כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שמשתמש במספרי מעקב חבילות האם נתקע במצב כאשר סטטוס משלוח אומר מה שאפשר לראות בתמונה מצ"ב? איך חבילה מגיעה לאותה נקודה מאיפה היא יצאה?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4368038,00.html אמנם אינני נוהג לבקר בהם, אך אני מנסה להבין נקודה עקרונית (בהנחה ומה שמסופר בכתבה אכן נכון) - בכספי המיסים והארנונה שאני משלם, המדינה מוצאת לנכון לבנות בין היתר בתי כנסת. לתומי חשבתי, שאם ברצונו של אדם כלשהו לבוא לבית כנסת להתפלל - הוא יכול לעשות זאת על בסיס מקום פנוי. מהכתבה אני מקבל את הרושם שבבתי כנסת מסוימים מקובל לשלם עבור מקום ישיבה שמור. מישהו יודע האם מדובר במשהו ממוסד, או כמו שאני חושב, יוזמה מקומית של האחראים לעשות כסף שחור מהצד?
-
- 55 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ממישהו פרטי סכין מסויימת ששווייה הוא בערך 1100 ~ 1300 דולר. איך אני נמנע מתפיסת הפריט במכס לעזעזל איך? למה אני צריך לשלם בערך 900 ש"ח מס על פריט אספנות? UPS DHL FEDEX וכל אלה עוברים מכס או שזה כבר מטופל? תעזרו לי בבקשה כבר אכלתי אותה עכשיו עם סכין יותר זולה (שווייה בערך 400$) מס 300 ש"ח. מה לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמעתי חלק מהשיר הזה מתוך פרסומת בערץ 2 לפני איזה שנה אבל לא זכרתי שום מילים ממנו. לפני כמה ימים שמעתי חלק ממנו בפרומו שערוץ 2, שוב לא זוכר מאיפה, והפעם גם לא היו מילים. בכל מקרה ממה שאני זוכר הוא מתחיל עם פסנתר עם ריוורב אני חושב, יש לו צליל מאוד אישי וישיר אבל עדין. אחר כך שרה מישהי מעליו עם קול מאוד נוגע ומעט כבד אך חושני. מתישהו אחרי זה הוא מתחזק ומצטרפים כינורות. הקלטתי מה שאני זוכר בערך מהפסנתר עם הגיטרה, מקווה שזה שסוף סוף השיר הזה יפסיק לטרוד אותי https://www.box.com/s/etgadcafdkvxfug2t5t6 תודה למי שמנסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז אחרי המון המון RESEARCH ועזרה מחבר טוב שהוא גם מנהל ב-KSP, אה כן וכמובן גם כמה חודשים טובים של חסכון, הרי לכם המפלצת הקטנה שלי: PSU: SEASONIC 860W PLATINUM SERIES CPU: iNTEL I7 3820 HEATSINK: NOCTUA NHD14 MOBO: ASUS P9X79 GPU: MSI 7970 LIGHTNING X2 CROSSFIRE STORAGE: SAMSUNG 840 PRO 256GB MEMORY: KINGSTON 4X4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLU CASE: COOLERMASTER HAF 932 FILTERS: DEMCIFLEX
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי dvr עם מצלמות ואיפי קבוע של בזק. איך אני מגדיר במכשיר שיתן לי אפשרות להתחבר אליו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי כיתה שיש בה 22 עמדות מחשב אני רוצה לשפץ את הכיתה הזאת (חידוש צבע, התקנת שולחנות חדשים, ומחשבים חדשים) ובסיום לתלות את המחשבים והמסכים על הקיר בצורה היקפית מסביב לכיתה על הקירות חשבתי על איזה פיתרון לתליה של המסך בגובה של 80-90 ס"מ ומתחת לשולחן בגובה של 10-60 ס"מ יהיה המחשב ובין לבין יהיה השולחן עליו התלמיד עובד אני מחפש מישהו שיכול להביא את הרעיון לכדי ביצוע, זאת אומרת חברה שמתמחה בפתרונות מהסוג הזה אם מישהו מכיר אשמח לקבל מספרים ואנשי קשר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בשעה טובה התקדמתי ל-chrome וגיליתי שיש שירות של גוגל בשם googledrive אשר למיטב הבנתי דומה לdp. הפסקתי להשתמש ב-dp לאחר קובץ שכביכול סונכרן במחשב אחד נעלם ולא שבו עקבותיו. זה קרה פעמיים ובפעם השנייה איבדתי קובץ חשוב. (למען הסר ספק, גם שירות האחזור של DP לא הראה שהקובץ סונכרן. האם גוגל דרייב יותר בטוח לשימוש? אנא שתפו מנסיונכם, תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום עבדתי שעות העבודה שהוסכמו היו מ 10:00 עד 18:00 חג וזה אומר 150 אחוז בשעה 4 הגיע בן אדם מהעבודה ואמר שבגלל שאין אנשים אני משוחרר ולא צריכים אותי ועוד 4 אנשים עכשיו מעבר לזה שזה סתם לא ראוי בהרבה רמות אלף אמרת לבן אדם משהו אחד והוא לקח החלטה לעבודה בתנאים מסויימים ואז בזמן אמת הסכום שחשב שירוויח מקוצץ אולי היה לבן אדם אפשרות עסקית אחרת שהיה הולך לעסוק בה באותו יום במידה וידע ש 18:00 יהפוך ל 16:00 ואולי סתם היה מעדיף לבלות את החג בחיק משפחתו מה גם שזה יוצר תחושה לא נוחה ושלא שווה בכסף הזה שהמעביד מרוויח לתת את התחושה הזאת ולשבור יום עבודה מעבר לכל אלו האם מדובר בדבר לא חוקי? זכור לי שראיתי במקום מסויים שספציפית דבר כזה מצויין שאסור לעשות ברמת מעסיק עובד האם מישהו מ…
-
- 42 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אם אני רוצה ללמד שיעורים פרטיים ויש לי כבר עבודה, צריך להוציא קבלות על כל שיעור או שתיאום מס מספיק?
-
- 16 תגובות
- 22.9k צפיות
-
-
באיזה לוחות דרושים אתם משתמשים? אתם פונים לחברות כוח אדם? אני אישית משתמש ב- Alljobs ו- Jobmaster ואני רחוק מלהיות מרוצה מהאתרים האלה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
כן זה הנושא הכי לא קשור בעולם אבל תהיתי אולי פה ייעלו הצעות. אבא שלי מתקרב לפרישה (פנסיה) שלו שתהיה בעוד חודשיים מהעבודה. כאיש שהעבודה היא בערך כל החיים שלו אני רואה אותו עכשיו קצת אובד עיצות לגבי מה אפשר לעשות עם כל הזמן הפנוי. תהיתי אולי תוכלו לתת הצעות מה לעשות (גם בטווח הקצר וגם בארוך), דברים שאינם קשורים למציאת עבודה לפנסיונרים או להקמת עסק. תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סתם שאלה שמעניינת אותי... האם רוב הסטארט-אפים שמקימים בוגרי הנדסה ומדעים הם מתחום החומרה והאלקטרוניקה או מתחום התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
נכנסתי היום ל-HotBox וכמו שפעם היה לנו 4 ערוצי הורדה (כיום 8) מ - 1 שתמיד היה מחובר בהעלאה יש 4 מחוברים... האם לדעתכם הולכים לעלות לנו את מהירות ההעלאה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את החוק האחרון : curl x B = u0 J + u0 e0 dE/dt עכשו ננחי יש לנו מגנט רגיל, יש קווי שדה מגנטי שיוצאים מצפון, מקיפים את המגנט, נכנסים לדרום, ועוברםי בין דרום וצפון בתוך המגנט המסלול של הקווים מעגלי כך שבנקודה מחוץ למגנט cul x B הוא לא 0 אבל : אין כאן בכלל זרם חשמלי כלומר J = 0 ואין שדה מגנטי כלומר גם E ו dE/dt = 0 איך זה מסתדר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בוקר אור! קניתי מחשב נייד ויש הרבה מסמכי וורד שאני עובד עליהם בשני הצדדים.. עד עכשיו השתמשתי בשרות של MEGA לאכסן אותם, אבל נמאס לי כל פעם להוריד את הקובץ למחשב ולהעלות אותו מחדש כשאני מסיים לעבוד.. יש איזה אתר שאתם מכירים שאפשר לשמור עליו קבצים עם אפשרות לבצע את השינויים במסמך כשהוא על השרת עצמו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנית טלויזיה או פרק אחד שהיה בערוץ הילדים ב שנות ה 90 המאוחרות בו ילד שמחליט לעזוב את העיר ויוצא למסע עם הטלויזיה והרדיו שלו ושואב אבק לעיר . והמכשירים שהוא לוקח איתו לעיר נהייהם עצובים . אם מישהו זוכר את זה אני ממש אשמח . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-