כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני מעוניין לקנות רכב יונדאי אקסנט יד 3 117 אלף קילומטר צבע כסף שנת 97 רציתי לדגעת עם משהו יודע עם זה רכב אמין טוב ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגדולים מכולם, מתי מתחילה עונה חמישית??
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה בסך הכל שאלתי? בסך הכל ביקשתי המלצה לרכישת חלקים למחשב שברשותי, שלחתי את מפרט והסברתי במפורש מה אני מעוניין לעשות, אבל כנראה שכל החברים פה אינם אלא חברים של עצמם ואינם באמת מעוניינים לעזור, כל היום אתם מקשקשים בינכם על מה זה קנה ומה ההוא קנה ולמי יש יותר טוב, אבל כשמישהו חדש מבקש לקבל עזרה לגבי משהו שכנראה יותר קטן משלכם, כולכם פשוט עוברים הלאה ומתעלמים, חוץ מלקבל איומים ואזהרות! ולא שלא היה זמן לענות 144 צפיות!!!!!! אז שוב, תודה רבה לכולכם, "עזרתם" לי מאוד בדבר אחד זה בטוח להבין מאיזה אתר אני לא אקבל שום התייחסות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317260.0
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי דרך האינטרנט שני מוצרים, כרטיס מסך ו512 ddr ראם. לאחר מספר ימים מתקשרים מהחברה ואומרים לי שאין את הram שביקשתי ואני אאלץ לקנות ram של kingston ב30 שקל יותר. בהזמנה שילמתי תוספת תשלום כדי שזה יגיע יותר מהר,7 ימי עבודה. הזמנתי והם התקשרו ביום השלישי שלאחר ההזמנה. אני מאשר אך החבילה מגיעה ביום ה16! אני פותח ומגלה שהראם נמצא בתוך הקופסה של הכרטיס מסך(הקופסה נפתחה) והמדבקה קרועה(גם הram נפתח) אני מחבר את הram החדש לצד הram הישן (גם ddr 512) והמחשב עולה והוא כותב לי שיש לי רק 512. אני מנסה לשים אותו לבד בשני הסלוטים והמחשב לא עולה והלוח אם מצפצף לבעיה בram. אכשיו אני מתוסקל כי אני צריך לנסוע על ל****** ולשכנע שאני לא דפקתי את הram .דרך אגב נתתי אותו לתכנאי והוא אימת את דע…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…
-
- 34 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לי אין לימודים מכל סוג שהוא אני פתור מלקום מחר ב7 בבוקר!! איזה יופי זה עוד יום לבילויים... אהם אהם אהההה אהם אהם חחחחחח אז איך אצלכם (תלמידי בתי הספר העל יסודיים שבינינו) מתקיימים לימודים? תגבורים? כי אצלי גם תיגבורים בוטלו הכל בוטל
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפני שנה הייתי מעשן תקופה קצרה של שבוע שבועיים נרגילה עם חבר. ולפני שהתחלתי בכלל לעשן איתו וגם לא ידעתי בכלל לעשן אני לא עישנתי כלום וגם לא רציתי לעשן איתו אחרי כמה שבועות ניסיתי(הוא כל הזמן שיכנע אותי) והטעם ממכר(לא כמו בסיגריה טעם של שרוף-איכס)(והייתי מסניף(מריח חזק) תטעם של הנרגילה מהשקית לא יכולתי בלי זה להתחיל תעישון. ) בכללי אני שונא סיגריות וכל העשן הזה כי זה רק מזיק לבריאות(ואני בחור בריא מאוד). בקיצור חבר שלי(18) עבר לפני שנה לצערי ועכשיו אני לא יכול לבוא אליו לעשן איתו ביחד כי הוא לא פה כבר(הנרגילה אצלו ושלו ליתר דיוק וכבר שנה שאני לא בקטע) אז אחרי שנה עלה בדעתי היום כיאלו להתחיל לעשן נרגילה(ליקנות כיאלו בקבוק חומר וכל השאר) כי אתם יודעים לפעמים משעמם ואתה רו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שלא מצאתי התייחסות ספציפית לעניין הזה באף אחד מהפורומים, ובמיוחד לא בזה של תמיכה לתקלות חומרה, אז אני שואל כאן כדי למנוע מצב של מעבר על החוקים... במידה ות'רד שפירסמתי שלשום לא העלה פתרון בחכה, האם אני רשאי לפתוח חדש, או להקפיץ, או לערוך לפי הצורך ולהמתין לתשובה ? תודה חברים, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מי שמכיר כמובן, אני מנסה להזמין מלון דרך שם ואני לא מבין למה האפשרויות היחידות בכתובת תשלום זה או ארה"ב או קנדה.. ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה שלחו מעיין צו התייצבות לקורס כל שהוא ובקיסק מידע רשום קד"צ-נהיגה מה הם רוצים ממני שאני יהיה נהג אז שילחו להזד**ן
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Arash_-_Temptation__Roie_Yamin_Private_Mix_ Madonna - Isaac (Offer Nissim Rx) Offer Nissim Pres. Abba - SOS (Offer Nissim 2006 Rework Mix) Offer Nissim ft Donna Summer - Power Of Love (Deestyle Touch 2 1212nyh). Offer Nissim ft Maya - Perfect Love (Deestyle Work Edit!!!) Adam Y and Dor Melody ft. Renana - Fame (Radio Edit) www.djadamy.com Gil P. & L.M Feat. Renanna - I Feel Alone (Gil P. Remix) Amuka_-_I_Want_More_Jose_Spinnin_s_Insatiable_Mix_ Mike Brant - Laisse moi t'aimer (Tal Mezan original 2006 club remix) Izik Ben Ari - Les Moa Te Me (DJ Goosh Extended 130 Bpm) Bob Sinclar - Love Generation (J.S Deejays Tribal Mix) Ricky_Martin-_I_Don_t_Care__DJ_Shay…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגובה ל32 מאת "לרץ השני יש שפן" (כרגע מסומן באדום) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4117651,00.html
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי בסירטונים שצילמתי באמצעות FRAPS ובתוכנה Camtasia Studio 5 לעריכת הסירטונים. האיכות יוצאת גרועה ואני לא מבין למה :-\ אני מבצע המרה ל WMV כדי לכווץ את הגודל העצום של הסירטון. בכל מקרה,זה מה שיצא: זה הקודם שלי למשחק הידוע לשמצה SOF3 גם פה יצאה איכות גרועה :-[
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השיר לא הכי חדש... אבל החבר שאיתו הוא עשה את השיר ביחד היום הוא קלידן של three days grace
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…
-
- 49 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא יאמן שאנשים באמת מאמינים בזה http://www.youtube.com/watch?v=IXU5_mBW6xk&mode=related&search=
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש אם פתחו על זה כבר נושא. מאז שהתחילה להופיע ההודעה המעצבנת הזאת של לבטל את הADBLOCK אני כבר לא נכנס לאתר. זה לא שהיא רק קופצת גם לא משנה מה שאתה עושה זה מתפקס עליה. אני יודע שחשוב שיהיו ADs בשביל הפירסומות אבל לדעתי אתם צריכים להשאיר את זה בידי המשתמש להחליט אם כן או לא. מאז שאני זוכר את עצמי במחשב עבדתי בלי ADS אני לא יכול לראות את זה זה מצחיק לי בדפדפן ועבדתי הרבה להחזיר את זה מאז שזה כבר לא עובד לי עם הNIS. יש אפשרות לבטל את זה? זה רק אני עם הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני כבר יומיים מנסה להזמין מחשב חדש. ברגע שאני עושה עבור לקופה ובוחר שיטת תשלום האתר לא מתקדם לשום מקום. לא נותן לי לסיים את ההזמנה.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רק אני היחיד שמחכה בגלל ששיגעו לו את השכל תחכה הוא מחכה לR600 ולירידת מחירים של אינטל ? אני קונה את ה QX6700 ב400 דולר דרך עובד אינטל :> מי עוד מחכה כמוני :< אני כבר מת למחשב חחחח , במיוחד שעו חודש יש שלילה
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-