כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי נגן DVD סוס של TOSHIBA אבל הוא דיי ישן ובאותו זמן הם לא קראו צרוב , אני כמעט בטוח שיש אישזהי דרך לגרום לו להריץ דיסקים צרובים אבל אין לי מושג מהי ........תעזרו לי בבקשה , אוליי יש קשר לעיינית
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
מישהו יודע למה פתאום אי אפשר לקשר אליהם שומדבר? זתומרת, אם יש לי קובץ באחסון שלהם, ואני שם את הכתובת שלו בתוך לינק, מי שינסה לפתוח את הלינק הזה יראה הודעה של איינג'לפייר וכיתוב שאומר שהם לא מרשים או משהו כזה. ד"א-שמתי לב שזה לא רק אצלי: אם תשימו לב לכמה חתימות פה בפורום גם כן יש כתובת של איינג'לפייר במקום התמונה המקורית.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם.. OK אז ככה ביום חמישי הייתה בגרות בחשמל 2 יח"ל השלמה ל5, עכשיו אם מישהו יודע איפה יש פתרון מלא לבגרות הזאת? אני אודה לכל מי שימצא משהו.. כי אני לא מוצא כלום בנושא..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://home.tiscali.be/treettatras_funsite/KA2.WMV למי שאוהב חתולים לא מומלץ לראות טוב גם למי שלא אוהב ;[
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב עם מחירים זולים, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני גר במושב ויש לי 18+ חתולים (אין לי מושג כל יום יש יותר ) הנה כמה תמונות http://members.lycos.co.uk/superginiman125/katz
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אין מילים פשוט מגיע להם אחרי מה שהם ניסו לעשות ליאוןנט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2913130,00.html#n http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=119676&sid=10
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אימאלה אתמול והיום שודרה בערוץ 1 מיני סידרה על מהלך חייו של היטלר מילדותו ועד למתי שהוא עולה לשילטון (בדרך דמוקרטית) בתור קנצלר גרמניה. זה היה מזעזע. מעין שחזור. לראות אותו עומד באמצע הפגנה ואומר את מה שהוא אומר ואנשים מריעים לו. מפחיד. צריך לשים סדרות דוקומנטריות שיעבירו את הרגשות האלו כחלק מהתוכנית לימודים בהיסטוריה. (לדעתי התוכנית של היסטוריה כרגע היא שינון חומר והקאה במיבחן - לי אישית יש 94, אבל זה ממש לא מלמד היסטוריה...) התוכנית נותנת התייחסות אחרת לגמרי לנושא התקופה הזאת. מפחיד.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
סוף סוף הקטין בן 12! אבל זה לא אומר שאנלא טוב מספיק כדי ליהיות בצוות החדשות ;D. אחרי ההפתעות מהחברים והמסיבה אליה אני זז בעוד כחמש דקות, החלטתי לחלוק גם איתכם את היום המגניב 8) KK Thx
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אין לי מי שיטחן לי את המוח! הוא סוגר שבת ראשונה בבסיס רע לי. אולי אני אתקשר אליו. ג'ובניק מעאפן :\ האם אני לבד? או שבאמת העולם יותר בודד כשמינימייזר בחאקי?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש DVD, לא יקר, 700ש"ח מקסימום. לא משנה לי שהחברה לא תיהיה מוכרת, העיקר שיהיה בו מולטיזון, VCD וSVCD. שוטטתי במכרזים ברחבי האינטרנט וראיתי שיש בסדר המחירים גם DVD קורא MPEG4 ואני רוצה לשאול האם הם שווים משהו, אם הם לא שווים בבקשה כתבו דגמים מומלצים. שוב מקסימום 700 ש"ח. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2220871 הDVD הנ"ל נראה לי הכי טוב, אבל הוא לא מוכר, הוא שווה משהו?? ויש גם את: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=2062836 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1855041 מי מבין השלושה הכי טוב?? תודה לעוזרים! ואם תוכלו לענות מהר אני אשמח...!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים אז ככה כמו שכולנו יודעים שמסימים את בית ספר זהו יום גדול ואין ספר שצריך גם לעשות איזה משהו שיזכרו אותנו לתמיד בבית ספר אז עכשיו הגיע סוף השנה אז חשבנו על רעיון מקורי והדבר הכי יצירתי שמצאנו לבסוך היה לבנות שתי חומות שיחסום את העליה מהמדרגות לכיוון בניין בית הספר! אז ככה השגנו לבנים קנינו מלט וארגנון את כל השכבה לבוא לבית ספר ב 00:00 לבית ספר לארגן את הכול ולבצע את הקטע האיר הזה! היום היה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות התבטלה עקב מה שעשינו אז פשוט דחו לנו וגם הרווחנו מזה בסוף כי כולנו הינו עייפים מאוד אני הלכתי הייתי בבית רק ב 5:30 וקמתי ב 7:30! והיה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות אז פה הרווחנו....... עכשיו לחלק המעניין...התמונות! בבקשה תהנו ותגיבו! עירןני י"ד ת"…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות פוקט פיסי אבל ראיתי שיש דגמים יש שלושה דגמיםם של מעבדים והם: 1.intel X-Scale 2.MIPS 3.arm/strongARM רציתי מבחנת תמיכה בישומים(בעיקר משחקים ) איזה דגם עדיף (כלומר שיהיה לו את אחד המעבדים הנ"ל) ואם למישהו יש עצות לדגפ בסביבות ה 1500 כי מצאתי שתים mio 336 ipaq 1930 שנהים בסביבות 1500 אחד במעבד arm של samsung במהירות של mhz200 ואחד של x-scale במהירות של mhz300 אז מי מיבנהם עדיף ואיזה סוג של מעבד עדיף ומה היחס(כי אני יודע שמעד של mips בכפול מהירות ממעבד arm עובד באותו מהירות כלומר 1:2 לטובת הarm) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית? אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה ) יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם. חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה. הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים: Thirdspace River of Souls A Call to Arms לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'... Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להח…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפני דקות אחדות אני מריח ריח של אש בחדר שלי, ליד המחשב וכל האלקטרוניקה שלי לבסוף, הרחתי ריח מהסוויץ שלי, שפעל כמה שבועות רצוף, וכמה חודשים עם הפסקה של יום אחד באמצע ( כשהוספתי מאוורים למארז שלי הסוויץ' עמד על המודם שלי ECI שקיבלתי מבזק שאותו אגב החלפתי פעמיים השבוע ! בגלל שהוא נתקע או כרטיס הפלאש שלו נשרף או משהו כזה יש ריח של אש/עשן גם מהמודם וגם מהסוויץ נראה לי שיותר מהסוויץ' אם המודם שלהם נשרף עוד הפעם והוא זה שעשה לי את הריח מישהו שם בבזק יקבל על הראש
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקי... לפני איזה שעתיים חזרתי מתערוכה פרטית שעשו לי (ולעוד איזה 30 איש) חברת מרצדס בארץ! היה ממש יפה! הייתי שם שעתיים, ונסעתי במכוניות החדשות (כן, כן... גם במייבאך). בנוסף נסעתי גם בS55 שהיא המכונית היא יפה שראיתי (והכי חזקה שנסעתי בה אי-פעם). נסעתי גם בCLK320 ועוד איזה מכונית מסדרת C, אין לי מושג מה דגמה המדוייק, אבל היא עולה 800 אלף ש"ח... בקיצור, צלמתי מלא תמונות, ואם אתם רוצים אני אעלה כמה (כולל תמונות בעדיות של המייבאך מכל הצדדים ומבפנים מקדימה ומאחורה!). יש לי גם תמונות של דגמים אחרים שלא הספקתי לנסוע בהם (כמו הSLR) אבל עדיין הספקתי לצלם! אם אתם רוצים תמונות תגידו.
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
תעזרו לי בבקשה אני צריך המלצה לחנויות זולות לרכיבי חומרה וגם אני צריך עזרה בייבוא מחו"ל: איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נקמה? או שאולי סתם "באג" :] http://www.pctip.co.il/about.php לחצו על "מיכאל שניצר"
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה לקנות ? כרגע יש לי 700 שח עוד 512 Ram 450 שח Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 420 שקל מקלדת ועכבר microsoft elite wireless 473 ספק כוח thermaltake 480 watt True power 490 ש"ח יש סיכוי שיש לי כסף לשני דברים אז מה הם יהיו?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חייב להגיד, מכירה "חריגה", מעניין על כמה היא תיסגר - למכירה אגב, מחיר מחירון - 100000 , לפי מה לעזאזל הם קבעו את זה ?
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
what a supid program it isn't even half way over and it's already made me wanna kill him numerous times. I liked the part when he said let the child pee on himself then stop the car. should have watched the program about hackers on channel 8 which was on at the same time.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-