עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YAIR,

http://www.mideasttruth.com/terror.html

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  2. Started by Bebush,

3. Started by LimaC,

ערב טוב, האם יש קרן נאמנות ישראלית שמציעה פה בארץ את אותו קונספט שמציעות קרנות הנאמנות Vanguard או Fidelity Spartan בארצות הברית? הקונספט האמור הוא שמי שקונה "יחידה מהקרן" הופך להיות חלק מהבעלים של החברה המחזיקה בקרן (Vanguard או Fidelity), מה שהופך את דמי הניהול לממש אבל ממש נמוכים. ממה שהבנתי מדובר על 0.16-0.18% בשנה. תודה למגיבים ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by pssheba,

אם יש לי קרן פנסיה מקיפה בחברת ביטוח. נניח מיטב דש, הגעתי לגיל פרישה. כדי למשוך את כספי הקרן עלי לפנות למס הכנסה ולכל המעסיקים שבעבר הפרישו עבור לקרן לצורך שיחרור החלק של המעסיק. זוהי משימה בלתי אפשרת. האפשרות השניה היא לקבל קיצבה חדשית מהקרן. השאלה: נניח שבקרן 2000 ש"ח. הפנסיה החדשית במקרה זה תהיה 10 ש"ח לחודש. האם ניתן לקבל 10 ש"ח לחודש מקרן הפנסיה? אם חברת הביטוח. מסרבת לשלם לי סכום זעום כפנסיה האם ניתן להגדיל את הקרן באמצעות העברה בנקאית כדי להגיע לקצבה חדשית שחב. הביטוח תסכים לשלם? מה גובה קיצבה חדשית שחב. ביטוח מסכימה לשלם? מה סכום הכסף המקסימלי שניתן להעביר באופן עצמאי (ללא התערבות מעסיק) כדי שאפשר יהיה לקבל קיצבה חדשית מקרן הפנסיה המקפת?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי? יש פה משהו שמבין בזה ? כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס... עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ? איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי? כדאי? אני אשמח לקבל גם הדרכה כלשהיא בעניין...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

אני מניח שחלקכם מכיר.. לאלו שלא ממש לא ציפיתי לסוף הזה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 00000,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%93%D7%94_%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%A6%D7%AA הם עושים ממני צחוק? יש באמת דבר כזה? או שויקיפדיה אמינה כמו מוכר פלאפל?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2500855,00.html במקרה נפלתי על הכתבה....

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by subarel,

היום עבדתי לילה , ומדדנו בקיבוץ סאסא 3- מעלות. טירוף.... שעתיים אח"כ אצלי בבית נמדדו 1 מעלות צלזיוס. מה אצלכם במרכז? גם קור כלבות?

• 72 תגובות
    • 6k צפיות
  10. כן ,אני יודע שזה נישמע מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה לא אחד מאותם סיפורי אלף לילה ולילה ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם. וזה סיפור המעשה: לפני כמה שבועות הפסיק slot ה-agp לתפקד (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך המקורי במחשב אחר של חבר ) ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה) אולם זה לא עזר ,ואז ניסיתי גם באמצעות תרסיס לניקוי טיונרים אולם גם זה לא עזר בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רו…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Jonnyboy,

שלום, אני בן 12 והסדרה האהובה עליי היא דוקטור הו. כפי שרובכם וודאי יודעים דוקטור הו הינה סדרת מתח-אימה-מדע"ב אני לא מצליח להפסיק לראות אותה, אבל כל לילה שבו אני רואה אותה אני לא מצליח להרדם, לרוב מתעורר באמצע הלילה מפחד. עכשיו 3 ואין לי מושג מה לעשות עם זה. אפשר בבקשה את עזרתכם. כי בינתיים אני לא מצליח להרדם וזה משפיע על הלימודים וההתנהגות בבית הספר. וגם על החיים עצמם.

• 79 תגובות
    • 7.9k צפיות
  12. Started by Stastyle,

נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  14. Started by drade,

קשית השתייה קשית השתייה היא מכשיר המשמש למציצת נוזל, בדרך כלל לצורך שתייה. הקשית היא צינור צר עשוי מפלסטיק או חומר אחד, ישר או בעל ציר אקורדיוני. אופן השימוש בקשית הוא על ידי טבילתה מצד אחד במשקה, בשעה שהצד השני בפה המשתמש. באמצאות מציצה שרירי הפה של המשתמש מורידים את לחץ האוויר שבפה, ומכריחים את המשקה לעלות בקשית. הקשיות הראשונות היו שייכות לשומרים שהשתמשו בהם בכדי לשתות בירה (ולהימנע מהקצף שנוצר עקב תסיסה). הקשית המודרנית הפכה לפטנט ב-1888. שתייה באמצעות קשית הייתה ידועה גם בעולם העתיק, ואף השימוש בקשית לילדים מוזכר כבר בפירושו של רש"י לתלמוד. ב-1888 מרווין סטון רשם פטנט על תהליך של כריכה ספיראלית לשם יצור קשיות נייר. סטון כבר ייצר באותם ימים מחזיק סיגריה מנייר, ורעיונ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  16. Started by QQQ,

יש לי קשקשים ויובש בעור כבר הרבה זמן. אבל זה לא סתם כמה קשקשים, זה הרבה, והם מאסיביים, וזה מגרד מאוד הד & שולדרס לדוגמא לא עושה לזה כלום, כבר בבוקר למחרת הקשקשים חוזרים. זה יכול להיות קשור לזה שאני שותה בערך כוס מים ביום כל יום?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. חברים שלי עשו סרט סטודנטים כפרוייקט סיום עבור שנה א' של לימודי קולנוע (וגם אני עזרתי קצת!) צפו בו, זה מצחיק (טוב נו, אני טיפה משוחד) http://www.kesher-movie.co.il

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by r1plet,

מהיכן ניתן לרכוש קתודות קרות לתאורת המארז באיסוף עצמי? מצאתי רק כמה אתרים בודדים מהם ניתן להזמין, אך אני מעוניין באיסוף עצמי ותשלום במזומן...

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by zoman,

Go to www.google.com 2 - Type in "Failure" 3 - Instead of hitting "Search" hit "I'm feeling Lucky" 4 - See what comes up! 5 - Tell your friends before the people at Google fix it[] לקוח מפיסיספוטצוחק עכשיו אתם יודעים מהו כישלון על פי גוגל :silly:

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.