עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הוריי קנו לא ממזמן מחשב חדש והמחשב הישן שלא שווה כלום נמצא בביתם.האם יש איזה מקום מיוחד שאפשר לזרוק את המארז עם כל חלקיו שם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מזגן בדירה מחברה לא מוכרת (Family) שאחרי חצי שעה של עבודה הוא נכבה ומציג את ההודעה E4 חיפשתי ברשת לממצאים בקשר לבעיה ולא מצאתי כלום שקשור למזגן קיר רגיל (מצאתי כמה הודעות E4 אבל כולם קשורות למזגנים ניידים) אתמול היה אצלי מתקן מזגנים והוא אמר שאין לו תשובה בשבילי והדבר היחיד שנראה לו זה להחליף את כל הלוח האלקטרוני וגם זה לא בטוח יעזור. מישהו אולי נתקל בתופעה הזאת?

• 5 תגובות
    • 18.2k צפיות
  3. שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by BigTools,

ערב טוב לכולם, לפני כשבוע הייתי בכנס באחד המלונות בארץ ולפתע נתקלתי באישיות בתמונה, מישהו יכול לזהות מי הוא ומה התפקיד שלו?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רישום דרך הלינק (אתם מקבלים 10$ ואני מקבל 10$ בתור ה-Referrer, אם תירשמו לא דרך הלינק בכל מקרה תקבלו 10$ אבל אשמח אם תירשמו דרכי ) https://www.vitacostrewards.com/URHPw0d חנות ממש מצוינת, הזמנתי משם כבר 6-7 פעמים, תמיד מגיע בזמן ואם יש בעיות יש עם מי לדבר(פעם אחת קרה לי שקיבלתי ויטמינים שמגיעים בצנצנת זכוכית והיא הייתה שבורה-צילמתי ושלחתי להם וקיבלתי זיכוי מלא) אבקת חלבון 2.3 ק"ג של החברות הגדולות(Optimum/Dymatize/Matrix וכו') יוצא 280 שקלים כולל משלוח עם הקופון של ה-10$ שאתם מקבלים ברישום תהנו

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  8. http://www.youtube.com/results?search_query=neverwet עכשיו בהום דיפו בארה"ב, 20$ לפחית ספריי. יש גם באייביי למי שרוצה להזמין לארץ - אם מישהו מזמין ומשתמש - שתפו את התוצאות והחוויה שלכם מהמוצר. זה טוב להרבה דברים אני מניח אבל לא הייתי משתמש בזה על ביגוד כפפות או אפילו נעליים...(תגובות) למה לא? הסבר כאן

9. Started by Symbore,

טוב במילויאם האחרונים הבנתי שנהפכתי לשחיף. איבדתי את כל השרירים שהיו והייתי רוצה לפתח את הגוף שלי. בגלל שהחיים שלי בנויים כך, בחצי השנה הקרובה לא אוכל להרשם למכון כושר. לחכות חצי שנה לא בחשבון והייתי רוצה להתחיל אימונים קלים בבית. אני יכול לתת כל יום בין חצי שעה לשעה לאימון, לא בשעות קבועות ויש ברשותי מגוון משקולות. יש לי שריריי רגליים ענקיים, כנ"ל לשרירי בטן. הבעיה העיקרית שלי הן שרירי ידיים (בעברי, עברתי פציעה ומאז זנחתי את האימונים) ושרירי החזה נעלמו כללי (אין כלום, פשוט כלום) אגב, המטרה היא לא לחטב את הגוף אלא לעבוד בעיקר על כח (אולי לצבור קצת מאסה בידיים) תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by duk4u,

[h=1]הינדו בריטריאן - ללא אוכל או מים כבר יותר מ-65 שנה [/h]

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Iv0ry,

אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by spektor666,

שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by d30DK,

שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. https://www.youtube.com/watch?v=B4X_FzmNsM8

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by MasterDK,

היי, היו לי נעלי ספורט של ריבוק אבל הם נקרעו. אני מחפש נעליים חדשות, זולות יחסית (סביב 200 ש"ח) לאימונים בחדר כושר. התרגילים שאני עושה הם: סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס ומיליטרי פרס. אני יודע שיש אנשים שיגידו שהכי טוב זה בלי נעליים, אבל זה לא אופציה בחדר כושר שלי. אשמח להמלצות (וכמובן מקום לקנות). תודה והמשך שבוע מהנה.

• 7 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by Omri.Bd,

אני ועוד ידידה (שנינו חיילים) רוצים להתנדב בסופ"שים (שישי \ שבת) לעמותה כלשהי ולהנעים את זמנם של חולים, ילדים \ זקנים למספר שעות (כמובן באופן קבוע), ולהוות להם מעין פינה חמה ועוד קשר שישמחו לקבל, להנעים את זמנם, לשבת לשיחה טובה, להצחיק, ובקיצור, להוות מפלט קצר לנוכח מצבם. חיפשתי זמן מה ללא הועיל ועם תשובות שליליות מגופים שונים, וחבל כי זהו בסה"כ WIN WIN, אנו אנשים איכותיים ואנשי שיחה טובים שמחפשים לתרום קצת מעצמנו בזמננו הפנוי. הייתי שמח אם אנשי הפורום אולי יוכלו לקשר אותי למקום שמחפש אנשים כאלה, או אנשי קשר שיוכלו להוות עזרה. תודה מראש! עמרי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by 0TB/s,

http://www.pobralem.pl/ - - - תגובה אוחדה: - - - למה העברתם לכללי? הסתכלתם על האתר בכלל?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה. האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת? אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מישהו הלך לראות את מירוצי המכוניות סביב העיר העתיקה? מה אתם חושבים על האירוע.... ספורט מוטורי מהשורה הראשונה? או מטרד סביבתי מיותר וקמפיין טרחני?

• 37 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. http://www.cbsnews.com/8301-204_162-57590251/james-gandolfini-dead-at-51-cardiac-arrest-explained/

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  23. היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  24. יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by 3emi,

מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.