עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קודם כל נתחיל בשיעור לשון קצר: אף על פי שלרובנו לא איכפת, האקדמיה ללשון החליטה שאסור להשתמש בצירוף במידה ו או במידה ש בתור מילת תנאי (ותודה למשרד החינוך שמכריח אותי לדעת את זה), אלא רק כאשר מתארים כמות. עכשיו החלק המשעשע, במבחנים הפסיכוטכניים של הצבא בודקים ידע לשוני, תקינות לשונית, שימוש במילים גבוהות וכו', אך נתקלתי בהוראות של המבחן במילת הקישור "במידה ש" בתור תנאי מספר רב של פעמים. עכשיו, בדרך כלל לא היה אכפת לי, וגם רואים את הטעות הזאת בהרבה מאוד מקומות, גם במקומות שמכבדים את עצמם, אבל אם הם בודקים את הידע שלי בלשון, לא מן הראוי שההוראות שלהם יהיו כתובות בעברית תקינה? ואל תגידו לי שזה חוק שאף אחד לא מכיר, משרד החינוך מכריח אותי ללמוד את זה אז הצבא גם אמור לדעת את זה. …

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. טוב אז בקצרה: -למדתי שנתיים מדמ"ח בת"א ולא עמדתי בתקנון. -הפסיקו לי את הלימודים -אני כבר לא יודע מאיפה להמשיך מפה. לעבור אונ'? (אונ' חיפה.. כי כל השאר נפסלות מסיבות מסוימות) לעבור למכללה? להתחיל מחדש או לבקש פתור מהקורסים שיש לי? לקחת קורסים בג'ון ברייס ולהתחיל לעבוד אחרי שנה ? (עדיין לא חקרתי את האפשרות הזאת מספיק..) אני יודע שזה תלוי בי ואני צריך להחליט ולא אתם.. אבל בכל זאת, מה אתם עשיתם\הייתם עושים? תודה!

• 33 תגובות
    • 9.9k צפיות
  3. Started by zombie,

אני ובערך 5 חברים נסענו על סקייט בראשון לציון....וכשהתיישבתי לנח ראיתי בשמיים עצם שחור טס לאט ויחסית נמוך וטס בצורה יציבה.. נכנסתי לפאניקה וברחתי מהמקום עם חבר ורק כשהגענו לבית שלי ונרגעתי אמרתי לו לצאת ולראות את השמיים....בנתיים צלצלתי לחברים שעוד היו שם(במגרש)ואמרתי להם להציץ לשמיים...גם הם ראו ונלחצו....ה"עצם" הזה היה באויר שם לפחות 15 דקות...ובצורה ברורה...כולנו נלחצנו וברחנו אליי... צעקתי עליהים שירדו לצלם אותו ואמרו לי לרדת אבל אני פחדתי אפילו להציץ מהחלון.....(ועכשיו זה אוכל אותי כי יש לי מצלמת וידיאו טובה) למחרת חבר שלי מזכרון יעקוב שלח לי במסן הודעה על זה שב9 הוא ראה עב"מ והוא תיאר אותו בדיוק כמו שאנחנו ראינו אותו..... יש לציין שהשמש הייתה בחוץ כשראיתי את העצם וה…

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. קיבלתי באיזה רשימת תפוצה של אתר מפגר, משחק פלאש: http://skoften.mine.nu/flash/dontshootthepuppy.swf כאילו...... ממממממההההההההה!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. זה יכול לקרות לא רק בטויוטה דוושת הגז נתקעת על פול גז, ולחיצה על הברקס לא עוזרת. מה שיש לעשות. מעל 30 הרוגים מתו מזה בתקלה של טויוטה והיו עוד במקרים אחרים. מה לעשות ? להעביר את המהלך לניוטרל סרטון:

• 33 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

איזה אמריקאי פסיכי אחד פשוט בנה לעצמו מארז עם שבעים מאווררים!!! אני הייתי ממש בשוק שראיתי את זה http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=789

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by constantine16,

אני בן 17 וכל לילה אני יושן בערך 6-8 שעות זה בסדר?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by liav12,

איך הסרט? נחמד כמו האחרים?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by חן מ,

שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

אם אתם מחוברים לאינטרנט בכבלים ולא לטלווזיה בכבלים, הבנתי שהם שמים מסנן שלא תוכלו לראות את ערוצי הכבלים, אבל תוכלו לקלוט ערוצים אחרים דרך הכבלים ולא דרך האנטנה. האם בנוסף לערוץ 1 וערוץ 2 אפשר יהיה לראות עוד ערוצים שלא שייכים לכבלים כמו: ערוץ 10 / ערוץ 9 (הערוץ הרוסי) / מוזיקה 24 / ערוץ 33 / ערוץ הכנסת ? כל הערוצים האלה מלבד אולי ל-33 לא משדרים באנטנה. בנוסף האם הם גובים תשלום נוסף עבור מספר נקודות, כלומר אם יש כמה טלווזיות שמחוברות לכבלים צריך לשלם יותר? התקשרתי לשאול והם לא הסכימו לענות.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הפרק האחרון- 11X04 הפרק הכי חזק מזה כמה עונות! סנוק! :lol: המלצה...

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/metalistim.mp3 אני נקרעתי ;D אולי זה ישן לא יודע, אבל קיבלתי היום מחבר באייסיקיו

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by hedva,

התחלתי זה מצריך אפיה, אז אולי תבקשו מאמא שלכם עזרה... OK אחרי שצחקנו עוגת בשר קוצצים 4 בצלים גדולים ומטגנים מוסיפים לטיגון 0.5 ק"ג בשר טחון מתבלים במה שאתם אוהבים - מלח, פילפל, רוטב סויה, אבקת מרק... במקביל מרדדים בצק עלים שמים נייר אפיה בתבנית ועליו את עלה הבצק שופכים את תערובת הבצל והבשר מכסים בעוד עלה של בצק עלים מרודד חורצים את העלה העליון מורחים בביצה מפזרים שומשום מכניסים לתנור שחומם מראש, לאפיה כמו של בורקסים. זה אומנם לא הכי פשוט, אבל התוצאה מדהימה. אי אפשר להפסיק לאכול את זה

14. בסביבות ה500-600 ש"ח. איזה חנות? דגם? תודה ;D

15. לאבא שלי יש גיר טיפטרוניק. אפשר להשתמש בו בשביל להאיץ יותר מהר או להאט בעזרת ההילוכים? בקיצור למה הוא נועד?

• 33 תגובות
    • 21.1k צפיות
  16. Started by --Adidas,

תמליצו לי בבקשה על ספר טוב מהאתר הזה http://www.booknetshop.co.il/ בחיים לא יצא לי לקרוא ספר .... אז תמליצו על משהו טוב ומעניין

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Ic3 CuB3,

איזה פלאפון יותר טוב ? ולמה ? עריכה: התבלבלתי אלה הפלאפונים. http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=2640 http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=4338 תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs: אני חייב לדעת דחוף כי מביאים לי היום אחד מהם.

18. Started by borg,

1. ברוב מדינות המזרח התיכון קיים חוק איסלאמי שאוסר על אכילת טלה אחרי בעילתו -- [טוב, זה חוק סביר. אתה הרי לא תאכל את אישתך אחרי שתשכב איתה]. 2. בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות ממין נקבה, אבל על יחסי מין עם חיה ממין זכר מוטל גזר דין מוות -- [מה שלא ברור זה האם מותר לקיים עם חיות ממין נקבה מין אנאלי]. 3. בבחריין, לרופאים ממין זכר מותר לבדוק את איבר המין של נשים רק באמצעות ההשתקפות שלהם במראה -- [אפשר לחשוב שבאמצעות מראה זה יותר צנוע]. 4. למוסלמים אסור להסתכל על איברי המין של גוויות. החוק הזה תקף גם לגבי קברנים. איברי המין של הנפטר חייבים להיות מכוסים עם לבנה או חתיכת עץ כל הזמן -- [הדבר נועד, ככל הנראה, למנוע מקרים של נקרופיליה]. :-X 5. באינדונז…

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו. צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה.. וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא. [img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png [img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by R0ck,

מוקדש בחום לכל המלש"בים בפורום, למען יראו וייראו. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by it4chi,

שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by vk,

ונגיד שלא' אמורה להיות בדיקת דם, האם בדיקת דם רגילה בקופת חולים תדפוק את א' קשות?

• 33 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by yp3,

לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by iakovl,

אין מה להגיד אני חוקר מצ"ח יכול לצאת ב3.10.06 להכנה לקצונה של החייל שלי הבעיה היא שעכשיו יש לי המון ספקות בקשר לנושא הזה אז מה אתם אומרים? קצין או לא קצין

• 33 תגובות
    • 13.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.