עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liav25,

אני מבין שיש פה תלמידים שלומדים או אנשים שלמדו כימיה וביולוגיה ב5 יח"ל אני מרחיב פיזיקה, ואני מתלבט כרגע בין כימיה וביולוגיה כמקצוע שני, מה לבחור ? מה יותר מעניין ? תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by Kirma,

התעוררתי היום מחלום שבו הורגים אותי ! סוואנה חונה ליד הבית יוצאים מלא אנשים עם נשקים נכנסים אליי לבית ונותנים לי איזה צרור של כמה כדורים . זה השנייה שהתעוררי. עכשיו אחותי בא אליי מספרת לי שהיא חלמה על מחבל מתאבד שהרג אותייייייייייייי WTFFFFFFFF לא מפחיד רצח ? למישהו יש מושג מה הולך פה ??? אני מפחד לצאת מהבית, ודווקא השבוע אני ברגילה והאפסנתי את הנשק בנשקייה

• 48 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?

• 32 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/459/454.html OMG, כמה דפוק בנאדם יכול להיות...

• 63 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by m1ke,

יש לי כמה הזמנות לחלק. מי שרוצה שיגיד אני ויצרף את האימייל שלו, כאן או בפרטי. כדי לעשות את זה מעניין, מי שמקבל הזמנה ויצטרך לשרות, ברגע שתקבלו הזמנות משלכם, צרפו גם כמה אנשים בHW. המחשה של גוגל wave: משתמשים שהזמנה נשלחה אליהם: udii, Trumpeldor, dafluff, gil_28, NocWis, realmagic

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. שלום,אני בתיכון עכשיו ויש לי לצלם סרט גמר,ואני צריך לשאול אנשים למה באמת התחלתם לעשן, ולא תשובות כמו כי רציתי אלא תשובות עם נימוק כמו: חברי לחצו עלי לנסות והתחלתי לעשן או ראיתי שחברי מעשנים ורציתי לדעת מה כ"כ מיוחד ואהבתי את זה תודה רבה לעונים. אם אפשר לרשום גיל זה יהיה טוב (:

• 57 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה

11. מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.

• 55 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. אני מבקש בכל לשון של בקשה לקבל תשובות רציניות - תודה רבה מראש. יש לי פרופיל 45 , לא קיבלתי מנילה או משהו אלא רק את הפרופיל. כדיי שיהיה לי כיוון כללי.. לאן זה יוביל אותי פרופיל 45 ? וכדיי שאני אולי יתנחם - האם יש יותר נמוך מ45 , שהוא לא 21 או 24 ? *יש לי 45 מפאת עודף משקל. תודה!

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. שלום, רציתי לשאול איך אני יכול להגיע מנתניה לאוניברסיטת בר אילן ? איזו דרך עדיפה יותר ? רכבת / אוטובוס ? אני צריך להיות שם מחר בשעה 9:00, מתי אני צריך לצאת כדי להגיע בזמן ? תודה רבה מראש ..

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by חן מ,

היי עוד חודש וחצי בערך יש לי יום הולדת,אני מתלבט מה לקנות.אני חושב על הדברים הבאים: XBOX360 פלאפון חדש כרטיס מסך חדש-HD4850 לא מעוניין בסוני 3 כי אי אפשר להוריד אליו משחרים מהרשת,מה שמגביל אותי מהבחינה הזו מה הכי כדאי?

• 92 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by redead,

יקר או זול ?

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. הזמנתי ביום העצמאות לוח אם ומעבד מTMS במשלוח עד הבית בגוביינא. אני מחכה כבר ארבעה ימים (שלושה ימי עבודה אם להיות קטנוניים) והם עדיין לא טרחו לבצע את ההזמנה!!! כמה זמן עוד יקח להם?? כשקניתי מפוקס פיסי ביום חמישי בשעה 17:00, כבר ב9 בבוקר למחרת קיבלתי אותו (לא מצפה למהירות כזאת, אבל בסדר, עבר הרבה זמן....) תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. הזמנתי משהו מאייביי ושילמתי דרך פייפאל....כל זה היה לפני שעה...איך אני יכול לבטל את התשלום ואת ההזמנה?!? טעיתי במוצר...אני לא מוצא אופציה כזאת לא ב איביי ולא בפיי פאל....אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by eART,

האם למישהו פה יש ניסיון עם החנויות של א&א מחשבים? alef-alef.co.il??? כי אני מתכנן לקנות מהם מחשב ואני רוצה לדעת אם כדאי לקנות מהם, יש להם 2 סניפים בנתניה וסניף בחדרה...

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by ag43,

שאלה בכותרת.

• 38 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. ??? ??? ???

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. אמרו לי לשלוח מכתב בקשה + המלצות. אני אעשה את זה בשבוע הבא. עוד משהו?

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. יש למשהו? או שיכול להגיד לי איך עושים את זה בOPEN OFFICE

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים