עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hagay21,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153526&sid=10 אולי שיטילו כבר מס על האינטרנט וזהו מוצצים את דמנו!!!!!!

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by xTz,

אני רוצה לעשות תואר במדעי המחשב, ונשמע לי תמוהה שהם לוקחים שכר לימוד אוניברסיטאי, מה הקאצ'? צריך שם פסיכומטרי בכלל? ואם כן, גבוה מהרגיל?? תודה!

• 34 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by Stanly,

ראה הוזהרת מורד קטן... איכס!!! וזה קצת לאללה ויהיו עוד בהמשך... (90% ממי שקרא את זה מנסה ללקק את המרפק שלו עכשיו....)

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by shynet,

שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by shirNoshe,

היכן ההבטחות שיהיו סניפים? היכן ההבטחות לשירות? היכן ההבטחות למחירים? לא יאומן!!

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .

7. יש גנב סידרתי בספורטק....!!!!!! ראו הוזהרתם!! הוא גנב שתי מכוניות לחבר שלי ועוד הרבה מכוניות להרבה אנשים..... שאני מכיר!!!! הוא 1.72 שיער שחור חלק יש לו קעקוע של שמש על היד!! הבנאדם בא אלייך ושואל אותך עם הוא יכול להצטרף ובאותו זמן הוא מנססה לחפש מה הוא יכול לגנוב!!! הבנאדם מסתובב תמיד עם כדור כדורסל ועם פלאפון ביד!!! זה משהו מטורף!!! תיזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :police: :police: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :pissed: :nono: :auto: :auto: מצטער על כול האייקונים זה פשוט מתיסכול!!!

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by psychuil,

מדהים כמה פשוט וגאוני זה: http://www.rrrrthats5rs.com/games/dont-shoot-the-puppy/

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

http://www.mychemicalromance.com/ אחלה להקה אהבתי את השיר i'm not okay ואת HELENA האם יש עוד שמכירים?

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Yuvky,

אני בן 18 עם חברה. אנחנו בהתחלה של הקשר, אבל זה יחסית רציני, ככה שהעניינים המיניים מתקדמים בקצב סבבה. שנינו ניהיה הראשונים אחד של השני (יחסי מין), ואני לא כל כך בטוח אם זה אסטטי לשכב עם בחורה כשהחבילה קצת "מבולגנת". חברים שלי כבר עשו את זה, אבל אני לא בטוח אם זה מתאים בשבילי כל העניין. מה אתם חושבים? כמובן שהשאלה מכוונת בעיקר לגברים שפה, אבל דעה נשית לא תזיק

• 34 תגובות
    • 10k צפיות
  12. Started by overload,

העברה בזמן נסיעה (בכל מהירות) מניוטרל לD יכולה לפגוע בתיבה?

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by DimaX,

אוף חבל שאי אפשר להעתיק טקסטים עם תמונות לפה :-\ http://tinyurl.com/yb7n9d אני ב"נפילה חופשית"

14. Started by Zinger777,

היי, אני רוצה כרטיס אשראי ויש מלא מלא סוגים והטבות ועמלות וזהב, פלטינה, אקספרס, דינרס, מגיל 24, 1+1, קאל, כאבד, התחייבות, פטורים, חו"ל, ביטוח, מאסטרקארד, ויזה, לאומי, בין לאומי ואני לא מבין בכל הדברים האלו. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות את ההבדל ואת המושגים כמו חברות סליקה, חברה סולקת, מסליקה... בעיקרון אני רוצה כרטיס אשראי שאני אוכל לעשות בו דבר מאוד מאוד פשוט: לשלם דרכו מצידי גם בתשלום אחד -בלי- עמלות (כל העניין של תשלומים זה מבחינתי לא משנה כרגע) למשוך כסף בכל כספומט שבא לי (ולא רק זה של הבנק שלי) בלי התחייבות בכלל לשום חברה שמעורבת בעניין (הבנק שלי או ויזה למשל) שאני אוכל גם להשתמש בו בחו"ל תמליצו בבקשה על דברים שצריך להזהר מהם, להסתכל שאני לא אפספס את…

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. דבר ראשון מעין גילוי נאות - אני לא מגיב הרבה בפורום המפרטים מפני שאני לא מחשיב את עצמי כמומחה לתחום, וכשאני צריך מפרט כיום אני פונה לפורום ולא בונה אותו בעצמי. לפני כמה שנים הייתי קורא ביקורות ומאמרים באתרי חומרה ובונה מפרטים לכל המכרים שלי אבל כבר תקופה ארוכה שאני לא משקיע את הזמן ולכן הידע שלי בתחום כבר לא רלוונטי. מצד שני אני כן נכנס להרבה הודעות לראות את המפרטים שמציעים אנשים אחרים ושמתי לב שבזמן האחרון יש פה בפורום מומחים מטעם עצמם שמציעים מפרטים (במיוחד כאשר מדובר במפרטים בתקציב גבוה) שהדרך היחידה שלי להגדיר אותם הם כמביכים. אז נכון שיש גם את המפרטים היותר שפויים והיותר מקצועיים. אבל אותו אחד שביקש מפרט בפורום ייראה קבוצה של אנשים שמתנגחים אחד בשני ומציעים מפרטים סו…

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

בשבוע האחרון ראיתי תוכנית מערוץ נשיונל ג'יוגרפיק בשם: "כוח על-אנושי: סטרואידים". סיכמתי בשבילכם את העיקר כדי שלא יהיו אי הבנות לגבי הסטרואידים. אתם מוזמנים לחלוק עימנו את נסיונכם בתחום: - סטרואידים אנאבוליים בטוחים לשימוש כאשר ניתנים בכמויות קטנות לפי "כמות פיזיולוגית" שאומר "כמה הגוף שלך היה מייצר לבד" לאנשים הסובלים ממחסור טבעי בטסטוסטרון. - ספורטאים שנפגעים מכך הם ספורטאים שלוקחים כמויות של פי כמה ממה שהגוף שלהם היה מייצר בעצמו. נגיד שהאשכים היו מייצרים בעצמם כ 50-60מ"ג טסטוסטרון בחודש, מפתחי גוף כמו שהסתבר במחקרים לקחו גם פי 100- פי 1000 כמות של 5000-6000 מ"ג בחודש. - תופעת הדיכאון, אימפוטנציה וכדומה לאחר לקיחה ממושכת/הפסקה פתאומית של הלקיחה מיוחסת לכך שכשהאשכים ש…

• 34 תגובות
    • 21k צפיות
  17. Started by GRiM,

מעבד סלרון 300MHz (סלוט 1) לוח של PCPartner מדגם BX99A זיכרון 64MB SDRAM 100MHz כרטיס מסך ATI Rage II AGP דיסק קשיח Seagate 6.5GB Ultra-ATA ספק כוח 200W ג'נרי כונן דיסקים במהירות 32X כונן דיסקטים בנוסף מסך ישן בגודל 15 אינץ', שחתכו לו את קצה החיבור לכרטיס מסך (אבל נמצא אצלי) וצריך לחבר אותו לספק כוח (אין לי אחד כזה). מה אתם ממליצים לעשות איתו (חוץ מלהחזיר לזבל וכל זה)?

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by YTZ,

שמתי לב לאחרונה שכמעט כל גבר ישראלי שלישי מקריח, יחד עם זה מספר המקריחים בגיל העשרה הוא גבוה מאוד, אני רואה הרבה מאוד חיילים (צעירים) עם מפרצים שלא היו מביישים את מפרץ חיפה.. המצב הבטחוני? אנטנות סלולאריות? שמש? מה דעתכם?

19. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני באמת לא מצליח להבין.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by Chevy,

סתם מור ;D הידוע (מפורסם? אפשר חתימה?) בכינוי MoRtZkInG המון מזל טוב והצלחה בבחינות ובלימודים (הקשים/מעצבנים :-X )

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. הקטע עם פאמלה אנדרסון, בסוף, זה הייה אמיתי?

23. שלום לכולם וחג שמח. השאלה שלי היא כזאת: מותר לי להזמין שוקר חשמלי מאיביי מבלי שיעצרו/יחרימו אותו במכס? זה חוקי להסתובב עם שוקר? תודה.

• 34 תגובות
    • 14.4k צפיות
  24. Started by אישי555,

יש כאן מישהו עם נסיון בדברים כאלה? אני צריך לקנות אטמים למניעת רעש חיצוני. חשוב לי שיהיו נוחים ולא יפלו מהאוזניים. אני לא רוצה לקנות ולהתאכזב לכן אני מעדיף לקבל המלצות (אם יש כאן כאלה)

• 34 תגובות
    • 22.5k צפיות
  25. Started by BIGmaMA,

מישהו פה היה פעם בחנות "קסטרו" ? אם כן , אז איך הג'ינסים לגברים שמה? החברה איכותית או סתם זבל ? שווה לקנות אצלהם ?

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.