עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amit_amit,

שלום כולם לאחר ויכוח סוער שהיה לי היום על זה שהתעצבנתי על אנשים ען נרגילה ואמרתי שזה פשוט לא זה וא היה ריב על איזה סיגריה הכי טובה... אני הולך על מלברו אדום מה אתם מעדיפים? וגם כמה אתם מעשנים ביום?

• 74 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by חן מ,

היי עוד חודש וחצי בערך יש לי יום הולדת,אני מתלבט מה לקנות.אני חושב על הדברים הבאים: XBOX360 פלאפון חדש כרטיס מסך חדש-HD4850 לא מעוניין בסוני 3 כי אי אפשר להוריד אליו משחרים מהרשת,מה שמגביל אותי מהבחינה הזו מה הכי כדאי?

• 92 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. למיטב ידיעתי פרפרית שאורכה אינו עולה על 10 סנטימטר ניחשבת כאולר לכול דבר, הניתן לנשיאה על ידי בגירים בכול מקום מלבד מקומות ספיציפיים כמו מוסדות חינוך . נדמה לי שישנו גם תקדים משפטי שבו ניקבע כי פרפרית עד 10 סנטימטר היא אולר אבל אני לא מצליח למצוא את פסק הדין. אם יש לכם מידע מבוסס או קישור שמבהיר את העניין אז רישמו אותו כאן.

4. Started by R0ck,

• 77 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by wooper,

היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?

• 48 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by deso,

אז...לכמה מכם עדיין יש מגאסונים של פעם?? לצערי, אין לי מגאסונים ואני מחפש חנויות שעדיין מוכרות.. אני יודע שכמעט ואין בחנויות, אז אני הולך לנסות באירופה.

• 56 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. הזמנתי ביום העצמאות לוח אם ומעבד מTMS במשלוח עד הבית בגוביינא. אני מחכה כבר ארבעה ימים (שלושה ימי עבודה אם להיות קטנוניים) והם עדיין לא טרחו לבצע את ההזמנה!!! כמה זמן עוד יקח להם?? כשקניתי מפוקס פיסי ביום חמישי בשעה 17:00, כבר ב9 בבוקר למחרת קיבלתי אותו (לא מצפה למהירות כזאת, אבל בסדר, עבר הרבה זמן....) תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.

• 58 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה

12. Started by R0ck,

Coupe', אני מבקש...

• 98 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by kinggil,

שלי גוגל

• 91 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. טוב אז ככה מהסדרות שמשודרות כרגע הגעתי לאיזון גם בנארוטו וגם בבליץ אני מחפש סדרות בסגנון כמובן אני צופה בגרסאות היפניות אם כתוביות באנגלית או עברית אז בבקשה תשלפו סדרות בסגנון

• 66 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by m1ke,

יש לי כמה הזמנות לחלק. מי שרוצה שיגיד אני ויצרף את האימייל שלו, כאן או בפרטי. כדי לעשות את זה מעניין, מי שמקבל הזמנה ויצטרך לשרות, ברגע שתקבלו הזמנות משלכם, צרפו גם כמה אנשים בHW. המחשה של גוגל wave: משתמשים שהזמנה נשלחה אליהם: udii, Trumpeldor, dafluff, gil_28, NocWis, realmagic

• 58 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה

• 23 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. דרך איפה מגיעים לגיבוש, אילו נתונים מינימליים צריך דרישות פחות או יותר הנאות יתרונות חסרונות וכל מה שתוכלו לספק לי תודה רבה ובבקשה מי שאין לו מושג שלא יגיב

• 22 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.

• 11 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by comcent,

היי, איך זה שאין לאתר כמו HWZONE דף יוטיוב מפותח? אני מדבר על זה שזה כנראה אתר דיי גדול בארץ בכל הקשור למחשבים, אבל אתם לא עושים סרטונים למשל על כל הסקירות שלכם. כמו LINUS ועוד רבים כמוהו: יש להם אתר עם הסקירות, אבל לכל אחת מהסקירות גם יש סרטון לסקירה, וזה דיי מגניב. אני פשוט חושב שאתם צריכים לפתח יותר את הדף שלכם ביוטיוב ולהוסיף סרטון, ושלכל סרטון יהיה כמובן כתוביות באנגלית (תוסיפו בכותרת גם W/ English Subtitles) בשביל יותר צפיות..

24. האם כולם פה משלמים את האגרה? או שהרבה (כמוני) מקבלים הרבה מכתבים מעורכי דין לפני נקיטת הליכי גבייה כבר למעלה משנה ? ואולי למישהו ידוע האם אדם מחוייב לשלם את האגרה גם אם בבעלותו רק מחשב עם קו אינטרנט ואין לו טלויזיה אחת בבית?

• 52 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :

• 62 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים