עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by meishar84,

אני קונה בקרוב מאוד מחשב נייד חדש (Dell Inspirion 3010) וראיתי אותו במחיר מאוד נמוך בTMS. ראיתי שהחנות הייתה מאוד מומלצת, עד הסיפור שהיה להם עם FOXPC. האם מישהו רכש מהם משהו בזמן האחרון והם עדיין מומלצים ואמינים? חוות דעת נוספות עליהם יתקבלו בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. מה שאני מכיר זה KSP / FOXPC / SKYPC / פנדה (שבכלל לא זולה..) מה עוד פיספסתי בדרך. איזו נחשבתל..הכי זולה ול..הכי אמינה שיש? תודה.

• 58 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by Dilbert Marker,

היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. חשבתי שזה יהיה נחמד לאור הכמות הלא מבוטלת כאן של טכנאי מחשבים לערוך דיון ולשתף בו חוויות\דרכי פעולה\בעיות נפוצות\קשיים\דרכי פרסום וכל מיני דברים שקשורים... על מנת להעשיר את הידע שלנו בעבודה זו קצת עלי ... כמו כולם פה בעל ידע לא קטן במחשבים בעבר עשיתי אפילו "קורס טכנאי מחשבים של סיון"( על חשבון ב"ס) , לפני כחצי שנה החלטתי לעבוד בזה קצת... אם בכל מקרה תיקנתי מחשבים כבר המון זמן לחברים\משפחה\שכנים טובים בחינם אז למה לא לעשות מזה גם קצת כסף ? במיוחד כשיש לי כבר אסמכתה לטכנאי מחשבים של סיון , אז התחלתי לעבוד עם חבר שהוא מעיין שותף התחלנו להדפיס פלאיירים בבית דפוס שאחנו מכירים בו את הבעלים כך שהם הדפיסו לנו במחירי עלות ממש, מחלקים אותם בלילה בעיקר ומחכים לפניות... אחוז הפניות …

• 90 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by R0ck,

[attachment deleted by admin]

• 54 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by 00000,

סתם החלטתי לכתוב בגוגל nazi, תראו מה מצאתי: http://www.nazi.org/library/nazi_images/ http://www.nazi.org/library/flyers/ פליירים "למה לנו למות למען ישראל", אתר עם סיומת org!!! הם קוראים למלחמה במזוהמים (יהודים). "הכוח הלבן" אמריקן נאצי פארטי: http://www.americannaziparty.com/ יש עוד מלא!! למה לא מפילים את האתרים האלו? איפה החוק?

• 69 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by roma4k,

היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. למי שיש ביצ*ם ואני מתכוון לזה מוזמן להעביר לערוץ 11 ולראות מה זה סרט אימה אמיתי ואני מתכוון כמובן למגרש השדים. אבל אני מזהיר אני התגנבתי לסרט הזה בגיל 12 וקיבלתי טרואמה. GOOD LUCK

• 45 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. אז ככה ...אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ,עכשיו הבגרות שלי לא משהו אז אני יצתרך לעשות מכינה באוניברסיטת חיפה ,ועוד פסיכו ,למה כי הציון שקיבלתי פעם קודמת לא מספיק ,או שללכת לפתוחה וללמוד ,צריך המלצות מה יותר כדאי וכו תודה .

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני צריך המלצה על מסעדת בשרים באזור ת"א/פ"ת אני מחפש משהו איכותי (הבנתי שהבשרים של פאפגיו לא משהו) אבל שיהיה במחיר סביר, ויהיה נחמד לאכול כפי יכולתך.

• 42 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by rk666,

סקר באיזה איזור אתם גרים ובאיזו עיר, תכתבו בתגובות אני בכפר סבא.

• 70 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by huber,

איך קוראים לאמא של מחבל? שהידישע ממה (מבוטא כמו איידשע ממה - וזה נשמע הרבה יותר טוב שזה מבוטא בקול רם). ד"א - אמרו שילדים של אחרים של אחרים זה כמו נאד. אתה נהנה רק משלך...

• 47 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by Boomer,

מישהו יודע מה סוג המבחנים שעושים שם? איך זה הולך בדיוק? אני רק יודע שזה איזה 6-7 שעות להיות שם מה שלא נשמע כיף במיוחד...

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע מה עושים במבדקי צוות אוויר, וכמה זמן זה? תודה רבה.

• 47 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by Wingedbull,

מישהו אולי יודע איזה נעליים יש בריקושט? הכוונה ל-BLUNDSTONE או REDBACK אני מחפש מגפיי עבודה. אין באתר שלהם מידע שמוביל אותי, מלבד ללכת לחנות ולראות, מישהו יודע או יכול לשלוח לי לינק לגבי מידע על מגפיים אוסטרליות שנמכרות בחנות?

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. אני רוצה להזמין מוצר באתר בחו"ל אבל הוא רושם לי שחייב לרשום Province, מה זה בכלל? ומה אני צריך למלות?

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. אני צריך להכין למחר Introduction לפרוייקט שלי באנגלית, הבעיה היא שלא התחלתי לעשות עדיין כלום וזאת משום שאין לי רעיון יצירתי ומעניין עליו לעשות את הפרוייקט. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא נושא לא קשה מדי, רצוי מאוד שיהיה עליו חומר זמין באינטרנט. תודה!

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:

• 22 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by davidreznic,

http://www.bug.co.il/page.asp?id=7000

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.