עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הבעיה יכולה לגרום לתקיעה של דוושת הדלק במצב לחוץ. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3841756,00.html נוהגים באחד מהדגמים המצויינים הכתבה?, בדחיפות למוסך לפני שיקרה אסון.

• 49 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

והכוונה היא לא ל"רובה תפוח האדמה" של Skid

• 69 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. הגיעו הציונים לאינטרנט, וסתם חשבתי כל אחד ירשום פה תציון שלו ומה הוא רוצה לעשות .. (יעני בשביל מה הציון, פקולטה עתודה וכו') כמובן בהצלחה לכולם !!! לינק לבירור הציונים: http://www.nite.org.il/scripts/txt.asp?pc=125176984&selFol=125176984&flag=1

• 94 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.

• 58 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. שלום, היום קיבלתי שאלון מלש"ב ל"יחידה". חוץ מזה שאני לא יודע איך למלא חלק מהדברים, נראה לי שנפלה טעות כי הפרופיל שלי הוא 64 (ניסיתי לשנות אבל לא הולך). כי לפי מה שהבנתי זו יחידה מובחרת. יש לי כמה שאלות: 1. מה זו "היחידה"? 2. האם כדי לגשת למיונים? 3. האם למישהו עם פרופיל 64 יש משהו לעשות שם או שזו טעות? 4. האם אפשר לדעת לפי עצם שליחתו של השאלון הזה מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים!!

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by RayZ,

אתמול, בערך סמוך לשעה 2:00 בלילה, הורגשה רעידת אדמה בליווי מין "בום" אל-קולי. אני אישית, הרגשתי אותו אתמול 3 פעמים. (ולא, זה לא משהו שרק אני הרגשתי. נפתחו על זה נושאים בכל מיני פורומים. הדבר המוזר בכל העניין הזה, הוא ש ynet לא כתבו כלום על כך) הרגע, היית עוד רעידה לשניה בתוספת "בום" אל-קולי. וזו הפעם הרביעית הלילה.. אני גר באזור המרכז, ואני שומע ערסים ( ) שצעקו בחוץ: "רעידת אדמה :bash:" וגם יש לי כמה חברים מהאזור שהרגישו. עוד מישהו כאן הרגיש..? מקודם זה היה באשדוד, נתניה, תל אביב ורעננה.

• 48 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by levyronen,

שלום מישהו יודע איפה אפשר פה בארץ להשיג חולצות כמו של הלוחמים בUFC יש להם חולצות אדירות של TAPOUT , WRRIOR, AFFLICTION וכאלה ממש בא לי על כמה כאלה ולא מצאתי פה בקניון למישהו יש מושג או יש כאלה?

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

חבריה, יש לי שאלה, אנא מי שיודע שיענה ומי שלא שפשוט לא יגיב בת'ראד הזה. אני צריך לטבול במקווה 21 יום החל מהשבוע הבא. רציתי לשאול האם אני יכול לגעת בחברה שלי במהלך 21 הימים האלה או שזה הורס את הטהרה של המקווה? אם הת'ראד לא מתאים לפה, אנא נתבו אותו למקום הנכון, תודה. תודה מראש לכל העוזרים והעונים.

• 78 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by DimaX,

היי! סבתא שלי קיבלה מעין "פחית" שוקולית והיא נתנה לי אותה.. אמרו לה שעושים את זה עם מיים ועם חלב חם. בהוראות ההכנה על הקופסה רשום רק חלב חם\קר... איך אתם עושים את השוקו שלכם? (כמו שניתן להבין - זו פעם ראשונה שאני מכין שוקו בבית ולא מוכן של יטבתה...)

• 89 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by htdaniel99,

חשבתי על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881952 תומך בdvb-t2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811331 ראיתי שלsilver line יש בעיות של sync לפי תגובות לפני שנתיים השאלה היא האם זה רלוונטי עדיין מה אתם ממליצים? האם dvb-t2 הוא קריטי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. זה נמשך כבר מהחגים האחרונים באפריל. תחילה דיירים מקומה למעטה עשו שיפוצים מוגזמים של 4 חודשים. סבלתי. אין ברירה. אבל לצערי דיירים לידי בקומה שלי תוך מספר ימים לאחר שהקודמים סיימו, התחילו גם בשיפוץ מטורף של הבית שלהם (מורידים הכל) וזה נמשך כבר כחמש חודשים אם לוקחים את זמני השיפוצים של שניהם. וממה שראיתי איך הדירה שלהם נראית (הורידו את הכל שם כולל הכל), זה לא הולך להגמר בקרוב כי בוודאי שאם הורידו הכל הם יצטרכו לשים רצפה וכל הדברים מחדש. האם אפשר לעשות עם זה משהו? החיים שלי נהפכו לגהנום בחצי שנה האחרונה.

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by Fenomeno,

מזל טוב מישה, עד 120 שנה ו120ג'יגה הרץ בהצלחה בחיים ומיצוי איכותי שלהם :smoke: כמעט שכחתי.. נ.ב- פצצות (צופי שמש..)

• 75 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. Started by infer73,

מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

crazy dutch airsoft מדובר בקבוצה של גרמנים & סקוטים שמשחקים WAR GAMES ביערות של אנגליה. הם משתמשים ברובי Airsoft (רובה אוויר) מכול הדגמים המוכרים. אם ישנה דרך להנות יותר מפיינטבול זה רק כך. חבל שבארץ אין אפשרות לארגן משחקי מלחמה מבלי שהמצב הביטחוני יעשה בלאגן... http://www.youtube.com/results?search_query=crazy+dutch+airsoft&search_type=&aq=f תתמוגגו

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. שלום. אני מעוניין בקניית דיסק קשיח לנייד שלי. המחיר הוא הרבה יותר זול מהמחיר בארץ, המשלוח הוא זול, והמוכר נאה אמין. הוא מוכן לרשום על החבילה GIFT או USED. האם אני אשלם מכס על החומרה, או לא? האם בכלל ניתן לעשות זאת, או שזה יעצר במכס?? תודה

19. קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by lev-27,

לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by dvido,

20070625 שלום. לפני כ 3 שבועות קניתי מחברת KSP, סניף ת"א, מספר חלקי מחשב בכ 2000 ש"ח, ביניהם ספק כח למחשב ומכשיר אל פסק. כמובן שקניתי את החלקים בעצת המוכר של KSP שהמליץ לי במפורש על הספק הנ"ל ועל האל-פסק הנ"ל שיעבוד עם הספק. התקנתי את הספק במחשב שלי וחיברתי אליו את מכשיר האל-פסק בדיוק כפי שכתוב בהוראות הפעלה. לפני שבוע התרחשה בביתי הפסקת חשמל והפלא ופלא החשמל במחשב "נפל" יחד עם כל שאר המכשירים בבית (למרות שהיה מחובר לאל-פסק) ולא החזיק מעמד אפילו שנייה. בשיחה עם טכנאי של החברה המייצרת את מכשירי האל-פסק התברר לי שהדגם המסוים של האל-פסק שקניתי לא תומך בספק שקניתי ולכן מראש לא הייתה אפשרות שהאל-פסק יוכל לעבוד עם הספק הזה. כמובן שהתקשרתי לחנות של KSP. אחרי הרבה טרטורים והעב…

• 45 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. חשבתי שזה יהיה נחמד לאור הכמות הלא מבוטלת כאן של טכנאי מחשבים לערוך דיון ולשתף בו חוויות\דרכי פעולה\בעיות נפוצות\קשיים\דרכי פרסום וכל מיני דברים שקשורים... על מנת להעשיר את הידע שלנו בעבודה זו קצת עלי ... כמו כולם פה בעל ידע לא קטן במחשבים בעבר עשיתי אפילו "קורס טכנאי מחשבים של סיון"( על חשבון ב"ס) , לפני כחצי שנה החלטתי לעבוד בזה קצת... אם בכל מקרה תיקנתי מחשבים כבר המון זמן לחברים\משפחה\שכנים טובים בחינם אז למה לא לעשות מזה גם קצת כסף ? במיוחד כשיש לי כבר אסמכתה לטכנאי מחשבים של סיון , אז התחלתי לעבוד עם חבר שהוא מעיין שותף התחלנו להדפיס פלאיירים בבית דפוס שאחנו מכירים בו את הבעלים כך שהם הדפיסו לנו במחירי עלות ממש, מחלקים אותם בלילה בעיקר ומחכים לפניות... אחוז הפניות …

• 90 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by The Ghost,

היום היה היום הראשון של התערוכה. אני שוקל ללכת לתערוכה ביום רביעי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1)האם יש לכם כרטיסים זולים יותר מ85 ש"ח??? 2)אם ביקרתם שם, האם זה שווה את המחיר? 3)יש למישהו מושג אם אפשר לצלם את המכוניות? (אין לי נסיון בתערוכות כאלה, אבל משום מה, יש לי תחושה שלא...) אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שהיו בתערוכות משנים קודמות... תודה וחג שמח! נ.ב: אם יש לכם כרטיסים מוזלים שאתם לא צריכים ואתם גרים באזור תל אביב או ירושלים, אשמח לקנות אותם מכם. אני צריך בעקרון בסביבות השישה, אבל גם פחות יהיה אחלה.

• 75 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by ORANGEJUICED,

איזה מכונית הייתם לוקחים? ת STI או את ה EVO8 ? אני הייתי לוקח ת STI ואתם ?!? :auto: :auto:

• 88 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. ועוד קטעים שצונזרו.. : http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=74905&ak=null&nb=1 "שמעתם עליה, חיכיתם לה, עכשיו אתם יכולים לראות אותה. יב"ז מתמזמזת עם טלי שרון ועוד קטעים שצונזרו מטלנובלה בע"מ" מקור:Ynet לדיון בלבד. לא לשימוש בלתי הולם. מה דעתכם על הסדרה? מיהו השחקן הטוב ביותר לדעתכם? מי השחקנית הכי שווה? (תענו בסקר)

• 59 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים