רוסית. אבל השאלה אם זה נחוץ בכלל? זה כמעט 40 יחידות בכללי , וזה יעלה את הממוצע... ועוד שאלה, מקצועות כמו תנ"ך , ספרות ואזרחות לא ממש הולכים לי , אז הציונים לא יהיו בשמיים כנראה (יהיו בסביבות 70-80 אם יהיה מזל …
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי אנשים... לצורך הסיקור, אשר נמצא אגב בשלבי סיום, אנו זקוקים לשמות (ניקים) של אלה שנכחו במפגש. לכן אבקש מכל אחד שרואה ת'רד זה והיה במפגש האחרון, ובא לו ששמו יהיה רשום, (סורי אי אפשר לזכור את כל הניקים של האנשים שהיו, אז בשביל לא לקפח איש...) נא לכתוב כאן תגובה. אם בכל זאת שימכם לא יופיע מסיבה כזאת או אחרת, נא לא להתעצבן ולהעלב, (ולקפוץ מהבניין או לשרוף לשכנים את הכלב ) אלה פשוט לשלוח לי מסר והוא יופיע על גבי הסיקור בהקדם האפשרי. בתודה מראש... ליבי
-
- 52 תגובות
- 5k צפיות
-
-