עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ביז'ו המוס,

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה את זה: אני לא רוצה פה הודעה אחת שקשורה ל"אל תקנה", "ביזבוז כסף" , "מיותר" וכו.. אם הייתי רוצה כאלה תגובות הייתי שואל את ההורים מה הם חושבים למי שאין דעה למה שאני הולך לכתוב, שלא יגיב לי בתראד OK עכשיו לנושא שלנו היה לי יומולדת 16 לא מזמן ואני הולך לקנות טרקטורון (ההורים לא מרשים לווספה וגם אני לא יותר מדי אוהב את זה) ובנתיים אני חושב על הבומבארדיר DS650. התיעצתי קצת עם חברים שלי ועם עוד אנשים שמבינים בתחום ורובם אמרו לי שזה באמת טרקטורון חייתי אבל לא ממש למתחילים.. יש לו המון כח וצריך דיי הרבה כח פיזי כדי לשלוט עליו (זה לא בעיה.. אני איש דיי גדול) יש אנשים שאמרו לי שעדיף לי את הארטיקט DVX או את הפולריס פרדטור על הDS. אבל לצערי הוא מעל ה…

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.6k צפיות
  3. Started by hedva,

התחלתי זה מצריך אפיה, אז אולי תבקשו מאמא שלכם עזרה... OK אחרי שצחקנו עוגת בשר קוצצים 4 בצלים גדולים ומטגנים מוסיפים לטיגון 0.5 ק"ג בשר טחון מתבלים במה שאתם אוהבים - מלח, פילפל, רוטב סויה, אבקת מרק... במקביל מרדדים בצק עלים שמים נייר אפיה בתבנית ועליו את עלה הבצק שופכים את תערובת הבצל והבשר מכסים בעוד עלה של בצק עלים מרודד חורצים את העלה העליון מורחים בביצה מפזרים שומשום מכניסים לתנור שחומם מראש, לאפיה כמו של בורקסים. זה אומנם לא הכי פשוט, אבל התוצאה מדהימה. אי אפשר להפסיק לאכול את זה

4. אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by kinggil,

שלי גוגל

• 91 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by R0ck,

Coupe', אני מבקש...

• 98 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. טוב אז ככה מהסדרות שמשודרות כרגע הגעתי לאיזון גם בנארוטו וגם בבליץ אני מחפש סדרות בסגנון כמובן אני צופה בגרסאות היפניות אם כתוביות באנגלית או עברית אז בבקשה תשלפו סדרות בסגנון

• 66 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by ralf7253,

זה שאלה ככה בכללי כי עוד לא החלטתי שאני באמת רוצה לקבל פטור אלא יותר את האופציה. מישהו יודע למי צריך לפנות כדי להתחיל את התהליך? אולי חלק כלשהוא במשרד הבטחון?

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by R0ck,

• 77 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.

• 55 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. היי אני מחפש שולחן עבודה (גיימינג) שהיה עליו שני מסכים בגודל 24 אינצ שני רמקולים ומדפסת מול המסכים יהיה פד גדול ועליו מקלדת ועכבר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי דוגמא לשולחן עבודה:

• 0 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by mega1234,

הייתה פעם תוכנה כזאת שהיה אפשר להכניס טקסט ותמונות וזה היה מייצר דף שנראה בדיוק כמו השער של ידיעות אחרונות, היא נקראה "רישומון" או "ידיעון" - לא זוכר בדיוק, מישהו זוכר את השם ?

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by lev-27,

אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. למיטב ידיעתי פרפרית שאורכה אינו עולה על 10 סנטימטר ניחשבת כאולר לכול דבר, הניתן לנשיאה על ידי בגירים בכול מקום מלבד מקומות ספיציפיים כמו מוסדות חינוך . נדמה לי שישנו גם תקדים משפטי שבו ניקבע כי פרפרית עד 10 סנטימטר היא אולר אבל אני לא מצליח למצוא את פסק הדין. אם יש לכם מידע מבוסס או קישור שמבהיר את העניין אז רישמו אותו כאן.

16. האם כולם פה משלמים את האגרה? או שהרבה (כמוני) מקבלים הרבה מכתבים מעורכי דין לפני נקיטת הליכי גבייה כבר למעלה משנה ? ואולי למישהו ידוע האם אדם מחוייב לשלם את האגרה גם אם בבעלותו רק מחשב עם קו אינטרנט ואין לו טלויזיה אחת בבית?

• 52 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. כן כן לאחר שעברתי מבחן מעשי של רכיבה על גבי חמור קיבלתי את הרשיון הנכסף ;D בינתיים יש לי רשיון מנייר עוד חודש אני אקבל את הפלסטיק רק נשאר לי למלא את השם שלי המספר האישי שלי כבר רשום 8) הכריכה הפרטים

• 42 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by J0n1,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by m1ke,

יש לי כמה הזמנות לחלק. מי שרוצה שיגיד אני ויצרף את האימייל שלו, כאן או בפרטי. כדי לעשות את זה מעניין, מי שמקבל הזמנה ויצטרך לשרות, ברגע שתקבלו הזמנות משלכם, צרפו גם כמה אנשים בHW. המחשה של גוגל wave: משתמשים שהזמנה נשלחה אליהם: udii, Trumpeldor, dafluff, gil_28, NocWis, realmagic

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. חמשת הבאטיסטים הטובים ביותר לדעכם ותסבירו גם למה

• 53 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. אני בן 17, התאריך גיוס שקיבלתי הוא 21 לנובמבר 2004, עברתי את הצו הראשון- פרופיל 82, קב"א 51, ואמרתי שאני לא מוכן ללכת לקרבי בגלל סיבות משפחתיות וגם אני בעצמי לא רוצה ואני יעשה הכל לא ללכת לשם אם ישבצו אותי בקרבי. אז ככה, המצב המשפחתי שלי הוא שאבא שלי נפטר לפני שנתיים, ואנחנו במשפחה- אמא אחותי הגדולה, אני , אחותי הקטנה ואח קטן בן 3. היום קיבלתי שאלון העדפות ולהפתעתי ראיתי שרשום שנצאתי מתאים ליחידות השדה!!! אבל אני דרשתי לא ללכת לקרבי, ואני חושב שמגיע לי הקלות בגלל שאין לי אבא, ביקשתי ללכת משהו עם מחשבים או אלקטרוניקה... האפשריות שיש לי שם הם: חטיבת הצנחנים, דודבדן, משמר הגבול, גבעתי, שריון, נח"ל, תותחנים, נ"מ, גולני ועוד... אני בכלל לא מתאים לקרבי מבחינת כושר גופני, ואני …

• 60 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :

• 62 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים