עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

2. באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by Moty_p,

אני מדמיין או שהרשת מוצפת באתרים כגון אלה: http://linkz.it/iLk שכדי להוריד קובץ נפתח לך 3 עד 5 שורות ושם חייב לבחור "במה אתה רוצה לזכות" ואז לתת את הפרטים שלך והסלולרי שלך עד שאתה לא עושה את כל התהליך הזה (למעשה מוסיף אותך לאיזה רשימת תפוצה של ספאם או ענערף מה) לא נותנים לך להוריד. אתרים אחרים נותנים לך להוריד את מה שאתה רוצה אבל אז שזה מסיים להוריד אתה מגלה שיש סיסמה וכדי לקבל אותה הם מפנים אותך בדיוק לסוג האתרים האלה.. אין דרך לעקוף את זה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Moty_p,

אני אחרי חיפושים של שעות בגוגל מחפש בטירוף ps 2\3 Emulator כדי שאני יהיה יכול להריץ tekken 5\6 מוכן כמובן לשלם כסף עבור תוכנה שעובדת אשמח אם תעזרו בפרטי תודה ענקית מראש.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  5. או שפשוט יש לו תיזמון מוזר של למחוק את כל ההיסטוריה? הכל, פייסבוק, אימייל, פורומים אחרים, בלי שלחצתי על כלום. לפני כמה שעות יכלתי לגלוש בלי להתחבר. זה נראה חשוד..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Second Edition,

ערב טוב לכולם , סמטי לו שארבה זמן לו היה בפורום מבחן איו.קיי , וברוח שתותיט זו , ומאחר שהרגע יצאתי מבחינה , הבה לכם מבחן איו.קיי : , (באדיבות נענע) http://games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html קיבלתי 117 , אתמול בלילה (?-לא הגיוני)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן מישהו יודע איפה אפשר לקנות/לאמץ את החיה בשם דלק? הינה קישור למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390430,00.html?autoplay=1=obnetwork http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%A7_%28%D7%91%D7%A2%D7%9C_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D%29 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לעיתים אני נתקל כאן בדיונים דוגמאת: http://hwzone.co.il/community/threads/527658 שבהם נושא השיחה הוא תמונה כלשהי. הבעיה היא מקור התמונה. כשאני רואה שזה מאתר כמו SIZ אני נחרד. כדי לצפות במקור צריך להכנס לאתר מלא פרסומות, זבל איטי ופופאפים. כמשתמש imgur ותיק זה חורה לי. לא עוד כל מי שלא מכיר - הגיע הזמן להכיר ולהסתגל - imgur.com, אתר שנועד להעלאת תמונות ל-reddit בעיקר אך משתמש באתר העלאה ואחסון תמונות נח ומהיר מאין כמוהו! (יו דוג, העלתי ל-imgur תמונה שבה אני מראה העלאת תמונה ל-imgur) האתר גם קולט Clipboard כך שבדיוק כמו שעשיתי פה, מעולה להעלאת תמונות מסך ישירות אל האתר מלחיצה על הכפתור. בנוסף, מומלץ לפתוח משתמש ולנהל אלבום על מנת שלא תאבדו חלילה תמונה שאתם לא מוצא…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by habahaba,

שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  11. הניסיון היחידי שיש לי כרגע הוא שנה בתמיכה טכנית במוקד כלשהו. ראיתי שכמעט לכל משרה זוטרה בתחום דורשים ניסיון של שנה/שנתיים + הסמכות כלשהם. אני לא מעונין לקחת קורס, אילו הסמכות רצוי או כדאי לעשות, בשביל להתקבל לעבודה בתור HELP-DESK מתחיל?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי חברים.. כבר תקופה שאני רואה חברי פורום ותיקים שבכל הזדמנות שתהיה להם יתרפקו על הזמנים של אז..נוסטליגה הם יגידו. שתפו אותנו בחומרה שהיתה לכם, במשחקים ותוכנות שהכרתם, בפעולות שהצטרכתם לעשות כדי להעלות את המחשבים דאז.. בואו נראה לצעירי הפורום(אני 33) אילו חיים קלים יש להם כיום עם הטכנולוגיה, מי ידע מה זה הרדיסק או כונן SSD? בשבילי דיסקט ״5.25 640k עם מדבקה בצד(הגנה ממחיקה) היה הדבר, להעלות דוס מדיסקט, להחליף לדיסקט של אנטי וירוס, להעלות משחק 8 דיסקטים ולהחליף ביניהם. פעולה שהיתה גורמת לשרירים בידיים.. אשמח אם ניזכר בחומרה ישנה, משחקים, תוכנות ופעולות שעשינו כדי להתנהל עם המחשבים בתקופה ההיא... הנה המחשב שהיה לי: [ATTACH]3100[/ATTACH]

14. Started by borissl500,

החלטתי בספונטניות, לנסוע לתל אביב to get laid כמו שאומרים שמעתי ששם זה הולך הכי בקלות זה לא פעם ראשונה שלי בפאב, אבל זה פעם ראשונה שלי בפיק אפ בר. ופעם ראשונה שאני מבלה בתל אביב. שאלות: המלצות לפאב? טיפים כל שהם? נ.ב אני לא איש של מועדונים, חשוב שהמקום לא יהיה רועש מדי, בלי רחבת ריקודים

15. http://www.youtube.com/results?search_query=neverwet עכשיו בהום דיפו בארה"ב, 20$ לפחית ספריי. יש גם באייביי למי שרוצה להזמין לארץ - אם מישהו מזמין ומשתמש - שתפו את התוצאות והחוויה שלכם מהמוצר. זה טוב להרבה דברים אני מניח אבל לא הייתי משתמש בזה על ביגוד כפפות או אפילו נעליים...(תגובות) למה לא? הסבר כאן

16. בס"ד שלום וברכה, מצאתי איזה תרגיל ברשת ואני אשמח לדעת איך פותרים אותו. א) חברה מתכוונת למכור מוצר במחיר של 150 ש"ח. להערכתה השקעה של X אלפי ש"ח בפיתוח ו־Y אלפי ש"ח בפרסום תניב מכירות 320Y + 160X יחידות. ..............................................Y+2 .... X+4 עלות הייצור של יחידה בודדת הינה 50 ש"ח. אם לסמנכ"ל החברה הוקצו 8000 ש"ח לחלוקה בין פיתוח לפרסום; כיצד עליו לחלק את הכסף על מנת להבטיח רווח מכסימלי (הנך רשאי להניח שיש בדעתו להוציא את כל הסכום)? ב) אם לסמנכ"ל הוקצו 8100 ש"ח במקום 8000 , חשב באופן מדוייק מה יהיו רווחי החברה תחת חלוקת משאבים אופטימלית והשווה את תוצאתך לקירוב באמצעות כופלי לגרנז'. ג) אם לח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BigTools,

ערב טוב לכולם, לפני כשבוע הייתי בכנס באחד המלונות בארץ ולפתע נתקלתי באישיות בתמונה, מישהו יכול לזהות מי הוא ומה התפקיד שלו?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Iv0ry,

אהלן, מבקש המלצה לשתי מיטות אחת לבן 18 ואחת ל21 תקציב 4000 לכל מיטה אבל אם אפשר לחסוך אדרבא תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by lev-27,

הראו לי היום בעבודה. לא הפסקתי לצחוק.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by spektor666,

שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  21. https://www.youtube.com/watch?v=B4X_FzmNsM8

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי סכין גילוח ג'ילט פיוז'ן פאוור חשמלי עם חמש להבים. הבעייה היא שמחיר של רביעיית להבים מקוריים של ג'ילט פיוז'ן פאוור עולים 100 ש"ח בממוצע, וגם אין רביעייות של להבי ג'ילט פיוז'ן רגילים (אין הבדל בין להבי הפיוז'ן פאוור לפיוז'ן הרגיל, חוץ ממחיר נמוך יותר). על כן, ברצוני לדעת האם יש להבים חלופיים בשביל הסכין הזה. האם להבים שמיועדים לסכינים אחרים זולים יותר, יכולים להכנס לסכין שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by 0TB/s,

http://www.pobralem.pl/ - - - תגובה אוחדה: - - - למה העברתם לכללי? הסתכלתם על האתר בכלל?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים